Natuur en Milieu

Bent u er zich wel van bewust dat u vreselijk verkeerd bent voorgelicht? Professor schrijft open brief aan Rutte over klimaatbeleid

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Professor Guus Berkhout wijst premier Rutte in een open brief op vijf aantoonbare onjuistheden in de argumenten van het voorgenomen klimaatbeleid.

“Bent u er zich wel van bewust dat u vreselijk verkeerd bent voorgelicht?” vraagt hij. “Realiseert u zich wel dat de werkelijkheid heel anders is dan het sombere beeld dat u nu al jaren voorgeschoteld krijgt?”

“Weet u wel dat als we alles gaan uitvoeren wat er in uw kostbare klimaatplannen staat, de wereld slechts 0,00030C minder opwarmt? Dat getal is niet te meten!” aldus Berkhout.

Gemanipuleerd getal

Hij wijst er ten eerste op dat de bewering dat 97% van de klimaatwetenschappers ervan overtuigd is dat opwarming wordt veroorzaakt door de mens, een gemanipuleerd getal is.

Van de 11.944 klimaatartikelen die werden geraadpleegd waren er 7930 die zich daar helemaal niet over uitlieten en slechts 41 die er echt in geloofden. Slechts 41 van de 11.944 dus.

Berkhout stelt verder dat de nieuwste wetenschappelijke resultaten laten zien dat de invloed van CO2 op de temperatuur aanzienlijk kleiner is dan gedacht.

Misleidende acties

Daarnaast worden temperaturen uit vroegere warme perioden omlaag bijgesteld, zodat het lijkt alsof het nu opeens heel warm is.

“Waarom deze misleidende acties in naam van de wetenschap?” vraagt hij de premier.

Ten vierde kunnen zon en wind ons land bij lange na niet voorzien van voldoende energie, aldus de professor.

Hele andere boeg

En tot slot is de vaak genoemde optie van biomassa verbranden volgens hem aanwijsbaar veel slechter dan het verbranden van steenkool.

“Mijn dringende advies aan u is om klimaatbeleid over een hele andere boeg te gooien,” besluit Berkhout.

Lees hier de gehele brief.

[Climategate]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
3 jaren geleden

gaat niet over een andere boeg gooien.
de schaapjes zijn geteld en zijn de meerderheid dus we gaan gewoon door om onze rekening te plunderen.

rob
rob
3 jaren geleden

Ze kunnen daar niets anders meer dan in getallen denken en ernaar handelen, over onbewust gesproken, handelen ze naar een getal,kijken niet diep genoeg dat getallen met HUN Spelen, als de diepte ervan niet word onderzocht zoals deze professor wel doet en zegt dat het te verwaarlozen is , daar zijn er niet echt bewust van ,willen het waarschijnlijk ook niet , de macht van getallen beheerst hun leven, dat getallen alleen maar een getal is, denken ze soms dat de natuur uit getallen bestaan? maar die laat zich niet door getallen regeren, alleen onbewuste mensen rekent met getallen, en heel vaak klopt het getal dat ook niet, want deze moet op velerlei gebied altijd weer aangepast worden..mensen die veel met getallen leven en ernaar handelen , zijn gewoon pionnen hun handelen bestaan alleen maar uit het getal..in wezen zijn het robotten handelend mensen met een Getal..daar bestaat hun[ robot]leven Uit..maar het leven bestaat niet uit het getallen..en dat zien vele Niet..

Frits Jansen
Frits Jansen
3 jaren geleden

Guus Berkhout is een van die bejaarden die nog hoopt op late roem wegen zijn “geniale” visie.
Ik sloeg hem gade op een bijeenkomst van de KNAW, waar hij een tenenkrommend slecht verhaal hield, en zijn spraak beginnende dementie deed vermoeden.

bert s
bert s
3 jaren geleden

Meneer Rutte weet donders goed dat het hele klimaatbeleid gebaseerd is op het verdraaien van de waarheid, voor de politiek is het gewoon een melk koetje van de UN agenda 2030. Wederom gaat het niet om wat het beste is voor de natuur maar om de centen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x