Homepagina » Gezondheid » Het bewustzijn over wat er in een vaccin zit is nul. Medewerkster RIVM neemt ontslag en schetst onthutsend beeld
Het bewustzijn over wat er in een vaccin zit is nul. Medewerkster RIVM neemt ontslag en schetst onthutsend beeld

Het bewustzijn over wat er in een vaccin zit is nul. Medewerkster RIVM neemt ontslag en schetst onthutsend beeld

Nelleke Bakker werkte bijna 25 jaar op de afdeling vaccinaties van het RIVM. Begin 2015 besloot ze ontslag te nemen.

“Ik heb ontslag genomen na het zien van een drie uur durend ‘rondetafelgesprek’ geproduceerd door John Consemulder met Désirée Röver, Door Frankema en dr. Hans Moolenburgh,” licht ze toe op Facebook.

“Het raakte me heel diep en de tranen stonden in mijn ogen toen ik tegen mijn man zei: ‘Ik stop ermee; ik kan hier niet langer aan meewerken’,” vervolgt ze.

Bevrijd

Het voelde voor Bakker als onomkeerbaar: “Verdrietig, maar ook vanuit een helder besef van: ik kan en wil hier niet meer voor kiezen.”

Meteen daarna voelde ik me een soort van bevrijd, aldus Bakker. “En misschien is het wel de beste beslissing die ik ooit genomen heb. Ik kan nu vrijuit praten – dat alleen al voelt heerlijk.”

“En ik kan doen wat ik denk dat goed is voor mijn gezondheid zonder daarop aangekeken te worden,” schrijft ze. “Sowieso een bevrijding als je doet waar je zelf voor staat.”

Werkelijk misselijkmakend

Bakker vertelt dat ze bij het RIVM eigenlijk niemand is tegengekomen die zich bezighoudt met gezondheid. “Het gaat allemaal over ziekte,” klinkt het. “Het bewustzijn over wat er in een vaccin zit is nul. Men weet het niet en staat er niet bij stil.”

Het is volgens haar werkelijk misselijkmakend wat er allemaal in vaccins zit. “Er wordt zo veel geld aan vaccins verdiend,” zegt ze.

De overheid beschermt ons niet tegen de hebzucht van het bedrijfsleven, besluit Bakker. “Reden voor mij om per direct mijn ontslag in te dienen!”

[Stichting Vaccinvrij]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
guido
guido
3 jaren geleden

Gelukkig zijn er nog mensen zijn die hun geweten /hart niet voor altijd verkopen aan macht en geld-salaris, er zijn zoveel beroepen die niet ten goede komen voor de mens, helaas werken daar zoveel mensen gewoon aan mee letterlijk en figuurlijk.

Meinie
Meinie
3 jaren geleden

Dit is de zoveelste die pas de mond opendoet als ze er niet meer werken. Raar hoor…..in 2015 ontslag nemen en nu pas berichten. Maak de waarheid eerder openbaar.

Enki
Enki
3 jaren geleden

Ach wat maken we ons nog druk mensen….. Nog een jaartje en dan is het ook in Nederland verplicht. Zoniet… ontzegging tot bepaalde faciliteieten, hoge geld boetes, gevangenisstraf?? Maar maar dan houden we toch een referendum en kijken we wat het volk vindt?? ojaaa dat was ik even vergeten. we waren al monddood gemaakt. wie speelt er vanavond?

garriet60
garriet60
3 jaren geleden

eindelijk iemand met verstand al heeft wel 25 jaar geduurd maar deze dame heeft hier in moet getoond om dat te doen wie volgen haar op ?? want zo kan het niet langer dat de chemie bedrijven de dienst uit maken wat er schouwt met de bevolking .die al langzaam worden vergiftigd door het bedrijfsleven .

x

Check Also

radioloog

Deze radioloog zegt dat de vaccins voor meer coronavarianten zorgen

In zuidelijk Afrika is een nieuwe variant ...

baby

2620 dode baby’s na vaccinatie en berichten over vreselijke bijwerkingen

Tot 12 november zijn er 2620 miskramen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

56
0
We lezen graag je reactie!x