Gezondheid

Het bewustzijn over wat er in een vaccin zit is nul. Medewerkster RIVM neemt ontslag en schetst onthutsend beeld

Help anderen door dit met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nelleke Bakker werkte bijna 25 jaar op de afdeling vaccinaties van het RIVM. Begin 2015 besloot ze ontslag te nemen.

“Ik heb ontslag genomen na het zien van een drie uur durend ‘rondetafelgesprek’ geproduceerd door John Consemulder met Désirée Röver, Door Frankema en dr. Hans Moolenburgh,” licht ze toe op Facebook.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Het raakte me heel diep en de tranen stonden in mijn ogen toen ik tegen mijn man zei: ‘Ik stop ermee; ik kan hier niet langer aan meewerken’,” vervolgt ze.

Bevrijd

Het voelde voor Bakker als onomkeerbaar: “Verdrietig, maar ook vanuit een helder besef van: ik kan en wil hier niet meer voor kiezen.”

Meteen daarna voelde ik me een soort van bevrijd, aldus Bakker. “En misschien is het wel de beste beslissing die ik ooit genomen heb. Ik kan nu vrijuit praten – dat alleen al voelt heerlijk.”

“En ik kan doen wat ik denk dat goed is voor mijn gezondheid zonder daarop aangekeken te worden,” schrijft ze. “Sowieso een bevrijding als je doet waar je zelf voor staat.”

Werkelijk misselijkmakend

Bakker vertelt dat ze bij het RIVM eigenlijk niemand is tegengekomen die zich bezighoudt met gezondheid. “Het gaat allemaal over ziekte,” klinkt het. “Het bewustzijn over wat er in een vaccin zit is nul. Men weet het niet en staat er niet bij stil.”

Het is volgens haar werkelijk misselijkmakend wat er allemaal in vaccins zit. “Er wordt zo veel geld aan vaccins verdiend,” zegt ze.

De overheid beschermt ons niet tegen de hebzucht van het bedrijfsleven, besluit Bakker. “Reden voor mij om per direct mijn ontslag in te dienen!”

[Stichting Vaccinvrij]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
guido
guido
5 jaren geleden

Gelukkig zijn er nog mensen zijn die hun geweten /hart niet voor altijd verkopen aan macht en geld-salaris, er zijn zoveel beroepen die niet ten goede komen voor de mens, helaas werken daar zoveel mensen gewoon aan mee letterlijk en figuurlijk.

Meinie
Meinie
5 jaren geleden

Dit is de zoveelste die pas de mond opendoet als ze er niet meer werken. Raar hoor…..in 2015 ontslag nemen en nu pas berichten. Maak de waarheid eerder openbaar.

Enki
Enki
5 jaren geleden

Ach wat maken we ons nog druk mensen….. Nog een jaartje en dan is het ook in Nederland verplicht. Zoniet… ontzegging tot bepaalde faciliteieten, hoge geld boetes, gevangenisstraf?? Maar maar dan houden we toch een referendum en kijken we wat het volk vindt?? ojaaa dat was ik even vergeten. we waren al monddood gemaakt. wie speelt er vanavond?

garriet60
garriet60
5 jaren geleden

eindelijk iemand met verstand al heeft wel 25 jaar geduurd maar deze dame heeft hier in moet getoond om dat te doen wie volgen haar op ?? want zo kan het niet langer dat de chemie bedrijven de dienst uit maken wat er schouwt met de bevolking .die al langzaam worden vergiftigd door het bedrijfsleven .

Back to top button
56
0
We lezen graag je reactie!x