Homepagina » Gezondheid » Het bewustzijn over wat er in een vaccin zit is nul. Medewerkster RIVM neemt ontslag en schetst onthutsend beeld
Het bewustzijn over wat er in een vaccin zit is nul. Medewerkster RIVM neemt ontslag en schetst onthutsend beeld

Het bewustzijn over wat er in een vaccin zit is nul. Medewerkster RIVM neemt ontslag en schetst onthutsend beeld

Nelleke Bakker werkte bijna 25 jaar op de afdeling vaccinaties van het RIVM. Begin 2015 besloot ze ontslag te nemen.

“Ik heb ontslag genomen na het zien van een drie uur durend ‘rondetafelgesprek’ geproduceerd door John Consemulder met Désirée Röver, Door Frankema en dr. Hans Moolenburgh,” licht ze toe op Facebook.

“Het raakte me heel diep en de tranen stonden in mijn ogen toen ik tegen mijn man zei: ‘Ik stop ermee; ik kan hier niet langer aan meewerken’,” vervolgt ze.

Bevrijd

Het voelde voor Bakker als onomkeerbaar: “Verdrietig, maar ook vanuit een helder besef van: ik kan en wil hier niet meer voor kiezen.”

Meteen daarna voelde ik me een soort van bevrijd, aldus Bakker. “En misschien is het wel de beste beslissing die ik ooit genomen heb. Ik kan nu vrijuit praten – dat alleen al voelt heerlijk.”

“En ik kan doen wat ik denk dat goed is voor mijn gezondheid zonder daarop aangekeken te worden,” schrijft ze. “Sowieso een bevrijding als je doet waar je zelf voor staat.”

Werkelijk misselijkmakend

Bakker vertelt dat ze bij het RIVM eigenlijk niemand is tegengekomen die zich bezighoudt met gezondheid. “Het gaat allemaal over ziekte,” klinkt het. “Het bewustzijn over wat er in een vaccin zit is nul. Men weet het niet en staat er niet bij stil.”

Het is volgens haar werkelijk misselijkmakend wat er allemaal in vaccins zit. “Er wordt zo veel geld aan vaccins verdiend,” zegt ze.

De overheid beschermt ons niet tegen de hebzucht van het bedrijfsleven, besluit Bakker. “Reden voor mij om per direct mijn ontslag in te dienen!”

[Stichting Vaccinvrij]


Vond je dit artikel belangrijk? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

56 reacties

 1. Ach wat maken we ons nog druk mensen….. Nog een jaartje en dan is het ook in Nederland verplicht. Zoniet… ontzegging tot bepaalde faciliteieten, hoge geld boetes, gevangenisstraf?? Maar maar dan houden we toch een referendum en kijken we wat het volk vindt?? ojaaa dat was ik even vergeten. we waren al monddood gemaakt. wie speelt er vanavond?

  37 likes
  • Enki, nooit maar ook nooit 1 spuit in mijn lijf, als ik dat niet wil. rest zal me een worst wezen waarmee ze komen. Als iedereen zo zal gaan reageren is het snel gedaan met verplichte vaccinatie, kom op man laat je niet manipuleren door andere en kom op voor je eigen lichaam, vecht ervoor.

   42 likes
   • Guido, Ik heb u waarschijnlijk op een dwaalspoor gezet door mijn opmerking. Gebeurt vaak met de mensheid de laatste tijd. Vindt u ook niet. Even voor alle duidelijkheid dan. Zelf helaas wel ingespoten met gif lang geleden. toen dachten andere nog goed voor mij te doen. Daarintegen mijn kinderen allebei clean… Ook geen spuit in mijn lichaam in de toekomst…dan wordt het namelijk een principe kwestie. Wie speelt er vanavond?

    8 likes
    • Waarom maken jullie je nou zo druk? Vergeet ff niet dat het menselijk lichaam onschendbaar is. Ze kunnen het je nooit en te nimmer verplichten. En al zeker niet met een onwettige Nederlandse wetgeving. Dus val je automatisch onder het UVRM en de International Law.

     Dus op basis van het Internationaal verboden (Natuurlijk) Persoon, waar niemand maar dan ook werkelijk niemand toestemming voor heeft gegeven in Nederland, kunnen ze helemaal niets.

     8 likes
 2. Dit is de zoveelste die pas de mond opendoet als ze er niet meer werken. Raar hoor…..in 2015 ontslag nemen en nu pas berichten. Maak de waarheid eerder openbaar.

  22 likes
  • @Meinie
   Beter laat dan nooit… toch…
   En grote kans dat ze niet eerder naar buiten kon treden ivm met eventueel proces dat ze tegen haar konden spannen met oog op bijvoorbeeld bedrijfs informatie….

   22 likes
   • Hoe lang zou het nog duren voor ze een dodelijk “ongeval” krijgt, of een onverklaarbare hartaanval?

    Corinne Couget, schrijfster van het zwarte boekje over het gevaar van E-nummers, is ook met bagage voor
    Weken ( bedoeld om onder te duiken), onder een trein geduwd. Lijkt mij dat je dan niet zoveel bagage nodig hebt, als je toch van plan bent om zelfmoord te plegen…

    20 likes
  • Heel goed gezegd ! Eerst meedoen en daarna zeggen dat het zg “foute”boel is! Als wij mazelen en pokken en andere vormen van inentingen uitbannen ,krijg je net zoals in de BIBLE Belt vele doden! En dat om niets!En langzaam ontwaken doen slechts mensen met zeer laag IQ of mensen die allang wisten dat het fout zou gaan ,maar in belang van eigen financiele situatie zg ineens tot inkeer komen! FOUT =FOUT en GOED = GOED en niet na 25 jaar! Dat is pas crimineel denken!Willem H zou er nog een moord voor doen om hier mee weg te komen!

   4 likes
  • Ik denk niet dat je goed gelezen hebt. Ik heb ontslag genomen na aanleiding van de video gezien te hebben die erbij geplaatst is. Dat ik ontslag genomen heb is inderdaad 4 jaar geleden. Is eigenlijk oud nieuws, wat nieuw leven in geblazen is….

   3 likes
  • Dan heb je niet goed gelezen. Nav. het kijken van de dialoog en mijn langzame ontwaken, heb ik ontslag genomen. Net voor mijn 25 jarig jubileum.

   2 likes
 3. Nelleke Bakker is ontslagen bij het RIVM omdat ze fraude heeft gepleegd en gesjoemeld heeft met declaraties. En nu slaat ze terug met een onzinverhaal van heb ik jou daar.
  Uiteindelijk heeft ze maar 1 jaar ‘gewerkt bij het RIVM.

  6 likes
  • Hoe weet je dat? Wat is je bron?

   13 likes
   • Hoe weet je dat? Wat is je bron?

    Het kwijl druipt van deze vragen af. Wat zou je het fijn vinden als hier weer een of ander ranzig verhaal over rondzingt of niet ? Zo ranzig als de vaccinnatiemaffia ga je het echter nooit meer krijgen. Dat slaat werkelijk alles. Een gigantisch gevaar voor de volksgezondheid bovendien net zoals de miskleun van antibiotica. Ook die fout zal nog heel wat mensenlevens gaan kosten. Maar zeer waarschijnlijk is dat ook gewoon het hele plan.

    2 likes
    • [ Het kwijl druipt van deze vragen af. Wat zou je het fijn vinden ]
     Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.
     Terwijl ik gewoon de waarheid wil weten. Zou je ook eens moeten doen, eksegese.

     Doet me denken aan die rits foto’s van presidenten met een Rothschild. Maar dan volgt “er is geen enkele foto van Trump met een Rothschild te vinden dus die verbergt gewoon dat hij in hun zak zit”. Kortom, linksom of rechtsom, je bent altijd schuldig.

     P.S. Nelleke Bakker lijkt me slim genoeg om niet een Charles Swietertje te gaan doen en liegen over controleerbare feiten want dat komt makkelijk uit en dan zit je snel aan de grond.

     9 likes
     • Wordt het niet es tijd om argumenten te zoeken, Berend?

      6 likes
     • Terwijl ik gewoon de waarheid wil weten.

      Haha de waarheid wil weten, de waarheid debunken zul je bedoelen.

      De twee allergrootste leugens die men de mensheid door de strot wil duwen zijn de leugens over klimaatverandering en leugens over het wel en wee van vaccinatie. En juist daar sta jij altijd vooraan om de cabal te dienen en hun smerige leugens hoe dan ook te verdedigen. Te toevallig, en toeval bestaat nou eenmaal niet. Overal is altijd een reden voor.

      4 likes
     • Wordt het niet es tijd om een leven te zoeken Frans?

      3 likes
    • Yeahhh weer eentje die wakker is en NIET vd Bible Belt !

     3 likes
   • @Frans2
    Geloof gewoon wat iemand zegt en doe niet zo irritant.

    1 likes
    • Geloof gewoon? Is dat jouw instelling?
     Nelleke Bakker (die naar ik zie nu zelf ook reageert) beweert al jaren dat ze 25 jaar bij het RIVM gewerkt heeft en ik heb nog niemand dat zien weerspreken. Als nu Roderick zegt dat ze liegt en haar van fraude beschuldigt dan ben ik benieuwd naar de bron.

     Nelleke Bakker is m.i. volslagen onwetenschappelijk bezig, wat je ook kunt zien aan haar voetreflexpraktijk, maar liegen en fraude is van een heel andere orde dus dan wil ik een bron zien. Zou jij ook eens wat vaker moeten doen Berend.

     9 likes
    • [ @Frans2
     Geloof gewoon wat iemand zegt en doe niet zo irritant. ]

     Waarom geloof je mij dan nooit?
     Is dat je academische instelling; “Geloof gewoon wat iemand zegt en doe niet zo irritant”?
     Heb je al excuus aangeboden aan Nelleke Bakker dat jij geloofde dat zij een fraudeur is?

     7 likes
  • Je weet meer dan ikzelf zo te horen!😂😂
   Ik lach tegenwoordig maar om deze trollenberichten!

   4 likes
  • Roderick…..ben jij ook weer zo’n trol??
   Je komt ze steeds vaker tegen op allerlei sites.

   1 likes
 4. Wat een tokkiecommunity hier in de reacties. Als schapen achter een niet onderbouwd artikel aanlopen van een organisatie tégen vaccinaties, erg objectief. Laat mensen die bijna 10 jaar medicijnen studeren nu maar keuzes maken over wat goed voor de volksgezondheid is, geitenwollensokken geven je die kennis niet.

  23 likes
  • Als je echt geïnteresseerd bent @Thomas, kijk dan naar het rondetafelgesprek :

   https://www.youtube.com/watch?time_continue=844&v=a5oVnDzxeJA

   Dan kom je erachter hoe het echt zit.

   2 likes
   • ja lekker en you tube filmpje geloven! Ooit gehoord van fakenews? Yomanda liet een bekende Nederlander gras eten en pianospelen Sylvia S! En wij weten hoe het afliep!

    11 likes
   • Ik heb geen 10 jaar medicijnen gestudeerd. Maar ik weet de hele proces van WBMR.
    Ik weet waar komt het pokkenvirus vandaan.
    Ik weet waar komt het herpesvirus vandaan.
    Ik weet waar komt het mazelen virus vandaan.
    Ik weet waar komt het poliovirus vandaan.
    Ik weet waar komt het pokkenvirus vandaan.
    Ik weet waar komt het ME/CVS, ziekte van Lyme, MS en ALS virus vandaan.

    0 likes
    • Okee @Thomas, wat is WBMR ? En waar komen al die virussen en ziektes vandaan volgens jou ?

     3 likes
     • En wat mag men daar uit concluderen @Thomas ?

      1 likes
     • WBMR zijn Waterpokken, Bof, Mazelen en Rode hond.

      Alle virussen die ik bovengenoemde zijn komt uit de BEENMERG.

      0 likes
     • Het is weinig van belang wat er in de vaccins zit. Het is heel belangrijk de injectie op het moment wat de weerstand van het kind. Hoe zorgt de ouders wanneer het kind reacties krijgt van het prik.

      Verder moet je verdiepen waarom krijgen de kinderen WBMR die maar 1 keer in je leven voorkomt.

      De WBMR bestaat sinds de schepping van God van duizenden jaar geleden.

      0 likes
     • Ten tweede kinderziektes o.a. mazelen is zeer besmettelijk.
      Is er een wetenschappelijke bewijs, een harde bewijs kan aantonen dat mazelen zeer besmettelijk is?
      Wie kan de mazelen virus laten zien?

      0 likes
    • @Thomas
     Volgens mij weet je niet zo veel…

     1 likes
  • @Deze Man weet Raad, ja dat zeg je goed 10 jaar medicijnen gestudeerd. Precies weten welk medicijn bij welk symptoom hoort, maar van gezondheid hebben ze geen drol verstand. Loop jij daar lekker schaapachtig achteraan, dan kijken wij nog wat verder, met uw goedvinden.

   6 likes
  • Mooi geschreven deze man weet wel raad. Ik sta werkelijk met mijn mond vol tanden over wat u hiet denkt en schrijft. Wat een minachting naar anderrs denkende toe. Ga met u ook nooit in discussie.

   1 likes
  • Beste raadbezitter,
   Mag ik dan bij deze een beroep op je doen ons mee te nemen in je eigen inzichten m.b.t. vaccineren?
   Geef ons advies.
   Help ons bij het maken van de juiste keuzes.
   Stop met raaskallen.

   1 likes
  • Dezemanweetraad,……. inderdaad,een echt tokkiecommunity van jouw kant.

   1 likes
 5. Voor mensen die nog onwetend zijn aangaande de gigantische risico’s van vaccins en voor wie de gezondheid van hun kinderen werkelijk aan hun hart gaat, kijk de betreffende film die Nelleke Bakker bewoog tot haar zeer moedige stappen. Het duurt wel 3 uur, maar ja, hoe belangrijk is gezondheid nou eigenlijk ?

  https://www.youtube.com/watch?time_continue=844&v=a5oVnDzxeJA

  Hoe heftig en in één woord ‘DOM’ moet het nog worden, voordat mensen en vooral medische wetenschappers gaan begrijpen, dat het menselijke vermogen om zich teweer te stellen, tégen aanvallen op het lichaam, een bijzonder KRACHTIG en ZELFLEREND systeem is..? En dat ook dit systeem ernstig ondermijnd kan worden, door de mens zelf. Inderdaad, vooral door het systeem waarbij de zelfgenezing niet op waarde wordt geschat. En dit te gaan ondermijnen met bijvoorbeeld vaccinaties..!

  Lees meer op : https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/hoe-vaccins-ons-afweersysteem-ernstig-ondermijnen/

  Een andere quote uit het artikel van Nellke Bakker :

  Later – door het lezen van jouw boek – ben ik erachter gekomen dat op de bijsluiter voor artsen en professionals van het M-M-RVAXPRO staat:

  “Er zijn momenteel geen gegevens beschikbaar over de werkzaamheid en veiligheid van M-M-Vaxpro voor het gebruik bij kinderen jonger dan 9 maanden”

  Toen een alerte ouder een vraag stelde over de bijsluiter op de Facebookpagina van het RVP (Rijksvaccinatieprogramma) kreeg zij als antwoord:

  “De bijsluiter wordt uitgegeven door de producent van het vaccin. Wij zijn niet betrokken bij de totstandkoming van de tekst van een bijsluiter. Dus vragen daarover kun je beter aan de producent zelf stellen”.

  M.a.w. het is in ieder geval zeker dat zij absoluut niets weten over de effecten van vaccineren bij 6 maanden.

  16 likes
 6. Gelukkig zijn er nog mensen zijn die hun geweten /hart niet voor altijd verkopen aan macht en geld-salaris, er zijn zoveel beroepen die niet ten goede komen voor de mens, helaas werken daar zoveel mensen gewoon aan mee letterlijk en figuurlijk.

  27 likes
 7. eindelijk iemand met verstand al heeft wel 25 jaar geduurd maar deze dame heeft hier in moet getoond om dat te doen wie volgen haar op ?? want zo kan het niet langer dat de chemie bedrijven de dienst uit maken wat er schouwt met de bevolking .die al langzaam worden vergiftigd door het bedrijfsleven .

  9 likes
 8. Het zijn vrijmetselaar die er achter zitten ons kinderen mogen niet slim worden.

  10 likes
 9. De enige die snapt is Guido. Noch RIVM noch de stichting vaccinvrij
  https://www.wanttoknow.nl/overige/de-onbewuste-media-vaccinatie-manipulatie/

  De ENIGE manier om weerstand op te bouwen, NATUURLIJKE weerstand, is door de ziekte, zoals mazelen gewoon, met een gezond lijf, door te maken en op die manier je lichaam de kans te geven, zijn eigen immuunsysteem te laten versterken, via natuurlijke proces van weerstand tegen bijv.mazelen op te bouwen.

  De belangrijkste voor RIVM is, hoe kan je een goede mazelen opwekken na het vaccinaties. Voor stichting vaccinvrij is, hoe kan je probleemloos de mazelen goed laten uitkomen zonder bijwerking tijdens de koorts.

  3 likes
  • En wat als je niet gezond bent?? Moet je dan maar sterven. Het zoontje van een vriendin kreeg kinkhoest toen hij 1 week oud was. Omdat hij toen nog niet ingeënt was is hij door het oog van de naald gekropen. 8 weken heeft hij in het ziekenhuis gelegen, en nu voor de rest van z’n leven long patiënt. Er zijn ziektes die allang uitgeroeid hadden kunnen zijn. Maar door die geloofsfreaks en anti vaccinatie types nog lekker in leven gehouden worden.

   7 likes
   • Toevallig mijn zoontje kreeg ook kinkhoest toen hij per weken oud was. Medicatie wel beetje geholpen, de kinkhoest was na 3 maanden weg, maar daarna vaak ziek, koorts, longontsteking en gaatje in de oor.

    De oorzaak van zijn kinkhoest en de problemen had ik uiteindelijk gevonden. Dit allemaal had ik paar jaar geleden in http://www.wanttoknow.nl verteld.

    0 likes
 10. Jullie zijn niet goed bij jullie hoofd. Er staat niks in dit stuk. Het is bang makerij zonder daadwerkelijk met feiten op tafel de tafel. Wat zit er dan in? Wat zou het moeten doen? Wie zegt dat die persoon daar ooit heeft gewerkt?
  Plus gesponsord door stichting vaccinvrij. Ja dat zal dus nooit iets zijn wat daadwerkelijk onderzoekt wat het doet.
  Wij komen uit een tijd van voorspoed waarbij geen van jullie kinderen dood gaan. Mijn opa’s vader kwam uit een gezin van 15 maar er overleefde maar 6. Met de komst van vaccinaties is het mogelijk geworden om daadwerkelijk maar twee kinderen te krijgen zonder dat die kapot gingen aan tyfus.

  4 likes
 11. Mogelijk vormt dit het begin van de omschakeling?
  Zelf uitgestapt uit de gezondheids zorg om dezelfde reden, daarom zullen er nog meer komen die voor het geld buigen?

  1 likes
 12. Meer informatie over vaccinaties en de behandeling van vaccinatieschade :

  https://www.nvkp.nl/

  https://www.nvkp.nl/ziekten-en-vaccins/

  Er zijn goede resultaten bereikt in de behandeling hiervan.

  2 likes
 13. @Alrik, over vroeger, toen alles zoveel “slechter” was met onze gezondheid. Toen vaccinatie nog in de kinderschoenen stond en de leefomstandigheden gelijke tred hielden met de gezondheid . Leer er over met de lezing van Dr Molenburgh :

  https://www.youtube.com/watch?v=X093a9NxJ-o

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

deense

Deense RIVM zegt dat Covid-19 geen gevaarlijke ziekte is, en wordt buitenspel gezet

Uit e-mails die zijn gelekt aan de ...

lockdown

‘Lockdown is een schande, bijna alles stinkt’: Verontruste burgers dagvaarden Nederlandse staat

De maatregelen die door onze overheid zijn ...