Homepagina » Gezondheid » Het bewustzijn over wat er in een vaccin zit is nul. Medewerkster RIVM neemt ontslag en schetst onthutsend beeld
Het bewustzijn over wat er in een vaccin zit is nul. Medewerkster RIVM neemt ontslag en schetst onthutsend beeld

Het bewustzijn over wat er in een vaccin zit is nul. Medewerkster RIVM neemt ontslag en schetst onthutsend beeld

Nelleke Bakker werkte bijna 25 jaar op de afdeling vaccinaties van het RIVM. Begin 2015 besloot ze ontslag te nemen.

“Ik heb ontslag genomen na het zien van een drie uur durend ‘rondetafelgesprek’ geproduceerd door John Consemulder met Désirée Röver, Door Frankema en dr. Hans Moolenburgh,” licht ze toe op Facebook.

“Het raakte me heel diep en de tranen stonden in mijn ogen toen ik tegen mijn man zei: ‘Ik stop ermee; ik kan hier niet langer aan meewerken’,” vervolgt ze.

Bevrijd

Het voelde voor Bakker als onomkeerbaar: “Verdrietig, maar ook vanuit een helder besef van: ik kan en wil hier niet meer voor kiezen.”

Meteen daarna voelde ik me een soort van bevrijd, aldus Bakker. “En misschien is het wel de beste beslissing die ik ooit genomen heb. Ik kan nu vrijuit praten – dat alleen al voelt heerlijk.”

“En ik kan doen wat ik denk dat goed is voor mijn gezondheid zonder daarop aangekeken te worden,” schrijft ze. “Sowieso een bevrijding als je doet waar je zelf voor staat.”

Werkelijk misselijkmakend

Bakker vertelt dat ze bij het RIVM eigenlijk niemand is tegengekomen die zich bezighoudt met gezondheid. “Het gaat allemaal over ziekte,” klinkt het. “Het bewustzijn over wat er in een vaccin zit is nul. Men weet het niet en staat er niet bij stil.”

Het is volgens haar werkelijk misselijkmakend wat er allemaal in vaccins zit. “Er wordt zo veel geld aan vaccins verdiend,” zegt ze.

De overheid beschermt ons niet tegen de hebzucht van het bedrijfsleven, besluit Bakker. “Reden voor mij om per direct mijn ontslag in te dienen!”

[Stichting Vaccinvrij]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
56 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
guido
guido
2 jaren geleden

Gelukkig zijn er nog mensen zijn die hun geweten /hart niet voor altijd verkopen aan macht en geld-salaris, er zijn zoveel beroepen die niet ten goede komen voor de mens, helaas werken daar zoveel mensen gewoon aan mee letterlijk en figuurlijk.

Meinie
Meinie
2 jaren geleden

Dit is de zoveelste die pas de mond opendoet als ze er niet meer werken. Raar hoor…..in 2015 ontslag nemen en nu pas berichten. Maak de waarheid eerder openbaar.

Sé Paratist
Sé Paratist
Reactie op  Meinie
2 jaren geleden

@Meinie
Beter laat dan nooit… toch…
En grote kans dat ze niet eerder naar buiten kon treden ivm met eventueel proces dat ze tegen haar konden spannen met oog op bijvoorbeeld bedrijfs informatie….

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Sé Paratist
2 jaren geleden

Hoe lang zou het nog duren voor ze een dodelijk “ongeval” krijgt, of een onverklaarbare hartaanval?

Corinne Couget, schrijfster van het zwarte boekje over het gevaar van E-nummers, is ook met bagage voor
Weken ( bedoeld om onder te duiken), onder een trein geduwd. Lijkt mij dat je dan niet zoveel bagage nodig hebt, als je toch van plan bent om zelfmoord te plegen…

Nelleke Bakker
Nelleke Bakker
Reactie op  Meinie
2 jaren geleden

Ik denk niet dat je goed gelezen hebt. Ik heb ontslag genomen na aanleiding van de video gezien te hebben die erbij geplaatst is. Dat ik ontslag genomen heb is inderdaad 4 jaar geleden. Is eigenlijk oud nieuws, wat nieuw leven in geblazen is….

Nelleke Bakker
Nelleke Bakker
Reactie op  Meinie
2 jaren geleden

Dan heb je niet goed gelezen. Nav. het kijken van de dialoog en mijn langzame ontwaken, heb ik ontslag genomen. Net voor mijn 25 jarig jubileum.

Karel
Karel
Reactie op  Meinie
2 jaren geleden

Heel goed gezegd ! Eerst meedoen en daarna zeggen dat het zg “foute”boel is! Als wij mazelen en pokken en andere vormen van inentingen uitbannen ,krijg je net zoals in de BIBLE Belt vele doden! En dat om niets!En langzaam ontwaken doen slechts mensen met zeer laag IQ of mensen die allang wisten dat het fout zou gaan ,maar in belang van eigen financiele situatie zg ineens tot inkeer komen! FOUT =FOUT en GOED = GOED en niet na 25 jaar! Dat is pas crimineel denken!Willem H zou er nog een moord voor doen om hier mee weg te komen!

Enki
Enki
2 jaren geleden

Ach wat maken we ons nog druk mensen….. Nog een jaartje en dan is het ook in Nederland verplicht. Zoniet… ontzegging tot bepaalde faciliteieten, hoge geld boetes, gevangenisstraf?? Maar maar dan houden we toch een referendum en kijken we wat het volk vindt?? ojaaa dat was ik even vergeten. we waren al monddood gemaakt. wie speelt er vanavond?

guido
guido
Reactie op  Enki
2 jaren geleden

Enki, nooit maar ook nooit 1 spuit in mijn lijf, als ik dat niet wil. rest zal me een worst wezen waarmee ze komen. Als iedereen zo zal gaan reageren is het snel gedaan met verplichte vaccinatie, kom op man laat je niet manipuleren door andere en kom op voor je eigen lichaam, vecht ervoor.

Enki
Enki
Reactie op  guido
2 jaren geleden

Guido, Ik heb u waarschijnlijk op een dwaalspoor gezet door mijn opmerking. Gebeurt vaak met de mensheid de laatste tijd. Vindt u ook niet. Even voor alle duidelijkheid dan. Zelf helaas wel ingespoten met gif lang geleden. toen dachten andere nog goed voor mij te doen. Daarintegen mijn kinderen allebei clean… Ook geen spuit in mijn lichaam in de toekomst…dan wordt het namelijk een principe kwestie. Wie speelt er vanavond?

King of Light
King of Light
Reactie op  Enki
2 jaren geleden

Waarom maken jullie je nou zo druk? Vergeet ff niet dat het menselijk lichaam onschendbaar is. Ze kunnen het je nooit en te nimmer verplichten. En al zeker niet met een onwettige Nederlandse wetgeving. Dus val je automatisch onder het UVRM en de International Law.

Dus op basis van het Internationaal verboden (Natuurlijk) Persoon, waar niemand maar dan ook werkelijk niemand toestemming voor heeft gegeven in Nederland, kunnen ze helemaal niets.

garriet60
garriet60
2 jaren geleden

eindelijk iemand met verstand al heeft wel 25 jaar geduurd maar deze dame heeft hier in moet getoond om dat te doen wie volgen haar op ?? want zo kan het niet langer dat de chemie bedrijven de dienst uit maken wat er schouwt met de bevolking .die al langzaam worden vergiftigd door het bedrijfsleven .

Nelleke Bakker
Nelleke Bakker
Reactie op  garriet60
2 jaren geleden

Ik werd pas in 2012 wakker…🤷🏼‍♀️

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

Voor mensen die nog onwetend zijn aangaande de gigantische risico’s van vaccins en voor wie de gezondheid van hun kinderen werkelijk aan hun hart gaat, kijk de betreffende film die Nelleke Bakker bewoog tot haar zeer moedige stappen. Het duurt wel 3 uur, maar ja, hoe belangrijk is gezondheid nou eigenlijk ?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=844&v=a5oVnDzxeJA

Hoe heftig en in één woord ‘DOM’ moet het nog worden, voordat mensen en vooral medische wetenschappers gaan begrijpen, dat het menselijke vermogen om zich teweer te stellen, tégen aanvallen op het lichaam, een bijzonder KRACHTIG en ZELFLEREND systeem is..? En dat ook dit systeem ernstig ondermijnd kan worden, door de mens zelf. Inderdaad, vooral door het systeem waarbij de zelfgenezing niet op waarde wordt geschat. En dit te gaan ondermijnen met bijvoorbeeld vaccinaties..!

Lees meer op : https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/hoe-vaccins-ons-afweersysteem-ernstig-ondermijnen/

Een andere quote uit het artikel van Nellke Bakker :

Later – door het lezen van jouw boek – ben ik erachter gekomen dat op de bijsluiter voor artsen en professionals van het M-M-RVAXPRO staat:

“Er zijn momenteel geen gegevens beschikbaar over de werkzaamheid en veiligheid van M-M-Vaxpro voor het gebruik bij kinderen jonger dan 9 maanden”

Toen een alerte ouder een vraag stelde over de bijsluiter op de Facebookpagina van het RVP (Rijksvaccinatieprogramma) kreeg zij als antwoord:

“De bijsluiter wordt uitgegeven door de producent van het vaccin. Wij zijn niet betrokken bij de totstandkoming van de tekst van een bijsluiter. Dus vragen daarover kun je beter aan de producent zelf stellen”.

M.a.w. het is in ieder geval zeker dat zij absoluut niets weten over de effecten van vaccineren bij 6 maanden.

Frans2
Frans2
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

[ “Er zijn momenteel geen gegevens beschikbaar over de werkzaamheid en veiligheid van M-M-Vaxpro voor het gebruik bij kinderen jonger dan 9 maanden” ]

Ja, maar die M-M-RVAXPRO vaccinatie is dan ook helemaal niet bedoeld voor kinderen jonger dan negen maanden, dus wat wil je daarmee zeggen? Dat is gewoon bangmakerij!
Je kan net zo goed zeggen “Er zijn momenteel geen gegevens beschikbaar over de werkzaamheid en veiligheid van de ANTICONCEPTIPIL voor het gebruik bij meisjes jonger dan 9 jaar, vrouwen ouder dan 60 jaar en mannen van elke leeftijd”. Duh..

“M-M-RVAXPRO is geïndiceerd voor de gelijktijdige vaccinatie tegen mazelen, bof en rubella bij personen vanaf de leeftijd van 12 maanden (zie rubriek 4.2).
M-M-RVAXPRO kan onder bijzondere omstandigheden worden toegediend aan kinderen vanaf 9
maanden oud (zie rubrieken 4.2, 4.4 en 5.1).”
https://www.zorg-en-gezondheid.be/sites/default/files/atoms/files/M-M-RVAXPRO%20SPK%20NL%2031-03-2014.pdf

Berend
Berend
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Dag Frans,
Vind jij Google ook zo’n uitkomst?
Wat is precies je punt?

eksegese
eksegese
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Ja @Frans2, bleef het daar maar vast bij. Ze overwegen nu al kinderen te vaccineren nog voor ze geboren zijn. Ze kunnen er niet snel genoeg bij zijn vinden ze.

En dit staat ook vermeld in je link :

* 50% cel cultuur infectieuze dosis.
1
geproduceerd in kippenembryocellen.
² geproduceerd in WI-38 humane diploïde longfibroblasten.
Het vaccin kan sporen van recombinant humaan albumine (rHA) bevatten.
Dit vaccin bevat sporen van ne
omycine

En dat spuiten ze in een kind van 9 maanden ? Stelletje zieke geesten !!!

Heb je trouwens het rondetafelgesprek helemaal gezien wat in het artikel vermeld wordt ?

https://www.youtube.com/watch?time_continue=844&v=a5oVnDzxeJA

Daar wordt alles haarfijn uitgelegd .

Karel
Karel
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Nog zo eentje die gelooft dat vitamines en het geloof in de HEER de mazelen ,polio en pokken kunnen uitbannen zonder inentingen! Doe het vooral je eigen kinderen en kleinkinderen aan!

joepiedepoepie
joepiedepoepie
Reactie op  Karel
2 jaren geleden

@Karel:

Doe eens onderzoek naar wijlen Dr. Royal Lee. Hij was in de jaren ’40 en ’50 één van de pioniers op het gebied van vitamineonderzoek.
Na een gevecht van meer dan een decennium met de farmaceutische industire, moest hij op last van de rechter meer dan 20 jaar wetenschappelijk onderzoek verbranden!

http://www.whale.to/a/shea1.html

Om te begrijpen HOE dit de afgelopen eeuw tot stand is gekomen, moet je de overgang van de “Bureau of Chemistry” tot de hedendaagse “FDA” kennen.

http://www.whale.to/a/wiley_b.html

THE AMAZING STORY OF THE NATIONAL
FOOD AND DRUGS LAW INTENDED TO
PROTECT THE HEALTH OF THE PEOPLE

PERVERTED TO PROTECT ADULTERATION
OF FOODS AND DRUGS (Drugs staat in dit geval voor “medicijnen”)

O nog één laatste voorbeeld:

Er wordt gezegd dat polio a.g.v. het vaccinatieprogramma is uitgebannen in Nederland…. Ammehoela, men heeft simpelweg de diagnose veranderd in “menigitis”

https://healthfreedomidaho.org/the-eradication-of-polio
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/B9781437701265000070
https://books.google.nl/books?id=iSCmAgAAQBAJ&pg=PA89&lpg=PA89&dq=polio+renamed+to+meningitis&source=bl&ots=4pxWWdvOLO&sig=ML-2vP00o8V5gSzZ9vBj8Abc3xE&hl=nl&sa=X&ved=2ahUKEwiip7Lb1_HcAhVJK1AKHSbID544FBDoATADegQICBAB#v=onepage&q=polio%20renamed%20to%20meningitis&f=false

Dus waarom zit polio nog steeds in de DKTP prik die elke zuigeling nog voor zijn 2e levensjaar ingespoten krijgt?

Brahim
Brahim
2 jaren geleden

Het zijn vrijmetselaar die er achter zitten ons kinderen mogen niet slim worden.

Thomas
Thomas
2 jaren geleden

De enige die snapt is Guido. Noch RIVM noch de stichting vaccinvrij
https://www.wanttoknow.nl/overige/de-onbewuste-media-vaccinatie-manipulatie/

De ENIGE manier om weerstand op te bouwen, NATUURLIJKE weerstand, is door de ziekte, zoals mazelen gewoon, met een gezond lijf, door te maken en op die manier je lichaam de kans te geven, zijn eigen immuunsysteem te laten versterken, via natuurlijke proces van weerstand tegen bijv.mazelen op te bouwen.

De belangrijkste voor RIVM is, hoe kan je een goede mazelen opwekken na het vaccinaties. Voor stichting vaccinvrij is, hoe kan je probleemloos de mazelen goed laten uitkomen zonder bijwerking tijdens de koorts.

Janneke
Janneke
Reactie op  Thomas
2 jaren geleden

En wat als je niet gezond bent?? Moet je dan maar sterven. Het zoontje van een vriendin kreeg kinkhoest toen hij 1 week oud was. Omdat hij toen nog niet ingeënt was is hij door het oog van de naald gekropen. 8 weken heeft hij in het ziekenhuis gelegen, en nu voor de rest van z’n leven long patiënt. Er zijn ziektes die allang uitgeroeid hadden kunnen zijn. Maar door die geloofsfreaks en anti vaccinatie types nog lekker in leven gehouden worden.

Thomas
Thomas
Reactie op  Janneke
2 jaren geleden

Toevallig mijn zoontje kreeg ook kinkhoest toen hij per weken oud was. Medicatie wel beetje geholpen, de kinkhoest was na 3 maanden weg, maar daarna vaak ziek, koorts, longontsteking en gaatje in de oor.

De oorzaak van zijn kinkhoest en de problemen had ik uiteindelijk gevonden. Dit allemaal had ik paar jaar geleden in http://www.wanttoknow.nl verteld.

eksegese
eksegese
2 jaren geleden

Meer informatie over vaccinaties en de behandeling van vaccinatieschade :

https://www.nvkp.nl/

https://www.nvkp.nl/ziekten-en-vaccins/

Er zijn goede resultaten bereikt in de behandeling hiervan.

Roderick
Roderick
2 jaren geleden

Nelleke Bakker is ontslagen bij het RIVM omdat ze fraude heeft gepleegd en gesjoemeld heeft met declaraties. En nu slaat ze terug met een onzinverhaal van heb ik jou daar.
Uiteindelijk heeft ze maar 1 jaar ‘gewerkt bij het RIVM.

Frans2
Frans2
Reactie op  Roderick
2 jaren geleden

Hoe weet je dat? Wat is je bron?

Berend
Berend
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

@Frans2
Geloof gewoon wat iemand zegt en doe niet zo irritant.

Frans2
Frans2
Reactie op  Berend
2 jaren geleden

Geloof gewoon? Is dat jouw instelling?
Nelleke Bakker (die naar ik zie nu zelf ook reageert) beweert al jaren dat ze 25 jaar bij het RIVM gewerkt heeft en ik heb nog niemand dat zien weerspreken. Als nu Roderick zegt dat ze liegt en haar van fraude beschuldigt dan ben ik benieuwd naar de bron.

Nelleke Bakker is m.i. volslagen onwetenschappelijk bezig, wat je ook kunt zien aan haar voetreflexpraktijk, maar liegen en fraude is van een heel andere orde dus dan wil ik een bron zien. Zou jij ook eens wat vaker moeten doen Berend.

Berend
Berend
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Jij kunt het weten.
Wat is precies je achtergrond?

Frans2
Frans2
Reactie op  Berend
2 jaren geleden

[ @Frans2
Geloof gewoon wat iemand zegt en doe niet zo irritant. ]

Waarom geloof je mij dan nooit?
Is dat je academische instelling; “Geloof gewoon wat iemand zegt en doe niet zo irritant”?
Heb je al excuus aangeboden aan Nelleke Bakker dat jij geloofde dat zij een fraudeur is?

eksegese
eksegese
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Hoe weet je dat? Wat is je bron?

Het kwijl druipt van deze vragen af. Wat zou je het fijn vinden als hier weer een of ander ranzig verhaal over rondzingt of niet ? Zo ranzig als de vaccinnatiemaffia ga je het echter nooit meer krijgen. Dat slaat werkelijk alles. Een gigantisch gevaar voor de volksgezondheid bovendien net zoals de miskleun van antibiotica. Ook die fout zal nog heel wat mensenlevens gaan kosten. Maar zeer waarschijnlijk is dat ook gewoon het hele plan.

Frans2
Frans2
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

[ Het kwijl druipt van deze vragen af. Wat zou je het fijn vinden ]
Zoals de waard is vertrouwt hij zijn gasten.
Terwijl ik gewoon de waarheid wil weten. Zou je ook eens moeten doen, eksegese.

Doet me denken aan die rits foto’s van presidenten met een Rothschild. Maar dan volgt “er is geen enkele foto van Trump met een Rothschild te vinden dus die verbergt gewoon dat hij in hun zak zit”. Kortom, linksom of rechtsom, je bent altijd schuldig.

P.S. Nelleke Bakker lijkt me slim genoeg om niet een Charles Swietertje te gaan doen en liegen over controleerbare feiten want dat komt makkelijk uit en dan zit je snel aan de grond.

Berend
Berend
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Wordt het niet es tijd om een leven te zoeken Frans?

Frans2
Frans2
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Wordt het niet es tijd om argumenten te zoeken, Berend?

eksegese
eksegese
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Terwijl ik gewoon de waarheid wil weten.

Haha de waarheid wil weten, de waarheid debunken zul je bedoelen.

De twee allergrootste leugens die men de mensheid door de strot wil duwen zijn de leugens over klimaatverandering en leugens over het wel en wee van vaccinatie. En juist daar sta jij altijd vooraan om de cabal te dienen en hun smerige leugens hoe dan ook te verdedigen. Te toevallig, en toeval bestaat nou eenmaal niet. Overal is altijd een reden voor.

Karel
Karel
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Yeahhh weer eentje die wakker is en NIET vd Bible Belt !

Nelleke Bakker
Nelleke Bakker
Reactie op  Roderick
2 jaren geleden

Je weet meer dan ikzelf zo te horen!😂😂
Ik lach tegenwoordig maar om deze trollenberichten!

Lucie
Lucie
Reactie op  Roderick
2 jaren geleden

Roderick…..ben jij ook weer zo’n trol??
Je komt ze steeds vaker tegen op allerlei sites.

Deze Man weet Raad
Deze Man weet Raad
2 jaren geleden

Wat een tokkiecommunity hier in de reacties. Als schapen achter een niet onderbouwd artikel aanlopen van een organisatie tégen vaccinaties, erg objectief. Laat mensen die bijna 10 jaar medicijnen studeren nu maar keuzes maken over wat goed voor de volksgezondheid is, geitenwollensokken geven je die kennis niet.

Guido
Guido
Reactie op  Deze Man weet Raad
2 jaren geleden

Mooi geschreven deze man weet wel raad. Ik sta werkelijk met mijn mond vol tanden over wat u hiet denkt en schrijft. Wat een minachting naar anderrs denkende toe. Ga met u ook nooit in discussie.

eksegese
eksegese
Reactie op  Deze Man weet Raad
2 jaren geleden

Als je echt geïnteresseerd bent @Thomas, kijk dan naar het rondetafelgesprek :

https://www.youtube.com/watch?time_continue=844&v=a5oVnDzxeJA

Dan kom je erachter hoe het echt zit.

Thomas
Thomas
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Ik heb geen 10 jaar medicijnen gestudeerd. Maar ik weet de hele proces van WBMR.
Ik weet waar komt het pokkenvirus vandaan.
Ik weet waar komt het herpesvirus vandaan.
Ik weet waar komt het mazelen virus vandaan.
Ik weet waar komt het poliovirus vandaan.
Ik weet waar komt het pokkenvirus vandaan.
Ik weet waar komt het ME/CVS, ziekte van Lyme, MS en ALS virus vandaan.

eksegese
eksegese
Reactie op  Thomas
2 jaren geleden

Okee @Thomas, wat is WBMR ? En waar komen al die virussen en ziektes vandaan volgens jou ?

Thomas
Thomas
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

WBMR zijn Waterpokken, Bof, Mazelen en Rode hond.

Alle virussen die ik bovengenoemde zijn komt uit de BEENMERG.

Eksegese
Eksegese
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

En wat mag men daar uit concluderen @Thomas ?

Thomas
Thomas
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Het is weinig van belang wat er in de vaccins zit. Het is heel belangrijk de injectie op het moment wat de weerstand van het kind. Hoe zorgt de ouders wanneer het kind reacties krijgt van het prik.

Verder moet je verdiepen waarom krijgen de kinderen WBMR die maar 1 keer in je leven voorkomt.

De WBMR bestaat sinds de schepping van God van duizenden jaar geleden.

Thomas
Thomas
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

Ten tweede kinderziektes o.a. mazelen is zeer besmettelijk.
Is er een wetenschappelijke bewijs, een harde bewijs kan aantonen dat mazelen zeer besmettelijk is?
Wie kan de mazelen virus laten zien?

Karel_P
Karel_P
Reactie op  Thomas
2 jaren geleden

@Thomas
Volgens mij weet je niet zo veel…

Karel
Karel
Reactie op  eksegese
2 jaren geleden

ja lekker en you tube filmpje geloven! Ooit gehoord van fakenews? Yomanda liet een bekende Nederlander gras eten en pianospelen Sylvia S! En wij weten hoe het afliep!

eksegese
eksegese
Reactie op  Deze Man weet Raad
2 jaren geleden

@Deze Man weet Raad, ja dat zeg je goed 10 jaar medicijnen gestudeerd. Precies weten welk medicijn bij welk symptoom hoort, maar van gezondheid hebben ze geen drol verstand. Loop jij daar lekker schaapachtig achteraan, dan kijken wij nog wat verder, met uw goedvinden.

Berend
Berend
Reactie op  Deze Man weet Raad
2 jaren geleden

Beste raadbezitter,
Mag ik dan bij deze een beroep op je doen ons mee te nemen in je eigen inzichten m.b.t. vaccineren?
Geef ons advies.
Help ons bij het maken van de juiste keuzes.
Stop met raaskallen.

Lucie
Lucie
Reactie op  Deze Man weet Raad
2 jaren geleden

Dezemanweetraad,……. inderdaad,een echt tokkiecommunity van jouw kant.

x

Check Also

arts

Arts gaat internet over: ‘Ze zijn hier in dit land mensen aan het vermoorden met vaccins’

In Amsterdam vond vandaag een demonstratie tegen ...

coronavaccin

Gezondheidsexperts doen oproep na sterfgevallen in Noorwegen: geef coronavaccin Pfizer niet aan ouderen

Chinese gezondheidsexperts hebben Noorwegen en andere landen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

56
0
We lezen graag je reactie!x