Binnenland

KLM wil lange rijen voorkomen met digitaal paspoort: ‘De chaos is bewust gecreëerd’

Help door deze informatie met iedereen op je socials te delen!

Een digitaal paspoort moet helpen tegen lange wachtrijen op Schiphol. KLM start in februari met een proef op de luchthaven met ‘biometrisch instappen’, oftewel gezichtsherkenning. Dat zou het reisproces een stuk makkelijker moeten maken. De paspoortcontrole wordt dan thuis al gedaan.

Er is veel kritiek op de plannen. “Zoals we al dachten, de chaos is bewust gecreëerd om de ‘oplossing’ aan te reiken: het digitale ID,” twittert commentator Eva Vlaardingerbroek.

“Lekker doorzichtig. Plan lag er al lang, vervolgens maandenlang reizigers treiteren door bewuste onderbezetting en dan met de gewenste oplossing uit de hoge hoed komen,” zegt Koen Verhagen, initiatiefnemer van Properganda.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Onnozel excuus

Europarlementariër Rob Roos (JA21) merkt op: “We hebben tot voor kort nooit lange rijen gehad op Schiphol. Het is een onnozel excuus om mass surveillance-systemen als oplossing aan te dragen.”

“De invoer van het e-ID zal een onomkeerbare en ongewenste ontwikkeling zijn,” benadrukt Roos. “Vergeet nooit, het coronapaspoort was ooit ingevoerd om reizen tussen lidstaten mogelijk te maken tijdens covid. Binnen no time had je de covidpas nodig om een bar of restaurant te bezoeken!”

Zanger Tim Douwsma reageert: “En jij dacht dat de rijen ‘toeval’ waren?” Onderzoeksjournalist Marc van der Vegt voegt toe: “Goh, wie had dat nu gedacht.”

Proefproject WEF

“Kijk, daarvoor waren de wachtrijen op Schiphol? In lijn met het WEF-woke-proefproject met Canada?” vraagt Bas Filippini zich af.

Nederland en Canada werken samen met het World Economic Forum aan het zogeheten Known Traveler Digital ID. Het betreft hier een digitaal reispaspoort, dat kan worden uitgebreid met het coronavaccinatiebewijs.

Het gaat om een samenwerkingsverband tussen het WEF, de Nederlandse overheid, Canadese overheid, Air Canada, KLM en enkele luchthavens waaronder Schiphol.

4.9 108 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
155 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nou en!
nou en!
16 dagen geleden

haha…..zo doorzichtig,!!!!

Piet
Piet
16 dagen geleden

1 Pot nat, alle lijnen verzamelen zich bij het WEF, of je nu regeringsleider bent met opleiding of je bent strategic partner zoals KLM ze werken allemaal samen via WEF. Er is maar 1 bron die eerst en direct geëlimineerd moet worden en dat is het WEF.

snappie
snappie
16 dagen geleden

Sukses met uw vliegvacantie

T,A
T,A
16 dagen geleden

wij het volk zijn het dan zelf schuld als we hieraan meewerken

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

155
0
We lezen graag je reactie!x