Natuur en Milieu

Man 30 dagen de cel in voor opvang van regenwater (video)

Help mee door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de Amerikaanse staat Oregon is het sinds 1925 strafbaar om regenwater en sneeuw op te vangen.

De autoriteiten stellen eigenaar te zijn van het regenwater dat op het erf van burgers valt. Garry Harrington uit Jackson County, Oregon zit nu een celstraf uit wegens ‘waterdiefstal’.

Harrington kreeg een boete van 1500 dollar en moet 30 dagen de gevangenis in wegens het ‘stelen van openbaar water’.

De achterliggende agenda is dat Harrington zich bezighoudt met permacultuur, een technologie waarbij door wateropvang en -behoud een duurzame opbrengst van ecosysteemproducten en -diensten voor gemeenschappen wordt gerealiseerd.

Bij permacultuur wordt regenwater opgevangen, een techniek die al honderden jaren wordt toegepast om duurzaamheid te bevorderen en land te herstellen dat is aangetast door houtkap, erosie of klimaatverandering.

De opvang van regenwater dringt erosie terug, trekt wilde dieren aan en kan droge en dorre gebieden veranderen in groene bossen.

Bron: Naturalnews.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
54 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ton
ton
9 jaren geleden

Dit moet een droom zijn ,,knijp me ff

Aardebewoner
Aardebewoner
9 jaren geleden

Dit is een bullebakkentactiek om anderen bang te maken om ook regenwater te gaan verzamelen. Als tegenbeweging zou het mooi wezen dat veel en veel meer mensen regenwater gaan verzamelen. Men kan moeilijk iedereen in de bak gooien wegens het verzamelen van regenwater. De machthebbers houden zich wel vaker bezig met bullebakkengedrag. Klootzakken !!!
Mijn tactiek is dan wees ook een bullebak (het heeft gewerkt in het verleden !!)

Carnivore
Carnivore
9 jaren geleden

Hoeveel gekker moet het nog worden, voor iedereen zijn euro eindelijk eens valt en ze doorkrijgen in wat voor een systeem ze ons hebben vastgezet?

Sheyan
Sheyan
9 jaren geleden

Wie doet nou ook zoiets?!?!

Nee echt, de wereld op z’n kop! Eigenlijk te gek voor woorden hoe de mensheid zich heeft laten gijzelen en dat nog steeds laat gebeuren. Hoewel ik wel verandering bespeur en goede hoop heb dat dit soort “geintjes” tot het verleden gaat behoren.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

54
0
We lezen graag je reactie!x