CoronaBinnenland

‘Hulde: na een lange strijd krijgen de corona-wappies iedere dag een stukje meer gelijk’

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!

Vaccinmaker Pfizer gaf in het Europees Parlement toe dat het coronavaccin nooit getest is op het stoppen van de overdracht van corona. Dat gebeurde nadat dissidente geluiden bijna twee jaar lang zijn gesmoord.

PvdA-fractievoorzitter Attje Kuiken eiste in januari nog de intrekking van de werkvergunning van artsen die het staatsnarratief niet volgden. Minister Hugo de Jonge dreigde dat hij wel wist waar de weigeraars woonden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/banner4.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Als melaatsen behandeld

Ongehoord Nederland-voorzitter Arnold Karskens herinnert ons er in zijn nieuwe column aan dat burgemeesters Femke Halsema van Amsterdam en Jan van Zanen van Den Haag politie, waterkanonnen en honden loslieten op vreedzame demonstranten.

“De rekening van de schade die de politiek, de farmaceutische industrie en hun gedweeë volgers van de mainstream media hebben aangericht door systematisch weg te kijken bij de negatieve effecten van de corona-aanpak, moet nog worden opgemaakt,” zegt Karskens. “Maar de contra-expertises stapelen zich op.”

“Zij die zich niet tegen corona lieten vaccineren, werden in talkshows belachelijk gemaakt,” merkt Karskens op. “Door vrienden en familie als melaatsen behandeld.”

Hulde aan de weggehoonde wappies

“Maar die QR-code voor café- of restaurantbezoek kwam wel degelijk neer op zinloze uitsluiting. Het mondkapje bleek inderdaad een nutteloze schaamlap,” benadrukt Karskens. “De sluiting van het onderwijs was een sociale misdaad. Rechters en overheid hadden het vaak mis.”

Ere wie ere toekomt. Dus hulde aan de weggehoonde wappies – man, vrouw en kind, zwaaiend met spandoeken, natgespoten, geslagen, uitgescholden, gebeten en gearresteerd. Na een lange strijd krijgen zij iedere dag een stukje meer gelijk, aldus Karskens.

4.8 193 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Anne
Anne
1 jaar geleden

and so IT IS…

Peter
Peter
1 jaar geleden

Dat zal nog moet blijken als er weer een grote demonstratie is . Kijken of de politie meer begrip heeft of dat ze weer helemaal los gaan met hun Romeo’s en agressieve dienders.

Marrob BE
Marrob BE
1 jaar geleden

Gelukkig, toch misschien gelijk gekregen.
Maar krijgen ze het uit hun strot.

Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Adje UILSKUIKEN!

Back to top button
127
0
We lezen graag je reactie!x