Homepagina » Buitenland » ‘Biden is een onwettige president en iedereen weet het’
biden
Foto: Joe Biden (CC0)

‘Biden is een onwettige president en iedereen weet het’

Als we de media moeten geloven, kreeg Joe Biden bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen een recordaantal stemmen. Dat is knap aangezien een meerderheid van de Amerikanen denkt dat er is valsgespeeld, zo blijkt uit een peiling van Rasmussen Reports.

Enkele maanden geleden kregen we nog te horen dat Biden de populairste president uit de Amerikaanse geschiedenis is en nu denkt 51 procent van de Amerikanen dat hij de uitkomst van de verkiezingen heeft beïnvloed door vals te spelen.

Wat is er veranderd? Biden zit in het Witte Huis en iedereen kan zien dat hij onbekwaam is, niet functioneert en bovendien een onwettige president is, stelt Christina Bobb van One America News.

Des te duidelijker

Heel Amerika ziet het en daarom hebben ze Washington D.C. hermetisch afgesloten. “Ze wilden niet teruggaan naar normaal omdat het dan des te duidelijker zou worden dat Biden niet functioneert,” zegt Bobb.

Radicaal-links eist dat we tolerant zijn, maar tolereert zelf niets wat buiten haar marxistische agenda valt. Vertrouw er niet op dat de overheid het beste met ons voor heeft. Zij heeft niet het beste met ons voor, stelt ze.

Stroman

Het goede nieuws is dat Amerika nu beseft dat het een probleem heeft. Elke dag dat Biden doet alsof hij president is, worden we ons er steeds meer van bewust dat onze tegenstanders iedere stroman kunnen installeren als president, aldus Bobb.

Biden nam smeergeld aan van Oekraïne, Rusland, China en waarschijnlijk ook andere landen en toch doet hij alsof hij de president van Amerika is. “We zijn gevaarlijk dicht bij het punt waarop we ons lot bezegelen onder een oligarchie bestaande uit grote corporaties en de politieke elite,” waarschuwt ze.

[OAN]
4.7 67 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ron
Ron
4 maanden geleden

Zit die in het witte huis… ik zie steeds meer berichten voorbij komen, dat er helemaal niemand meer in het witte huis zit…

Henk
Henk
4 maanden geleden

Hoe heeft dat invloed op ons leven?

ProAsfalt
ProAsfalt
4 maanden geleden

Wat is onwettig?
Ik weet niet beter dan dat de USA rechtelijke macht zijn vingers hieraan niet wilde branden dan wel Bidon in het gelijk stelde.
Dan is het wettig.
Net zoals de corona-uitspraken in NL ook altijd ten gunste van de staat vallen. Dan is wat de staat doet ook ineens wettig ook al is het in strijd met de grondwet en internationale verdragen.
Zo werkt de rechtsstaat. De rechtsstaat kan dus een totalitaire staat faciliteren dan wel bekrachtigen vooral als de massa zoals in Nederland de partijen die een totalitaire staat voorstaan ook nog eens herkiezen.

Terugkomend op de VS, had het USA volk Trump als president willen hebben dan hadden ze maar met 65%+ op Trump moeten stemmen. Nu was het een beetje 50/ 50. Dan hoef je maar minimaal te frauderen om de uitslag naar de gewenste resultaat te leiden.

De massa die anno 2020/2021 nog steeds in de val trapt van de propaganda verspreidt door de reguliere propagandakanalen verdient niet beter.

Het is alleen jammer dat de 500k wakkerden die op FvD hebben gestemd de dupe zijn.

bilbo
bilbo
4 maanden geleden

er is een forensisch onderzoek gaande in arizona aangaande de stemmachines (die een internet verbinding hadden !), de stembiljetten die met de post zijn ingestuurd enz. Indien zou blijken dat de uitslag in het voordeel van trump valt en dat een dergelijk onderzoek ook in andere swing states wordt gedaan dan is het niet denkbeeldig dat amerika zit opgescheept met een illegale regering. Dan zal de militaire macht moeten ingrijpen. Dat is geen recht maar dat zijn ze verplicht aan de grondwet.

x

Check Also

advocaat

Advocaat slaat alarm: prikplicht is misdaad tegen de menselijkheid

De Amerikaanse president Joe Biden wil bedrijven ...

biden

‘Sleepy Joe’ trending op Twitter nadat het lijkt alsof Biden in slaap valt tijdens bezoek Israëlische premier

Vrijdag werden de banden tussen de Verenigde ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

57
0
We lezen graag je reactie!x