Homepagina » Mens en Dier » Kijk: politicus legt Amerikaanse Jaap van Dissel op de grill
amerikaanse
Foto: Anthony Fauci (CC0)

Kijk: politicus legt Amerikaanse Jaap van Dissel op de grill

Volgens de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC kunnen Amerikanen – of ze nu gevaccineerd zijn of niet – pas vanuit Mexico naar de Verenigde Staten reizen als ze zich hebben laten testen. Migranten komen wanneer ze maar willen.

Tijdens een congressionele hoorzitting over de coronapandemie legde Steve Scalise, whip van de minderheid van het Huis van Afgevaardigden, de Amerikaanse Jaap van Dissel op de grill. Hij confronteerde de belangrijkste medisch adviseur van president Biden op het gebied van het coronavirus met foto’s van een opvangcentrum voor migranten, waarop te zien is dat kinderen dicht op elkaar gepakt zitten. Dr. Fauci was opeens niet meer zo spraakzaam.

“Ziet dit er volgens u uit als social distancing?” vroeg Scalise hem. “Nee,” antwoordde Fauci. “Dus in deze cellen worden de regels overtreden die u oplegt aan Amerikanen. Een restaurant zou worden gesloten als het zo zou worden gerund en toch runt de regering-Biden dit opvangcentrum.”

Boven de wet

Scalise vroeg zich af waarom de regering-Biden geen einde maakt aan deze praktijken. Hij wees erop dat president Biden en vicepresident Harris nog niet eens een bezoek hebben gebracht aan het opvangcentrum.

“Ze overtreden alle regels waar Amerikanen zich aan moeten houden,” benadrukte de politicus. Hij zei verder dat Amerikanen zich moeten laten testen op corona voordat ze vanuit Mexico terugreizen naar de VS, maar dat migranten niet worden getest als ze illegaal het land binnenkomen.

Scalise vroeg dr. Fauci of hij denkt dat we hiermee het juiste signaal afgeven, dus dat burgers zich moeten houden aan allerlei regels, maar dat illegalen geen enkele regel hoeven op te volgen. “Er is bij de grens ongetwijfeld sprake van een moeilijke situatie,” stamelde de Amerikaanse Van Dissel.

Amerikanen moeten zich houden aan de Covid-19 geboden van dr. Fauci terwijl immigranten, om welke politieke reden dan ook, boven de wet staan, reageerde Natalie Harp van One America News.

Kijk:

[OAN]
4.8 42 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
44 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
7 maanden geleden

Dan is er kennelijk sprake van wetteloosheid. Zag je ook bij de Nazi’s.

Vlinder
Vlinder
7 maanden geleden

En de gekte blijft maar doorgaan!

Annette
Annette
7 maanden geleden

Een geweldige man, die Steve Scalise! Hij legt heel precies uit waar het probleem ligt. Illegalen hoeven zich niet te houden aan de regels, maar de eigen bevolking uiteraard wel. Goh, lijkt Europa wel! Hier gaat het natuurlijk op precies dezelfde manier. Doet mij een beetje denken aan Animal Farm. Some animals are more equal than the others. Ik vraag mij wel af wie deze uitzending heeft gezien? One America News is natuurlijk geen CNN. Ik kan mij zo voorstellen, dat het grote schapenvolk in Amerika voornamelijk op CNN getuned is. Maar goed: iedere politicus die zich uitspreekt is er één.

Petrus
Petrus
7 maanden geleden

Geen woorden aan vuil maken.

x

Check Also

medewerkster

Medewerkster Pathologisch Instituut klapt uit de school: ‘De noodsituatie is niet het gevolg van het coronavirus’

In Duitsland is momenteel veel te doen ...

patiënten

Bijna 70% coronapatiënten in Canisius Wilhelmina Ziekenhuis volledig gevaccineerd, aandeel neemt snel toe

In het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis (CWZ) is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

44
0
We lezen graag je reactie!x