CoronaMens en Dier

Dit was Hugo de Jonge in coronatijd van plan met kinderen in het onderwijs: ‘Het wordt hoe langer hoe gekker’

Help mee door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

In november 2021 was men niet alleen druk bezig met 2G, maar ook met het coronatoegangsbewijs (CTB) in het onderwijs. Dat blijkt uit vrijgegeven Wob-stukken.

Op 14 november 2021 schreef iemand aan toenmalig coronaminister Hugo de Jonge: “Zoals je weet is iedereen super hard aan het werk voor de wetsvoorstellen! Jij krijgt einde dag van mij twee wetsvoorstellen: CTB in onderwijs en 2G. Jouw eventuele reactie […] wordt dan vanavond nog verwerkt, zodat daarna de consultatie verder kan. Ik app je zodra iets in je mailbox zit!”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De Jonge reageerde: “Dank en zoals net besproken: laten we daarvoor maar gelijk een call inplannen dan vanavond, rond een uur of 8 tot max kwart voor 9. Kunnen we misschien meteen even stilstaan bij alle trajecten die deze week lopen en nogal samenvallen met elkaar, hoe we dat gaan managen.”

Alles om die spuit in de kinderen te krijgen

Oftewel: sorry, geen onderwijs voor jouw kind, keuzes hebben consequenties. “Alles om die spuit in de kinderen te krijgen,” merkt data-analist Cees van den Bos op.

“Als de overheid de beschikking krijgt over wat er in je kind geïnjecteerd wordt, maar de gevolgen – als de medische experimenten mislukken – ervan voor de ouders zijn,” voegt FVD-fractievoorzitter in Land van Cuijk Marianne Akkermans eraan toe.

Het wordt hoe langer hoe gekker

Huisarts Els van Veen vraagt zich hardop af: “Wat werken er voor mensen op het ministerie van Volksgezondheid? Als je zulke berichten naar elkaar stuurt, heb je toch geen moreel kompas, laat staan empathie?”

“Dus Hugo de Jonge wilde ook 2G (verplicht gevaccineerd met mRNA) voor de kinderen in het onderwijs,” zegt auteur en spreker Hans van Tellingen. “Het wordt hoe langer hoe gekker. Een vaccin dus voor kinderen die niets van dat virus te duchten hadden, terwijl de prik zelf ernstige gezondheidsschade teweeg kan brengen, zegt Pfizer zelf nota bene. Anders: uitsluiting van de maatschappij en getekend voor het leven vanwege ‘geen onderwijs’.”

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 183 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

127 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
RealDutchPatriot
RealDutchPatriot
1 maand geleden

Hoog tijd voor zichtbare tribunalen.

Gene
Gene
1 maand geleden

Maar ik lees nergens wat voor mij toch één van de hoofdvragen is nl ‘ Waarom blijven ‘wij, het volk’ steeds maar stemmen voor dit soort intellectuele niksers?’ Mss DE hoofdzwakte van het zgn. ‘democratisch’ systeem?

Riastopt
Riastopt
1 maand geleden

Managen….mijn oog las najagen of nee de hersens doen dat. Doen die het nog,??ik dacht van wel. Sommigen snappen NIKS van mij.
Toch us gaan denken???

Monica
Monica
1 maand geleden

lang leve het thuisonderwijs, er is leerplicht, geen schoolplicht. Slimme ouders stemmen dit met elkaar af! Als mijn kinderen nu klein waren had ik het wel geweten, geen school, geen jeugdjournaal, geen indoctrinatie over klimaat etc.

Back to top button
127
0
We lezen graag je reactie!x