Homepagina » Mens en Dier » Johan Derksen veegt vloer aan met Jetten en Asscher: ‘Ontzettend hypocriete mannetjes’
jetten
Foto: RN7 CC BY 3.0

Johan Derksen veegt vloer aan met Jetten en Asscher: ‘Ontzettend hypocriete mannetjes’

D66-fractievoorzitter Rob Jetten heeft op social media een video gedeeld waarin hij laat zien wat voor homohaat hij op internet over zich heen krijgt. Hij zegt elke dag tientallen haatberichten te krijgen. Jetten kreeg gelijk steun van PvdA-leider Lodewijk Asscher, die de berichten ‘weerzinwekkend’ noemde. “Goed dat je dit laat zien, helaas is het nodig.”

Johan Derksen had er geen goed woord voor over. “Ik vind het ontzettend hypocriete mannetjes,” zei hij in het programma Veronica Inside. “Als je nou eens begint – met deze politici voorop – om niet de publiciteit op deze wijze te zoeken, maar het te constateren en er wat aan te doen.”

“Dit zijn incidenten. [De politici] pikken allemaal hun graantje publiciteit mee. Ze spreken er schande van en zeggen dat er iets aan moet gebeuren, en gaan over tot de orde van de dag.”

Talkshowtafels

Over de achterliggende reden zei Derksen: “Ze willen allemaal aan die talkshowtafels zitten.”

Hij voegde toe dat politici, die steeds met de eer strijken, in de positie zijn om een wetsvoorstel in te dienen en er daadwerkelijk iets tegen te doen. “Maar ze zijn al blij dat ze even de publiciteit kunnen halen over dit soort onverkwikkelijke dingen.”

In de peilingen ziet het er niet best uit voor D66. De partij zakt van 19 naar acht zetels.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Veronica Inside]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Marcel schreef:

  Ik zeg Johan for Prrsident! Haha. Maar hij heeft wel gelijk…

  20 likes
  • GeenNL schreef:

   @Marcel

   Dacht het niet, we hebben al een MP onder curatele van het RIVM die de weg kwijt is en doorgedraaid en met een neppe virus heel Nederland naar de knoppen heeft geholpen en dan zouden we nu ook een censuur MP moeten hebben en die mensen straft als ze anderen voor stinkende rotte vis uitmaken of voor wat ook maar? Waar ligt dan de grens van wat nog toelaatbaar is? “Hé, vieze hetero” wel of “hé, vieze homo” mag niet? Of: “hé lelijke Nederlandse varkenskop” wel en “hé lelijke Afrikaanse apenkop” mag niet?

   Het is al van de gekke wat nu gebeurt dat we een MP hebben die van de ratten is besnuffeld, maar met Derksen zijn idiote ideeën zal het zeker nog gekker worden. De uitspraken van Derksen raken steeds meer kant noch wal. Is Derksen betaald om dergelijke onzin uit te kramen of ‘slechts’ van boven onder druk gezet of werkelijk zo gek?

   7 likes
   • MdeFilosoof schreef:

    Dersken heeft hier gelijk maar absoluut geen MP. Hij speelt gewoon weer de oppositie (controled) om het rechtse sentiment weer een beetje naar zich toe te trekken nadat ze ons massaal hebben verraden. Was het Derksen ook niet die volledig achter Rutte en co. stond? Die iedere vorm van kritiek daarop als complot afdeed, die volsterkt en alleen het narratief van de politiek verkondigde? De politiek die volledig van links tot rechts gefaald heeft, ons verraden heeft. Baudet lult nu weer over mondkapjes Jetten en Derksen over homo’s maar ondertussen is de grondwet uitgeschakeld door de noodwet en daar hoor je ze niet over. Ze maken zich druk over de kruimels om het volk weer een links rechts idee te geven. Ze zijn alweer over tot de orde van de dag. Geef het volk brood en spelen dan doen wij ondertussen waar we zin in heben.

    5 likes
 • Sam Mosta schreef:

  Hebben we niets anders om ons druk te maken, de hele wereld wordt bij de neus genomen !!

  ‘Semitisch’ is een begrip dat verwijst naar een talengroep. Onder andere het Arabisch, Hebreeuws en Maltees zijn Semitische talen. Als het woord alleen een letterlijke betekenis hadden, zou ‘antisemitisme’ dus betekenen ‘vijandigheid jegens Semitische talen’.

  Dus wat betekent Anti Semitisch ?

  Ook hier, ra ra wie hier weer de slachtofferrol mee in kan en wie dit verzonnen heeft..

  19 likes
  • Willem schreef:

   Kijk dat is heel mooi verklaard Sam, met woorden kun je werkelijk alle kanten op. We spreken over deze wereld niet voor niets verschillende talen, letterlijk en figuurlijk.

   2 likes
 • Jon schreef:

  Wil het zeker niet goed praten wat er met Jetten is gebeurd.
  Wat Derksen echter ook zegt; hij krijgt ook de meest vreselijke dingen oiver zich heen,. zoals doodsbedreigingen enz.
  Ook is het ook zo dat als je de indruk wekt ergens te geloven in ‘complottheorien’, je ook gelijk met de grond gelijk gemaakt wordt.
  Ben af en toe ook wel actief op viva (ja ik weet het; bijzonder voor een man) en daar worden de meest vreselijke dingen geschreven over je (zoals dat je gestoord en paranoide bent), als je maar enigszins anders en afwijkend overkomt, zoals qua meningen en standpunten over de coronacrisis.
  Er is zo’n gigantische groep die blindelings achter de MSM aanloopt en sites als deze enorm verachten.
  Blijkbaar zijn ze ook bang voor het ‘ onbekende’ en andersdenkenden (waar ik ook onder val).
  En wie zijn hoofd boven het maaiveld uitsteekt…………

  17 likes
  • Willem schreef:

   Als politicus en als je werkelijk dat doet waar je voor betaald wordt zou de eerste vereiste moeten zijn niet op allerlei belachelijke internet-platforms als Twitter en viva? Te gebruiken, dan vraag je er namelijk om. Vond ik ook van Trump en Obama, alle vuile was hangen ze buiten, wat moet je daarmee? Er zal ongetwijfeld een bepaalde aantrekkingskracht in dat soort sites zitten, heb er zelf gelukkig nooit behoefte aan gehad en beperk me tot reageren op Nfn waar ook serieuze en onderbouwde antwoorden worden gegeven. Ja goed van mij hé 🙂

   4 likes
 • Peter schreef:

  Wederom het “beestje” niet bij naam durven noemen is echt te verwachten van zo’n linkss liberale fascist.
  Klagen over bedreigingen maar ondertussen de grootste groep homofoben ( ISLAM) de hand boven het hoofd houden.
  90 procent van alle anti Homo incidenten worden gepleegd door jongeren van Marokkaanse afkomst, maar daar hoor deze jankerd niet over.
  Marokkanen zijn tenslotte de “nieuwe” Joden he? Die hebben het al zo “moeilijk”, en daarom wordt het alleen maar erger.
  Derksen heeft gelijk, treedt een keihard op, deel zware straffen uit inplaats van zeuren en janken en durf de grootste homofoben eens bij naam te noemen.

  5 likes
 • Eelke Piers schreef:

  In deze tijd wordt alles wat God verboden heeft goedgepraat

  5 likes
 • Jon schreef:

  Ik week in mijn vorige reactie wat af.
  Maar wilde toch even duidelijk maken dat veel mensen online last hebben van het feit dat ze naar worden bejegend.
  Daar kan ikzelf ook erg over meepraten.

  4 likes
  • exegese schreef:

   Ja @Jon, als je je mengt in strijd en discussie wordt je opgemerkt. Daar kleven consequenties aan. Als je niet tegen hitte kunt blijf dan bij het vuur vandaan is mijn devies. Laat de illusie los dat het leven over rozen gaat, de grens ligt bij fysiek geweld en is bij wet vast gelegd.
   En over wetboeken gesproken : feitelijk kunnen die allemaal bij het grof vuil er is slechts 1 wet die nageleefd dient te worden. Komt ie :

   Wat ge niet wilt dat u zelf geschied doe dat ook een ander niet.

   Meer heeft een mens niet nodig en kan die hele juridische poppenkast weg en kunnen die mensen zich bezig gaan houden met echt zinnige en nuttige dingen.

   8 likes
   • Szixxx schreef:

    Helemaal mee eens Exegese!

    Zouden maar meer mensen zo leven maar
    blijkbaar is dat niet de natuur van het beestje helaas. Mensen interesseren zich alleen voor zichzelf en hun eigen waarheid, waag het niet een andere mening te hebben

    1 likes
    • Jon schreef:

     Heb helemaal nooit beweerd dat ik mij alleen maar mij interesseer voor mijn eigen waarheid en niet zou oipenstaan voor andere meningen.
     Vind alleen het gebash naar elkaar erg naar en vooral om gelijk voor complotdenker uitgemaakt te worden (niet hier maar op andere sites etc)..

     0 likes
 • André schreef:

  Ik krijg de meest verschrikkelijk wetsvoorstellen over me heen, geinitieerd door D66. Mag ik dit ook komen verkondigen in de Tweede slaapkamer?

  3 likes
 • x

  Check Also

  pensioen

  Eerste Kamerlid haalt uit: D66 vindt verlaging pensioen met 400 euro NORMAAL

  Miljoenen Nederlanders dreigen gekort te worden op ...

  kaag

  ‘Kaag wil wel samenwerken met terreurorganisatie, maar niet met Nederlandse volksvertegenwoordigers?’

  Het ministerie van Sigrid Kaag (D66) gaf ...

  >