BuitenlandCorona

Bijna derde van recente coronadoden niet veroorzaakt door virus

Help ons door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bijna een derde van de coronadoden die recentelijk zijn geregistreerd in Engeland en Wales, is niet bezweken aan het virus, blijkt uit nieuwe cijfers. Gegevens van het Britse bureau voor nationale statistieken (ONS) laten zien dat bijna 33 procent van de mensen die zijn meegeteld als coronadode niet aan corona is gestorven, schrijft de Daily Telegraph.

Het aantal mensen dat niet sterft aan corona, maar toch wordt meegenomen in de officiële cijfers neemt steeds verder toe terwijl de pandemie terugloopt. Tot voor kort lag het percentage rond 10 procent. Halverwege april was het gestegen naar 25 procent en het blijft stijgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Uit de cijfers blijkt dat in de week van 23 april 260 coronadoden werden geregistreerd in Engeland en Wales, maar slechts 67,7 procent (176) daarvan was daadwerkelijk veroorzaakt door het virus.

Meer doden door griep en longontsteking

De nieuwe cijfers laten zien dat er voor het eerst sinds het begin van de tweede golf meer mensen sterven aan griep en longontsteking dan aan corona. Er stierven in diezelfde week namelijk 278 mensen aan influenza en longontsteking.

In Engeland en Wales wordt slechts 2,6 procent van alle sterfgevallen veroorzaakt door het coronavirus. Kevin McConway, emeritus hoogleraar van de Open University, zei dat dit ‘goed nieuws’ is. De coronasterfte liet de meest indrukwekkende afname zien, zei hij.

[Telegraph]

4.8 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
3 jaren geleden

Het is niet anders dan goochelen met cijfers. En natuurlijk trapt het merendeel van de bevolking er wel weer in. Als een emeritus hoogleraar zoiets zegt…. dan is het toch waar? Daar heeft HIJ uiteindelijk voor geleerd.
De waarheid is echter dat deze mensen allemaal overgenomen zijn en dan natuurlijk wel voor een bak met geld. Het eerlijk informeren van de bevolking is allang geen prioriteit meer. Als je broodheer zegt dat je dat en dat moet zeggen, dan doe je dat.
Echt eergevoel hebben de meeste van die gasten niet meer.

Takeshi Kovac
Takeshi Kovac
3 jaren geleden

Ik ben benieuwd naar de vaccinatiedoden.. daar word met geen woord over gerept (behalve als de vaccinatiedoden als covid doden worden geteld) door een virus wat nog steeds niet is geisoleert, een PCR test die NIETS kan bevestigen en antigentesten met wattenstaafjes die door kinderen op vervuilde grond worden verpakt… dus als je al NIET weet of het virus bestaat hoe kan je dan weten dat iemand eraan gestorven is?

Arnie
Arnie
3 jaren geleden

Ik dacht dat de griep verdwenen was…….
Oh wacht, ik mag niet meer denken, dat doen onze grote leiders van het volk…..

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Waarom hebben ze de FAKE virus NOOIT geisoleerd.. Omdat het nooit heeft bestaan.
De ECHTE ”VIRUS” is het ”VACCINE”” DE BIOWAPEN !!
De gevaccineerden zijn een gevaar voor de NIET gevaccineerden!!

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x