Mens en Dier

Hebben de mainstream media zich eindelijk tegen Bill Gates gekeerd?

Help door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit documenten die in handen zijn van The Wall Street Journal blijkt dat Melinda Gates al in 2019 sprak met echtscheidingsadvocaten om de breuk met Bill in gang te zetten. Toen al zou Melinda hebben gezegd dat het huwelijk ‘niet meer gerepareerd kon worden’.

Volgens de krant maakte ze zich zorgen over de vriendschap tussen haar man en de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein. Gates ontmoette hem meerdere keren en verbleef eens tot diep in de nacht in de woning van Epstein in Manhattan.

Manipulatiemachine

Opmerkelijk genoeg wordt het bericht opgepikt door de mainstream media. Dat is belangrijk, aangezien de miljardair en de Gates Foundation een enorme manipulatiemachine hebben opgezet om de critici van Gates de mond te snoeren.


Uit onderzoek van tijdschrift Columbia Journalism Review (CJR) blijkt dat Bill zo’n 250 miljoen dollar heeft gedoneerd aan grote media zoals de BBC, The Guardian, de New York Times, de Financial Times en Le Monde. Tijdens de pandemie schoven de omgekochte media hem als ‘gezondheidsexpert’ naar voren, hoewel hij geen medische achtergrond heeft.

Daarnaast financiert Gates een leger aan ‘onafhankelijke’ factcheckers, waaronder het Poynter Institute en Gannett, die hun platforms gebruiken om ‘complottheorieën’ en ‘misinformatie’ te debunken. Onder meer PolitiFact en USA Today vallen hieronder. Het gevolg is dat kritische berichten over de Gates Foundation heel schaars zijn.

Intrigerend

Bill ontmoette Epstein minstens zes keer, meldden we eerder. In 2013 vloog hij mee aan boord van diens privéjet. Toen hij daar later mee geconfronteerd werd, zei hij dat hij ‘niet wist’ dat het vliegtuig van Epstein was! Ook medewerkers van de Gates Foundation bezochten meermaals het huis van Epstein in New York.

Daarnaast sprak de pedofiel met de stichting over de oprichting van een miljardenfonds. In een e-mail aan collega’s schreef de voormalige Microsoft-baas dat hij de ‘levensstijl’ van Epstein ‘intrigerend’ vond.

[Zero Hedge]

4.6 53 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 jaar geleden

Bill Gates is te zichtbaar om als absolute machthebber van de wereldoverheersing te kunnen zien.
Diegene die onzichtbaar zijn, hebben de echte macht in handen.

Hannah Arendt – Totalitarisme (1951)

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
1 jaar geleden

Maar waaruit blijkt nu dat de MSM zich tegen hem keert?

Effu
Effu
1 jaar geleden

Alsof die melinda geen bloed aan d’r handen heeft…

Raymond
Raymond
1 jaar geleden

Hun fiat geld is niet opgewassen tegen de waterman energie. Ze zullen allemaal vallen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

51
0
We lezen graag je reactie!x