Mens en Dier

Hebben de mainstream media zich eindelijk tegen Bill Gates gekeerd?

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Uit documenten die in handen zijn van The Wall Street Journal blijkt dat Melinda Gates al in 2019 sprak met echtscheidingsadvocaten om de breuk met Bill in gang te zetten. Toen al zou Melinda hebben gezegd dat het huwelijk ‘niet meer gerepareerd kon worden’.

Volgens de krant maakte ze zich zorgen over de vriendschap tussen haar man en de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein. Gates ontmoette hem meerdere keren en verbleef eens tot diep in de nacht in de woning van Epstein in Manhattan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Manipulatiemachine

Opmerkelijk genoeg wordt het bericht opgepikt door de mainstream media. Dat is belangrijk, aangezien de miljardair en de Gates Foundation een enorme manipulatiemachine hebben opgezet om de critici van Gates de mond te snoeren.


Uit onderzoek van tijdschrift Columbia Journalism Review (CJR) blijkt dat Bill zo’n 250 miljoen dollar heeft gedoneerd aan grote media zoals de BBC, The Guardian, de New York Times, de Financial Times en Le Monde. Tijdens de pandemie schoven de omgekochte media hem als ‘gezondheidsexpert’ naar voren, hoewel hij geen medische achtergrond heeft.

Daarnaast financiert Gates een leger aan ‘onafhankelijke’ factcheckers, waaronder het Poynter Institute en Gannett, die hun platforms gebruiken om ‘complottheorieën’ en ‘misinformatie’ te debunken. Onder meer PolitiFact en USA Today vallen hieronder. Het gevolg is dat kritische berichten over de Gates Foundation heel schaars zijn.

Intrigerend

Bill ontmoette Epstein minstens zes keer, meldden we eerder. In 2013 vloog hij mee aan boord van diens privéjet. Toen hij daar later mee geconfronteerd werd, zei hij dat hij ‘niet wist’ dat het vliegtuig van Epstein was! Ook medewerkers van de Gates Foundation bezochten meermaals het huis van Epstein in New York.

Daarnaast sprak de pedofiel met de stichting over de oprichting van een miljardenfonds. In een e-mail aan collega’s schreef de voormalige Microsoft-baas dat hij de ‘levensstijl’ van Epstein ‘intrigerend’ vond.

[Zero Hedge]

4.6 53 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

51 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Bill Gates is te zichtbaar om als absolute machthebber van de wereldoverheersing te kunnen zien.
Diegene die onzichtbaar zijn, hebben de echte macht in handen.

Hannah Arendt – Totalitarisme (1951)

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
3 jaren geleden

Maar waaruit blijkt nu dat de MSM zich tegen hem keert?

Effu
Effu
3 jaren geleden

Alsof die melinda geen bloed aan d’r handen heeft…

Raymond
Raymond
3 jaren geleden

Hun fiat geld is niet opgewassen tegen de waterman energie. Ze zullen allemaal vallen.

Back to top button
51
0
We lezen graag je reactie!x