Homepagina » Buitenaards » De geheime geschiedenis van buitenaardsen op aarde
Dropstenen

De geheime geschiedenis van buitenaardsen op aarde

Volgens sommigen behoren de Dropastenen, die langs de Chinees-Tibetaanse grens werden ontdekt, toe aan een oud buitenaards schip.

Terwijl ze enkele grotten in de Himalaya’s verkenden stuitten een hoogleraar archeologie en zijn studenten op een aantal graftombes met daarin de resten van kleine wezens.

Ze troffen honderden schijven aan met gaten in het midden. Dr. Tsum Um uit Peking stelde vast dat de hiërogliefen op de stenen het verhaal vertelden van een groep, de Dropa’s, die met hun schip op aarde waren neergestort. Ze probeerden vriendschap te sluiten met lokale stammen, maar werden gedood.

Vimāna

Het woord vimāna komt uit het Sanskriet en betekent vliegende machine. In verschillende oude teksten die teruggaan tot het jaar 3000 voor Christus worden vimānas omschreven die niet alleen in onze atmosfeer vlogen, maar ook ver daarbuiten, in de ruimte. De toestellen werden vaak gebruikt door hindoegoden, maar waren mogelijk in werkelijkheid vaartuigen voor ruimtewezens.

Oude hiërogliefen spreken van een bovennatuurlijke gebeurtenis in Egypte toen farao Thoetmosis III aan de macht was. De hiërogliefen beschrijven een cirkel van vuur die op een avond in de lucht verscheen en zich in de loop der dagen vermenigvuldigde. De cirkels vlogen vervolgens omhoog en verdwenen richting het zuiden.

Vliegende aardewerken potten

Vliegende aardewerken potten

Meer dan 700 jaar voordat men in het Westen de term ‘vliegende schotel’ ging gebruiken deden de Japanners al melding van vliegende ‘aardewerken potten’. Een dergelijk object werd gezien in de toenmalige provincie Kii en vloog richting een berg. De Japanse overheid startte een onderzoek naar de vele waarnemingen. Het was wellicht de eerste keer dat een overheid loog over UFO’s. De officiële conclusie luidde dat ‘het de wind was die de sterren deed wiegen’.

In het schilderij ‘De Madonna met Sint-Giovannino’ door Domenico Ghirlandaio is een schotel in de lucht te zien. Onder het object staan een man en zijn hond te kijken naar wat een vroege afbeelding van een UFO zou kunnen zijn. Ghirlandaio vond zijn opdrachtgevers met name onder figuren die in de naaste omgeving van de Medicifamilie opereerden.

Domenico Ghirlandaio

Napoleon Bonaparte

In het schilderij ‘De Doop van Christus’ (1710) van de Nederlandse kunstschilder Aert de Gelder baden Jezus en Johannes de Doper in een warm licht dat afkomstig is van een schijf in de lucht. Hoewel sommigen denken dat De Gelder een UFO in het schilderij heeft verwerkt, menen anderen dat hij werd geïnspireerd door een lange reeks buitenaardse schilderijen die werden verstopt door de Kerk.

Toen wetenschappers de resten van Napoleon Bonaparte onderzochten troffen ze tot hun verbazing een object aan dat leek op een microchip. Sommigen, waaronder Dr. André Dubois, denken dat Napoleon aan boord van een ruimteschip is geweest. “In juli 1794 verdween de destijds 25-jarige Napoleon enkele dagen,” zei Dubois. “Hij beweerde later gevangen te zijn genomen, maar er zijn geen documenten te vinden die zijn aanhouding kunnen bevestigen.”

Drie maanden na de aanval op Pearl Harbor zagen inwoners van Californië op de avond van 24 februari 1942 een grote UFO boven Los Angeles. De hemel werd verlicht, het object werd gelijk bestookt, maar verdween uiteindelijk boven Long Beach onbeschadigd in het niets.

Afgelopen maand bevestigde voormalig CIA-agent Chase Brandon dat het geen weerballon was die in 1947 was neergestort nabij Roswell. Volgens Brandon, die naar eigen zeggen 25 jaar voor de CIA heeft gewerkt, was het een toestel dat niet van deze planeet kwam.

Bron: Trutv.com

Gerelateerd:

 Vond je dit artikel interessant? Deel het dan met je kennissen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

57 reacties

 1. Jammer dat er niet verder word ingegaan op de schijven en waarom word er niet ingegaan op de resten van de kleine wezens?

  heb er dertig jaar geleden al wat over gehoord maar er kon toen niets gepubliceerd worden omdat China toe nog gesloten was voor de buitenwereld.

  Jammer.

  0 likes
 2. ik weet wel dat er meer is maar stel je voor dat mensen de grootste wezens zijn van alle wezens – vandaar dat de wereld blijft bestaan – toch ? tis een punt maar juig niet te snel er zijn meer grotere wezens dan mensen zelf ook.

  0 likes
 3. Hoewel zeer enthousiast over Niburu, vind ik dit toch een beetje vaag stukje dat er van alles bij sleept. Over de Dropa stenen is de volgende info te vinden:
  http://www.nujij.nl/wetenschap/the-dropa-stones-mystery.8438764.lynkx#axzz22VnrHV9d en dan met name de derde reactie is interessant.

  0 likes
 4. [quote name=”Silber eye”]Jammer dat er niet verder word ingegaan op de schijven en waarom word er niet ingegaan op de resten van de kleine wezens?

  heb er dertig jaar geleden al wat over gehoord maar er kon toen niets gepubliceerd worden omdat China toe nog gesloten was voor de buitenwereld.

  Jammer.[/quote]

  Kijk eens op: http://www.kronosworld.nl/Dropa.htm

  0 likes
 5. Waar bijna niemand aan denkt is dat er waarschijnlijk voordat DEZE mensheid begon hier op aarde er misschien al vele ” werelden” vooraf gegaan zijn dus met hele grote mensen of juist hele kleine of heel intelligente die ruimtereizen maakten of heel domme. ‘Ons eigen’ verhaal gaat volgens de bijbel maar 6000 jaar of zo terug..Die dingen kunnen er goed al tienduizend jaar gelegen hebben..er staat ook dat hun schip ‘ter aarde stortte’ niet dat het perse buitenaardsen waren ze kunnen goed van de andere kant van de aarde gekomen zijn in een gebied dat onbekend was met vliegschepen..De ‘schijf’ op het schilderij kan van alles zijn

  0 likes
 6. Ik vraag me bij die Dropa stenen altijd af waarom technologisch hoog ontwikkelde wezens dit dan in STEEN zouden hebben gedaan?

  0 likes
 7. [quote name=”lezxertje2002″]Ik vraag me bij die Dropa stenen altijd af waarom technologisch hoog ontwikkelde wezens dit dan in STEEN zouden hebben gedaan?[/quote]

  Die stenen zijn, net als de Soemerische kleitabletten, na eeuwen nu nog leesbaar, maar onze cd’s en dvd’s zijn na 20 jaar al niet meer leesbaar en er is gespecialiseerde elektronica nodig om ze te kunnen lezen.
  Daarom steen. Het is is zeer duurzaam en zonder extra middelen leesbaar. Heel goed bedacht.

  0 likes
 8. [quote name=”lezxertje2002″]Ik vraag me bij die Dropa stenen altijd af waarom technologisch hoog ontwikkelde wezens dit dan in STEEN zouden hebben gedaan?[/quote]
  “Zo was er de samenstelling van de schijven; deze bevatten een hoog gehalte kobalt en andere metalen, en dit vormde een zeer harde steensoort. Dit had het ook voor de primitieve mensen moeilijk gemaakt om de kleine tekentjes te graveren.

  Toen de schijven getest werden met behulp van een oscillograaf werd er een vreemd ritme opgenomen, alsof ze ooit elektrisch geladen waren geweest. De wetenschapper zei ook dat ze misschien wel als geleiders dienst hadden gedaan.”

  Lijkt me geen kiezelsteentje, hoor…

  0 likes
 9. Is die man, bij het schilderij van ‘De Madonna….’ niet gewoon aan het vliegeren?! Het is maar net hoe je er naar kijkt.

  0 likes
 10. Tienduizend jaar geleden hm is toch niet zo oud ? Mensen leven al minstens 2 miljoen jaar op aarde. ONze geschiedenis begint helemaal niet bij 6000 jaar geleden, ja toen had je de Sumerians wat een cultuur was met alles erop en eraan maar zeker niet de eerste. Er staat trouwens helemaal niks in de bijbel over 6000 jaar dus ik weet niet hoe je daarbij komt ?

  0 likes
 11. [quote name=”Danny70″]Is die man, bij het schilderij van ‘De Madonna….’ niet gewoon aan het vliegeren?! Het is maar net hoe je er naar kijkt.[/quote]
  Waarschijnlijk is het overigens Maria Magdalena en niet DE Maria.

  0 likes
 12. [quote name=”Danny70″]Is die man, bij het schilderij van ‘De Madonna….’ niet gewoon aan het vliegeren?! Het is maar net hoe je er naar kijkt.[/quote]

  Nee, die man wijst naar een vliegend object dat hij niet kan identificeren. Het is maar hoe je er naar kijkt, geldt voor beide kanten 😉

  0 likes
 13. interessant artikel. Dat verhaal over Napoleon Bonaparte kende ik nog niet.

  0 likes
 14. [quote name=”O. Westerman”][quote name=”Danny70″]Is die man, bij het schilderij van ‘De Madonna….’ niet gewoon aan het vliegeren?! Het is maar net hoe je er naar kijkt.[/quote]
  Waarschijnlijk is het overigens Maria Magdalena en niet DE Maria.[/quote]
  Je hebt ook nog de Madonna met kind.Overigens alle madonna,s die zijn gemaakt, verwijzen naar de moeder van Jezus!Maria dus!!Doe uw zoekwerk!!Maria Magdalena zalfde en balsemde de voeten van Jezus, en was een trouwe volgeling van Jezus!!Voorheen was zij een publieke vrouw!!

  0 likes
 15. [quote name=”cc”]Waar bijna niemand aan denkt is dat er waarschijnlijk voordat DEZE mensheid begon hier op aarde er misschien al vele ” werelden” vooraf gegaan zijn dus met hele grote mensen of juist hele kleine of heel intelligente die ruimtereizen maakten of heel domme. ‘Ons eigen’ verhaal gaat volgens de bijbel maar 6000 jaar of zo terug..Die dingen kunnen er goed al tienduizend jaar gelegen hebben..er staat ook dat hun schip ‘ter aarde stortte’ niet dat het perse buitenaardsen waren ze kunnen goed van de andere kant van de aarde gekomen zijn in een gebied dat onbekend was met vliegschepen..De ‘schijf’ op het schilderij kan van alles zijn[/quote]
  Ons eigen verhaal gaat geen 6000 jaar terug!!Binnen het christelijke geloof is men hierop gekomen, omdat de bijbel vermeld dat 1 dag in Gods ogen duizend jaar is, en duizend jaar 1 dag.WIJ WETEN WEL BETER zie de bewijzen op aarde!!

  0 likes
 16. [quote name=”Roel”][quote name=”Silber eye”]Jammer dat er niet verder word ingegaan op de schijven en waarom word er niet ingegaan op de resten van de kleine wezens?

  heb er dertig jaar geleden al wat over gehoord maar er kon toen niets gepubliceerd worden omdat China toe nog gesloten was voor de buitenwereld.

  Jammer.[/quote]

  Kijk eens op: http://www.kronosworld.nl/Dropa.htm%5B/quote%5D
  Bedankt voor je link!!Trouwens op die foto waar nog 2 overlevenden zijn gefotograveerd, zou je echt zeggen dat aan de gezichten te zien, dit volk niet aards was.Jammer dat de site van Niburu geen foto,s toont, van de kleine wezentjes.Voor de rest was het verhaal mij bekend!!

  0 likes
 17. [quote name=”O. Westerman”]Tienduizend jaar geleden hm is toch niet zo oud ? Mensen leven al minstens 2 miljoen jaar op aarde. ONze geschiedenis begint helemaal niet bij 6000 jaar geleden, ja toen had je de Sumerians wat een cultuur was met alles erop en eraan maar zeker niet de eerste. Er staat trouwens helemaal niks in de bijbel over 6000 jaar dus ik weet niet hoe je daarbij komt ?[/quote]

  Terugtellende/rekenende qua tijdstelling de geslachtslijnen tot aan adam en eva

  0 likes
 18. [quote name=”cc”][quote name=”O. Westerman”]Tienduizend jaar geleden hm is toch niet zo oud ? Mensen leven al minstens 2 miljoen jaar op aarde. ONze geschiedenis begint helemaal niet bij 6000 jaar geleden, ja toen had je de Sumerians wat een cultuur was met alles erop en eraan maar zeker niet de eerste. Er staat trouwens helemaal niks in de bijbel over 6000 jaar dus ik weet niet hoe je daarbij komt ?[/quote]

  Terugtellende/rekenende qua tijdstelling de geslachtslijnen tot aan adam en eva[/quote]
  Het fossielen verslag is nogal wat ouder dan 6000 jaar.En terug tellend naar de eerste mens is 6000 jaar zo weinig, dat ieder gezin duizenden kinderen moet hebben gehad, om een wereldbevolking van 17 miljard mensen te produceren,en dan ben je nog ziekte,s oorlogen, etc. vergeten.Dus die 6000 jaar is een verzinsel van het Christelijke geloof.

  0 likes
 19. [quote name=”Sipco”][quote name=”cc”][quote name=”O. Westerman”]Tienduizend jaar geleden hm is toch niet zo oud ? Mensen leven al minstens 2 miljoen jaar op aarde. ONze geschiedenis begint helemaal niet bij 6000 jaar ge…..etc[/quote]

  Terugtellende/rekenende qua tijdstelling de geslachtslijnen tot aan adam en eva[/quote]
  Het fossielen verslag is nogal wat ouder dan 6000 jaar.En terug tellend naar de eerste mens is 6000 jaar zo weinig, dat ieder gezin duizenden kinderen moet hebben gehad, om een wereldbevolking van 17 miljard mensen te produceren,en dan ben je nog ziekte,s oorlogen, etc. vergeten.Dus die 6000 jaar is een verzinsel van het Christelijke geloof.[/quote]
  Als je goed een eerdere reactie van mij had gelezen dan zie je dat ik denk dat er meerdere beschavingen hiervoor geleefd kunnen hebben dus de aarde is m.i veel ouder ja.”onze”(Zie aanhalingtekens) begint volgens bartjes bij adam en eva.

  0 likes
 20. [quote name=”Lacri”][quote name=”lezxertje2002″]Ik vraag me bij die Dropa stenen altijd af waarom technologisch hoog ontwikkelde wezens dit dan in STEEN zouden hebben gedaan?[/quote]
  “Zo was er de samenstelling van de schijven; deze bevatten een hoog gehalte kobalt en andere metalen, en dit vormde een zeer harde steensoort. Dit had het ook voor de primitieve mensen moeilijk gemaakt om de kleine tekentjes te graveren.

  Toen de schijven getest werden met behulp van een oscillograaf werd er een vreemd ritme opgenomen, alsof ze ooit elektrisch geladen waren geweest. De wetenschapper zei ook dat ze misschien wel als geleiders dienst hadden gedaan.”

  Lijkt me geen kiezelsteentje, hoor…[/quote]
  Een geleider???Een “isolator” komt duizend maal eerder,neem dat maar van mij, als radiozendamateur met licentie aan.Ik weet niet waar u dit vandaan heeft, maar heeft u misschien een link??

  0 likes
 21. Dropa volkje. Wat moeten kleine wezentjes in ruimteschepen? Ze kunnen dan niet eens een deur van een spacecraft fatsoenlijk afsluiten (indien dat handmatig nodig mocht zijn).
  En wat staat er dan allemaal op die stenen schijfjes? Blijkbaar niet veel goeds over China.
  En de lokale bevolking die de Aliens dood mept? En dan graftomben voor hen bouwt? En waar is die spacecraft dan gebleven? Automatisch weggevlogen naar de thuisbasis?

  0 likes
 22. [quote name=”lezxertje2002″]Ik vraag me bij die Dropa stenen altijd af waarom technologisch hoog ontwikkelde wezens dit dan in STEEN zouden hebben gedaan?[/quote]
  Denk maar zo. Als je iets wil overdragen aan toekomstige aardbewoners,wat is dan het beste materiaal om dit achter te laten, zodat het kan worden gevonden??STEEN.En bedenk nu eens als er iets anders was gebruikt, wat de gevolgen waren geweest van dat produkt.VERGAAN!!Denk niet dat een mobiel telefoontje gevonden wordt, want deze was allang vergaan.Dus de technologie,en het hoger denken was rijkelijk aanwezig.

  0 likes
 23. [quote name=”Sipco”][quote name=”Lacri”][quote name=”lezxertje2002″][/quote]
  “Zo was er de samenstelling van de schijven; deze bevatten een hoog gehalte kobalt en andere metalen, en dit vormde een zeer harde steensoort. Dit had het ook voor de primitieve mensen moeilijk gemaakt om de kleine tekentjes te graveren.

  Toen de schijven getest werden met behulp van een oscillograaf werd er een vreemd ritme opgenomen, alsof ze ooit elektrisch geladen waren geweest. De wetenschapper zei ook dat ze misschien wel als geleiders dienst hadden gedaan.”

  Lijkt me geen kiezelsteentje, hoor…[/quote]
  Een geleider???Een “isolator” komt duizend maal eerder,neem dat maar van mij, als radiozendamateur met licentie aan.Ik weet niet waar u dit vandaan heeft, maar heeft u misschien een link??[/quote]
  Natuurlijk, alstublieft: http://www.kronosworld.nl/Dropa.htm

  0 likes
 24. [quote name=”Danny70″]Is die man, bij het schilderij van ‘De Madonna….’ niet gewoon aan het vliegeren?! Het is maar net hoe je er naar kijkt.[/quote]
  Als je een grotere afbeelding op google opzoekt van het schilderij zal je duidelijker zien wat het (niet)is.

  0 likes
 25. #23 Lacri een hoog gehalte kobalt en andere metalen, en dit vormde een zeer harde steensoort.Vermeld je link!!Een steen werkt als een Isolator, ook al bevat het metalen.Zou het uit alleen metaal bestaan, zou je kunnen spreken over geleider!!Kobalt is een overgangsmetaal wat gebruikt wordt voor de vervaardiging van porselein!!Dus een geleider kan het niet zijn, een halfgeleider zou dichter in de buurt komen, mits er zeer veel metaal in voor komt.De vorm(model steen) echter is de vorm van een Isolator!!!

  0 likes
 26. #CC: Als je goed een eerdere reactie van mij had gelezen dan zie je dat ik denk dat er meerdere beschavingen hiervoor geleefd kunnen hebben dus de aarde is m.i veel ouder ja.”onze”(Zie aanhalingtekens ) begint volgens bartjes bij adam en eva……………………
  Ik durf nog een stap verder te gaan door te beweren dat de mens al eerder heeft kunnen vliegen.Zie de woestijn Nasca, de gevonden start en landingsbanen in de jungle,grottekeningen etc.Wisten we het hele verhaal maar!!!!

  0 likes
 27. @ alle bijbel liefhebbers:

  Adam en Eva hebben nooit bestaan. De mensheid kan niet zijn voort gekomen uit enkel twee individuen. Inteelt zou op den duur optreden dat misvormingen en onvruchtbaarheid veroorzaakt.

  De bijbel is een RELIEGIEUS BOEK en geen HISTORISCH BOEK! Er zijn beschavingen die nog veel ouder zijn dan 6000 jaar waar brewijs van te vinden is. Mensen die de bijbel letterlijk nemen zijn gewoon naïef te noemen, op zn zachts gezegd.

  0 likes
 28. [quote name=”Sipco”]#CC: Als je goed een eerdere reactie van mij had gelezen dan zie je dat ik denk dat er meerdere beschavingen hiervoor geleefd kunnen hebben dus de aarde is m.i veel ouder ja.”onze”(Zie aanhalingtekens ) begint volgens bartjes bij adam en eva……………………
  Ik durf nog een stap verder te gaan door te beweren dat de mens al eerder heeft kunnen vliegen.Zie de woestijn Nasca, de gevonden start en landingsbanen in de jungle,grottekeningen etc.Wisten we het hele verhaal maar!!!![/quote]

  Binnenkort in de theaters!

  0 likes
 29. [quote name=”cc”][quote name=”O. Westerman”]Tienduizend jaar geleden hm is toch niet zo oud ? Mensen leven al minstens 2 miljoen jaar op aarde. ONze geschiedenis begint helemaal niet bij 6000 jaar geleden, ja toen had je de Sumerians wat een cultuur was met alles erop en eraan maar zeker niet de eerste. Er staat trouwens helemaal niks in de bijbel over 6000 jaar dus ik weet niet hoe je daarbij komt ?[/quote]

  Terugtellende/rekenende qua tijdstelling de geslachtslijnen tot aan adam en eva[/quote]
  Het is erg jammer voor je maar Adam en Eva hebben niet bestaan als persoon. Neem die Genesis stories niet letterlijk, het is allegories bedoelt en komt van oude Sumerische en Babylonische teksten vandaan en gewoon door de Joden ”gestolen ” en veranderd dus als plagiaat doorgegeven. Foei foei .

  0 likes
 30. [quote name=”Sipco”][quote name=”O. Westerman”][quote name=”Danny70″]Is die man, bij het schilderij van ‘De Madonna….’ niet gewoon aan het vliegeren?! Het is maar net hoe je er naar kijkt.[/quote]
  Waarschijnlijk is het overigens Maria Magdalena en niet DE Maria.[/quote]
  Je hebt ook nog de Madonna met kind.Overigens alle madonna,s die zijn gemaakt, verwijzen naar de moeder van Jezus!Maria dus!!Doe uw zoekwerk!!Maria Magdalena zalfde en balsemde de voeten van Jezus, en was een trouwe volgeling van Jezus!!Voorheen was zij een publieke vrouw!![/quote]
  Ja je hebt 2 Madonna’s 1 is Maria van Jesus en de ander is de zwarte madonna en dat is Maria Magdalena ook op schilderingen te zien met kind en wel het kind wat ze kreeg van Jesus, ze waren getrouwd en nee dat verhaal van publieke vrouw is verzonnen door de kerk omdat ze geen vrouwen in de kerk dulden. Doe je onderzoek eerst voordat je zomaar wat zegt. I did my homework trust me !

  0 likes
 31. [quote name=”Sipco”]#23 Lacri een hoog gehalte kobalt en andere metalen, en dit vormde een zeer harde steensoort.Vermeld je link!!Een steen werkt als een Isolator, ook al bevat het metalen.Zou het uit alleen metaal bestaan, zou je kunnen spreken over geleider!!Kobalt is een overgangsmetaal wat gebruikt wordt voor de vervaardiging van porselein!!Dus een geleider kan het niet zijn, een halfgeleider zou dichter in de buurt komen, mits er zeer veel metaal in voor komt.De vorm(model steen) echter is de vorm van een Isolator!!![/quote]
  De link heb ik hieronder al vermeld. Ben je het oneens met de informatie raad ik je dus aan je te richten tot de websitebeheerder van eerder vermelde link en niet tot mij. Ik wil ook nog vermelden dat het vaak plaatsen van (dubbele en soms driedubbele) uitroeptekens heel agressief kan overkomen. Ik heb hier geen probleem mee,ik kan me voorstellen dat andere mensen die dit ook aanvoelen op hun beurt agressief naar jou gaan reageren en dat is zonde.

  0 likes
 32. [quote name=”lezxertje2002″]Ik vraag me bij die Dropa stenen altijd af waarom technologisch hoog ontwikkelde wezens dit d an in STEEN zouden hebben gedaan?[/quote]
  steen en klei blijven t beste bewaard.

  0 likes
 33. [quote name=”O. Westerman”][quote name=”cc”][quote name=”O. Westerman”]Tienduizend jaar geleden hm is toch niet zo oud ? Mensen leven al minstens 2 miljoen jaar op aarde. ONze geschiedenis begint helemaal niet bij 6000 jaar geleden, ja toen had je de Sumerians wat een cultuur was met alles erop en eraan maar zeker niet de eerste. Er staat trouwens helemaal niks in de bijbel over 6000 jaar dus ik weet niet hoe je daarbij komt ?[/quote]

  Terugtellende/rekenende qua tijdstelling de geslachtslijnen tot aan adam en eva[/quote]
  Het is erg jammer voor je maar Adam en Eva hebben niet bestaan als persoon. Neem die Genesis stories niet letterlijk, het is allegories bedoelt en komt van oude Sumerische en Babylonische teksten vandaan en gewoon door de Joden ”gestolen ” en veranderd dus als plagiaat doorgegeven. Foei foei .[/quote]

  Ik denk dat jouw aanname dan net zo zwak staat als iedere andere aanname..

  0 likes
 34. [quote name=”Roel”][quote name=”Sipco”]#CC: Als je goed een eerdere reactie van mij had gelezen dan zie je dat ik denk dat er meerdere beschavingen hiervoor geleefd kunnen hebben dus de aarde is m.i veel ouder ja.”onze”(Zie aanhalingtekens ) begint volgens bartjes bij adam en eva……………………
  Ik durf nog een stap verder te gaan door te beweren dat de mens al eerder heeft kunnen vliegen.Zie de woestijn Nasca, de gevonden start en landingsbanen in de jungle,grottekeningen etc.Wisten we het hele verhaal maar!!!![/quote]

  Binnenkort in de theaters![/quote]

  Dat zei /schreef dus ik ook al in een eerdere reactie, er kunnen vele(hoge) beschavingen vóór de onze geweest zijn.

  0 likes
 35. Bedankt voor de moeite zeer interessant vreemd en jammer dat de wetenschappers zich laten afschepen door de Chinese overheid.
  [quote name=”Roel”][quote name=”Silber eye”]Jammer dat er niet verder word ingegaan op de schijven en waarom word er niet ingegaan op de resten van de kleine wezens?

  heb er dertig jaar geleden al wat over gehoord maar er kon toen niets gepubliceerd worden omdat China toe nog gesloten was voor de buitenwereld.

  Jammer.[/quote]

  Kijk eens op: http://www.kronosworld.nl/Dropa.htm%5B/quote%5D

  [/quote]

  Kijk eens op: http://www.kronosworld.nl/Dropa.htm%5B/quote%5D

  0 likes
 36. O.westerman[/quote]
  Ja je hebt 2 Madonna’s 1 is Maria van Jesus en de ander is de zwarte madonna en dat is Maria Magdalena ook op schilderingen te zien met kind en wel het kind wat ze kreeg van Jesus, ze waren getrouwd en nee dat verhaal van publieke vrouw is verzonnen door de kerk omdat ze geen vrouwen in de kerk dulden. Doe je onderzoek eerst voordat je zomaar wat zegt. I did my homework trust me………………………………… Nou ik vraag me nu toch ernstig af of u uberhaupt de bijbel wel ooit heeft gelezen.Iedereen kan nagaan, wat ik heb geschreven of dat klopt!!En daadwerkelijk in de bijbel staat vermeld.Uw story, is de story van uwer fantasie. So i rest my case!!

  0 likes
 37. #Lacri: Uw woorden:De link heb ik hieronder al vermeld. Ben je het oneens met de informatie raad ik je dus aan je te richten tot de websitebeheerde r van eerder vermelde link en niet tot mij. Ik wil ook nog vermelden dat het vaak plaatsen van (dubbele en soms driedubbele) uitroeptekens heel agressief kan overkomen. Ik heb hier geen probleem mee,ik kan me voorstellen dat andere mensen die dit ook aanvoelen op hun beurt agressief naar jou gaan reageren en dat is zonde………………………………Een uitroepteken is de uitvlucht om de discussie te beëindigen??Je website is niet de meest betrouwbare, vandaar de vele uitroeptekens!Wekt dit agressie op??Ik ben niet verantwoordelijk voor de grammatica…..punt.-D))Goed week-end!!

  0 likes
 38. [quote name=”loesievansoelusie”][quote name=”lezxertje2002″]Ik vraag me bij die Dropa stenen altijd af waarom technologisch hoog ontwikkelde wezens dit d an in STEEN zouden hebben gedaan?[/quote]
  steen en klei blijven t beste bewaard.[/quote]
  Als u goed de reaktie,s had gelezen had ik dit ook al vermeld!Dus dubbel-))Goed week-end!!

  0 likes
 39. [quote name=”Silber eye”]Bedankt voor de moeite zeer interessant vreemd en jammer dat de wetenschappers zich laten afschepen door de Chinese overheid.
  [quote name=”Roel”][quote name=”Silber eye”]Jammer dat er niet verder word ingegaan op de schijven en waarom word er niet ingegaan op de resten van de kleine wezens?

  heb er dertig jaar geleden al wat over gehoord maar er kon toen niets gepubliceerd worden omdat China toe nog gesloten was voor de buitenwereld.

  Jammer.[/quote]

  Kijk eens op: http://www.kronosworld.nl/Dropa.htm%5B/quote%5D

  [/quote]

  Kijk eens op: http://www.kronosworld.nl/Dropa.htm%5B/quote%5D%5B/quote%5D
  Lees de reaktie,s eerst eens?dat onderwerp is al behandeld!!Bovendien staan er halve waarheden in, plus fantasieén van wetenschappers over geleiders,wat isolatoren moeten zijn.

  0 likes
 40. Was Jezus getrouwd, was hij niet getrouwd, was hij onbevlekt ontvangen?wat doet het er toe, we gaan even terug: de Maya’s stamden van hele hoge voorvaderen, ca. 2000 jaar voor Christus aan wal gespoeld op het eiland Poseida, die veel kennis hadden over metafysica, astronomie en dimensionale cycli. Zeer hoog begaafd. Met behulp van deze kennis zijn de grootste pyramiden vervaardigd. De wetenschappers uit Atlantis, die voorvaderen dus, konden materie uit de 3e dimensie omvormen en rematerialiseren. Zo kon realiteit en dimensie onder bepaalde omstandigheden veranderen.
  Veel geavanceerder dan wij dus. Toen al.
  Erich von Daniken had het er 40 jaar geleden al over.

  0 likes
 41. [quote name=”cc”]

  Ik denk dat jouw aanname dan net zo zwak staat als iedere andere aanname..[/quote]

  Ik denk het toch niet, ik vertel de feiten en geen religieus gebla bla. Doe je eigen research en je zult het zien. Ik ga er verder niet op in.

  0 likes
 42. @Sipco
  Story uit mijn fantasie ? Ha ha ha. Ik heb het niet eens uit de bijbel waar heb ik gezegd dat dat in de bijbel staat ? Lees Laurence Gardners boek maar eens die heeft het uit kunnen vogelen door onderzoek en verder te denken dan een christelijke neus lang is ! De bijbel zelf is fantasie als het erop aan komt. Waar staat in de bijbel bv. dat Lazarus dood was ? Als je goed dat verhaal leest en wat Jezus doet en zegt m.b.t. Lazarus dan kun je bv opmaken dat hij nog leefde, het was trouwens een ”ascension ritueel” spirituele en niet een fysieke dood. De enige die een grote fantasie hebben zijn de gelovigen zelf. I rest my case. Prettig weekend verder.

  0 likes
 43. [quote name=”O. Westerman”][quote name=”cc”]

  Ik denk dat jouw aanname dan net zo zwak staat als iedere andere aanname..[/quote]

  Ik denk het toch niet, ik vertel de feiten en geen religieus gebla bla. Doe je eigen research en je zult het zien. Ik ga er verder niet op in.[/quote]

  Dat snap ik, blijft dat eerder/ook jouw visie een aanname is/ blijft.,je bronnen/’feiten’ kunnen ook wel niet kloppen en/of verdraaid zijn.Trouwens er zijn archeologische vondsten gedaan over verschillende tijden en gebeurtenissen die .e.a staven. en wetenschappelijk gecontroleerd (testen) doe ook je research zou ik zeggen er is meer dan je weet.En idd ,doe/geloof wat jou goeddunkt ik doe het mijne .Ik nog maar ruim 40 jaar onderzoek (over van alles en nog wat)erop zitten dus ik weet amper wat.Het ga je goed.

  0 likes
 44. [quote name=”O. Westerman”][quote name=”cc”]

  Ik denk dat jouw aanname dan net zo zwak staat als iedere andere aanname..[/quote]

  Ik denk het toch niet, ik vertel de feiten en geen religieus gebla bla. Doe je eigen research en je zult het zien. Ik ga er verder niet op in.[/quote]
  Feiten??Zeg maar fantasie!!En als je van de feiten niets weet, krijg je inderdaad gebla bla.Fijne zondag!!

  0 likes
 45. [quote name=”Sipco”][quote name=”cc”]Waar bijna niemand aan denkt is dat er waarschijnlijk voordat DEZE mensheid begon hier op aarde er misschien al vele ” werelden” vooraf gegaan zijn dus met hele grote mensen of juist hele kleine of heel intelligente die ruimtereizen maakten of heel domme. ‘Ons eigen’ verhaal gaat volgens de bijbel maar 6000 jaar ofzo terug..Die dingen kunnen er goed al tienduizenden jaar gelegen hebben..[/quote]

  omdat de bijbel vermeld dat 1 dag in Gods ogen duizend jaar is, en duizend jaar 1 dag.WIJ WETEN WEL BETER zie de bewijzen op aarde!![/quote]
  ————————-
  Dat ging over de scheppingsdagen van de aarde..7dagen..dat die 7 dagen goed 7000 jaar geweest kunnen zijn om de aarde te ‘maken’. dat wil zeggen eigenlijk 6000 jaar de zevende dag was een rustdag .

  0 likes
 46. En zelfs daar ging het niet over. In jouw logica was die rustdag dus 1000 jaar ? De aarde is reeds 4.5 miljard jaar oud en de universe is 15 miljard jaar oud. De mens is minstens 2 miljoen jaar op de aarde en gereedschap en kunst etc gebruikende mensen al duizenden jaren. Dus niks 7000 jaar. De aarde is niet gemaakt het is onstaan door afkoeling van gassen en materie van de zon door toedoen van astronomische processen. I rest my case.

  0 likes
 47. [quote name=”O. Westerman”]En zelfs daar ging het niet over. In jouw logica was die rustdag dus 1000 jaar ? De aarde is reeds 4.5 miljard jaar oud en de universe is 15 miljard jaar oud. De mens is minstens 2 miljoen jaar op de aarde en gereedschap en kunst etc gebruikende mensen al duizenden jaren. Dus niks 7000 jaar. De aarde is niet gemaakt het is onstaan door afkoeling van gassen en materie van de zon door toedoen van astronomische processen. I rest my case.[/quote]
  Gaaaaaaaap hoe vaak rest jij je case????driehonderd maal?

  0 likes
 48. [quote name=”O. Westerman”.[/quote]

  Ik denk dat je moeite hebt met begrijpend lezen het is niet’ mijn’logica en ik hanteer de woorden;waarschijnlijk en volgens .
  M.i.is de aarde idd veel ouder en zijn er vele beschavingen vooraf gegaan.Wat ik lees is dat er een ‘nieuwe’ beschaving (wij)is begonnen…En wat die 7000 of 6000 jaar betreft dat kan wel 7 miljard jaar zijn wie zal het zeggen en was het alleen maar om aan te geven dat het geen letterlijke dag is/was ,ik onderzoek alleen en vergelijk en pretendeer niet de wijsheid of de pertinente bewijsstukken te hebben/weten.Hoewel de wetenschap die wel zegt te hebben maar het een sluit het ander niet uit.Maar ik vind het wel uitmuntend knap datjij dat wel pertinent schijnt te weten hoor!En verder denk ik dat een schepper idd gassen en afkoeling dus astronomische processen etc etc zou gebruiken want het is dan tenslotte ook zijn uitvinding.

  0 likes
 49. [quote name=”Knn”]@ alle bijbel liefhebbers:

  Adam en Eva hebben nooit bestaan. De mensheid kan niet zijn voort gekomen uit enkel twee individuen. Inteelt zou op den duur optreden dat misvormingen en onvruchtbaarheid veroorzaakt.

  De Annunaki hebben de mens gecreëerd, de mens was bedoeld als ‘werkvolk’ en stond ten dienste van de Annunaki. Het is de Annunaki volgens Stanford niet gelukt de mens dom te houden. De mens heeft kennis verworven. In de Bijbel kennen we dit verhaal als het verhaal van Adam en Eva die eten van de boom van kennis. De slang die voorkomt in het bijbelse verhaal zou de God Enki zijn, die de mens de kennis deed verwerven. Door het verwerven van kennis ging de mens te zeer op Annunaki lijken, waarna ze niet meer nuttig was als werkvolk en uit het paradijs verdreven werd. http://nl.wikipedia.org/wiki/Zecharia_Sitchin

  0 likes
 50. [quote name=”Bas2″][quote name=”Knn”]@ alle bijbel liefhebbers etc…etc. http://nl.wikipedia.org/wiki/Zecharia_Sitchin%5B/quote%5D

  Zoals ik al schreef wie zal het zeggen ALLES kan..Er zijn TIG verhalen..Hoewel m.i er wel zoiets als een scheppende kracht(een God?)geweest kan zijn die alles ooit in werking heeft gezet.Waarschijnlijk al vóór de Annunaki met Enki en Enlil etc die zich OOk goden noemden..

  0 likes
 51. Vergeet het verhaal van Sitchin maar. Heb je het Boek van Enki al gelezen ? Te gedetaileerd om echt overleverd te zijn en te sterke verhalen om echt te zijn, kortom Sitchin heeft het zelf verzonnen aan de hand van symbolische mythen en de bijbel zelf. Het enige waar hij gelijk in had dat was dat Genesis in de bijbel van de Sumerische kleitabletten kwam en Babylonische mythen die hier afgeleide van waren. Dont waste your time on Sitchin. Ik heb hem ook gelooft en heb deze visie herzien. Genesis is echter allemaal allegorisch en zelfs Abraham verhaal is allegorisch.

  0 likes
 52. Als ik het schilderij ‘De Madonna met Sint-Giovannino’ zie, dan denk ik toch allereerst waarom dat vreemde voorwerp in de lucht hangt. Ik hoop dat mensen niet al te boos worden, maar is het misschien mogelijk dat Maria is bevrucht door een buitenaards wezen? En daar in de verte Joseph met huishond? (dus misschien nog kinderloos?)

  0 likes
 53. [quote name=”O. Westerman”] ”…kortom, Genesis is echter allemaal allegorisch en zelfs Abraham verhaal is allegorisch.[/quote]

  Volgens mij speelden het allemaal wel degelijk af, maar dan in het gezonken Atlantis. Zo ook alle andere mythen en sagen. Aardsvader Abraham is 2.038 jr.v. Chr. geboren. Adam werd 930 jaar oud. Door vondsten van kleitabletten in Soemerie werd bekend dat soortgelijke Abraham en Adam verhalen al de ronde deden 3000 v. Chr.

  0 likes
 54. [quote name=”S.v.L.”]Als ik het schilderij ‘De Madonna met Sint-Giovannino’ zie, dan denk ik toch allereerst waarom dat vreemde voorwerp in de lucht hangt. Ik hoop dat mensen niet al te boos worden, maar is het misschien mogelijk dat Maria is bevrucht door een buitenaards wezen? En daar in de verte Joseph met huishond? (dus misschien nog kinderloos?)[/quote]

  Dat schilderij is meer dan duizend jaar na christus gemaakt, hoe konden die schilders weten dat Joseph een hond had en er toen een ufo met ET in de lucht hing ? Welke scripture heeft die gegevens doorgegeven ? Denk even na voordat je comments geeft? Fail . prettige zondag verder.

  0 likes
 55. Wie mag oordelen over je comments? En of je wel goed genoeg hebt nagedacht voor je wat schrijft. ? En of je research wel goed genoeg is?

  Het zijn maar persoonlijke meningen. Soms hink je ‘n beetje op twee benen en gooi je iets in ‘t gesprek omdat je benieuwd bent naar wat anderen daarvan vinden.
  Dan is het leuk om tegenargumenten te lezen en misschien stel je je mening dan bij. Of niet.

  0 likes
 56. [quote name=”padja”]Wie mag oordelen over je comments? En of je wel goed genoeg hebt nagedacht voor je wat schrijft. ? En of je research wel goed genoeg is?

  Het zijn maar persoonlijke meningen. Soms hink je ‘n beetje op twee benen en gooi je iets in ‘t gesprek omdat je benieuwd bent naar wat anderen daarvan vinden.
  Dan is het leuk om tegenargumenten te lezen en misschien stel je je mening dan bij. Of niet.[/quote]

  Vind ik ook,. geen attitude a.u.b,want uiteindelijk is alles ook maar vernomen uit de zoveelste hand..of boek. Waneer weten we dan eigenlijk de zuivere waarheid.?volgens berichten wanneer de binnenkomende hoge energieen iets in ons(d.n.a?) wakker maakt /aanwakkert zeg maar en de herinneringen terugkeren

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

rode kruis

Rode Kruis haalt bijna 100 miljoen op voor bosbranden in Australië. Dit is er met het geld gebeurd (‘echt absurd!’)

Het Nederlandse Rode Kruis haalde 1,2 miljoen ...

greta

Greta Thunberg onder vuur door hypocriete klimaatoproep: ‘Ik zie haar niet in Peking of Delhi’

Historicus Niall Ferguson heeft uitgehaald naar Greta ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.