Buitenaards

De geheime geschiedenis van buitenaardsen op aarde

Help ons door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Volgens sommigen behoren de Dropastenen, die langs de Chinees-Tibetaanse grens werden ontdekt, toe aan een oud buitenaards schip.

Terwijl ze enkele grotten in de Himalaya’s verkenden stuitten een hoogleraar archeologie en zijn studenten op een aantal graftombes met daarin de resten van kleine wezens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Ze troffen honderden schijven aan met gaten in het midden. Dr. Tsum Um uit Peking stelde vast dat de hiërogliefen op de stenen het verhaal vertelden van een groep, de Dropa’s, die met hun schip op aarde waren neergestort. Ze probeerden vriendschap te sluiten met lokale stammen, maar werden gedood.

Vimāna

Het woord vimāna komt uit het Sanskriet en betekent vliegende machine. In verschillende oude teksten die teruggaan tot het jaar 3000 voor Christus worden vimānas omschreven die niet alleen in onze atmosfeer vlogen, maar ook ver daarbuiten, in de ruimte. De toestellen werden vaak gebruikt door hindoegoden, maar waren mogelijk in werkelijkheid vaartuigen voor ruimtewezens.

Oude hiërogliefen spreken van een bovennatuurlijke gebeurtenis in Egypte toen farao Thoetmosis III aan de macht was. De hiërogliefen beschrijven een cirkel van vuur die op een avond in de lucht verscheen en zich in de loop der dagen vermenigvuldigde. De cirkels vlogen vervolgens omhoog en verdwenen richting het zuiden.

Vliegende aardewerken potten

Vliegende aardewerken potten

Meer dan 700 jaar voordat men in het Westen de term ‘vliegende schotel’ ging gebruiken deden de Japanners al melding van vliegende ‘aardewerken potten’. Een dergelijk object werd gezien in de toenmalige provincie Kii en vloog richting een berg. De Japanse overheid startte een onderzoek naar de vele waarnemingen. Het was wellicht de eerste keer dat een overheid loog over UFO’s. De officiële conclusie luidde dat ‘het de wind was die de sterren deed wiegen’.

In het schilderij ‘De Madonna met Sint-Giovannino’ door Domenico Ghirlandaio is een schotel in de lucht te zien. Onder het object staan een man en zijn hond te kijken naar wat een vroege afbeelding van een UFO zou kunnen zijn. Ghirlandaio vond zijn opdrachtgevers met name onder figuren die in de naaste omgeving van de Medicifamilie opereerden.

Domenico Ghirlandaio

Napoleon Bonaparte

In het schilderij ‘De Doop van Christus’ (1710) van de Nederlandse kunstschilder Aert de Gelder baden Jezus en Johannes de Doper in een warm licht dat afkomstig is van een schijf in de lucht. Hoewel sommigen denken dat De Gelder een UFO in het schilderij heeft verwerkt, menen anderen dat hij werd geïnspireerd door een lange reeks buitenaardse schilderijen die werden verstopt door de Kerk.

Toen wetenschappers de resten van Napoleon Bonaparte onderzochten troffen ze tot hun verbazing een object aan dat leek op een microchip. Sommigen, waaronder Dr. André Dubois, denken dat Napoleon aan boord van een ruimteschip is geweest. “In juli 1794 verdween de destijds 25-jarige Napoleon enkele dagen,” zei Dubois. “Hij beweerde later gevangen te zijn genomen, maar er zijn geen documenten te vinden die zijn aanhouding kunnen bevestigen.”

Drie maanden na de aanval op Pearl Harbor zagen inwoners van Californië op de avond van 24 februari 1942 een grote UFO boven Los Angeles. De hemel werd verlicht, het object werd gelijk bestookt, maar verdween uiteindelijk boven Long Beach onbeschadigd in het niets.

Afgelopen maand bevestigde voormalig CIA-agent Chase Brandon dat het geen weerballon was die in 1947 was neergestort nabij Roswell. Volgens Brandon, die naar eigen zeggen 25 jaar voor de CIA heeft gewerkt, was het een toestel dat niet van deze planeet kwam.

Bron: Trutv.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Silber eye
Silber eye
11 jaren geleden

Jammer dat er niet verder word ingegaan op de schijven en waarom word er niet ingegaan op de resten van de kleine wezens?

heb er dertig jaar geleden al wat over gehoord maar er kon toen niets gepubliceerd worden omdat China toe nog gesloten was voor de buitenwereld.

Jammer.

Naamland
Naamland
11 jaren geleden

ik weet wel dat er meer is maar stel je voor dat mensen de grootste wezens zijn van alle wezens – vandaar dat de wereld blijft bestaan – toch ? tis een punt maar juig niet te snel er zijn meer grotere wezens dan mensen zelf ook.

True flag
True flag
11 jaren geleden

Hoewel zeer enthousiast over Niburu, vind ik dit toch een beetje vaag stukje dat er van alles bij sleept. Over de Dropa stenen is de volgende info te vinden:
http://www.nujij.nl/wetenschap/the-dropa-stones-mystery.8438764.lynkx#axzz22VnrHV9d en dan met name de derde reactie is interessant.

Roel
Roel
11 jaren geleden

[quote name=”Silber eye”]Jammer dat er niet verder word ingegaan op de schijven en waarom word er niet ingegaan op de resten van de kleine wezens?

heb er dertig jaar geleden al wat over gehoord maar er kon toen niets gepubliceerd worden omdat China toe nog gesloten was voor de buitenwereld.

Jammer.[/quote]

Kijk eens op: http://www.kronosworld.nl/Dropa.htm

Back to top button
57
0
We lezen graag je reactie!x