Buitenaards

Bijna helft Amerikanen gelooft dat UFO’s buitenaards kunnen zijn

Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bijna de helft van alle Amerikanen meent dat UFO’s tekenen kunnen zijn van buitenaards bezoek.

Uit een nieuwe peiling blijkt dat 48 procent van de Amerikaanse volwassenen openstaat voor het idee dat buitenaardse ruimteschepen onze planeet in de gaten houden.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Slechts 35 procent zegt niet te geloven in buitenaards bezoek. De gemeenschap van ufologen ziet de peiling als een mooie opsteker omdat ze vaak belachelijk worden gemaakt door overheidsfunctionarissen.

Buitenaardse herkomst

De rondvraag is tussen 6 en 7 september gedaan door de Huffington Post in samenwerking met opiniepeiler YouGov. In totaal werd 1000 volwassenen gevraagd of ze al dan niet geloven dat sommige mensen UFO’s hebben gezien die van buiten de aarde komen.

Uiteindelijk bleek dat 35 procent van de ondervraagden sceptisch staat tegenover het idee dat UFO’s worden bestuurd door buitenaardsen. Bijna de helft van de respondenten (48 procent) zei te denken dat UFO’s een buitenaardse herkomst hebben. Zestien procent wist het niet zeker (cijfers afgerond).

Eerder dit jaar bleek uit een soortgelijke peiling dat een kwart van de Amerikanen denkt dat buitenaardsen de aarde hebben bezocht. Toen zei een relatief groot deel van de ondervraagden het niet zeker te weten. Daarnaast werd tijdens de vorige peiling gevraagd of buitenaardsen de aarde hebben bezocht. De nieuwe rondvraag stelde de vraag of UFO’s van een andere planeet komen en of mensen ze hebben waargenomen.

Tolerant

“Het heeft me altijd geïntrigeerd dat we doen alsof mensen die in vliegende schotels geloven gek zijn. Er klopt alleen niets van,” zei oud-kerngeleerde Stanton Friedman. Hij is van mening dat sommige UFO’s worden bestuurd door een buitenaardse intelligentie.

“De believers houden zich vaak stil, maar zijn veel realistischer,” ging hij verder. “Als je naar de peilingen kijkt is het duidelijk. Tijdens 700 lezingen heb ik maar 11 onruststokers gehad. Ik ben overal geweest, heb 18 landen bezocht, en ik weet dat mijn publiek meer dan tolerant is, ze accepteren het. Daar doe ik het voor.”

Bron: Huffingtonpost.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mojomirosa
Mojomirosa
10 jaren geleden

Stan Friedman heeft gelijk.

kim
kim
10 jaren geleden

Is het belangrijk dan hóeveel mensen erin geloven?? Lijkt wel marktonderzoek.

Westbound
Westbound
10 jaren geleden

UFO’s, de aanslag op Kennedy, de aanval op de Twintowers, enz… het zullen altijd mysteries blijven die nooit opgelost worden.
Gelukkig wordt na de dood alles duidelijk.

Wesley
Wesley
10 jaren geleden

Ja hoor, ik geloof ook best ufo’s buitenaards kunnen zijn.

Het probleem van de beweging is alleen dat het hele hordes met malloten aantrekt die de meest bizarre claims en verhalen zonder een fractie bewijs de wereld inslingeren.

Van mensen die in hagedissen veranderen tot ascentie, lightwarriors, channeling en de Galactif Federation. en 99% van de mensen haakt gewoon af bij zulke idiote claims.

De, ik noem het maar even, de ufo-beweging zou er goed aan doen charlatans, mafketels en malloten buiten te houden, dan zouden ze veel serieuzer genomen worden.

Er worden ufo’s waargenomen, velen zijn niet zonder meer te verklaren, en veel mensen staan open voor een buitenaardse verklaring. Maar als ze wat meer over het onderwerp willen weten gaan ze googelen, komen op ninefornews.nl en lezen daar dat een channelaar telepathische berichten krijgt van een ruimtewezen over ascentie, trillingen, 5D, de GF en noem al die onzin maar op, dan zijn ze net zo snel weer vertrokken.

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x