CoronaBuitenland

Professor presenteert schokkende vaccinatiestudie: ‘Grootste medische schandaal aller tijden’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!

Professor dr. Andreas Sönnichsen heeft samen met 16 andere artsen onderzoek gedaan naar de coronavaccinaties. De resultaten presenteerde hij afgelopen week op AUF1.TV.

Sönnichsen concludeert dat de vaccinaties ‘zeer ineffectief’ zijn en niet beschermen tegen ziekte. Ze veroorzaken 60 keer zoveel gevallen van bijwerkingen en 20 keer zoveel sterfgevallen als alle andere vaccinaties samen. De vaccins zijn voor ‘heel veel’ mensen schadelijk.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De professor spreekt van ‘het grootste medische schandaal aller tijden’. Hij ziet ook een link met de oversterfte. Er zijn steeds meer aanwijzingen dat er een verband is met de vaccinaties, stelt Sönnichsen.

Ronduit beangstigend

Er is dringend behoefte aan onbevooroordeelde en open studies, maar die zijn niet uitgevoerd omdat de overheid daar geen baat bij heeft. Je krijgt geen geld voor onderzoek naar de schadelijkheid van vaccinaties.

Sönnichsen wees erop dat talloze mensen al heel lang waarschuwen voor een ‘pandemie van bijwerkingen en vaccinatiedoden’. Volgens hem sterft één op de 5000 mensen aan de prik.

Het is ronduit beangstigend wat er in onze samenleving en met de wetenschap is gebeurd. Mensen die het regeringsverhaal niet volgen, worden gestraft, citeert internetkrant Wochenblick de professor.

Ontslagen

Zelf betaalde hij een hoge prijs voor zijn wetenschappelijke onafhankelijkheid en standvastigheid. Eind vorig jaar werd hij ontslagen als hoofd van de afdeling algemene geneeskunde van de Medische Universiteit Wenen en onderworpen aan een lastercampagne.

Eerder stapte hij op als redacteur van het tijdschrift voor algemene geneeskunde (ZFA) nadat collega’s zich hadden ‘gedistantieerd’ van zijn kritische uitspraken over vaccinatie.

De arts drukt zijn collega’s op het hart dat ze zich hebben te houden aan de eed van Hippocrates en de Code van Neurenberg.

4.9 155 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Cathja
Cathja
1 jaar geleden

De waarheid MOET verborgen blijven, hoeveel doden er ook vallen. De medici die zich ernstig zorgen maken worden verbannen. Dat levert mij de overtuiging op dat er nog maar relatief weinig artsen over zijn die begrijpen waarvoor ze ooit een artsenopleiding hebben gedaan.
Wat er nu gebeurt op wereldschaal is zeer ernstig!

Jos
Jos
1 jaar geleden

Zorg dat de verantwoordelijken er niet mee weg komen, anders gaat de burger zelf ingrijpen!

Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
1 jaar geleden

Eigenlijk vertelt hij ons niets nieuws.
Het is eigenlijk alleen maar de zoveelste (ben onderhand de tel kwijt) bevestiging van wat we al wisten.

La Fini
La Fini
1 jaar geleden

Sönnichsen, dankjewel 🙏
alleen jammer dat je verder niet meer actief in de medische wereld mag werken. Dan zou jij kunnen meewerken om dit zieke systeem van binnen uit op te ruimen.
dankjewel voor de waarheid.
dankjewel voor het delen.
dankjewel voor jouw moed
Het Licht is met je.

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x