Bewustzijn

Mind control en telekinese veroorzaakten zelfmoorden. Welke krachten zitten hierachter?

Help anderen door dit artikel met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Is het mogelijk om mensen op een welhaast bovennatuurlijke manier dusdanig te hersenspoelen dat ze tegen hun wil zelfmoord plegen?

De BBC schreef dat dit mogelijk het geval is geweest in Turkije, waar in 2006 en 2007 mysterieuze zelfmoorden werden gemeld.

Een aantal zelfmoorden bij het Turkse bedrijf Aselsan leek te zijn veroorzaakt door telekinese, zo bleek uit onderzoek in opdracht van de Turkse regering.

Telekinese

Vier ingenieurs van vliegtuigbouwer Aselsan, dat onder andere werkt aan vliegtuigen voor het Turkse ministerie van Defensie, pleegden in 2006 en 2007 zelfmoord.

Naar die zelfmoorden werd onderzoek gedaan en uit dat onderzoek bleek dat de mannen mogelijk getroffen zijn door hersengolven van kwaadwillenden.

Neuropsycholoog Nevzat Terhan voerde het onderzoek uit en concludeerde dat telekinese de mannen tot hun daden had aangezet, schreef Hurriyet Daily News.

Mind control

Volgens Terhan konden de mannen op ruim 1,5 kilometer afstand worden aangezet tot zelfmoord door middel van mind control.

De vier ingenieurs werkten allemaal aan systemen waarmee militaire vliegtuigen vrienden van vijanden moeten kunnen onderscheiden.

Bepaalde krachten

Niet lang voor dit incident waarschuwde de Turkse journalist Yigit Bulut dat ‘bepaalde krachten’ de Turkse premier Erdogan probeerden om te brengen met behulp van dezelfde soort mind control.

Enkele weken na deze uitspraak werd Bulut benoemd tot senior adviseur van Erdogan.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
5 jaren geleden

Hier zien we een voorbeeld van hoe we de geestelijke ontwikkeling in landen buiten het Westen kunnen beoordelen. Er is duidelijk zeer goed onderzoek gedaan door een vooraanstaande wetenschapper.

helder
helder
5 jaren geleden

klinkt niet helemaal onlogisch. Veel mensen kampen met hoogtevrees. Omdat ze denken dat ze tegen hun wil en zin in kunnen vallen. Of dat men een duwtje of een springgedachte kunnen krijgen……

De Vriendt Koen
De Vriendt Koen
5 jaren geleden

niets nieuws onder de zon,

wat is de propaganda voor regime, bedrijven en politieke partijen anders dan dit: mensen dingen laten doen tegen hun zin.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
5 jaren geleden

Duistere krachten zitten daarachter………zoals Mark Rutte!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x