Bewustzijn

Mind control en telekinese veroorzaakten zelfmoorden. Welke krachten zitten hierachter?

Help ons door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Is het mogelijk om mensen op een welhaast bovennatuurlijke manier dusdanig te hersenspoelen dat ze tegen hun wil zelfmoord plegen?

De BBC schreef dat dit mogelijk het geval is geweest in Turkije, waar in 2006 en 2007 mysterieuze zelfmoorden werden gemeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Een aantal zelfmoorden bij het Turkse bedrijf Aselsan leek te zijn veroorzaakt door telekinese, zo bleek uit onderzoek in opdracht van de Turkse regering.

Telekinese

Vier ingenieurs van vliegtuigbouwer Aselsan, dat onder andere werkt aan vliegtuigen voor het Turkse ministerie van Defensie, pleegden in 2006 en 2007 zelfmoord.

Naar die zelfmoorden werd onderzoek gedaan en uit dat onderzoek bleek dat de mannen mogelijk getroffen zijn door hersengolven van kwaadwillenden.

Neuropsycholoog Nevzat Terhan voerde het onderzoek uit en concludeerde dat telekinese de mannen tot hun daden had aangezet, schreef Hurriyet Daily News.

Mind control

Volgens Terhan konden de mannen op ruim 1,5 kilometer afstand worden aangezet tot zelfmoord door middel van mind control.

De vier ingenieurs werkten allemaal aan systemen waarmee militaire vliegtuigen vrienden van vijanden moeten kunnen onderscheiden.

Bepaalde krachten

Niet lang voor dit incident waarschuwde de Turkse journalist Yigit Bulut dat ‘bepaalde krachten’ de Turkse premier Erdogan probeerden om te brengen met behulp van dezelfde soort mind control.

Enkele weken na deze uitspraak werd Bulut benoemd tot senior adviseur van Erdogan.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Henk
Henk
6 jaren geleden

Hier zien we een voorbeeld van hoe we de geestelijke ontwikkeling in landen buiten het Westen kunnen beoordelen. Er is duidelijk zeer goed onderzoek gedaan door een vooraanstaande wetenschapper.

helder
helder
6 jaren geleden

klinkt niet helemaal onlogisch. Veel mensen kampen met hoogtevrees. Omdat ze denken dat ze tegen hun wil en zin in kunnen vallen. Of dat men een duwtje of een springgedachte kunnen krijgen……

De Vriendt Koen
De Vriendt Koen
6 jaren geleden

niets nieuws onder de zon,

wat is de propaganda voor regime, bedrijven en politieke partijen anders dan dit: mensen dingen laten doen tegen hun zin.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
6 jaren geleden

Duistere krachten zitten daarachter………zoals Mark Rutte!

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x