Paranormaal

Amerikaanse luchtmacht liet onderzoek doen naar experimenten met telekinese

Help ons door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Studies hebben aangetoond dat mensen met hun gedachten metaal kunnen buigen en objecten uit een afgesloten doos kunnen halen. In een paper dat in 2004 op verzoek van de Amerikaanse luchtmacht is geschreven door astrofysicus dr. Eric W. Davis zijn wetenschappelijke experimenten met teleportatie en telekinese geanalyseerd.

Telekinese is het beïnvloeden of bewegen van voorwerpen op afstand door de zogenoemde geestkracht, dus zonder fysieke hulpmiddelen te gebruiken. Teleportatie is de rechtstreekse verplaatsing van objecten van de ene plaats naar de andere, zonder dat het object fysiek de ruimte tussen beide plaatsen doorkruist.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Luchtvaartingenieur Jack Houck leerde mensen onder toezicht van overheidsadviseurs en hoge legerfunctionarissen hoe ze lepels en vorken met hun geestkracht konden buigen. De proefpersonen mochten vervolgens in het Pentagon laten zien wat ze hadden geleerd.

De luchtmacht is erg geïnteresseerd in dergelijke experimenten omdat het beïnvloeden van materie met de geest een krachtig wapen kan zijn in een oorlog.

Dr. Robert Jahn, emeritus conrector van de School of Engineering van de Princeton-universiteit, deed experimenten waaruit bleek dat de geest materie kan beïnvloeden. Hij woonde in de jaren tachtig in het Naval Research Laboratory van NASA een bijeenkomst bij over telekinese en waarschuwde dat vijanden telekinese zouden kunnen gebruiken om ervoor te zorgen dat Amerikaanse gevechtspiloten de macht over hun vliegtuig kwijtraken en crashen.

De Amerikaanse overheid deed tientallen jaren onderzoek naar remote viewing. Het programma werd in 1994 beëindigd door president Bill Clinton en een jaar later geopenbaard. Majoor Ed Dames maakte deel uit van dit programma en geeft nu les in remote viewing.

Met behulp van remote viewing of verzien wist majoor Dames het bestaan van een geheel nieuw Sovjetwapen te bevestigen, waarna hij hoge functionarissen van de NSA op de hoogte bracht van het belang van dit nieuwe wapen.

[Epoch Times]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
zevenenergie
zevenenergie
9 jaren geleden

Ik heb 20 jaar geleden op tv een docu gezien over remote viewing wat daar te zien was waren vooral veel vage tekeningen. Wat dat betreft zijn we er behoorlijk op vooruit gegaan. We kunnen tegenwoordig van 12 km hoog een koffieboon op de grond zien liggen.
Telekinese is ook allang achterhaalt. Googel maar eens op Stuxnet en we zijn nu alweer 5 jaar verder. wat dit betreft is Edward Snowden een hele goede zet geweest van de inlichtingen diensten. We zijn al zoooooveel verder dan hij de wereld doelbewust moest voorschotelen.

Remote viewing en telekinese zijn in in de zelfde categorie te plaatsen als kantklossen, leuk als je het kan maar niet relevant.
IK heb 9 jaar terug in het Museon in Den Haag een computer bediend met behulp van gedachtekracht, dit was een experiment van de Nasa en bedoeld om gevechtsvliegtuigen te besturen.
Ik wil maar zeggen, verder en blijf niet steken in belegen en beschimmelde complot theorieën.

Veel nuttiger is het je aandacht te besteden aan zelfrealisatie, want dat is uiteindelijk ons eind doel. Het enige wat op het wiel van samsara te vinden is, is samsara http://nl.wikipedia.org/wiki/Samsara

Namaste.

Roswell Grey
Roswell Grey
9 jaren geleden

Oh jij hebt in Den Haag een computer van de NASA bediend met gedachtekracht. Nou mooie trip zeg!

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Al dit soort paranormale vermogens wegen niet op tegen ZELFREALISATIE; men verspilt zijn/haar tijd en als men niet aan deze verlichting werkt.

Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Telekinese is gevaarlijk, men kan er een gehele planeet/mensheid mee vernietigen.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x