Homepagina » Paranormaal » Amerikaanse luchtmacht liet onderzoek doen naar experimenten met telekinese
Amerikaanse luchtmacht liet onderzoek doen naar experimenten met telekinese

Amerikaanse luchtmacht liet onderzoek doen naar experimenten met telekinese

Studies hebben aangetoond dat mensen met hun gedachten metaal kunnen buigen en objecten uit een afgesloten doos kunnen halen. In een paper dat in 2004 op verzoek van de Amerikaanse luchtmacht is geschreven door astrofysicus dr. Eric W. Davis zijn wetenschappelijke experimenten met teleportatie en telekinese geanalyseerd.

Telekinese is het beïnvloeden of bewegen van voorwerpen op afstand door de zogenoemde geestkracht, dus zonder fysieke hulpmiddelen te gebruiken. Teleportatie is de rechtstreekse verplaatsing van objecten van de ene plaats naar de andere, zonder dat het object fysiek de ruimte tussen beide plaatsen doorkruist.

Luchtvaartingenieur Jack Houck leerde mensen onder toezicht van overheidsadviseurs en hoge legerfunctionarissen hoe ze lepels en vorken met hun geestkracht konden buigen. De proefpersonen mochten vervolgens in het Pentagon laten zien wat ze hadden geleerd.

De luchtmacht is erg geïnteresseerd in dergelijke experimenten omdat het beïnvloeden van materie met de geest een krachtig wapen kan zijn in een oorlog.

Dr. Robert Jahn, emeritus conrector van de School of Engineering van de Princeton-universiteit, deed experimenten waaruit bleek dat de geest materie kan beïnvloeden. Hij woonde in de jaren tachtig in het Naval Research Laboratory van NASA een bijeenkomst bij over telekinese en waarschuwde dat vijanden telekinese zouden kunnen gebruiken om ervoor te zorgen dat Amerikaanse gevechtspiloten de macht over hun vliegtuig kwijtraken en crashen.

De Amerikaanse overheid deed tientallen jaren onderzoek naar remote viewing. Het programma werd in 1994 beëindigd door president Bill Clinton en een jaar later geopenbaard. Majoor Ed Dames maakte deel uit van dit programma en geeft nu les in remote viewing.

Met behulp van remote viewing of verzien wist majoor Dames het bestaan van een geheel nieuw Sovjetwapen te bevestigen, waarna hij hoge functionarissen van de NSA op de hoogte bracht van het belang van dit nieuwe wapen.

[Epoch Times]


Vond je deze info belangrijk? Deel het dan met je vrienden op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

18 reacties

 1. Ik heb 20 jaar geleden op tv een docu gezien over remote viewing wat daar te zien was waren vooral veel vage tekeningen. Wat dat betreft zijn we er behoorlijk op vooruit gegaan. We kunnen tegenwoordig van 12 km hoog een koffieboon op de grond zien liggen.
  Telekinese is ook allang achterhaalt. Googel maar eens op Stuxnet en we zijn nu alweer 5 jaar verder. wat dit betreft is Edward Snowden een hele goede zet geweest van de inlichtingen diensten. We zijn al zoooooveel verder dan hij de wereld doelbewust moest voorschotelen.

  Remote viewing en telekinese zijn in in de zelfde categorie te plaatsen als kantklossen, leuk als je het kan maar niet relevant.
  IK heb 9 jaar terug in het Museon in Den Haag een computer bediend met behulp van gedachtekracht, dit was een experiment van de Nasa en bedoeld om gevechtsvliegtuigen te besturen.
  Ik wil maar zeggen, verder en blijf niet steken in belegen en beschimmelde complot theorieën.

  Veel nuttiger is het je aandacht te besteden aan zelfrealisatie, want dat is uiteindelijk ons eind doel. Het enige wat op het wiel van samsara te vinden is, is samsara http://nl.wikipedia.org/wiki/Samsara

  Namaste.

  5 likes
  • Wat doet Stuxnet in je warrig verhaal?

   4 likes
   • Daarmee bedoel ik te zeggen dat we geen telekinese nodig hebben om een vliegtuig uit de lucht te halen.
    Er bestaat software dat zelf installaties opspoort, dan de software van de installaties zo aanpast zodat de besmette installatie op afstand bestuurbaar is. Deze software virussen zijn nagenoeg ontraceerbaar. Stuxnet is hier een voorbeeld van.

    2 likes
  • Zevenenergie,
   En behoort dat niet tot de ontwikkeling telekinese, astraal reizen, telepathie en noem het allemaal maar op, tot je hogere ik. Volgens mij is de huidige mensheid dat volledig verleerd, omdat ze zich bezig houden met hebzucht en laten afleiden van hun werkelijke bestaan wat heden ten dagen gebaseerd is op onderdrukking en valse informatie.
   Een ieder die zie wil ontwikkelen hoeft zich alleen maar bezig te houden met zijn 7 chakra’s en het openen van het onderbewustzijn. Want dat kan iedereen die goede bedoelingen heeft te aanzien van het leven.
   Zo simpel is het. Daar is het wiel voor Samsara helemaal niet voor nodig gewoon je eigen IK.

   1 likes
   • Beste Loki,

    Ons ik is de grote illusie waar we van wakker kunnen worden. Wij raken niet verlicht of worden wakker, Het bewust zijn word wakker van ons. het bewust zijn draait 180 graden en word zich bewust van zichzelf en dat heet zelfrealisatie.
    De huidige mens verkeert in Samsara. Samsara is geen instrument wat je kunt gebruiken. Samsara is een woord in het Sanskriet en bekent: in cirkels ronddraaien.
    De werkelijkheid is dat alles bewustzijn is, dat alles het 1 is. Dus niet alles is 1. Nee, alles is het 1.

    Het wil niet zeggen dat iemand die verlicht is eigenschappen heeft ontwikkelt als telekinese, astraal reizen, telepathie. Het is ook niet ons eind doel om te evolueren tot een oppermachtig paranormaal wezen. wat voor een gedrocht zal dat zijn? We zijn bewustzijn, dat is ons ware natuur.

    3 likes
    • Zevenenergie,

     Ik begrijp je uitleg en ben het ook met je eens.
     Al ben ik het niet met je uitspraak “Het is ook niet ons eind doel om te evolueren tot een oppermachtig paranormaal wezen. wat voor een gedrocht zal dat zijn?” eens.
     Want uiteindelijk zal dit toch gebeuren, maar tegen die tijd zal het ook een heel andere maatschappelijke gemeenschap met een collectief bewust zijn waarin deze mogelijkheden nuttig zullen worden gebruikt.
     Ik zie ook niet in waarom dit niet benut zou worden. Anderen gebruiken dit ook, waarom wij dan niet?

     0 likes
    • Ons ik is de grote illusie waar we van wakker kunnen worden. Wij raken niet verlicht of worden wakker, Het bewust zijn word wakker van ons. het bewust zijn draait 180 graden en word zich bewust van zichzelf en dat heet zelfrealisatie.
     De huidige mens verkeert in Samsara. Samsara is geen instrument wat je kunt gebruiken. Samsara is een woord in het Sanskriet en bekent: in cirkels ronddraaien.
     De werkelijkheid is dat alles bewustzijn is, dat alles het 1 is. Dus niet alles is 1. Nee, alles is het 1.

     Wow goed verwoord !!!

     0 likes
    • herken wat je zeg, over het bewustzijn en zelfrealisatie.

     alleen noem ik ons een multi dimensionaal bewustzijn wezen met een ziel wat wij allen zijn en hebben als bewustzijn.

     we moeten alleen wel onthouden dat wij allen hier op aarde aanwezig zijn in de 3dimensie en daarna leven.

     tuurlijk alle dimensies spelen een rol in ieder van ons maar daar hebben we simpelweg niks aan omdat we nu in de fysieke wereld aanwezig zijn 3D aarde.

     de hogere dimensies doen hun werk zowieso al, het gaat erom dat wij ons ding hier doen op aardse dimensie omdat we simpelweg daar fysiek aanwezig zijn.

     en dienen we ons masaal de mensheid wakker bewust te maken van ons zelf willen we bewust worden van hogere dimensies die altijd hebben bestaan en zal altijd zo zijn maar die komen pas tot beschikking als het aards probleem met de mens is opgelost.

     vooral als het om gaat over informatie om mensen bewust te maken daar is het duister als de dood bang voor i say let there be light, and guess what there was light.

     0 likes
  • Heb je Citizenfour al gezien? Ed Snowden (niemand die ‘m eigenlijk Edward noemt) komt echt niet als missinformant over.

   0 likes
 2. Al dit soort paranormale vermogens wegen niet op tegen ZELFREALISATIE; men verspilt zijn/haar tijd en als men niet aan deze verlichting werkt.

  4 likes
  • En wat is volgens jou het eindresultaat van die zoektocht naar verlichting?
   Gaat het de vraag “Wat is de zin van bewustzijn?” beantwoorden? Nee.
   Hoelang is er al bewustzijn, gezien de leeftijd van het universum, heeeeel lang vermoedelijk. Aangezien wij nog altijd de vraag stellen kun je 2 dingen concluderen 1) het antwoord is nog niet gevonden of 2) er is geen reden.
   Als we dan van dat laatste uitgaan (ook weer gezien die “heeeeel lang”) zou het leven op oa de aarde niet simpelweg als afleiding dienen voor de onzinnigheid van het bestaan? Steeds weer opnieuw reïncarnatie met gewist geheugen om dezelfde meuk steeds weer opnieuw te kunnen beleven. Want wat moet je anders als alles al tig keer gedaan/gezegd/beleefd is?

   2 likes
   • Ik zou zeggen dat het bestaan geen “zin” heeft.
    En zijn mensen bezig de “stilte” in hun zelf te ontdekten
    De zogenaamde “softe sector” bestaat uit spirituele krijgers.
    want zodra het bewustzijn ontwaakt, ontwaakt ook alles wat in ons onderbewustzijn leeft.
    Een ander woord voor bewustzijn is het niets. En niets kan geen leeftijd hebben. tijd is een illusie gecreëerd door het denken. in werkelijkheid is er alleen maar nu. Het woord eeuwigheid is dus niets anders dan het nu.

    Waarom moet iets dat eeuwig is en alomvattend, zin vol zijn en beantwoorden aan de wensen van het ego? Zou het niet eerder andersom zijn?

    1 likes
    • Ja goede poging tot verwarring/dubbelspraak. Begrijp je zelf nog wat je zoal schrijft?

     Bewustzijn gelijkstellen aan niets slaat nergens op. Als je al zo nodig het bewustzijn ergens mee gelijk wilt stellen is het juist eerder het iets. Ofwel het totaal omgekeerde van wat jij beweert.

     Tijd is geen illusie. Dat tijd niet lineair is zou vanaf een ander perspectief dan zoals in dit universum het geval is wel als illusie kunnen worden aangemerkt. Maar vanaf ons perspectief is tijd gewoon lineair.

     Waarom je uiteindelijk ook nog probeert iets dat eeuwig is en alomvattend is op te splitsen en er daarna een “divide and conquer” tactiek op los laat?

     2 likes
 3. Oh jij hebt in Den Haag een computer van de NASA bediend met gedachtekracht. Nou mooie trip zeg!

  5 likes
  • Ja, als je het zo terug lees lijkt het ook een trip. maar ik bedoel te zeggen dat er in het museon een opstelling was waar je met gedachten een computer kon besturen het maakte deel uit van een tijdelijke tentoonstelling en en het was toegankelijk voor alle bezoekers, kinderen en volwassenen.

   Het was een project van Nasa en de Amerikaanse luchtmacht. De computer die er stond had beperkte software je kon een balletje sturen op het scherm van Lings naar Rechts, puur ter demonstratie. De man die alles uitlegde vertelde erbij dat er al vliegtuigen mee vlogen maar dat maar 1 op de vier honderd piloten het zich volledig eigen konden maken.
   Het leuke was dat ik het heel gemakkelijk kon. hij heeft mij toen gevraagd om achter De computer te blijven om hem te helpen met het instellen van de opstelling. En daarna kon het balletje alle kanten op. dat was eerlijk gezegd wel ego strelend. 😉

   2 likes
 4. Ik heb echt nog nooit iets overtuigends op gebied van telekinese gezien (youtube zou er toch eigenlijk vol mee moeten staan al zou maar 1/1000e % vd bevolking zoiets kunnen). Het is altijd een object dat op een oppervlak ligt en dan schuift wat ook nog eens gigantisch veel moeite kost als het al echt zou zijn. Daarnaast gaat het dan vaak om het bewegen van zo’n lichte objecten dat convectiestroming er al verantwoordelijk voor kan zijn. Maar zelfs als dat niet het geval zou zijn heb je er geen fluit aan. Niet hoeven op te staan om een afstandsbediening te pakken is er bv echt niet bij.

  2 likes
 5. Telekinese is gevaarlijk, men kan er een gehele planeet/mensheid mee vernietigen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

nasa

NASA-wetenschappers ‘ontdekken parallel universum naast het onze’ waar de tijd achteruit loopt

NASA-wetenschappers hebben bewijs gevonden voor een parallel ...

bulgaarse

Bulgaarse onderzoeksjournaliste gaat op zoek naar herkomst coronavirus en doet opmerkelijke ontdekkingen

De Bulgaarse onderzoeksjournaliste Dilyana Gaytandzhieva doet momenteel ...