Paranormaal

Kinderen met bovenmenselijke krachten (video)

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Geloof jij in bovenmenselijke krachten? Een Chinese jongen was onlangs in het nieuws omdat hij in het donker kan zien.

Mensen waren verwonderd dat het kind blauwe ogen had, iets wat zeldzaam is in China. Toen ze een close-up namen, zagen ze dat de ogen van het jongetje een blauwgroene schijn hadden in het donker, net zoals bij katten.

Het jongetje, Nong You-hui geheten, kreeg in het donker enkele rekensommen en kaarten voorgelegd. Hij loste de somen op en vertelde wat er op de kaarten stond.

Superbrein

Yang Jinlong kan gewichten heffen die zelfs de meeste volwassenen niet van de grond krijgen. Hij kan zijn vader optillen en een auto vol mensen voorttrekken. Niemand weet precies waarom het 7-jarige jongetje zo sterk is. Volgens zijn vader heeft hij een goede eetlust. Yang wil in de toekomst kampioen gewichtheffen worden.

Toen hij slechts 10 maanden oud was kon de kleine Zhuang Zhuang al meer dan 2000 Chinese tekens herkennen. Als baby kon hij al rekenen en worteltrekken. Heeft Zhuang een superbrein? Zijn moeder zegt dat ze haar kind maar één keer een kaart hoeft voor te houden en uit te leggen wat erop staat.

Alternatieve dimensies

De 6-jarige Yi Hui kan volgens haar moeder buitenzintuiglijk waarnemen. Dat is waarneming die onafhankelijk van de bekende zintuiglijke processen gebeurt. Terwijl ze geblinddoekt is kan Yi bijvoorbeeld zien welke kaart haar moeder omhoog houdt.

Een groep hoogleraren kwam bijeen om het bestaan van alternatieve dimensies te onderzoeken. Ze bestudeerden onder meer een jongen die dingen kan laten bewegen zonder ze aan te raken.

Meer over bovenstaande kinderen in deze video:

Bron: YouTube/NTDTV

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kwibus
kwibus
9 jaren geleden

Is dit niet toevallig de jongen die vandaag in het nieuws was,ook 6 jaar oud en waarvan zijn ogen helaas zijn (gestolen/ontoogd)?

biko steve
biko steve
9 jaren geleden

[quote name=”kwibus”]Is dit niet toevallig de jongen die vandaag in het nieuws was,ook 6 jaar oud en waarvan zijn ogen helaas zijn (gestolen/ontoogd)?[/quote]

Zou wel heel toevallig zijn.
Het ‘glow in the dark’ verhaals schijnt ook niet te kloppen.

http://io9.com/5882428/no-a-chinese-boy-doesnt-have-glow+in+the+dark-cat-eyes

Gino
Gino
9 jaren geleden

Ja, dat is dezelfde jongen. Immens erg, zijn ogen zijn verleden tijd. Zieke wereld.

preppermama
preppermama
9 jaren geleden

denkdatze ,mbeter RIDDICK kunnen gaan noemen enja ik geloof dat in donker goed te zin is..ik kan zelfenorm goed zie en vreemd genoeg gaan andere zintuigen meteen samenwerken..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x