Het Complot

Bilderberg: een real life Da Vinci Code

Help anderen door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoewel het nieuwe boek van schrijver Nolan J. Reynolds is geschreven als fictie, draagt het een duidelijke boodschap uit: wees ruimdenkend over het verleden, het heden en de toekomst.

Hebben burgers werkelijk iets te zeggen? Dient de overheid het volk? Kloppen de berichten die worden verspreid door de reguliere pers?

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Het boek neemt de lezer mee terug naar een tijd waarin gezinnen nog rond de eettafel zaten, kinderen op straat speelden en iedereen een eenvoudig leven leidde.

De schrijver behandelt enkele belangrijke aspecten van onze geschiedenis, zoals de moord op JFK, de macht van de oliebedrijven en de overheersende rol van oorlogen. Hij raadt lezers aan om de reguliere media niet zomaar op hun woord te geloven.

Reynolds stelt dat alles wordt gemanipuleerd, van betaalmiddelen tot oorlogen. De gevestigde orde verdient grof geld aan de massa door mensen als slaaf te houden en ieder aspect van ons leven te beïnvloeden.

“Of het nu gaat om olietycoons of de bankierselite, de wereld van de grote corporaties is nu veel beter zichtbaar dan twee generaties geleden,” voegde Reynolds toe. “Lezers ontdekken hoe zij ons leven beïnvloeden en krijgen inzicht in hoe ze waarschijnlijk de wereld van onze kleinkinderen zullen vormgeven.” Het boek Bilderberg – Ultimate Control komt volgende maand uit.

Bekijk ook een boeiend interview met de auteur:

Bron: Sbwire.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
#kefashan
#kefashan
11 jaren geleden

Weet iemand of Simone Simonini ook al lid is van de Bilderberg Groep? Ik heb een boekje over die man gelezen, een vlugschrift van ene Umberto Eco. Het schijnt een Italiaan te zijn die werkt voor een Europese geheime dienst.

iep
iep
11 jaren geleden

[quote name=”#kefashan”]Weet iemand of Simone Simonini ook al lid is van de Bilderberg Groep? Ik heb een boekje over die man gelezen, een vlugschrift van ene Umberto Eco. Het schijnt een Italiaan te zijn die werkt voor een Europese geheime dienst.[/quote]
De personages zijn echt, behalve het hoofdpersonage. http://en.wikipedia.org/wiki/The_Prague_Cemetery#Historical_background

Selwyn
Selwyn
11 jaren geleden

Het is natuurlijk wel waar dat we als het ware slaven zijn voor een paar handjes vol superrijken, maar we moeten natuurlijk niet vergeten dat we het ons zelf als mensheid ons laten overkomen en laten gebeuren ! Als vanaf morgen de hele wereld in 1X wakker zou worden en het zou zien en beseffen dan pas kan er verandering komen !

garriet60
garriet60
11 jaren geleden

selwijn??? dat geloof jij toch niet ?? wakker worden! zij blijven liever slapen want hoeveel dingen zijn er door de hun mede slaven al aan gedragen ?! en nog zijn ze niet wakker te krijgen !nee dit zijn watjes daar hebben de rest van de slaven niets aan de wakkere slaven die er zijn ? zijn tekort om hieraan veranderingen in aan te brengen .en dat weten die slaven mentor maar al te goed .wij ?? praten /schrijven te veel maar doen er te weinig aan .

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x