CoronaBuitenland

Quarantaineprogramma Nieuw-Zeeland maakt vanaf nu gebruik van digital ID-wallet

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

De autoriteiten gebruiken de coronapandemie als excuus om een digitale identiteit in te voeren. Zo ook in Nieuw-Zeeland.

Het quarantaineprogramma van de Nieuw-Zeelandse overheid, Managed Isolation and Quarantine (MIQ) geheten, hield gegevens tijdens de ‘pandemie’ handmatig bij. Nu stapt men over op software waarmee medewerkers hun digital ID moeten verifiëren.

De medewerkers van het quarantaineprogramma kunnen aan de hand van hun digital ID worden gevolgd. MIQ speelde een sleutelrol in de radicale Nieuw-Zeelandse corona-aanpak. Het ging om een enorme operatie. Tijdens de pandemie waren meer dan 14.000 mensen en 650 organisaties betrokken bij MIQ.

Gemak

Officieel stapt de overheid over op een digital ID-wallet oftewel digitale portemonnee vanwege ‘het gemak’. Deze wallet maakt bovendien gebruik van de clouddienst Azure van Microsoft, opgericht door Bill Gates.

Volgens de Nieuw-Zeelandse overheid kunnen de medewerkers van quarantainefaciliteiten nu veel sneller in- en uitklokken. De uitrol van een digital ID zou de overheid jaarlijks zo’n zes miljoen dollar schelen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Beleid maakt bevolking wanhopig

De strenge regels die premier Ardern oplegde, hebben ertoe geleid dat tienduizenden Nieuw-Zeelanders hun land wilden ontvluchten. De autoriteiten schatten dat het komende jaar zo’n 50.000 inwoners vertrekken.

Het beleid van Ardern en haar regering maakt de bevolking wanhopig, zei leider van de Act-partij David Seymour in een interview met GB News.

[Reclaim The Net]

4.9 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
95 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ann
Ann
3 maanden geleden

Die mensen willen daar weg, logisch. Wij willen ook niet zo’n toestanden… Maar heel de wereld is verrot, behalve landen die er op andere manier ‘principes’ kwa vrijheid op na houden…

Het zijn eigenlijk maar een handvol rotte appels die de boel voor de burgers verzieken.

Hoop op betere tijden!

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
3 maanden geleden

50.000 plus waarschijnlijk nog veel meer die het er niet mee eens zijn.
Dan zou je toch een corrupte premier moeten kunnen weg krijgen.
Dan hoeft alleen die te emigreren…. naar de Zuidpool bijvoorbeeld.
Dat is lekker dichtbij.

друг
друг
3 maanden geleden

50.000 mensen kunnen een goed leger vormen

voor
voor
3 maanden geleden

50.000 inwoners uit Nieuw-Zeeland willen vertrekken. Waarheen ? Nederland zit al propvol dankzij onze regering van landverraders. Logisch dat men wil vertrekken ver weg van dat mens die niet goed bij haar hoofd is. De boosters beginnen bij haar te werken.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

95
0
We lezen graag je reactie!x