CoronaBuitenland

Quarantaineprogramma Nieuw-Zeeland maakt vanaf nu gebruik van digital ID-wallet

Help anderen door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

De autoriteiten gebruiken de coronapandemie als excuus om een digitale identiteit in te voeren. Zo ook in Nieuw-Zeeland.

Het quarantaineprogramma van de Nieuw-Zeelandse overheid, Managed Isolation and Quarantine (MIQ) geheten, hield gegevens tijdens de ‘pandemie’ handmatig bij. Nu stapt men over op software waarmee medewerkers hun digital ID moeten verifiëren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De medewerkers van het quarantaineprogramma kunnen aan de hand van hun digital ID worden gevolgd. MIQ speelde een sleutelrol in de radicale Nieuw-Zeelandse corona-aanpak. Het ging om een enorme operatie. Tijdens de pandemie waren meer dan 14.000 mensen en 650 organisaties betrokken bij MIQ.

Gemak

Officieel stapt de overheid over op een digital ID-wallet oftewel digitale portemonnee vanwege ‘het gemak’. Deze wallet maakt bovendien gebruik van de clouddienst Azure van Microsoft, opgericht door Bill Gates.

Volgens de Nieuw-Zeelandse overheid kunnen de medewerkers van quarantainefaciliteiten nu veel sneller in- en uitklokken. De uitrol van een digital ID zou de overheid jaarlijks zo’n zes miljoen dollar schelen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Beleid maakt bevolking wanhopig

De strenge regels die premier Ardern oplegde, hebben ertoe geleid dat tienduizenden Nieuw-Zeelanders hun land wilden ontvluchten. De autoriteiten schatten dat het komende jaar zo’n 50.000 inwoners vertrekken.

Het beleid van Ardern en haar regering maakt de bevolking wanhopig, zei leider van de Act-partij David Seymour in een interview met GB News.

[Reclaim The Net]

4.9 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

96 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Ann
Ann
1 jaar geleden

Die mensen willen daar weg, logisch. Wij willen ook niet zo’n toestanden… Maar heel de wereld is verrot, behalve landen die er op andere manier ‘principes’ kwa vrijheid op na houden…

Het zijn eigenlijk maar een handvol rotte appels die de boel voor de burgers verzieken.

Hoop op betere tijden!

Wakkere Henkie
Wakkere Henkie
1 jaar geleden

50.000 plus waarschijnlijk nog veel meer die het er niet mee eens zijn.
Dan zou je toch een corrupte premier moeten kunnen weg krijgen.
Dan hoeft alleen die te emigreren…. naar de Zuidpool bijvoorbeeld.
Dat is lekker dichtbij.

друг
друг
1 jaar geleden

50.000 mensen kunnen een goed leger vormen

voor
voor
1 jaar geleden

50.000 inwoners uit Nieuw-Zeeland willen vertrekken. Waarheen ? Nederland zit al propvol dankzij onze regering van landverraders. Logisch dat men wil vertrekken ver weg van dat mens die niet goed bij haar hoofd is. De boosters beginnen bij haar te werken.

Back to top button
96
0
We lezen graag je reactie!x