Homepagina » Mens en Dier » Australische politicus: ‘Rassenprotesten zijn vooral schuld van Obama’
australische
Foto: Dave de Vaal CC BY 2.0

Australische politicus: ‘Rassenprotesten zijn vooral schuld van Obama’

De media proberen Trump de schuld te geven van de rassenprotesten in de Verenigde Staten, maar de schuld ligt vooral bij Obama, zei de Australische politicus Cory Bernardi op Sky News.

“President Obama zette de zwarte gemeenschap op tegen politieagenten door te beweren dat geweldplegers slachtoffers waren, terwijl de politie in werkelijkheid uit zelfverdediging handelde,” zei hij.

Over de protesten in de VS zei Bernardi: “Veel mensen die eraan meedoen geven geen zier om zwarte mensen. Ze willen chaos veroorzaken, Trump schuldig doen lijken en de rol van de politie in het land terugdringen.”

De protesten ontstonden na de dood van de Afro-Amerikaanse George Floyd (46). Hij stierf nadat een politieagent bijna negen minuten op zijn nek knielde. Floyd zou een nepbriefje van 20 dollar hebben gebruikt in een winkel.

Partijdige cheerleaders

Veel van de rassenprotesten werden al gauw gewelddadig. Onder aanmoediging van de radicaal-linkse groep Antifa begonnen mensen winkels te plunderen en auto’s in brand te steken.

Bernardi zei dat Democratische gouverneurs er maar niet in slagen om de openbare orde te handhaven. “New York is daarvan een goed voorbeeld.”

De Australische politicus zei dat de media zich opstellen als partijdige cheerleaders, die niet de waarheid vertellen – namelijk dat ‘zwarten andere zwarten doden in Amerika, en politieagenten aanvallen die zichzelf verdedigen en daarvoor bekritiseerd worden’.

[Sky News Australia]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Het zit in de mens zelf,rassen rellen zijn er altyd. In Afrika zijn ze allemaal zwart en moorden elkaar ook uit.
  Ook in het midden oosten, maar dan heet het religie…
  Uiteindelijk is de mens druk bezig zichzelf te vernietigen , en op de valreep vernietigen ze alles op de deze planeet, .
  De dieren, de natuur, niks is te gek voor de huidige mensheid …….

  9 likes
  • Dat komt omdat de Abrahamistische religies nare trekjes hebben. Hun boek, god en geloof is de enige juiste en iedereen moet zich eraan conformeren. Zo niet, dan is het oorlog!

   3 likes
 2. Kijk het is zo simpel, al dat MultiCulti gelul is nog nooit zo door het ijs gezakt.

  Mijn Oma zij altijd twee geloven op één kussen daar slaapt de duivel tussen.

  Laat Wit Wit zijn, in hun eigen omgeving en Zwart Zwart zijn ook in hun eigen omgeving.

  Laat een ieder in zijn waarde in zijn eigen omgeving.

  9 likes
  • Jouw oma is ook maar gehersenspoeld, denk ik dan. Wist zij veel dat ‘de duivel’ niet bestaat. Er is geen duivel. Waarom zou god een concurrent creëren? Tenzij de creatie niet van hem komt en hij ook maar een rol daarbinnen toegewezen heeft gekregen, dan is hij jaloers geworden op die andere gelijkwaardige en is hem gaan zwart maken als duivel, slecht, dit, dat.

   0 likes
 3. Rasisme wordt gecrieerd en is niet meer van deze tijd, wel toevallig net vlak na Covid 19, om mensen tegen elkaar op te zetten.
  DEVIDE AND CONCOR EN ORDER OUT OF CHAOS.

  NWO in actie dat is wat het is en ook de bakstenen plaatsen in steden kan geen toeval zijn.

  Derek Chauvin and George Floyd’s worked security
  https://www.liveleak.com/view?t=k2PjN_1590768327

  7 likes
 4. Iedereen geeft elkaar de schuld maar wanneer gaan ze in die regionen eens verantwoordelijkheid nemen? Dat hele gedoe over black lives in pure bs. Er zijn geen zwarte levens, blanke levens etc. Het leven heeft geen kleur, alleen de huid is verschillend. Dan zijn er die zeggen ‘all lives matter’ maar dan beperkt het zich nog alleen maar tot de mens. All of liife matters en dat betreft elke vorm van leven, niet alleen de mens. Het woord zegt het voor de mens alleen wel, je moet er als mens dan wel naar leven. Dat is van binnen en daar bestaat geen kleur.

  6 likes
 5. Zo heeft een ieder wel wat te zeggen ,bekent of niet bekent, ieder vult het op zo,n manier in zoals hij of zij het beziet, er heerst een chaos van uitspraken en een invullingen, en daarin komt er niet zomaar een einde aan dat soort gebeuren, wat er ook word gezegd en wat er ook er tegen word gedaan, het heeft niet de werking zoals men dat wil zien,eerder heeft het een zienswijze van chaotische toestanden,en een vrede en begrip er in te vinden is ver te zoeken, mensen lijken dit soort problemen niet te kunnen oplossen,,eerder word het nog chaotischer, geweld overheerst niet alleen fysiek maar ook de uitspraken en invullingen ervan, leid tot meer onbegrip,meer protesten en meer geweld. zal straks wel weer wat kalmeren,en weer even naar de schaduwkant van de mens worden gebracht,totdat er weer wat gebeurt zal deze kant steeds meer aan kracht gaan winnen tot uiteindelijk een explosief gebeuren, elk gebeuren op dit gebied en deze word niet opgelost verdwijn even om opnieuw de kop op te steken in een latere stadium aan gewakkerd door een nieuwe gebeuren van een menselijke slachtoffer of een uitspraak of een invulling van een bekend persoon die zo en zo al moet opletten wat het zegt, want het is meestal zo dat het weer word gebruikt als een bekende een invulling of uitspraak ermee doet, en zomaar de gevoeligheid een groep mensen of een persoon zomaar de schaduwkant ineens weer naar de kant van een explosief geweld kan leiden. met een vinger wijzen naar een persoon of een groep is zeker niet de oplossing eerder een vlam in de Pan.

  1 likes
  • “met een vinger wijzen naar een persoon of een groep is zeker niet de oplossing eerder een vlam in de Pan.”

   Zaai haat tweedracht en heers!!

   Zolang dat de mensen niet gaan beseffen dat we allen mensen zijn, ongeacht kleur, religie, afkomst, status of wat dan ook, is de mens gedoemd om op te houden met haar bestaan.

   We komen hier op Aarde nog niet overeen, wat zal dat gaan zijn in de ruimte, binnen de kortste keren hebben we te maken met een stellaire oorlog, eentje die we niet kunnen winnen.

   1 likes
 6. Bas van Stapelberg

  De dienstbode voor de NWO instituten neemt na zijn ‘yes we Scanniemand meer serieus.
  En deze nobody was te dom om dit op te zetten. Zijn O-care was het enige goede wat hij heeft gedaan de rest was hopeloos.

  1 likes
 7. Wie met droge ogen beweert dat die George Floyd uit zelfverdediging is gedood door de politie, die spoort niet.
  In Europa gaan dit soort gewelddadigheden ook komen wanneer men de sociale voorzieningen voor de armen, verder gaat afbreken.
  De automatisering heeft heel veel werkloosheid en zinloosheid van het leven (is een computer meer waard dan ik ben?) veroorzaakt en met 5G gaat dit alleen maar toenemen.

  1 likes
  • met dat eerste ben ik het volledig eens. en dan ook nog een keer obama de schuld geven van dat er protesten zijn. die mensen weten heus zelf wel waar ze voor staan. en dan die trump die op basis van een wet uit de amerikaanse burgeroorlog (waar ging die ook al weer over, meneer trump?) militairen naar washington halen en met de bijbel in de hand promotiefoto’s voor een kerk laten maken. er stond vandaag een goed artikel in de volkskrant van twee dominees die even op de inhoud van de bijbel ingingen en uiteenzetten waarom trump van de betekenis ervan geen snars heeft begepen.

   0 likes
 8. ter informatie:
  These are the last words of George Floyd, a 46-year-old man who died as a US police officer pinned him down, kneeling on his neck for almost nine minutes:

  “It’s my face man
  I didn’t do nothing serious man
  please
  please
  please I can’t breathe
  please man
  please somebody
  please man
  I can’t breathe
  I can’t breathe
  please
  (inaudible)
  man can’t breathe, my face
  just get up
  I can’t breathe
  lease, a knee on my neck
  I can’t breathe
  shit
  I will
  I can’t move
  mama
  mama
  I can’t
  my knee
  my neck
  I’m through
  I’m through
  I’m claustrophobic
  my stomach hurt
  my neck hurts
  everything hurts
  some water or something
  please
  please
  I can’t breathe officer
  don’t kill me
  they’re gonna kill me, man
  come on man
  I cannot breathe
  I cannot breathe
  they’re gonna kill me
  they’re gonna kill me
  I can’t breathe
  I can’t breathe
  please sir
  please
  please
  please I can’t breathe”

  Then his eyes shut and the pleas stop. George Floyd was pronounced dead shortly after.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

michael flynn

Er is iets gaande: Trumps ex-adviseur Michael Flynn betuigt steun aan QAnon

Er is iets gaande in de Verenigde ...

award-winnende

Award-winnende klimaatactivist biedt excuses aan voor klimaatbangmakerij (en wordt gecensureerd)

De award-winnende klimaatactivist Michael Shellenberger schreef voor ...