Mens en Dier

Australische politicus: ‘Rassenprotesten zijn vooral schuld van Obama’

Help anderen door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De media proberen Trump de schuld te geven van de rassenprotesten in de Verenigde Staten, maar de schuld ligt vooral bij Obama, zei de Australische politicus Cory Bernardi op Sky News.

“President Obama zette de zwarte gemeenschap op tegen politieagenten door te beweren dat geweldplegers slachtoffers waren, terwijl de politie in werkelijkheid uit zelfverdediging handelde,” zei hij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Over de protesten in de VS zei Bernardi: “Veel mensen die eraan meedoen geven geen zier om zwarte mensen. Ze willen chaos veroorzaken, Trump schuldig doen lijken en de rol van de politie in het land terugdringen.”

De protesten ontstonden na de dood van de Afro-Amerikaanse George Floyd (46). Hij stierf nadat een politieagent bijna negen minuten op zijn nek knielde. Floyd zou een nepbriefje van 20 dollar hebben gebruikt in een winkel.

Partijdige cheerleaders

Veel van de rassenprotesten werden al gauw gewelddadig. Onder aanmoediging van de radicaal-linkse groep Antifa begonnen mensen winkels te plunderen en auto’s in brand te steken.

Bernardi zei dat Democratische gouverneurs er maar niet in slagen om de openbare orde te handhaven. “New York is daarvan een goed voorbeeld.”

De Australische politicus zei dat de media zich opstellen als partijdige cheerleaders, die niet de waarheid vertellen – namelijk dat ‘zwarten andere zwarten doden in Amerika, en politieagenten aanvallen die zichzelf verdedigen en daarvoor bekritiseerd worden’.

[Sky News Australia]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
rop
rop
3 jaren geleden

Zo heeft een ieder wel wat te zeggen ,bekent of niet bekent, ieder vult het op zo,n manier in zoals hij of zij het beziet, er heerst een chaos van uitspraken en een invullingen, en daarin komt er niet zomaar een einde aan dat soort gebeuren, wat er ook word gezegd en wat er ook er tegen word gedaan, het heeft niet de werking zoals men dat wil zien,eerder heeft het een zienswijze van chaotische toestanden,en een vrede en begrip er in te vinden is ver te zoeken, mensen lijken dit soort problemen niet te kunnen oplossen,,eerder word het nog chaotischer, geweld overheerst niet alleen fysiek maar ook de uitspraken en invullingen ervan, leid tot meer onbegrip,meer protesten en meer geweld. zal straks wel weer wat kalmeren,en weer even naar de schaduwkant van de mens worden gebracht,totdat er weer wat gebeurt zal deze kant steeds meer aan kracht gaan winnen tot uiteindelijk een explosief gebeuren, elk gebeuren op dit gebied en deze word niet opgelost verdwijn even om opnieuw de kop op te steken in een latere stadium aan gewakkerd door een nieuwe gebeuren van een menselijke slachtoffer of een uitspraak of een invulling van een bekend persoon die zo en zo al moet opletten wat het zegt, want het is meestal zo dat het weer word gebruikt als een bekende een invulling of uitspraak ermee doet, en zomaar de gevoeligheid een groep mensen of een persoon zomaar de schaduwkant ineens weer naar de kant van een explosief geweld kan leiden. met een vinger wijzen naar een persoon of een groep is zeker niet de oplossing eerder een vlam in de Pan.

Louise
Louise
3 jaren geleden

Het zit in de mens zelf,rassen rellen zijn er altyd. In Afrika zijn ze allemaal zwart en moorden elkaar ook uit.
Ook in het midden oosten, maar dan heet het religie…
Uiteindelijk is de mens druk bezig zichzelf te vernietigen , en op de valreep vernietigen ze alles op de deze planeet, .
De dieren, de natuur, niks is te gek voor de huidige mensheid …….

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

De dienstbode voor de NWO instituten neemt na zijn ‘yes we Scanniemand meer serieus.
En deze nobody was te dom om dit op te zetten. Zijn O-care was het enige goede wat hij heeft gedaan de rest was hopeloos.

Toeval
Toeval
3 jaren geleden

Rasisme wordt gecrieerd en is niet meer van deze tijd, wel toevallig net vlak na Covid 19, om mensen tegen elkaar op te zetten.
DEVIDE AND CONCOR EN ORDER OUT OF CHAOS.

NWO in actie dat is wat het is en ook de bakstenen plaatsen in steden kan geen toeval zijn.

Derek Chauvin and George Floyd’s worked security
https://www.liveleak.com/view?t=k2PjN_1590768327

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x