Homepagina » Het Complot » “Bilderbergconferentie is wereldwijde samenzwering om mensheid in nucleaire holocaust te leiden”
"Bilderbergconferentie is wereldwijde samenzwering om mensheid in nucleaire holocaust te leiden"

“Bilderbergconferentie is wereldwijde samenzwering om mensheid in nucleaire holocaust te leiden”

Tot zondag wordt de jaarlijkse Bilderbergconferentie gehouden in het Oostenrijkse Telfs-Buchen. De Rijksvoorlichtingsdienst bevestigde dat minister-president Mark Rutte en prinses Beatrix aanwezig zullen zijn.

Andere vooraanstaande Nederlanders die hun opwachting maken zijn Ben van Beurden van Shell, minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem, DNB-president Klaas Knot, Louise Fresco van de Wageningen Universiteit en professor Victor Halberstadt. Het was prins Bernhard die in 1954 het initiatief nam voor de eerste bijeenkomst. Het geheime karakter van de bijeenkomsten is al jaren een voedingsbodem voor complottheorieën. Er wordt bijvoorbeeld gefluisterd dat de Bilderberggroep uit is op wereldheerschappij.

Laten we eens kijken wat de Cubaanse oud-president Fidel Castro in 2010 te melden had over de Bilderbergconferentie. Hij schreef in de krant van de Cubaanse Communistische Partij Granma dat het een wereldwijde samenzwering is met het doel de mensheid in een ‘nucleaire holocaust’ te leiden.

Hitler

Volgens Castro is ‘Hitler, het beest, gecreëerd door hen die vandaag deelnemen aan de bijeenkomsten van de Bilderbergclub’. De samenzwering heeft de muziekzender MTV in het leven geroepen als ‘perfecte machine voor hersenspoeling’ om de jeugd te verleiden tot hedonisme en ongeremde consumptie.

Castro suggereerde dat de esoterische Frankfurter Schule in de jaren vijftig met de familie Rockefeller rockmuziek populair maakte om de aandacht af te leiden van burgerrechten en sociaal onrecht.

Beatles

“De man die ervoor moest zorgen dat de Amerikanen de Beatles leuk zouden vinden was Walter Lippmann zelf,” schreef Castro, waarmee hij verwees naar een politieke filosoof die in 1974 kwam te overlijden. “In de Verenigde Staten en Europa werden rockconcerten gegeven om de groeiende ontevredenheid onder het volk een halt toe te roepen.”

Volgens Castro heeft de Bilderbergconferentie de Beatles en New Age gebruikt om de massa’s af te leiden van politieke thema’s. Hij baseert zich op het boek The Secrets of the Bilderberg Club uit 2006 van Daniel Estulin.Vond je dit interessant? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

78 reacties

 1. Vandaar dat ze Pinkpop in hetzelfde weekend als de Bilderbergconferentie organiseren.

  36 likes
 2. De Bilderbergconferentie is de manifistatie van de Anti-Christ.

  25 likes
 3. De Bilderbergconferenties zijn niets anders dan een formele samenkomst van mensen die in hoge uitvoerende functies zitten (CEO’s) en er wordt geen beleid uitgestippeld, maar het is beschouwend. Het is intussen ook meer prestige geworden dan wat anders. Zonde van je energie om je daar kwaad over te maken. Het feit dat een clown als Pechtold ook aanwezig is spreekt toch ook boekdelen.

  13 likes
  • Het is niet zo onschuldig, zoals jij denkt. Kijk eens naar de onderwerpen. NATO/OTAN, Iran, Rusland, terrorisme, migraties enz. Kijk je naar de lijst uitgenodigde, dan zijn het landen van “het westen”. NATO landen dus. Ga eens naar die website. Dit is een leger, dat overal al een kwartier heeft. Ook hier in Nederland. Brunsum. En wat vieren zij op 21 april: De dag dat Rome is gesticht. Een beetje raar dus, want als je gezamenlijk iets wil opbouwen in de toekomst(algemeen), dan heb je geen bron uit de oudheid(Rome) nodig. En waarom staat er OTAN in het logo? Het omgekeerde van NATO? Ik lees dat als iets opbouwen en dan weer afbouwen. Ik verbind dat met de NWO. Je bouwt iets op om de NWO te creëren. Wat is NWO? 1 wereld/1 munt/ 1 religie/1 wereldbank/ 1 rechtbank(Den Haag) enz.
   Rome is gesticht op 7 bergen. Rome herbergt alle religie/cultuur monumenten uit de oude beschavingen/geschiedenis. Met andere woorden: Rome is niet 100% christelijk.
   In mijn ogen is het dus niet onschuldig. En als je kijkt naar hoeveel FEMA kampen men heeft gebouwd in de VS met doodkisten, dan is er iets komende/gaande. En die Antrax berichten in de media zijn ook niet onschuldig. Of als de dollar valt, dan breekt er gigantische chaos uit in de VS. Die kampen heten rehabilitatie(betekent herstel uit vroegere toestand) kampen.
   Zelf denk ik dat de dollar dus gaat vallen en dat men in september de NWO officieel gaat aankondigen. Hierdoor kan men in het westen de NWO munt invoeren. Als de dollar valt, dan vallen wij EU nl. ook om. Heel veel bedrijven/banken enz. hier staan in verbinding met de VS.
   Voorbeeldje: Neem Ziggo(upc overgenomen zonder dat je er zelf inspraak over hebt en het ging helemaal niet slecht met UPC is toch raar?). Dit is een onderdeel van het globalfree bedrijf. Bedrijven vallen straks onder 1 corporatie.(www.globalfree.com/www.globalswitch.com enz.
   De zender 7 heeft een geheel een eigen plek. Het gaat over religie. Weet je wat dat kost? 24 uur nonstop uitzenden?
   Zoals ik al eerder ergens al zei: Het christendom wordt misbruikt om die NWO/agenda 21 te creëren/uit te voeren.
   Aan de ene kant is het begrijpelijk dat men 1 wereld wil creëren, want alle systemen zitten vast. De natuur lijdt. Financieel systeem is een chaos. Klimaatveranderingen die leiden tot migraties, oorlogen(ook al zijn ze gestuurd) enz. Er zal ook zonder de NWO ergens tot een flinke climax komen. Dus probeert men het gestuurd te doen en vooral dat het westen overeind blijft.
   Maar wat me niet bevalt is, dat we mensen in onze beschaving aan hun lot over laten. Dat men duidelijk al met depopulatie bezig is. Een afvalrace. Ruimte om elkaar op te vangen gebeurt maar niet. Neem maar eens een iemand in huis, dan kom je erachter dat het systeem dat niet bevordert. Je gaat er aan onder door. Hoe kan jeugd iets opbouwen zonder zekerheid van werk/onderdak/onbetaalbare zorg/veel concurrentie/weinig geld, terwijl alles duurder wordt/verplichte HPV prik, die je onvruchtbaar maakt enz.? Een kind krijgen/opvoeden is in zo’n situatie verrekte moeilijk en de “hulptroepen”(jeugdzorg enz.) staan daarvoor al klaar. Een geheel gecontroleerde wereld dus. Onze vrijheid gaat steeds verder afnemen op meerdere vlakken. Dit gebeurt nu al en gaat heel sneaky.
   Iedereen moet die Georgia Guide stones eens lezen. Dit zijn de nieuwe 10 geboden voor een nieuwe wereld. Een wereld die maar voor 500 miljoen mensen is.
   Ik ga ervan uit, dat men mensen op allerlei manieren gaat vermoorden en dat men daar nu al mee bezig is. Door middel van: ziektes, wurgsystemen, geboortebeperking, oorlogen, enz. En als je goed kijkt, dan moet je dat ook zien. Het is dus allemaal niet zo onschuldig.

   9 likes
   • “Voorbeeldje: Neem Ziggo(upc overgenomen zonder dat je er zelf inspraak over hebt en het ging helemaal niet slecht met UPC is toch raar?). ”

    Klein detail, UPC heeft ziggo overgenomen, niet andersom..

    3 likes
    • Ja, dat weet ik. Zit/zat zelf bij UPC. Maar waarom is alles nu Ziggo en niet meer UPC? incl. rekeningen. Als ze het bedrijf Ziggo hebben overgenomen, dan gebruik je toch gewoon je eigen logo(UPC) of als je samen gaat, dan verzin je een nieuwe logo. Iets klopt er dan gewoon niet. Dan hebben ze gesjoemeld. bv. UPC failliet laten verklaren en op naam van Ziggo verder gegaan. Of ze hebben kleine bedrijven van UPC zo af kunnen stoten en verder gegaan onder Ziggo.

     1 likes
     • Simpelweg omdat Ziggo een betere reputatie heeft dan UPC. Niet heel spannend lijkt me. Waarom zou je niet verder gaan onder een naam welke succesvol is.. Dat is minder risicovol dan opnieuw te beginnen onder een nieuwe naam. Het is bekend voor mensen. Ik zie niet in waarom je je naam niet kan veranderen zonder jezelf failliet te verklaren….

      1 likes
   • Nou, die maximaal 500 miljoen mensen daar ben ik het eigenlijk nog mee eens ook. Dan wordt de aarde tenminste niet beroofd van al haar bronnen en zijn hongersnoden ook van het verleden. Veel mensen beseffen het niet, maar overbevolking is de hoofdveroorzaker van oorlogen, ziektes, religieus fundamentalisme en dus ook terrorisme. Dat er in arme landen doorgefokt mag worden als een stel idioten is compleet onverantwoord. Als je als mens en als land niet plant (en daar hoort ook gezinsplanning bij) dan verdien je het om ten onder te gaan, en zo zal ook gebeuren. Dat is overigens geen mening van mij, dat is een feit. Als je daar kwaad over wordt, wordt dan maar kwaad op degene die deze wereld heeft gecreëerd.

    2 likes
    • Er is en blijft genoeg voor iedereen. Wees maar boos op die hebbigerds die niet willen delen ! ipv te denken dat 500 milj. wel genoeg is; ben je dan ook zo’n figuur die eerst ikke propageert ?

     3 likes
     • Je kunt het ook zien als natuurlijke selectie. Onder de dieren gebeurd het geregeld dat de zwakkeren sterven. Ook in habitats die minder resources hebben is het gewoonlijk. Wij mensen daarentegen vinden zichzelf weer te belangrijk om dit helder te kunnen zien. Dat er kindjes sterven aan honger en ziektes is zielig ja dat ben ik met u eens, maar wel natuurlijk.

      0 likes
    • “Nou, die maximaal 500 miljoen mensen daar ben ik het eigenlijk nog mee eens ook. ”

     Dan moet er zo’n 93% van de mensheid uitgeroeid worden, dat is nogal een klus 😉

     0 likes
   • Een nieuw systeem en een betere wereld opbouwen gaan we zeer zeker niet overlaten aan degenen die deze rotzooi door hoogmoed en arrogantie moedwillig veroorzaakt hebben. Dus hoe kom je erop dat de Georgia Guidestones de nieuwe 10 geboden zouden zijn? Leuk geprobeerd van die bigheads maar maakt verder weinig indruk.

    0 likes
  • @sjors wat ben jij een onwetend persoon zeg,vorig jaar was ook een bilderberg conferentie +-1 maand later de mh17 hoax,vervolgens charlie hebdo hoax etc…denk je nu werkelijk dat deze satanisten het beste met de wereldbevolking voor heeft?(hahahahahahaha)

   5 likes
  • Pechthold is geen Clown,maar een VRIJMETSELAAR/SATANIST en een NWO ZIO PUPPET

   3 likes
  • nederig blijven. nooit oordelen of nawijzen. altijd de stille intentie bewaren dat je nooit meer tussen die apenkoppen wil reïncarneren. bewaak deze intentie middels integriteit in gedrag. adem je wens

   1 likes
  • Ik geloof net als u ook niet in al die complotverhalen over de Bilderberggroep, maar ik hecht wel waarde aan de verhalen van bijvoorbeeld Clifford Stone, Bob Dean dat er geheime organisaties bestaan buiten de regeringen om en dat zij al heel lang in contact staan met volkeren van buiten onze aarde.

   0 likes
 4. Wat gaat er toch gebeuren in september 2015?
  1 Final blooodmoon on sept 28th, 2015
  2 Final of the 10 Jubelees (sept 2015)
  3 Isaac Newton’s !!! calculations on the 70 weeks of Daniël (sept 2015)
  4 French minister Fabius gives humanity 500 days countdown to climat chaos (sept 2015)..
  5 Killer astroid hitting earth (sept 24th, 2015)..
  and so on..and so on…

  6 likes
  • Je vergeet nog, dat er dan openheid van zake gegeven zou worden over het al dan bestaan van aliens en het al dan niet contact hebben met deze aliens.
   Schijnt dan ook nog een of andere natuurramp op het programma te staan ( uitbarsting Supervulkaan.
   Kortom heel veel zaken die niet prettig zijn voor de mensheid.
   Maja ; wie niet horen wil , moet dan maar voelen……….

   3 likes
   • Ben nu al benieuwd wat de nieuwe datum wordt als blijkt dat eind september geen asteroïde op de aarde is gestort en als er geen supervulkaan is uitgebarsten.. Dan wordt het weer een paar maandjes vooruit geschoven en weer een paar maandjes en weer een paar maandjes, totdat men een keertje gelijk krijgt en dan komen de “zie je welletjes” je om de oren vliegen.. 🙂

    12 likes
    • Ach zo’n megaramp zit ik niet op te wachten; ik denk dat het erger voor sommigen onder ons zal zijn als de electra uitvalt of we niet meer kunnen beschikken over contanten om te KOPEN !
     Want, wat te doen als je telefoontje het laat afweten; ojee, dat is pas een echte ramp. Of je pc doet het niet meer, gek wordt je dan, kun je je verslaving wel vaarwel zeggen. Ook kunnen we dan geen commentaren meer schrijven. hahahaha das pas echt rampzalig !!!

     2 likes
     • “Want, wat te doen als je telefoontje het laat afweten; ojee, dat is pas een echte ramp. Of je pc doet het niet meer, gek wordt je dan, kun je je verslaving wel vaarwel zeggen. Ook kunnen we dan geen commentaren meer schrijven. hahahaha das pas echt rampzalig !!! ”

      Gezellig met zn allen terug naar de jaren 80, daar zijn we ook goed door gekomen..

      1 likes
   • Er hangen op dit moment meerdere UFO’s boven het hotel van de Bilderbergers.
    Vraag me af of ze daar zijn om de ‘hotelgasten’ te beschermen, of is er iets anders gaande ?
    Wie het weet, mag het zeggen.

    Hier de link met een filmpje van de duidelijk zichtbare UFO’s:

    https://www.youtube.com/watch?v=Q1wBXBWcHTs

    2 likes
  • M.a,w. genoeg stof voor de conferentie.

   3 likes
 5. nucleaire holocaust

  het zou de redding zijn van het Amazone oerwoud van de neushoorn van de giraf
  van de vrijheid
  erger dan de nucleaire holocaust is de menselijke holocaust en nog erger is de holocaust van het leefmilieu

  10 likes
  • Als het leven eigenlijk een illusie is, dat onze geest eeuwig doorleeft en de aarde een leerschool is. Dan is de angst weg en blijven er weinig zorgen over.

   Of is dat niet de bedoeling?

   10 likes
 6. Be nhet helemaal eens met Castro !!!!! Hij had goede bedoelingen de rest van de wereldleiders niet !

  7 likes
  • Het systeem dat de Castro’s hebben uitgebouwd is een mini-NWO. Een superrijke elite die heerst over een massa straatarme proletariërs zonder inspraak. Marx, Engels en Lenin werden gefinancierd door de Rothschilds en waren lid van een illuminati-loge. Het Communistisch Manifest van Marx en Engels is een doorslagje van het illuminati-manifest van Weishaupt.

   10 likes
 7. Jammer dat men Fidel Castro, de concentratiekampbouwer, verbindt met deze ideeën. Het Britse Tavistock Institute kwam via onderzoek naar shelshocks tijdens WO I tot mind control. In nazi-Duitsland verrichtte men onderzoek naar massa-manipulatie. Operatie paperclip haalde deze onderzoekers naar de VSA. Wilhelm Reich, de freudiaan, werkte vijf jaar voor de CIA rond mind control. De CIA was jarenlang de grootste afnemer van lsd. Timothy Leary werkte voor de CIA, net als paddenstoelen-goeroe Terence McKenna.
  Voor meer informatie over Rockefeller en popmuziek leze men Daniel Estulin zelf of ook de Amerikaanse predikant Paul McGuire.

  9 likes
 8. mij kan het geen fluit schelen of er nu een nucleaire holocaust komt of niet want mijn enige troost is dat ook die Bildenbergers mee ten onder zullen gaan, fall-out, straling, alles vergiftigd en een misschien maandenlange verduistering van al de troep die in de lucht zal zitten tot het er uit valt.

  5 likes
  • Vergeet dat maar want die duiken onder de grond in Noorwegen.
   Daar hebben ze ene giga hol laten graven waar men meer als 100 jaar kunnen vertroeven zonder problemen.
   Ja daar hebben ze boerderijen zelfs onder de grond en daar kan je verblijven als je een miljardje neerteld.
   Dit alles was te zijn jaren terug op youtube,,, wie weet als je goed zoekt dat je het tegen komt.

   3 likes
   • @Joke1,

    Stel dat het nu zo is maar wat met dagelijks te leve, onder kunstlicht, gemis aan de natuur, hun kinderen als die er nog zijn moeten opgroeien zonder ooit eens in de buitenlucht te kunnen spelen daar ze deze alleen ,aar gaan kennen van beelden uit het verleden van hun ouders die alles hebben verwoest en vergiftigd?
    Ja ik denk dat de laatsten uiteindelijk zelfmoord gaan plegen uit wroeging.
    Men moet ook even over de horizon kijken naar het totaal plaatje. Grtz.

    4 likes
    • Incest; moord en doodslag , nou veel plezier daar in je hol.
     Ik ga dan liever met mijn familie in een keer naar gene zijde.
     Waarschijnlijk veel gezelliger !

     3 likes
   • en met alleen maar rijke is er geen elite meer dus eigenlijk nutteloos voor ze.
    als er niks is om de macht over te hebben.

    1 likes
    • Wie wil er nog leven na de bom?
     Voor mij hoeft het dan niet meer.
     Wat moet ik mijn kinderen vertellen?
     Dan is het beter te sterven dan te stikken in mijn woorden.

     0 likes
 9. Ik heb niks met die hele Bilderbergbesprekingen en denk dat men een hoop aan het overdrijven is, een complot tegen de mensheid, ik geloof soms sommige verhalen maar bij deze Bilderbergverhalen haak ik af!

  2 likes
  • Haak maar lekker af,vreemd hé dat het allemaal supergeheim is wat er besproken word op de BILDERBERG conferentie,waar o.a VOLKSvertegenwoordigers komen,en supergeheimzinnig doen….MH17 HOAX–CHARLIE HEBDO HOAX—911 HOAX—BOSTON MARATHON HOAX—EBOLA HOAX—NEPAL EARTHQUAKE 100% HOAX!!(zie you tube/google,toets gewoon b.v mh17 hoax in…)SUCCES!!!

   4 likes
   • @Elise je kijkt niet verder dan de msm en dat is kortzichtig. Ik heb nl. gelezen dat Kerry geen fietsongeluk heeft gehad maar is neergeschoten. Een beveiliger is doodgeschoten. Dan is David Icke naar de omgeving van Bilderberg conferentie gereden maar in tegenstelling tot vorige keren, kon hij er niet komen, waar vorige jaren nog gewoon overal gelopen kon worden. De bewaking die hem terugstuurde wist alleen te vertellen dat er belangrijke mensen waren voor een belangrijke vergadering, meer wist ie niet. Ook heb ik een youtube gezien waarin werd verklaard dat we binnenkort allemaal miljonair gaan worden dus de elite zal wel gevallen zijn. Vader God van de Vikingen, God van de dood, wind en de sea en de hele wodan mythology, wat heeft dat ermee te maken? Afleingsmaneuvres. Hitler wilde alleen de veramerikanisering van Europa voorkomen, we zitten nu in een doortgelijke strijd. Als de beveiliging (de bakker, de slager, de schoenmaker etc.) tot het verlichte point komen wat voor mensen ze nu eigenlijk staan te beveiligen zullen ze spoedig hun ”vrijwilligerswerk” (hoe verzinnen ze het!) aan de wilgen hangen.
    Als je de youtubes wil zien wil ik ze wel opzoeken en plaatsen maar geloof maar dat ik het geloof.

    0 likes
    • “Ik heb nl. gelezen dat Kerry geen fietsongeluk heeft gehad maar is neergeschoten.”

     Alleen blind op de MSM vertrouwen is inderdaad kortzichtiger, nu zou ik me ook niet te blind staren op de Alternatieve media. Volgens de alternatieve media zou hij kritisch gewond zijn vanwege een schotwond. Hij heeft zn been gebroken en zit alweer lekker thuis..

     2 likes
     • “Sinds wanneer valt de Jerusalem Post onder alternative media? ”

      Ah, dus je hebt het gelezen op de MSM.

      “@Elise je kijkt niet verder dan de msm en dat is kortzichtig.”

      1 likes
     • Jerusalem Post is toch geen MSM, dan is het alternatieve media zou ik zo zeggen.. Of zou jij het anders noemen?

      1 likes
     • Ik heb het even voor je uitgezocht Faith..
      De website waar jij het hebt gelezen is slechts een doorgeefluik. In het artikel op de JP website zelf wordt gezegd dat de bron een amerikaans artikel is. Als je dan weer even wat verder kijkt komt je bij de daadwerkelijke bron. De bron is Sorcha Faal van whatdoesitmean. Niet echt een betrouwbare bron, zelfs de mensen die in complotten theorieën geloven hebben geen hoge pet van hem op. Hij heeft het over een rapport die zou circuleren, maar laat deze vervolgens niet zien en deze kan dus voor het gemak ook niet geverifieerd worden..

      Zo zie je maar weer. Welke media dan ook blind vertrouwen is kortzichtig.

      1 likes
     • Sinds wanneer valt de Jerusalem Post onder alternative media?

      0 likes
    • Hitler was een puppet van de Amerikanen/Europa(elitekliek). De NWO is al in 1800 nog wat verzonnen. (Bewijs op papier) Als wij het goed krijgen, waarom gebeurt dat nu al niet? Ruimte om voor elkaar te zorgen. Je kunt als arm mens, je eigen kind/ouder nog geeneens in huis nemen, want het systeem nekt je. Je moet het klasse systeem van de piramide eens goed lezen. Denk je nu werkelijk dat zij hun macht gaan opzeggen? En als zij weg zijn, wie regeert dan de wereld? De basisstructuur blijft altijd hetzelfde. Bij een groep heb je altijd een leider. Die leider heeft rechterhanden en zo naar beneden. Werkt overal zo. Kijk maar naar een motorbende, sportvereniging, school, politieke partij, een huishouden enz. Je hebt altijd een spil, die de kar trekt.
     En met een chipje in je lijf maak je iedereen hetzelfde. En daar praat jij nu over. Je hebt dan nog geeneens controle over jezelf wat je denkt, doet enz.
     We moeten van de satellieten/wifi enz af. We moeten wegblijven uit de ruimte. Een computerprogramma gaat ons overnemen. Ze zijn experimenten aan het uit voeren in de ruimte. Als ze alle kennis hebben dan kan men zelfs een kleine astroide gecontroleerd op aarde laten storten.(plek) Daar zijn ze nu al mee bezig. Zogenaamd kijken om een grote astroide uit een baan te sturen.
     Ik heb mijn huiswerk gedaan om uren te lezen/kijken over geschiedenis/mythologie enz. tot en met nu en toekomst. De NWO is een nieuwe beschavingsagenda die parallel loopt met natuur/systeem/bijbel enz. Alles is gewoon een uitgekiend plan om de mens uit te roeien en om daarna een nieuwe beschaving weer neer te zetten. En Jesus gaat ons niet redden. Dat zullen we zelf moeten doen, maar dat mislukt, want we zijn te verschillend.
     Ik ben al aan het voorbereiden om nog even te kunnen overleven. Doe ik voor me kinderen.

     1 likes
     • Vrees dat ze na verloop van tijd, toen alles uit de klauwen was gelopen, want allemaal aan de absint, alcohol, coke, kalmeringsmiddelen, vervolgens weer coke, absint, alcohol, kalmeringsmiddelen en dat dag iun dag uit jaar in jaar uit. Daar kan men wel wat bij voorstellen, dat ze zelf ook niet meer wisten waar ze mee bezig waren. Zoals nu dus ook, er is er ook nu niet een die nog helder kan denken. En dan denk je dat onze ruimtebroeders, de hoger ontwikkelden, de superintelligenten dit zomaar laten gebeuren. Er hingen niet voor niets UFO’s boven de Bilderberg conferentie. Maar verstokte msm aanhangers zoals Elize mogen nog even in de waan verkeren dat de elite het nog voor het zeggen heeft.

      0 likes
  • Door de eeuwen heen, hebben mensen al kliekjes gevormd, met eigen regeltjes, om anderen te weren.
   Waarom zou dat nu niet zo zijn? Ook als je niet gelooft in de verhalen van wat daar wel of niet besproken wordt; dan nog blijft het kliekjes feit op tafel liggen.
   De rest kun je zelf invullen.

   1 likes
 10. Nucleaire wapens bestaan niet,allemaal fear talk,als land a op een knopje zou drukken,zou land b op een drukje knopen ,dan vervolgens land c…..EINDE WERELD,einde overheid,presidenten,elite,wereldbevolking etc….tip:google/you tube:NUKE HOAX…meerdere video’s/artikelen…

  5 likes
  • You Tube:Operation CrossRoads X HOAX bikini atoll NUKE HOAX period(all the rest too)—dave johnson channel…..begin eens met deze video AUB

   4 likes
 11. In dit interview kun je exact horen hoe er over de mensen gedacht wordt en dat we inderdaad als Vee gezien worden en hoe we uitgeroeid gaan worden.

  Hij verteld letterlijk dat hij dit gerust dit verhaal kan vertellen want de mensen geloven het toch niet en ik eet na het luisteren van de video geen hamburgers meer van MC Donald.

  Children Sacrificed (McDonalds Baby Meat) Interview with rabbi Abraham Finkelstein

  https://www.youtube.com/watch?v=18uQEymsCrY

  4 likes
 12. De Bilderberg-elite bestaat uit gewetenloze schurken die er alles aan doen om aan de macht te blijven ten koste van de bevolking. Maar ik denk niet dat Fidel Castro en zijn broer zelf een haar beter zijn. Echt veel autoriteit heeft Fidel nooit bij mij gehad.

  8 likes
 13. Wat een gezever.

  8 likes
 14. We weten niet wat er besproken word . Dus dit is ook gissen.

  2 likes
 15. Zweden was een bruiloft vandaag waarbij Maxima aanwezig was ,Maar geen koning Willem te bekennen . Hij staat niet op de Bilderberg lijst ,maar vermoed toch dat hij aanwezig is op de meeting ,mischien achter een gordijn

  4 likes
 16. Hier wordt een apocalyptisch denkbeeld gevolgd die niets met de waarheid te doen heeft.
  Zij hebben het verkeerd. Verblind als zij zijn door de door hun opgetrokken denkbeelden die de waarheid versluieren.

  1 likes
  • @ Roy, zo zie jij het weer, ik blijft het apart vinden dat een gerenommerde msm krant ene Sorcha Faal citeert. En dan nog wel in Israel! Humor toch! En vertel mij wat, welke media dan ook blind vertrouwen is kortzichtig maar deze zet was echt apart.

   1 likes
   • “ik blijft het apart vinden dat een gerenommerde msm krant ene Sorcha Faal citeert.”

    Leuk hè hoe dat gaat, gerenommeerd of niet. Volgens het artikel hebben zij het van de iraanse media en die nemen het weer over van Sorcha Faal (of van beforeitsnews, die hebben het verhaal van Faal ook gedeeld) en de bal is weer rond. Het begint bij de dikke duim van Sorcha Faal en vervolgens gaat het viraal.

    “welke media dan ook blind vertrouwen is kortzichtig”

    Hier ben ik het dan ook mee eens.. En wat ik hier dan ook aan wilde tonen is dat je heel ver komt met even uitzoeken waar men het verhaal vandaan heeft. Het gaat niet altijd op, maar vaak wel. Het internet staat vol met onzin en er komt alleen maar meer bij.

    2 likes
 17. (NATO)OTAN is de vadergod van de Vikingen. God van de dood, oorlog, wind en de sea.(wodan mythologie) Hitler wilde alleen blonde mensen met blauwe ogen. De elite is goed in het gebruiken van mythologie. Zie Europa met stier(Zeus) voor EU gebouw.(toren van Babel) In New York staat een stier voor het handelbeursgebouw. Ik kijk dus ook naar die monumenten om een conclusie te vormen.

  0 likes
 18. jaja, hedonisme is de boosdoener … voor jan met de pet dan. Quod licet Iovi non licet bovi? leven en laten leven, dat is de kunst

  2 likes
 19. Bom erop zou ik zeggen !
  En holocaust nee wij moslims geloven er niet in dat is een leugen opgezet door de zionisten.

  2 likes
 20. voor achtergronden van de agenda van deze club. voor hen die het nog niet kennen http://freedomtofascism.com/

  1 likes
 21. En ik maar denken dat de Nordic Alians een nucleaire holocaust nooit zouden toelaten 😉

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

verkiezingsbeloften

Verkiezingsbeloften: Trump versus Rutte. Dit overzicht toont de bittere realiteit

De Amerikaanse president Trump plaatste enkele dagen ...

klimaatverhaal

Klimaatverhaal als slimme pr-strategie: zo verdient de elite niet alleen aan de olie, maar ook aan het verbrandingsproduct CO2

Miljardairs hebben via een slimme pr-strategie het ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 23 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.