Het Complot

“Bilderbergconferentie is wereldwijde samenzwering om mensheid in nucleaire holocaust te leiden”

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Tot zondag wordt de jaarlijkse Bilderbergconferentie gehouden in het Oostenrijkse Telfs-Buchen. De Rijksvoorlichtingsdienst bevestigde dat minister-president Mark Rutte en prinses Beatrix aanwezig zullen zijn.

Andere vooraanstaande Nederlanders die hun opwachting maken zijn Ben van Beurden van Shell, minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem, DNB-president Klaas Knot, Louise Fresco van de Wageningen Universiteit en professor Victor Halberstadt. Het was prins Bernhard die in 1954 het initiatief nam voor de eerste bijeenkomst. Het geheime karakter van de bijeenkomsten is al jaren een voedingsbodem voor complottheorieën. Er wordt bijvoorbeeld gefluisterd dat de Bilderberggroep uit is op wereldheerschappij.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Laten we eens kijken wat de Cubaanse oud-president Fidel Castro in 2010 te melden had over de Bilderbergconferentie. Hij schreef in de krant van de Cubaanse Communistische Partij Granma dat het een wereldwijde samenzwering is met het doel de mensheid in een ‘nucleaire holocaust’ te leiden.

Hitler

Volgens Castro is ‘Hitler, het beest, gecreëerd door hen die vandaag deelnemen aan de bijeenkomsten van de Bilderbergclub’. De samenzwering heeft de muziekzender MTV in het leven geroepen als ‘perfecte machine voor hersenspoeling’ om de jeugd te verleiden tot hedonisme en ongeremde consumptie.

Castro suggereerde dat de esoterische Frankfurter Schule in de jaren vijftig met de familie Rockefeller rockmuziek populair maakte om de aandacht af te leiden van burgerrechten en sociaal onrecht.

Beatles

“De man die ervoor moest zorgen dat de Amerikanen de Beatles leuk zouden vinden was Walter Lippmann zelf,” schreef Castro, waarmee hij verwees naar een politieke filosoof die in 1974 kwam te overlijden. “In de Verenigde Staten en Europa werden rockconcerten gegeven om de groeiende ontevredenheid onder het volk een halt toe te roepen.”

Volgens Castro heeft de Bilderbergconferentie de Beatles en New Age gebruikt om de massa’s af te leiden van politieke thema’s. Hij baseert zich op het boek The Secrets of the Bilderberg Club uit 2006 van Daniel Estulin.

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

78 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
nucleaire holocaust
nucleaire holocaust
8 jaren geleden

het zou de redding zijn van het Amazone oerwoud van de neushoorn van de giraf
van de vrijheid
erger dan de nucleaire holocaust is de menselijke holocaust en nog erger is de holocaust van het leefmilieu

Henk
Henk
8 jaren geleden

Vandaar dat ze Pinkpop in hetzelfde weekend als de Bilderbergconferentie organiseren.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

De Bilderbergconferentie is de manifistatie van de Anti-Christ.

Maurice
Maurice
8 jaren geleden

In dit interview kun je exact horen hoe er over de mensen gedacht wordt en dat we inderdaad als Vee gezien worden en hoe we uitgeroeid gaan worden.

Hij verteld letterlijk dat hij dit gerust dit verhaal kan vertellen want de mensen geloven het toch niet en ik eet na het luisteren van de video geen hamburgers meer van MC Donald.

Children Sacrificed (McDonalds Baby Meat) Interview with rabbi Abraham Finkelstein

https://www.youtube.com/watch?v=18uQEymsCrY

Back to top button
78
0
We lezen graag je reactie!x