Mens en DierCorona

Gezin verwoest: 32-jarige arts sterft plotseling na coronavaccin AstraZeneca

Help ons door deze info met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Britse arts Stephen Wright stond op het punt te beginnen aan zijn droombaan, maar stierf aan de gevolgen van een bloedprop nadat hij het AstraZeneca-vaccin had gekregen. Na de inenting kreeg hij trombose in combinatie met een laag aantal bloedplaatjes.

Wright overleed op 26 januari op 32-jarige leeftijd en laat een vrouw, Charlotte, en twee zoontjes, Izaac (7) en Elijah (1), na. Hij kreeg een zogenoemde cerebrale veneuze trombose met trombocytopenie. Volgens zijn familie is Stephen heel plotseling overleden en vertoonde hij voor zijn dood geen ziekteverschijnselen.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De arts was werkzaam voor de National Health Service, de Britse gezondheidszorg, en stond op het punt aan te slag te gaan in het Great Osmond Street Hospital in Londen. Daar zou hij jonge mensen met autisme gaan helpen.

Aandacht voor vaccinatieschade

Stephen had zich geregistreerd als orgaandonor. Een 30-jarige man heeft zijn longen gekregen en zijn hart is naar een tienerjongen gegaan.

Zijn gezin vraagt aandacht voor vaccinatieschade en hoopt samen met andere gezinnen een steungroep te vormen. Een goede vriendin van Stephen, Natasha Wartena, heeft een GoFundMe-pagina voor zijn gezin aangemaakt om de financiële klap op te vangen.

Charlotte zette onderstaande video op YouTube:

[Daily Expose]

4.7 25 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
2 jaren geleden

Hard maar waar:
Een arts die aan zijn eigen onbekwaambaarheid ten onder is gegaan.
Aan hoeveel mensen zou hij dezelfde (of een aanverwante) gifspuit hebben geadviseerd of zelfs hebben toegediend?

Zo langzamerhand raakt mijn begrip op en dienen de artsen die zich schuldig maken aan misdaad tegen de menselijkheid, direct of indirect, keihard te worden aangepakt evenals als artsen behandelingen onthouden aan de patiënt denkende aan ivermectine of HCQ.

Underground
Underground
2 jaren geleden

(Stephen had zich geregistreerd als orgaandonor. Een 30-jarige man heeft zijn longen gekregen en zijn hart is naar een tienerjongen gegaan.)

Vraag het me nog steeds af, hoe haal je levende organen, uit een dood persoon?

En er zullen de komende jaren nog veel schaapjes geteld moeten worden. Die komen te overlijden door een nep-vaccin.

What a strange world we live in…

Anon
Anon
2 jaren geleden

Zeer erg allemaal, maar wat ik niet snap is dat ze nog volledig achter vaccinaties staan.

“Charlotte, Stephen’s wife, stated that her family “fully support all vaccinations” and is encouraging everyone to still get their vaccine but to be “Vac-aware.”

https://dailyexpose.co.uk/2021/06/08/nhs-doctor-died-suddenly-from-rare-stroke-due-to-blood-clots-after-receiving-astrazeneca-covid-19-vaccine/

Annette
Annette
2 jaren geleden

Alweer een vreselijk verhaal! Het zoveelste schandaal over de farmaceutische industrie.
Eén ding valt mij op: deze arts Stephen Wright heeft zich dus waarschijnlijk onder druk van zijn omgeving over laten halen om mee te doen met dit experiment. Vervolgens komt hij te overlijden, duidelijk gelinkt aan de prik.
Aangezien hij donor was, hebben zij direct zijn hart en longen beschikbaar gesteld. En nu komt het: diegenen die nu dat hart en die andere persoon zijn longen heeft gekregen, lopen nu groot gevaar.
Net zoals ik op dit moment al zeg dat ik NOOIT bloed meer wil hebben van de bloedbank, zou ik ook geen organen meer willen hebben, omdat je nooit weet waar ze vandaan komen.
Ik vind het ook absoluut onaanvaardbaar, dat ze geen verschil maken bij de bloedbank tussen “geprikten” en ongeprikten. Ik schrijf het nu maar zo, anders krijg ik weer te horen dat het geen vaccin is.
Dat ik zo’n duidelijk standpunt inneem, betekent natuurlijk automatisch dat ik bij bloedverlies kan overlijden. Deze consequentie neem ik liever dan direct of indirect gif in mijn lijf te krijgen.

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x