Homepagina » Mens en Dier » Bill Clinton bezocht pedo-eiland ‘met 2 jonge meisjes’. Waarom is dit geen voorpaginanieuws?
bill clinton
Foto: Pixabay

Bill Clinton bezocht pedo-eiland ‘met 2 jonge meisjes’. Waarom is dit geen voorpaginanieuws?

Rechtbankdocumenten suggereren dat de Amerikaanse oud-president Bill Clinton het ‘pedo-eiland’ van Jeffrey Epstein heeft bezocht met twee jonge meisjes. Waarom is dit geen voorpaginanieuws? Judge Jeanine Pirro zegt op Fox News dat de mainstream media hem keer op keer vergeven. “Als het om een Republikein ging, dan zou het heel anders zijn.”

Judge Jeanine wijst erop dat het steeds namen van Democraten zijn die opduiken in deze zaak. Ze noemt oud-gouverneur van New Mexico Bill Richardson, oud-senator George Mitchell en Bill Clinton.

De media beweerden in eerste instantie dat Bill nooit aan boord was geweest van Epsteins privéjet, terwijl zijn naam 26 keer in de vluchtlogboeken is aangetroffen. Toen beweerden ze dat hij nooit op het eiland is geweest. “We hebben nu een verklaring van Virginia Roberts, die zegt dat hij op het eiland was met twee jonge meisjes.”

Monster

“Dit is belangrijk bewijsmateriaal,” zei Judge Jeanine. “Ze kunnen Virginia Roberts blijven afschilderen als een leugenaar, maar zij heeft een foto in haar bezit van zichzelf als 17-jarig meisje waarop prins Andrew een arm om haar heen heeft, terwijl Ghislaine Maxwell naar haar kijkt.”

“We komen er nu achter wat voor monster Ghislaine Maxwell is. Zij regelde dit alles, benaderde kwetsbare meisjes, leerde ze hoe ze mannen seksueel moesten bevredigen. De ervaringen tekenden de meisjes voor het leven. Ze deed zelf ook mee aan orgies met minderjarigen. Ze is een monster! Zij is net zo slecht als Epstein.”

Bekijk het item hieronder:

[Fox News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Evert schreef:

  Ach, waarom kunnen linkse deug BNN’ers wel wegkomen met hun jarenlang bepotelen van jonge stagaires op het mediapark?
  Als het VARA figuren zijn dan hoor je de media niet, maar oh wee als het om tegenstanders gaat, dan zijn die fascisten er als de ratten bij om iemand tot de dood te demoniseren…

  0 likes
 • Willem schreef:

  Tja Monica Lewinsky boeide ook niemand, in de Msm werken dus voornamelijk mensen die pedofilie en verkrachting normaal vinden en liever de daders beschermen dan de slachtoffer(tje)s

  0 likes
  • alexander kubiczek schreef:

   ja Willem, zo erg is het dat wij de vijand bij ons in huis hebben.Het is zo erg dat wij tegen onze politicy moeten vechten die we zelf verkozen hebben

   0 likes
   • Willem schreef:

    De overheid is onze vijand die we samen moeten bestrijden, het is te bizar voor woorden. Stemmen heb ik nooit gedaan want ik wilde mijn eigen stem niet zomaar weggeven aan de een of andere koekebakker. Daarbij werkte ik op een zeesleper dus was er nooit.

    0 likes
 • Shadow1100 schreef:

  Dat is toch in Nederland precies hetzelfde. Als “links’ wat doet wordt het met de mantel der (mannen)liefde bedekt, maar oh wee als meneer Baudet of Wilders wat Twitteren. Dagenlang voorpagina-, (links) praatprogramma- en journaalnieuws.

  0 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Omdat het dezelfde MSM is die de waarheid omtrent het Corona-virus verhult.
  Zoals veel grote berichten de voorpagina niet halen.
  Denk aan de vernietigende rellen en gewelddadige burgeropstanden van Antifa in de USA.
  MSM worden centraal gemanipuleerd.
  Van vrije pers is er geen sprake meer.
  Dag vrije pers in Nederland. Jullie laten je ten onder sleuren.

  0 likes
  • Rob schreef:

   Bij die MSM zitten alleen maar script lezers. Het nieuws in ons land wordt bepaald dor één of twee grote corporaties. En die staan meen ik in België. Die corporaties zijn in handen van de elite van de wereld. Er is regelmatig gezegd dat het nieuws door 6 grote corporaties wordt bepaald. Dat wordt in het Engels ook gezegd. Het is mij niet helemaal duidelijk of het dan over de hele wereld gaat of alleen Amerika. De elite heeft echter de macht over bijna de hele wereld dus kan het goed zijn dat die 6 corporaties het nieuws over de hele wereld bepalen.

   0 likes
 • salvar schreef:

  waarom geen voorpagina nieuws?
  als de beerput open gaat zul je verbaasd staan wie en wat.
  dat heeft met alles te maken toch en hooggeplaatste dus dat deksel moet erop blijven.
  1). epstein
  2). MH17
  3). corona.
  4). pinokkio rutte.
  5). de jonge
  6). rivm
  7). who
  8). medewerkers van ziekenhuizen.
  9). artsen onderkruipers van farma.
  10). het hele kabinet en de twee kamers.
  11). boa,s , handhavers , politie en de stoottroepen van Me afdeling SS.
  alles is rot tot op het bot en rottigheid moet je weg snijden.

  0 likes
  • PRAVDA schreef:

   en dat er een mini-zonnestelsel al 50 jaar door ons zonnestelsel doorkruisd, vandaar die extreme weersomstandigheden en klimaatverandering. Ook de rede dat onze poolkappen bijna weggesmolten zijn….maar dat wordt door de MSM weggezet als; gat in de ozonlaag, Co2, zure regen

   0 likes
   • G van peet schreef:

    Ga eens kijken op wintergek.nl en zie actueel…elke dag bijgewerkte kaarten ijs en sneeuw etc. Of windy.com. Zelfs bosbranden en stikstof oxiden..niet die troep in de krant aannemen.

    0 likes
 • sjaakie van den hoek schreef:

  Ik vraag mij af, wanneer annuleren jullie nou eens jullie abonnement op de kranten, want die schrijven toch alleen maar leugens.
  Moeten jullie eens opletten als zij geen kranten meer verkopen hoe snel zij weer de waarheid gaan schrijven.

  0 likes
  • thom schreef:

   ach voor je eigen gevoel is dat een goed idee.
   Maar we leven allang in een dictatuur. En in een dictatuur wordt al het nieuws van bovenaf gedirigeerd. Geld maakt ze niks uit. Via belasting uit onze zakken gaan ze gewoon door
   met liegen en bedriegen.

   0 likes
  • Jan V schreef:

   Leuke utopie, maar geen realiteit. Ze worden gesponsord door 2 grote mediagiganten in België met de opdracht om leugens te verkopen.
   Hun kostje is al gekocht. Let maar eens op hoe alle mainstream media exact dezelfde woorden en krantenkoppen gebruiken om een artikel aan de man te brengen. Dit heeft NIETS met onafhankelijke onderzoeksjournalistiek te maken, maar met voorgekauwde propaganda.

   0 likes
 • Lawke schreef:

  Prof bokser David Rodriguez kwam uit met een kort filmpje waarin hij beweert dat er nu in de VS de grote kuis wordt gedaan in Hollywood en in de politieke wereld.. De pedo elite wordt stap voor stap ontmanteld. Ghislaine Maxwell en voormalig Hollywood gigant Harvey Weinstein zijn twee spilfiguren die grote namen aan het noemen zijn.. Rodriguez voegde ook toe dat wij, het volk, zullen schrikken van wie er allemaal zijn vingers in die vuile taart heeft steken.. Voor één of andere reden voel ik dat Gates ook nog zal genoemd worden.. Hij vloog op de Lolita Express en in één van Gates’ eigendommen werd er ook al een pedo gearresteerd een tijd terug. Miljardairs kunnen ook vallen, zie Epstein.. Het filmpje in kwestie kun je bekijken op bitchute o.a.
  Zeker de moeite waard om te checken. Peace!

  0 likes
 • x

  Check Also

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  directeur

  Directeur ziekenhuisgroep zegt dat corona ‘veel minder erg is dan griep’ (en moet weg)

  Corona is veel minder erg dan de ...

  >