Homepagina » Mens en Dier » Bill Clinton bezocht pedo-eiland ‘met 2 jonge meisjes’. Waarom is dit geen voorpaginanieuws?
bill clinton
Foto: Pixabay

Bill Clinton bezocht pedo-eiland ‘met 2 jonge meisjes’. Waarom is dit geen voorpaginanieuws?

Rechtbankdocumenten suggereren dat de Amerikaanse oud-president Bill Clinton het ‘pedo-eiland’ van Jeffrey Epstein heeft bezocht met twee jonge meisjes. Waarom is dit geen voorpaginanieuws? Judge Jeanine Pirro zegt op Fox News dat de mainstream media hem keer op keer vergeven. “Als het om een Republikein ging, dan zou het heel anders zijn.”

Judge Jeanine wijst erop dat het steeds namen van Democraten zijn die opduiken in deze zaak. Ze noemt oud-gouverneur van New Mexico Bill Richardson, oud-senator George Mitchell en Bill Clinton.

De media beweerden in eerste instantie dat Bill nooit aan boord was geweest van Epsteins privéjet, terwijl zijn naam 26 keer in de vluchtlogboeken is aangetroffen. Toen beweerden ze dat hij nooit op het eiland is geweest. “We hebben nu een verklaring van Virginia Roberts, die zegt dat hij op het eiland was met twee jonge meisjes.”

Monster

“Dit is belangrijk bewijsmateriaal,” zei Judge Jeanine. “Ze kunnen Virginia Roberts blijven afschilderen als een leugenaar, maar zij heeft een foto in haar bezit van zichzelf als 17-jarig meisje waarop prins Andrew een arm om haar heen heeft, terwijl Ghislaine Maxwell naar haar kijkt.”

“We komen er nu achter wat voor monster Ghislaine Maxwell is. Zij regelde dit alles, benaderde kwetsbare meisjes, leerde ze hoe ze mannen seksueel moesten bevredigen. De ervaringen tekenden de meisjes voor het leven. Ze deed zelf ook mee aan orgies met minderjarigen. Ze is een monster! Zij is net zo slecht als Epstein.”

Bekijk het item hieronder:

[Fox News]
5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Evert
Evert
1 jaar geleden

Ach, waarom kunnen linkse deug BNN’ers wel wegkomen met hun jarenlang bepotelen van jonge stagaires op het mediapark?
Als het VARA figuren zijn dan hoor je de media niet, maar oh wee als het om tegenstanders gaat, dan zijn die fascisten er als de ratten bij om iemand tot de dood te demoniseren…

Willem
Willem
1 jaar geleden

Tja Monica Lewinsky boeide ook niemand, in de Msm werken dus voornamelijk mensen die pedofilie en verkrachting normaal vinden en liever de daders beschermen dan de slachtoffer(tje)s

Shadow1100
Shadow1100
1 jaar geleden

Dat is toch in Nederland precies hetzelfde. Als “links’ wat doet wordt het met de mantel der (mannen)liefde bedekt, maar oh wee als meneer Baudet of Wilders wat Twitteren. Dagenlang voorpagina-, (links) praatprogramma- en journaalnieuws.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
1 jaar geleden

Omdat het dezelfde MSM is die de waarheid omtrent het Corona-virus verhult.
Zoals veel grote berichten de voorpagina niet halen.
Denk aan de vernietigende rellen en gewelddadige burgeropstanden van Antifa in de USA.
MSM worden centraal gemanipuleerd.
Van vrije pers is er geen sprake meer.
Dag vrije pers in Nederland. Jullie laten je ten onder sleuren.

x

Check Also

kuipers

Ernst Kuipers oppert mogelijkheid van lokale lockdowns: ‘Knettergek’

Ernst Kuipers, voorzitter van het Landelijk Netwerk ...

ongevaccineerd

‘Laat je niet wijsmaken dat ongevaccineerden het probleem zijn voor de zorg’

In de media wordt het beeld geschetst ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

19
0
We lezen graag je reactie!x