Mens en Dier

“Baby veranderde in enkele seconden in volwassen man”

Help door deze info met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Volgens een Afrikaanse krant is een twee maanden oude baby in luttele seconden veranderd in een volwassen man. Op de voorpagina van de Liberiaanse krant de Daily Observer staat het verhaal van de kleine Smith Freeman, die voor de ogen van zijn moeder in een volwassen man veranderde en het bos in rende.

Journalist Marcus Malayea schreef dat lokale bewoners ‘erg geschokt’ reageerden toen het nieuws naar buiten kwam. De moeder, de 16-jarige Lorpu Kollie, was op weg naar een boerderij toen haar baby haar herhaaldelijk vroeg om op de grond te worden gezet. Vervolgens veranderde Smith in een volwassen man en rende hij weg.

Het kind zou boos zijn geweest omdat zijn oma hem steeds beledigde. “Hij dreigde zelfs wierook en knoflook mee naar huis te brengen,” schreef Malayea.

“Dit is de eerste keer dat ik een twee maanden oude baby heb horen praten als een 5-jarige,” vertelde Lorpu aan de krant. Ze voegde toe dat haar baby ‘geen littekens of misvormingen had die er volgens de gemeenschap op konden wijzen dat het kind toebehoorde aan de duistere wereld.’

De vader van de baby, Watson Freeman, vertelde de Daily Observer dat de mysterieuze verdwijning van zijn zoon ‘ongelooflijk en verbazingwekkend’ was. Grootvader Jerome Kowan beweerde dat de duistere wereld achter de verdwijning zit.

Het artikel leverde gemengde reacties op. Sommigen vermoeden dat het verhaal is verzonnen. Jim Terri Cannon schreef dat Liberianen op deze manier blijven vastzitten in angst en bijgeloof. Yini Guva Sahn voegde toe: “Interessant verhaal. Had het meisje een mobiele telefoon bij zich om beelden te maken? Het zou leuk zijn geweest om te zien hoe een baby in enkele minuten in een volwassen man verandert.”

[Metro]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Lijkt dit meer op bijgeloof.

XilenZ
XilenZ
8 jaren geleden

Ik geloof best in wonderen, maar waarom krijgen we zo vaak verhalen uit die hoek, die alleen kunnen worden bevestigd door de mensen die er waren…..in dit geval alleen een moeder?
mijn focus zal eerder liggen op andere wonderen dan [email protected]

Ukkepuk
Ukkepuk
8 jaren geleden

Tja…’t is niet voor niets een ontwikkelingsland

Jeroen
Jeroen
8 jaren geleden

Laatst stond er een artikel in de krant dat een moeder haar baby in de glasbak had gegooid omdat ze ervanaf wilde. Zo gaat t hier.
Daar geloven ze alles, ze had net zo goed kunnen vertellen dat haar baby in een vogel veranderde en weggevlogen is..

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

11
0
We lezen graag je reactie!x