Mens en DierCorona

Arts onthult: ‘Labs knoeien met coronatests. Dit is gewoon CRIMINEEL’

Help door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Arts Dareld R. Morris uit Florida vertelt in een virale video op Facebook hoe de politiek de medische wereld beïnvloedt tijdens de coronapandemie. “Ze hebben alleen al hier in Florida meer dan 40 laboratoria ontmaskerd die knoeien met coronatests. Ze beweren dat 100 procent van de mensen positief test, wat statistisch gezien onmogelijk is.”

Laboratoria die zijn onderzocht, blijken volgens dr. Morris in slechts 10 procent van de gevallen positief te testen op corona. Hij benadrukte dat er duidelijk politieke motieven meespelen. Er is volgens hem ook geknoeid met de cijfers over het aantal beschikbare bedden. Dit gebeurde ook in Nederland, zo liet ic-chef Gommers doorschemeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

Morris verwees daarnaast naar de persconferentie in Washington D.C. van artsen in de frontlinie van de corona-uitbraak die lieten weten dat ze coronapatiënten succesvol hadden behandeld met een goedkoop middel dat al tientallen jaren op de markt is. De beelden werden van internet gehaald, de website van de artsen werd verwijderd en sommigen van hen zijn inmiddels hun baan kwijtgeraakt.

Dit is gewoon crimineel

Dr. Morris wees erop dat artsen in het verdomhoekje zijn gedrukt. “Het interesseert de linkse media niet; zij proberen hiermee de president aan te vallen. Dat is gewoon censuur en beperkt de informatiestroom. Dit is gewoon crimineel.”

De arts zegt de verboden behandeling voor te schrijven aan patiënten die risico lopen, maar ‘lokale apotheken weigeren het middel te verstrekken’.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Morris Medical Center]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sebastiaan
Sebastiaan
3 jaren geleden

100% positief testen terwijl de PCR test 30% vals positieve of negatief test? Officiële cijfers van de fabrikant. Daar word zeker geknoeidet de cijfers. ?

Eelke Piers
Eelke Piers
3 jaren geleden

Knoeien met de Coronatests is crimineel.
Mensen angst aanjagen met Corona is crimineel.
Gezonde mensen opsluiten wegens corona is crimineel.
Mensen angst aanjagen wegens de opwarming van de Aarde is crimineel.
De mensen de schuld geven voor de opwarming is crimineel.
De mensen angst aanjagen wegens een CO2 uitstoot is crimineel.
Onze belastingcenten schenken aan de Italianen is crimineel.
enz.
Het KWAAD regeert.

Shadow1100
Shadow1100
3 jaren geleden

Dit is de ultieme natte droom voor D666 en “ons” kabinet. Alle te verzorgen zieken, zwakkeren en 67+ers gaan stilletjes de pijp uit. Hele verzorgingstehuizen besmet en veel patiënten overleden.
Dus daar hoeven geen hoge ziekte- en verzorgingskosten meer aan uitgegeven te worden. Daarom worden er ook GEEN mondkapjes en andere beschermingsmiddelen voor de verzorgers van dementen en bejaarden ter beschikking gesteld door onze roverheid!
Want…….. geen AOW-uitkeringen meer aan deze door de babyboomers decennia lang betaalde oudedagsverzekering en geen uitbetalingen van jaren ingehouden achterstallige salarissen, ook wel pensioen genoemd.
Alle pensioen-€Uro’s gaan naar Brussel en dus naar Zuid-€uropa.
De leeggekomen kamers in de verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen zo ingenomen worden door de asieleisers. De meubeltjes kunnen gewoon blijven staan. Wel een nieuwe Miele er in natuurlijk.
De leeg gekomen huurhuisjes kunnen dan direct naar de statushouders.
Dit gaat nog mooier en sneller dan euthanasie, de pil van Drion, palliatieve sedatie of voltooid leven. Niemand nu verantwoordelijk. En dan eerst nog even de bruikbare orgaantjes er uit roven.
Dan komt er nog een kapitaal aan erfbelasting aan.

België 24.05’20:
Als het van plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs afhangt, komt er een internationaal strafhof “die de zaak tot op het bot uitspit en mensen voor de rest van hun leven achter tralies zet”. Hij wil dat alle maatregelen meteen stoppen, liever vandaag dan morgen. “Die maatregelen hebben geen énkel leven gered”, aldus Hoeyberghs tegen HLN. “Dit was een georganiseerde uitroeiing van de bejaarden in de woonzorgcentra. Ik geef het u op een briefje:
“De helft van de bejaarden die overleden zijn in de woonzorgcentra zijn doelbewust vermoord. Ze zijn platgespoten met overdosissen morfine en bewust uitgedroogd”, aldus de bekende chirurg. “Dat is een gevolg van paniek door het gebrek aan personeel en materiaal. De verantwoordelijken hiervoor moeten in de cel.”

AMSTERDAM (18.06’20) Tussen 9 maart tot en met 24 mei zijn in totaal 5224 meer mensen overleden in verpleeghuizen, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg dan wat er gemiddeld kon worden verwacht op basis van de voorgaande weken in 2020. Hoeveel mensen daarvan aan corona zelf zijn overleden, is niet uit deze cijfers af te leiden.

In juni bleek dat de helft van de corona-doden in een verpleeghuis woonde!

ENSCHEDE (18.06’20) Verpleeghuis De Cypressenhof is zwaar getroffen door het coronavirus. Bijna een kwart van de 25 oudere bewoners met dementie is overleden. „Het was een heel heftige tijd voor iedereen”, zegt bestuurder André Kok.

En nu blijkt dat “ze” nog niet allemaal overleden zijn, dus hebben de verzorgingshuizen nog weer een troefkaart uit de mouw getrokken:
De ventilatoren mogen NIET aan boven de 30 graden! Die kunnen het virus verspreiden(?). Nee laat ze maar bezwijken dan aan de hitte…….!

“Onze overheden zeggen nu dat er een nieuw virus is dat zo gevaarlijk is dat er miljoenen doden zullen vallen, tenzij wij u beschermen. Wij weten wat goed voor u is, want wij beschikken over de kennis en de experts. U kunt niet voor uzelf beslissen. Daarvoor bent u veel te dom. We moeten u isoleren, uw rechten afnemen en u de mond snoeren, maar dit doen we natuurlijk alleen maar voor uw bescherming.”

Willem
Willem
3 jaren geleden

Veel mensen zijn tegenwoordig door de maatregelen en bangmakerij onherkenbaar van binnen en toevallig kwam ik dit oude nummer tegen van The Moody Blues, Melancholy man
( https://www.youtube.com/watch?v=tYIYIVG64C4 )

When all the stars are falling down
Into the sea and on the ground
And angry voices carry on the wind

A beam of light will fill your head
And you’ll remember what’s been said
By all the good men this world’s ever known

Another man is what you’ll see
Who looks like you and looks like me
And yet somehow he will not feel the same

His life caught up in misery
He doesn’t think like you and me
Cause he can’t see what you and I can see

Nou als dat geen toeval is.

Back to top button
11
0
We lezen graag je reactie!x