Homepagina » Mens en Dier » Arts onthult: ‘Labs knoeien met coronatests. Dit is gewoon CRIMINEEL’
arts
Foto: YouTube/Morris Medical Center

Arts onthult: ‘Labs knoeien met coronatests. Dit is gewoon CRIMINEEL’

Arts Dareld R. Morris uit Florida vertelt in een virale video op Facebook hoe de politiek de medische wereld beïnvloedt tijdens de coronapandemie. “Ze hebben alleen al hier in Florida meer dan 40 laboratoria ontmaskerd die knoeien met coronatests. Ze beweren dat 100 procent van de mensen positief test, wat statistisch gezien onmogelijk is.”

Laboratoria die zijn onderzocht, blijken volgens dr. Morris in slechts 10 procent van de gevallen positief te testen op corona. Hij benadrukte dat er duidelijk politieke motieven meespelen. Er is volgens hem ook geknoeid met de cijfers over het aantal beschikbare bedden. Dit gebeurde ook in Nederland, zo liet ic-chef Gommers doorschemeren.

Morris verwees daarnaast naar de persconferentie in Washington D.C. van artsen in de frontlinie van de corona-uitbraak die lieten weten dat ze coronapatiënten succesvol hadden behandeld met een goedkoop middel dat al tientallen jaren op de markt is. De beelden werden van internet gehaald, de website van de artsen werd verwijderd en sommigen van hen zijn inmiddels hun baan kwijtgeraakt.

Dit is gewoon crimineel

Dr. Morris wees erop dat artsen in het verdomhoekje zijn gedrukt. “Het interesseert de linkse media niet; zij proberen hiermee de president aan te vallen. Dat is gewoon censuur en beperkt de informatiestroom. Dit is gewoon crimineel.”

De arts zegt de verboden behandeling voor te schrijven aan patiënten die risico lopen, maar ‘lokale apotheken weigeren het middel te verstrekken’.

Bekijk het filmpje hieronder:

[Morris Medical Center]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Sebastiaan schreef:

  100% positief testen terwijl de PCR test 30% vals positieve of negatief test? Officiële cijfers van de fabrikant. Daar word zeker geknoeidet de cijfers. 🤣

  0 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Knoeien met de Coronatests is crimineel.
  Mensen angst aanjagen met Corona is crimineel.
  Gezonde mensen opsluiten wegens corona is crimineel.
  Mensen angst aanjagen wegens de opwarming van de Aarde is crimineel.
  De mensen de schuld geven voor de opwarming is crimineel.
  De mensen angst aanjagen wegens een CO2 uitstoot is crimineel.
  Onze belastingcenten schenken aan de Italianen is crimineel.
  enz.
  Het KWAAD regeert.

  0 likes
  • ProAsfalt schreef:

   Wie geeft deze boodschap door zonder enige kritische noot?
   Juist, de vervloekte reguliere media.

   Wat mij betreft komen ze allemaal individueel voor het gerecht wegens medeplichtigheid aan 1) moord vooral door het verbieden van HCQ te propageren én
   2) ernstige mishandeling door het propageren van de verplichte vaccinatie zonder enige kritische kanttekening waardoor mensen ernstige bijwerkingen zullen krijgen. Met als klap op de vuurpijl waarvoor fabrikanten niet aansprakelijk zijn te stellen. Dat neemt de overheid over, zie Groningse aardgasdebacle.

   0 likes
   • Willem schreef:

    Donderdag komen er nieuwe maatregelen dus dat worden mondkapjes en erger, ja want besmettingen, maar niemand wordt ziek, toch blijven ze maar doorgaan met liegen en dat krankzinnige gedoe,

    0 likes
  • Rob schreef:

   Eelke Piers,

   Blijkbaar is het criminele beleid van het KWAAD het nieuwe normaal. Althans, volgens hun eigen woorden.

   0 likes
 • Shadow1100 schreef:

  Dit is de ultieme natte droom voor D666 en “ons” kabinet. Alle te verzorgen zieken, zwakkeren en 67+ers gaan stilletjes de pijp uit. Hele verzorgingstehuizen besmet en veel patiënten overleden.
  Dus daar hoeven geen hoge ziekte- en verzorgingskosten meer aan uitgegeven te worden. Daarom worden er ook GEEN mondkapjes en andere beschermingsmiddelen voor de verzorgers van dementen en bejaarden ter beschikking gesteld door onze roverheid!
  Want…….. geen AOW-uitkeringen meer aan deze door de babyboomers decennia lang betaalde oudedagsverzekering en geen uitbetalingen van jaren ingehouden achterstallige salarissen, ook wel pensioen genoemd.
  Alle pensioen-€Uro’s gaan naar Brussel en dus naar Zuid-€uropa.
  De leeggekomen kamers in de verpleeg- en verzorgingshuizen kunnen zo ingenomen worden door de asieleisers. De meubeltjes kunnen gewoon blijven staan. Wel een nieuwe Miele er in natuurlijk.
  De leeg gekomen huurhuisjes kunnen dan direct naar de statushouders.
  Dit gaat nog mooier en sneller dan euthanasie, de pil van Drion, palliatieve sedatie of voltooid leven. Niemand nu verantwoordelijk. En dan eerst nog even de bruikbare orgaantjes er uit roven.
  Dan komt er nog een kapitaal aan erfbelasting aan.

  België 24.05’20:
  Als het van plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs afhangt, komt er een internationaal strafhof “die de zaak tot op het bot uitspit en mensen voor de rest van hun leven achter tralies zet”. Hij wil dat alle maatregelen meteen stoppen, liever vandaag dan morgen. “Die maatregelen hebben geen énkel leven gered”, aldus Hoeyberghs tegen HLN. “Dit was een georganiseerde uitroeiing van de bejaarden in de woonzorgcentra. Ik geef het u op een briefje:
  “De helft van de bejaarden die overleden zijn in de woonzorgcentra zijn doelbewust vermoord. Ze zijn platgespoten met overdosissen morfine en bewust uitgedroogd”, aldus de bekende chirurg. “Dat is een gevolg van paniek door het gebrek aan personeel en materiaal. De verantwoordelijken hiervoor moeten in de cel.”

  AMSTERDAM (18.06’20) Tussen 9 maart tot en met 24 mei zijn in totaal 5224 meer mensen overleden in verpleeghuizen, gehandicaptenzorg en geestelijke gezondheidszorg dan wat er gemiddeld kon worden verwacht op basis van de voorgaande weken in 2020. Hoeveel mensen daarvan aan corona zelf zijn overleden, is niet uit deze cijfers af te leiden.

  In juni bleek dat de helft van de corona-doden in een verpleeghuis woonde!

  ENSCHEDE (18.06’20) Verpleeghuis De Cypressenhof is zwaar getroffen door het coronavirus. Bijna een kwart van de 25 oudere bewoners met dementie is overleden. „Het was een heel heftige tijd voor iedereen”, zegt bestuurder André Kok.

  En nu blijkt dat “ze” nog niet allemaal overleden zijn, dus hebben de verzorgingshuizen nog weer een troefkaart uit de mouw getrokken:
  De ventilatoren mogen NIET aan boven de 30 graden! Die kunnen het virus verspreiden(?). Nee laat ze maar bezwijken dan aan de hitte…….!

  “Onze overheden zeggen nu dat er een nieuw virus is dat zo gevaarlijk is dat er miljoenen doden zullen vallen, tenzij wij u beschermen. Wij weten wat goed voor u is, want wij beschikken over de kennis en de experts. U kunt niet voor uzelf beslissen. Daarvoor bent u veel te dom. We moeten u isoleren, uw rechten afnemen en u de mond snoeren, maar dit doen we natuurlijk alleen maar voor uw bescherming.”

  0 likes
 • Willem schreef:

  Veel mensen zijn tegenwoordig door de maatregelen en bangmakerij onherkenbaar van binnen en toevallig kwam ik dit oude nummer tegen van The Moody Blues, Melancholy man
  ( https://www.youtube.com/watch?v=tYIYIVG64C4 )

  When all the stars are falling down
  Into the sea and on the ground
  And angry voices carry on the wind

  A beam of light will fill your head
  And you’ll remember what’s been said
  By all the good men this world’s ever known

  Another man is what you’ll see
  Who looks like you and looks like me
  And yet somehow he will not feel the same

  His life caught up in misery
  He doesn’t think like you and me
  Cause he can’t see what you and I can see

  Nou als dat geen toeval is.

  0 likes
 • Philip schreef:

  Daarom word het medisch personeel en andere geluiden gecensureerd.
  Recht van vrijmeningsuiting geld alleen als je in de pas loopt, anders word je wel het zwijgen opgelegd!!!

  0 likes
 • Tony schreef:

  Politici zelf hebben geen inhoudelijke kennis van zaken m.b.t. gezondheid en alles wat daar bij hoort. Zij verlaten zich op de nationale gezondheidsorganisaties van hun land. Deze gezondheidsorganisaties doen op hun beurt niets anders dan de bevelen opvolgen, die zij zelf aanbevelingen noemen, die door het WHO, de farmaceutische industrie en Bill Gates zijn opgelegd.

  De bevelen worden aangestuurd en opgelegd door mensen van instanties (wereldorganisaties) achter de schermen, die het WHO financieel steunen. Dat is natuurlijk niet voor niets. Het zijn eigenlijk aandeelhouders met heel veel macht en deze mensen blijven zelf buiten beeld.

  Het knoeien met de Corona testen is daar een vast onderdeel van en het manipuleren van deze tests gebeurd wereldwijd. Op papier moet het er allemaal veel erger uitzien dan in de werkelijkheid, anders kun je mensen geen angst aanjagen en niet nog meer beperkingen opleggen. Een soort van domino-effect.

  Dat is het doel van alle genomen maatregelen, namelijk mensen isoleren en geestelijk ziek maken. Dus nog meer ellende aanrichten, die tegelijkertijd ook nog eens veel geld oplevert. Er zijn dus duidelijk financiele belangen, waar over de ruggen van mensen gebruik van gemaakt wordt. Namelijk door cijfers te manipuleren.

  Dat was fase 1. Nu fase 2.
  Wereldwijde vaccinatie is het uiteindelijke doel. Eerst mensen ziek maken en dan met de oplossing komen: namelijk het inenten van de wereldbevolking. Dat is het hoofddoel. Bill Gates en het WHO doen niets anders dan dit telkens weer openlijk te verklaren. Dat gebeurt met zulke intentie, dat je bijna gaat geloven dat zij gelijk hebben en het met de mensen goed voor hebben. Dat is natuurlijk niet zo, want geen enkele vaccinatie draagt bij aan de gezondheid van de mens. Het doel is niet om mensen te genezen of niet ziek te laten worden, preventief dus, maar juist om mensen ziek te maken en dat financieel ten volste uit te buiten.

  Worden deze boze plannen van wereldwijde vaccinatie verwezenlijkt dan kunnen tegelijkertijd ook de onderhuidse chips worden ingebracht en zo heeft ook Ian Monk van Tesla, de mogelijkheid om nog meer geld te verdienen.

  Mensen worden dan digitaal aangestuurd en zijn te manipuleren, tot aan financiele zaken toe. Alles en iedereen wordt dan gecontroleerd en gedelegeerd. Mensen zijn dan eigenlijk geen mensen meer, maar bezit geworden. Bezittingen kun je afschrijven, mensen niet.

  0 likes
 • x

  Check Also

  china

  Waarom is alles weer normaal in China, maar hier niet? ‘Wij hebben ministers met belangen in vaccins’

  In China, waar het coronavirus ontstond, is ...

  roger

  Roger (89): Coronacrisis is drogreden om 80-plussers uit de maatschappij te verwijderen

  Mensen uit de verzorgingstehuizen worden niet gehoord. ...

  >