Buitenaards

Bill Clinton liet onderzoek doen naar buitenaardsen

Help mee door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse oud-president was woensdagavond te gast in de talkshow ‘Jimmy Kimmel Live’. Hij kwam er niet om een antwoord te geven op de vraag of zijn vrouw Hillary nu kandidate zal zijn om in 2016 president van de Verenigde Staten te worden, maar hij sprak wel over zijn fascinatie voor buitenaards leven.

Clinton gaf toe dat hij tijdens zijn presidentschap enkele van zijn medewerkers Area 51, de beroemde militaire basis die vaak gelinkt wordt aan buitenaardse activiteiten, had laten onderzoeken. “Om er zeker van te zijn dat er geen buitenaardsen aanwezig waren,” aldus de voormalige president.

Hij deed hetzelfde met Roswell, het plaatsje waar in 1947 een UFO is neergestort. “Maar zou je het ons wel zeggen als daar buitenaardsen zijn geweest?” vroeg Jimmy Kimmel. “Jazeker,” antwoordde Clinton.

De oud-president denkt dat in het universum wel ander leven moet zijn. “Als we op een dag bezocht zouden worden door buitenaardsen, zou ik niet verbaasd zijn,” zei Clinton. “Ik hoop alleen niet dat het er aan toe gaat als in Independence Day. Al kan dat misschien wel de enige manier zijn om alle mensen hun geschillen te laten bijleggen en dat de gezamenlijke vijand ervoor zorgt dat we allemaal één front zullen gaan vormen.”

Het lijkt er sterk op dat iedere Amerikaanse president dit standaardriedeltje gebruikt. Tijdens een toespraak bij de Verenigde Naties in 1987 sprak toenmalig president Ronald Reagan nagenoeg dezelfde woorden: “Wellicht is een dreiging van buitenaf nodig om te beseffen dat we een gemeenschappelijke band hebben. Stel je voor hoe snel wereldwijde verschillen zouden verdwijnen als we worden geconfronteerd met een buitenaardse dreiging.”

Tijdens zijn tweede ambtstermijn zei Bill Clinton tegen zijn vriend Webster Hubbell: “Als ik je bij het ministerie van Justitie neerzet, wil ik dat je op zoek gaat naar het antwoord op twee vragen. Eén, wie JFK heeft vermoord. En twee, of er UFO’s zijn.” Hubbell ging op onderzoek uit, maar was niet tevreden met de antwoorden die hij kreeg.

De regering Clinton werkte ook samen met Laurance Rockefeller om informatie over buitenaardsen naar buiten te krijgen. Uit interne stukken is gebleken dat Rockefeller samen met medewerkers van Clinton werkte aan een document getiteld ‘Lifting Secrecy on Information About Extraterrestrial Intelligence as Part of the Current Classification Review’. Over de samenwerking met Rockefeller werd nooit openlijk gesproken.

John Podesta was tijdens het presidentschap van Bill Clinton stafchef van het Witte Huis. Hij is op dit moment één van de adviseurs van president Obama. In 2002 zei Podesta tijdens een conferentie in Washington DC: “Het wordt tijd dat de overheid 25 jaar oude geheime stukken vrijgeeft zodat wetenschappers de werkelijke aard van dit fenomeen kunnen vaststellen.”

[Nieuwsblad]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
9 jaren geleden

Die bedreiging van buitenaf en om gezamenlijk een standpunt in te nemen en om zo tot een consensus te komen, hoeft niet afkomstig te zijn van een buitenaardse invasie, maar kan voortkomen uit het collectief bestrijden van (milieu) rampen.

Benjamin
Benjamin
9 jaren geleden

@Kalki,

Bush SR had ook zo’n speech – practisch de zelfde lijn. Ik ben het met je eens dat als wij geconfronteerd worden met een gezamelijke “vijand” veel van onze verschillen teniet zouden worden gedaan. Dat gezegt – false flag operaties en bijvoorbeeld project blue beam – ik ben bang dat het gevaar al lang aanwezig is, maar nu steeds meer gaat ontplooien en een complete greep neemt nadat de aarde word overspoelt door natuurwijzigingen…

simpel
simpel
9 jaren geleden

Er vindt een buitenaardse Interventie plaats in de wereld en die is al een aantal decennia gaande. Diens intentie is controle over de wereld en de mensen over de wereld te verkrijgen.
ET Intervention: ‘Allies Of Humanity Briefings’ Marshall Vian Summers FREE Download
http://www.alliesofhumanity.org/allies-of-humanity-book1.pdf
Extraterrestrial Intruders: The Reality Of The Extraterrestrial Life Visiting Our World
http://www.youtube.com/watch?v=5QEqPZpbA5g&list=PLxgfBwG_5wUBlqkSKTgfC3XK4Z1R1vN4S

rob
rob
9 jaren geleden

een buitenaardse dreiging van leven die we niet kennen en alleen maar uit speculatie zijn geboren waarin de mens deze zelf een vorm geeft aan een beeld van leven die de mens kwaad gezind zijn,zijn gewoon speculatie van een angstig wezentje die mens heet, het leukste daarvan is dat waarschijnlijk deze buiten aardse leven zich in ons brein voordoet als bestaande levende wezens en daar geloven we ook nog in.
we kunnen maar beter angstig worden voor een brok steen die op de aarde terecht komt ,misschien wel afkomstig van een onzichtbare allien

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x