Homepagina » Buitenaards » Bill Clinton liet onderzoek doen naar buitenaardsen
Bill Clinton: "Ik zal niet verbaasd zijn als we bezoek krijgen van buitenaardsen"

Bill Clinton liet onderzoek doen naar buitenaardsen

De Amerikaanse oud-president was woensdagavond te gast in de talkshow ‘Jimmy Kimmel Live’. Hij kwam er niet om een antwoord te geven op de vraag of zijn vrouw Hillary nu kandidate zal zijn om in 2016 president van de Verenigde Staten te worden, maar hij sprak wel over zijn fascinatie voor buitenaards leven.

Clinton gaf toe dat hij tijdens zijn presidentschap enkele van zijn medewerkers Area 51, de beroemde militaire basis die vaak gelinkt wordt aan buitenaardse activiteiten, had laten onderzoeken. “Om er zeker van te zijn dat er geen buitenaardsen aanwezig waren,” aldus de voormalige president.

Hij deed hetzelfde met Roswell, het plaatsje waar in 1947 een UFO is neergestort. “Maar zou je het ons wel zeggen als daar buitenaardsen zijn geweest?” vroeg Jimmy Kimmel. “Jazeker,” antwoordde Clinton.

De oud-president denkt dat in het universum wel ander leven moet zijn. “Als we op een dag bezocht zouden worden door buitenaardsen, zou ik niet verbaasd zijn,” zei Clinton. “Ik hoop alleen niet dat het er aan toe gaat als in Independence Day. Al kan dat misschien wel de enige manier zijn om alle mensen hun geschillen te laten bijleggen en dat de gezamenlijke vijand ervoor zorgt dat we allemaal één front zullen gaan vormen.”

Het lijkt er sterk op dat iedere Amerikaanse president dit standaardriedeltje gebruikt. Tijdens een toespraak bij de Verenigde Naties in 1987 sprak toenmalig president Ronald Reagan nagenoeg dezelfde woorden: “Wellicht is een dreiging van buitenaf nodig om te beseffen dat we een gemeenschappelijke band hebben. Stel je voor hoe snel wereldwijde verschillen zouden verdwijnen als we worden geconfronteerd met een buitenaardse dreiging.”

Tijdens zijn tweede ambtstermijn zei Bill Clinton tegen zijn vriend Webster Hubbell: “Als ik je bij het ministerie van Justitie neerzet, wil ik dat je op zoek gaat naar het antwoord op twee vragen. Eén, wie JFK heeft vermoord. En twee, of er UFO’s zijn.” Hubbell ging op onderzoek uit, maar was niet tevreden met de antwoorden die hij kreeg.

De regering Clinton werkte ook samen met Laurance Rockefeller om informatie over buitenaardsen naar buiten te krijgen. Uit interne stukken is gebleken dat Rockefeller samen met medewerkers van Clinton werkte aan een document getiteld ‘Lifting Secrecy on Information About Extraterrestrial Intelligence as Part of the Current Classification Review’. Over de samenwerking met Rockefeller werd nooit openlijk gesproken.

John Podesta was tijdens het presidentschap van Bill Clinton stafchef van het Witte Huis. Hij is op dit moment één van de adviseurs van president Obama. In 2002 zei Podesta tijdens een conferentie in Washington DC: “Het wordt tijd dat de overheid 25 jaar oude geheime stukken vrijgeeft zodat wetenschappers de werkelijke aard van dit fenomeen kunnen vaststellen.”

[Nieuwsblad]


Vond je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. “Ik hoop alleen niet dat het er aan toe gaat als in Independence Day. Al kan dat misschien wel de enige manier zijn om alle mensen hun geschillen te laten bijleggen en dat de gezamenlijke vijand ervoor zorgt dat we allemaal één front zullen gaan vormen.”

  En dat, natuurlijk, onder leiding van één regering.

  Altijd maar weer die NWO je strot inpersen. Ik accepteer de EU al niet, je NWO al helemaal niet.

  6 likes
 2. En o, o, wat kunnen we het weer mooi uitleggen, door bijvoorbeeld Clinton. De man met de sigaar. Ja… die geloof ik wel. Ik denk eerder dat het net andersom is en de elite bang is, juist voor een interventie van een ras wat ons, als gewoon individu, misschien wel komt redden van HET kwaad over deze wereld. Namelijk de elite zelf. De lui die zichzelf dikke bonussen uitdelen en zichzelf op de borst slaan en op eigen schouder kloppen en zeggen… wat zijn we toch goed bezig. Terwijl de armen steeds meer worden uitgezogen. Zelfs de zieken extra moeten betalen, alleen maar, omdat ze ziek zijn of ziek worden gemaakt, met verkeerde E-nummers. En die saamhorigheid… daar zorgt de elite zelf ook wel voor, dat die er niet komt. Juist groter verschil maken, tussen arm en rijk. Hypocriet die Clinton.

  6 likes
 3. Die bedreiging van buitenaf en om gezamenlijk een standpunt in te nemen en om zo tot een consensus te komen, hoeft niet afkomstig te zijn van een buitenaardse invasie, maar kan voortkomen uit het collectief bestrijden van (milieu) rampen.

  5 likes
 4. een buitenaardse dreiging van leven die we niet kennen en alleen maar uit speculatie zijn geboren waarin de mens deze zelf een vorm geeft aan een beeld van leven die de mens kwaad gezind zijn,zijn gewoon speculatie van een angstig wezentje die mens heet, het leukste daarvan is dat waarschijnlijk deze buiten aardse leven zich in ons brein voordoet als bestaande levende wezens en daar geloven we ook nog in.
  we kunnen maar beter angstig worden voor een brok steen die op de aarde terecht komt ,misschien wel afkomstig van een onzichtbare allien

  3 likes
 5. @Kalki,

  Bush SR had ook zo’n speech – practisch de zelfde lijn. Ik ben het met je eens dat als wij geconfronteerd worden met een gezamelijke “vijand” veel van onze verschillen teniet zouden worden gedaan. Dat gezegt – false flag operaties en bijvoorbeeld project blue beam – ik ben bang dat het gevaar al lang aanwezig is, maar nu steeds meer gaat ontplooien en een complete greep neemt nadat de aarde word overspoelt door natuurwijzigingen…

  1 likes
 6. Er vindt een buitenaardse Interventie plaats in de wereld en die is al een aantal decennia gaande. Diens intentie is controle over de wereld en de mensen over de wereld te verkrijgen.
  ET Intervention: ‘Allies Of Humanity Briefings’ Marshall Vian Summers FREE Download
  http://www.alliesofhumanity.org/allies-of-humanity-book1.pdf
  Extraterrestrial Intruders: The Reality Of The Extraterrestrial Life Visiting Our World
  http://www.youtube.com/watch?v=5QEqPZpbA5g&list=PLxgfBwG_5wUBlqkSKTgfC3XK4Z1R1vN4S

  0 likes
 7. Als iemand een onderzoek doet is dat de geheime genootschappen en niet een Bill Clinton!!

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ufo

Legerveteraan spot ‘3 kilometer lange UFO’ boven legerbasis. Wat heeft hij gezien?

Een Amerikaanse marineveteraan heeft onthuld dat hij ...

meier

Iconische UFO-foto’s van Billy Meier worden geveild. Volgens deze expert zijn ze authentiek

De Zwitser Billy Meier claimde in de ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 12 december
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.