Homepagina » Het Complot » Werkte schutter Christchurch voor een geheime dienst? Alex Jones claimt dat moskee-aanslag false flag was, YouTube grijpt in
Werkte schutter Christchurch voor een geheime dienst? Alex Jones claimt dat moskee-aanslag false flag was, YouTube grijpt in
Foto: Anitsirkdc Wikimedia Commons

Werkte schutter Christchurch voor een geheime dienst? Alex Jones claimt dat moskee-aanslag false flag was, YouTube grijpt in

Alex Jones van Infowars heeft in een video op zijn tweede YouTube-kanaal gezegd dat de aanslag op de twee moskeeën in Nieuw-Zeeland een ‘false flag’ was.

In augustus 2018 werd het YouTube-kanaal van Infowars verwijderd, waarna Jones zijn video’s begon te publiceren via een ander kanaal: Resistance News.

Het kanaal is opgericht in 2015 en had 64.000 abonnees. De filmpjes die erop stonden waren 12 miljoen keer bekeken.

False flag

Op het kanaal werden meerdere video’s geplaatst over de schietpartij in de moskeeën op 15 maart jongstleden.

In een video die op 18 maart was geplaatst, suggereerde Jones dat de schietpartij een ‘false flag’ was.

Daarbij ensceneert de overheid een aanval om vervolgens beleid te kunnen doordrukken.

Geheime dienst

Hij verklaarde dat de schutter vermoedelijk voor een geheime dienst werkte en toonde beelden uit de video die de dader had gemaakt.

Jones is ervan overtuigd dat overheden schietpartijen organiseren om strengere wapenwetgeving te kunnen aannemen.

In een andere video, die op 15 maart was gepubliceerd, werd gesteld dat de schutter ‘een linkse communistische sympathisant is’.

Opgeschort

Nadat de extreemlinkse groep Media Matters de aandacht op het kanaal had gevestigd, werd het door YouTube opgeschort.

Bij de aanslag in Nieuw-Zeeland zijn in totaal 50 mensen om het leven gekomen.

[Media Matters]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jonas
Jonas
1 jaar geleden

Moeilijke complottheorie. Het doelwit is onlogisch.

eksegese
eksegese
1 jaar geleden

Zeer waarschijnlijk klopt dat wel. De hoofdtaak van nagenoeg elke regering wereldwijd bestaat voornamelijk uit het creëren van een schijnwerkelijkheid en het hardnekkig verspreiden van propaganda ten dienste van de agenda van het misdaadsyndicaat wat in werkelijkheid de touwtjes in handen heeft.
Hoe meer mensen dit door dreigen te krijgen hoe raarder en drastischer de sprongen die zij zullen maken. Het is al gigantisch toegenomen de afgelopen decennia en zal in rap tempo nog meer toe nemen de komende tijd, dat staat vast ! Hoe meer ze in het nauw komen door de waarheid hoe wilder ze om zich heen zullen slaan. Het tekent zich al heel lang zeer duidelijk af voor degenen die er objectief van een afstand naar kunnen en durven kijken.

Philip
Philip
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

Als je de bevolking ontwapend, dan moet je geen bang hebben voor een oorlog/burger oorlog en kan de elite rustig hun gang gaan….uiteindelijk zal dat er ook wel mee te maken hebben.

Zelf heb ik ook via een collega de beelden gezien, wat me opviel was het volgende:

1/ geen geroep en getier
2/ geen chaos (mensen die lopen voor hun leven al dan niet)
3/ Geen voorbijganger die omkijkt en of op de vlucht slaat
4/ Geen politie sirenes laat staan politie in de gehele buurt
5/ de gerustheid zelve van die schutter…….alles leek surrealistisch/onrealistisch, het leek meer op een video game
6/ weinig bloed tot zelfs geen bloed, iets wat je toch zou verwachten als er een paar keer (raak) wordt geschoten

William
William
1 jaar geleden

Ik heb de video gezien, wat mij meteen opvliel is het volgende, als je met een automatisch wapen schiet zoals het arsenaal wat gebruikt is bij de “aanslag” dan hebben de afgevuurde kogels een enorme impact.
Met andere woorden als je ergens op schiet spat het uitelkaar. Er is op zijn minst een bloedspoor te zien waar geschoten is.. in de film zie je een aantal “mensen” opelkaar liggen voordat er uberhaupt geschoten is, tijdens het schieten is er geen bloed te zien.. (het zou een bledbad moeten zijn) geen impact van kogels in de muren, alles is intakt. Vervolgens loopt de dader naar zijn auto om een ander wapen te pakken, loopt terug en begint weer te schieten.. nog steeds geen bloed… dus ik vraag mij af, als je zoveel kogels afvuurt in een aantal mensen, hoe is het mogelijk dat er “niets” te zien is van de impact van de kogels.. ik wil niet ontkennen dat er mensen zijn gedood.. maar het is stof tot nadenken.. niet voor niets is de video onmiddelijk overal verbannen..

mike
mike
1 jaar geleden

Wat ook opmerkelijk is, is dat de persoon die de lifestream op internet heeft gedeeld voor 14 jaar de gevangenis in gaat. En dat alleen voor het delen van een filmpje. Je kan in dit soort gevallen altijd discussieren over onsmakelijkheid en lomp gedrag richting mogelijke slachtoffers, maar om dan iemand zo lang in de gevangenis te zetten, is buiten proportioneel. Een stevige reprimande of een bekeuring zouden meer op zijn plaats zijn. Het lijkt er op dat de werkelijk verantwoordelijken niet op de vingers gekeken wensen te worden.

Daarnaast heb ik ook geen bloedspatten op vloer en wanden gezien en ook niet op de slachtoffers. Ook geen gaten in de kleding.

28 studenten van de Parkland school in Florida, waar vorig jaar (ook) een false flag beschieting plaatsvond zijn vorige zomer toevallig ook in Christchurch geweest om te pleiten tegen wapenbezit. En John Podesta was vorige week toevallig ook in Nieuw Zeeland.

Op het wapen was een teken opgenomen van de -door Nazi’s aanbeden- Black Sun en de Vesica Pisces en het getal 14, die John Podesta een jaar geleden ook op zijn handen had getekend en had laten fotograferen. Het zou kunnen verwijzen naar de top van de piramide waar men openlijk de Black Sun aanbid. Ook het 6-delige SWAT-team is gefotografeerd terwijl vier van hen het 666-teken maakten met hun hand. Beetje vreemd om zo op de foto te gaan, helemaal omdat ook de dader met dat handgebaar is gefotografeerd.

https://twitter.com/EllaaaCruzzz/status/1107772861580750848
https://nypost.com/2019/03/15/suspected-new-zealand-shooter-appears-in-court/

Inmiddels heeft de Nieuw Zeelandse overheid al besloten dat wapenbezit aan banden moet worden gelegd.
Denk dat dit het belangrijkste doel was van deze operatie, naast het tegen elkaar opzetten van verschillende bevolkingsgroepen.

Henk
Henk
1 jaar geleden

Alex Jones is een acteur.

Jodokus
Jodokus
Reactie op  Henk
1 jaar geleden

Nee, hij is geen acteur… Acteur is niiet het juiste woord…

Jodokus
Jodokus
1 jaar geleden

Ik denk toch dat wat er in Utrecht is gebeurd een zionistische link zal blijken te hebben. Die zionisten zijn niet te vertrouwen! . .

Karel de Kwaadsteniet
Karel de Kwaadsteniet
1 jaar geleden

Alex Jones valt te beschouwen als controlled opposition die de taak heeft om groepen mensen tegen elkaar op te zetten, te misleiden met stukjes ogenschijnlijk juist nepnieuws vermengd met stukjes ogenschijnlijke feiten maar die alles zal doen om zijn financiers belang te dienen. Halve waarheden dus, zij het op een andere manier dan de massamedia. Hij moet immers zijn kritische geloofwaardigheid op peil houden vij een ander publiek.
Dus gaat hij bij christchurch wijzen op de valse vlagkenmerken van de hele operatie. Zolang hij maar niet de echte achtergronden teveel gaat analyseren dan is hij nuttig om goedgelovig volk te mennen. Alex Jones is een ophitser vanuit het grootkapitaal georganiseerd. Zo een beetje zoals twan huys met stormy prostituee daniels donald trump in diskrediet probeerde te brengen. Prima dat je Trump bekritiseert, maar doe dat dan met feiten die zijn gedubbelcheckt in plaats van met verdraaiing van feiten tot en met leugens. Als we maar bezig worden gehouden met dingen die er weinig te doen, zodat ergens anders ongemerkt de wetten aangenomen kunnen worden die de bevolkingen nog meer zullen knechten.
Al die psychologische operaties dienen een doel dat elders in de hogere sferen is bepaald. Massas in emotie en angst brengen en gevoelens van medelijden opwekken tov moslem en het moslemgeweld jegens christenen in bv nigeria zoveel mogelijk weg laten. Een wet voor strengere wapencontrole die al klaar ligt kunnen invoeren in nieuw zeeland met behulp van de eenzijdig opgewekte emotionele verontwaardiging. Heel vaak komt het neer op het opwekken van een emotionele reactie problem, daarop de emotionele publieke reactie, vervolgens de presentatie van de elders geplande oplossing. Ddavid icke stelt dat geregeld als toegepast mechanisme aan de kaak. Feitelijk een constante manipulatie van de bevolkingen om een gepland resultaat nepdemocratisch aangenomen te krijgen. Doel is ook en term als ecofascisme in de hoofden van de massa in te branden evenals verontwaardiging over white supremacism, zodat vele blanken die protesteren tegen masaemigratie kunnen worden uitgescholden als rechtsextremistische white supremacists.
De aanslag in Utrecht had een geheel andere set doelstellingen en het kan niet worden uitgesloten dat deze man G.T. Op zn minst is geholpen door bepaalde diensten, want hoe komt zo een gefrustreerde gauwdief aan een pistool met toch al snel twaalf kogels in het magazijn en hoe gek eigenlijk dat er gezegd wordt dat een utrechtse bewoner aan de politie meldt dat er in de buurt van het 24 oktoberplein Al urenlang een auto staat met draaiende motor met een briefje met een nare tekst die ze niet publiek wil maken. Hoe toevalig ook,dat er snel gezegd wordt dat eerwraak het motief is en dat tgwlijkertijd de autoriteiten ervan uitgaan voortdurend dat er sprake is van een teroristisch motief? Zou de doelstellin niet ook massapsychologische beinvloeding kunnen zijn in een richting die premier Rutte kan helpen aan ee minder grote verkiezngsnederlaag? Zou de doelstelling niet ook kunnen zijn dat de linkse kerk de kans,krijgt om alle allochtonen en immigranten te knuffelen in de massamediaen en in 1 moeite door die vuile rechtse extreme krachten aan te vallen ondanks de toenemende,maatschappelijke problemen als gevolg van honderdduizenden nieuwe culturele aanwinsten onder Rutte kabinetten een, twee en drie? Dominee Freek de Jonge is op het boekenbal al zn eigen hetze tegen Baudet cs begonnen et voila hij krijgt de NPO zover om hem voor een oudjaarsconference te strikken, zodat aftandse Freek bijna hunorloos inmiddels zn demobiseringsprivecampagnetje kan voortzetten.

Een ding is zeker. Bij beide aanslagen kunnen vele vragen gesteld worden. Ik heb zeker niet alle vragen, laat staan alle antwoorden, maar gek genoeg weten vele journalisten en bestuurders gaande de aanslagen al eindoordelen te vellen.
Ander ding is ook zeker: hoe meer vragen we stellen hoe beter het is. Neem niets aan van de beweerde feiten in hersenspoelmassamedia en alternatieve media. Vertrouw op eigen waarneming. Wantrouw elke foto of video of tekst, want de leugen, de spin, de verdraaiing, de halve waarheid , de georganiseerde massamediaevents regeren. Zie Ole Dammegaard met zijn inside analyses van vele valse vlag terreuracties. Er is in de historie bijna geen oorlog geweest die niet begon met een valse vlag operatie. Wij bevinden ons allang in de aanloop naar de oorlog van allen tegen allen. De toenemende babylonische spraakverwarringen en demoniseringen en sabotages van eerlijke dialoog vormen misschien wel het grootste gevaar.

x

Check Also

rutte

Rutte staat glashard te liegen tijdens coronadebat: ‘Wat hij hier zegt, is gewoon niet waar’

PvdA-fractieleider Lodewijk Asscher zei woensdag tijdens het ...

coronakampen

Ophef over ‘coronakampen’ in Nieuw-Zeeland: ‘Dit is beangstigend’

Victor Davis Hanson van het beroemde Hoover-instituut ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

9
0
We lezen graag je reactie!x