Het Complot

Werkte schutter Christchurch voor een geheime dienst? Alex Jones claimt dat moskee-aanslag false flag was, YouTube grijpt in

Help ons door dit met jouw vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Alex Jones van Infowars heeft in een video op zijn tweede YouTube-kanaal gezegd dat de aanslag op de twee moskeeën in Nieuw-Zeeland een ‘false flag’ was.

In augustus 2018 werd het YouTube-kanaal van Infowars verwijderd, waarna Jones zijn video’s begon te publiceren via een ander kanaal: Resistance News.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Het kanaal is opgericht in 2015 en had 64.000 abonnees. De filmpjes die erop stonden waren 12 miljoen keer bekeken.

False flag

Op het kanaal werden meerdere video’s geplaatst over de schietpartij in de moskeeën op 15 maart jongstleden.

In een video die op 18 maart was geplaatst, suggereerde Jones dat de schietpartij een ‘false flag’ was.

Daarbij ensceneert de overheid een aanval om vervolgens beleid te kunnen doordrukken.

Geheime dienst

Hij verklaarde dat de schutter vermoedelijk voor een geheime dienst werkte en toonde beelden uit de video die de dader had gemaakt.

Jones is ervan overtuigd dat overheden schietpartijen organiseren om strengere wapenwetgeving te kunnen aannemen.

In een andere video, die op 15 maart was gepubliceerd, werd gesteld dat de schutter ‘een linkse communistische sympathisant is’.

Opgeschort

Nadat de extreemlinkse groep Media Matters de aandacht op het kanaal had gevestigd, werd het door YouTube opgeschort.

Bij de aanslag in Nieuw-Zeeland zijn in totaal 50 mensen om het leven gekomen.

[Media Matters]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jonas
Jonas
4 jaren geleden

Moeilijke complottheorie. Het doelwit is onlogisch.

eksegese
eksegese
4 jaren geleden

Zeer waarschijnlijk klopt dat wel. De hoofdtaak van nagenoeg elke regering wereldwijd bestaat voornamelijk uit het creëren van een schijnwerkelijkheid en het hardnekkig verspreiden van propaganda ten dienste van de agenda van het misdaadsyndicaat wat in werkelijkheid de touwtjes in handen heeft.
Hoe meer mensen dit door dreigen te krijgen hoe raarder en drastischer de sprongen die zij zullen maken. Het is al gigantisch toegenomen de afgelopen decennia en zal in rap tempo nog meer toe nemen de komende tijd, dat staat vast ! Hoe meer ze in het nauw komen door de waarheid hoe wilder ze om zich heen zullen slaan. Het tekent zich al heel lang zeer duidelijk af voor degenen die er objectief van een afstand naar kunnen en durven kijken.

William
William
4 jaren geleden

Ik heb de video gezien, wat mij meteen opvliel is het volgende, als je met een automatisch wapen schiet zoals het arsenaal wat gebruikt is bij de “aanslag” dan hebben de afgevuurde kogels een enorme impact.
Met andere woorden als je ergens op schiet spat het uitelkaar. Er is op zijn minst een bloedspoor te zien waar geschoten is.. in de film zie je een aantal “mensen” opelkaar liggen voordat er uberhaupt geschoten is, tijdens het schieten is er geen bloed te zien.. (het zou een bledbad moeten zijn) geen impact van kogels in de muren, alles is intakt. Vervolgens loopt de dader naar zijn auto om een ander wapen te pakken, loopt terug en begint weer te schieten.. nog steeds geen bloed… dus ik vraag mij af, als je zoveel kogels afvuurt in een aantal mensen, hoe is het mogelijk dat er “niets” te zien is van de impact van de kogels.. ik wil niet ontkennen dat er mensen zijn gedood.. maar het is stof tot nadenken.. niet voor niets is de video onmiddelijk overal verbannen..

mike
mike
4 jaren geleden

Wat ook opmerkelijk is, is dat de persoon die de lifestream op internet heeft gedeeld voor 14 jaar de gevangenis in gaat. En dat alleen voor het delen van een filmpje. Je kan in dit soort gevallen altijd discussieren over onsmakelijkheid en lomp gedrag richting mogelijke slachtoffers, maar om dan iemand zo lang in de gevangenis te zetten, is buiten proportioneel. Een stevige reprimande of een bekeuring zouden meer op zijn plaats zijn. Het lijkt er op dat de werkelijk verantwoordelijken niet op de vingers gekeken wensen te worden.

Daarnaast heb ik ook geen bloedspatten op vloer en wanden gezien en ook niet op de slachtoffers. Ook geen gaten in de kleding.

28 studenten van de Parkland school in Florida, waar vorig jaar (ook) een false flag beschieting plaatsvond zijn vorige zomer toevallig ook in Christchurch geweest om te pleiten tegen wapenbezit. En John Podesta was vorige week toevallig ook in Nieuw Zeeland.

Op het wapen was een teken opgenomen van de -door Nazi’s aanbeden- Black Sun en de Vesica Pisces en het getal 14, die John Podesta een jaar geleden ook op zijn handen had getekend en had laten fotograferen. Het zou kunnen verwijzen naar de top van de piramide waar men openlijk de Black Sun aanbid. Ook het 6-delige SWAT-team is gefotografeerd terwijl vier van hen het 666-teken maakten met hun hand. Beetje vreemd om zo op de foto te gaan, helemaal omdat ook de dader met dat handgebaar is gefotografeerd.

https://twitter.com/EllaaaCruzzz/status/1107772861580750848
https://nypost.com/2019/03/15/suspected-new-zealand-shooter-appears-in-court/

Inmiddels heeft de Nieuw Zeelandse overheid al besloten dat wapenbezit aan banden moet worden gelegd.
Denk dat dit het belangrijkste doel was van deze operatie, naast het tegen elkaar opzetten van verschillende bevolkingsgroepen.

Back to top button
9
0
We lezen graag je reactie!x