Natuur en Milieu

Bill Gates wil wereldbevolking uitdunnen onder mom van het ‘redden van het klimaat’. Dit is hij van plan

Help mee door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Stratospheric Controlled Perturbation Experiment (SCoPEx) is de naam van een nieuw project gefinancierd door Bill Gates gericht op de vernietiging van het leven op deze planeet.

Het gevaarlijke plan, uitgedokterd door wetenschappers van de Harvard-universiteit, moet officieel ‘klimaatverandering’ een halt toeroepen.

Dit is een door de globalisten verzonnen crisis om massahysterie te verspreiden en mensen ervan te overtuigen om hun vrijheden in te leveren, schrijft Natural News-oprichter Mike Adams.

Chemisch schild

De mensen achter SCoPEx willen de effecten van een apocalyptische vulkaanuitbarsting gaan nabootsen, zoals de uitbarsting van Tambora in 1815.

Dit was de zwaarste vulkaanuitbarsting sinds mensenheugenis. De uitbarsting vond plaats in Nederlands-Indië en na twee maanden bereikte de vulkanische as Londen.

Drie jaar lang hing er een ‘chemisch schild’ boven Europa. Op veel plekken mislukte de oogst. Het jaar dat op de eruptie volgde, is de geschiedenis ingegaan als het jaar zonder zomer.

Schattingen van het dodental lopen uiteen van 10.000 mensen tot honderdduizenden. Waarschijnlijk zijn dit nog bescheiden cijfers.

Verwoestend effect

Dit is dus wat Bill Gates en de wetenschappers van Harvard will nabootsen.

Ze zijn van plan om miljoenen tonnen stof in de stratosfeer te pompen zodat een aanzienlijke hoeveelheid zonlicht wordt tegengehouden.

Zelfs de Britse Daily Mail schrijft dat deskundigen bang zijn dat het project een verwoestend effect kan hebben en kan leiden tot droogte, orkanen en miljoenen doden.

Klimatologen zeggen namelijk dat het verspreiden van stof in de stratosfeer de ozonlaag kan beschadigen, die ons beschermt tegen schadelijke uv-straling van de zon.

Niet langer een complottheorie

Daarnaast kunnen zeestromen verstoord raken, met extreme klimaatgebeurtenissen als gevolg die landbouwgrond kunnen verwoesten en hele soorten kunnen uitroeien.

Het is niet langer een complottheorie dat de wereldleiders de bevolking flink willen uitdunnen, stelt Adams.

Er wordt al geëxperimenteerd en alle kritische geluiden worden in de kiem gesmoord, voegt hij toe.

Het doel is om de planeet te vervuilen en zonlicht tegen te houden, met als gevolg dat oogsten massaal mislukken en miljoenen mensen sterven, besluit hij.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
22 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
3 jaren geleden

Bill heeft ook nog geen uitleg gegeven wat hij in de privé jet van Epstein deed.

Ronald
Ronald
3 jaren geleden

Als Bill Gates de wereld bevolking wil reduceren kan dat veel makkelijker en sneller, door een bom te gooien in het centrum van de slapende supervulkaan in het Yellostonepark in noord Amerika. Dan hebben zijn 3 kinderen, als ze dat al overleven, ook geen toekomst meer net als wij.

Starseed
Starseed
3 jaren geleden

Kunnen we ze nog tegen houden.

Margie
Margie
3 jaren geleden

Er zitten bij velen draadjes los
Deze is total loss
en vlak Melinda ook niet uit
Geef ze allebei een spuitje, koekje van eigen deeg

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

22
0
We lezen graag je reactie!x