Great ResetBuitenland

Simone Kerseboom: ‘Transhumanisme is minstens zo gevaarlijk als nazisme of communisme’

Help door deze info met iedereen op je socials te delen!

De Israëlische futuroloog Yuval Harari, adviseur van Klaus Schwab, is een groot pleitbezorger van het transhumanisme. Hij spreekt van ‘surveillance onder de huid’. Dat houdt in dat we mensen kunnen hacken, zegt Harari.

De Great Reset van Schwab behelst onder andere de Vierde Industriële Revolutie. Die leidt volgens hem tot ‘de versmelting van onze fysieke, digitale en biologische identiteiten’. Schwab zei ook dat er binnen nu en 10 jaar microchips zullen worden geïmplanteerd in ons lichaam die communiceren met apparaten buiten ons lichaam en die ons helpen ‘supermensen’ te worden.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Uiterst sinister

Dit project is onderdeel van het officiële beleid van de Davos-elites, benadrukt Tweede Kamerlid Simone Kerseboom (FVD) in een video. “Het wordt gepresenteerd als vooruitgang, maar in werkelijkheid is het uiterst sinister.”

Transhumanisme betekent ook het einde van vrije wil. Het is erop gericht om mensen te veranderen in robots. Transhumanisme betekent het einde van humanisme en het einde van menselijkheid, stelt Kerseboom.

Zeer machtige mensen nemen de ideeën van Harari zeer serieus. Hij wordt serieus genomen door Schwab, die opschept dat Davos regeringen binnendringt.

Vreselijke schade

Eerder wilde Hitler door middel van eugenetica een superieur ras creëren. De bolsjewieken wilden een mens creëren die zich niet individualistisch, maar socialistisch zou gedragen. Davos en Harari willen een mens creëren die in fysiek en intellectueel opzicht superieur is en die de elites kunnen aansturen.

Dat gaat ze niet lukken, voorziet Kerseboom. Er is nog zoiets als de menselijke natuur en die verandert niet. Pogingen om de menselijke natuur te veranderen, kunnen vreselijke schade veroorzaken, zoals de experimenten van Hitler en Stalin hebben laten zien, aldus Kerseboom.

Het gevaar van transhumanisme is minstens zo groot als het gevaar van het nazisme of communisme. “En daarom is Forum voor Democratie vastbesloten om het te bestrijden,” zegt Kerseboom.

4.9 116 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

102 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
BoterOpHetHoofd
BoterOpHetHoofd
1 jaar geleden

Dus, mensen die van dachtbij nog nooit burgers in het echt hebben meegemaakt en niet weten dat burgers zich al sociaal gedragen, willen die burgers verplicht met AI aansturen, zodat ze zich sociaal gaan gedragen? Ik vraag me af of dat laatste wel erg sociaal is. Je zou het eerder a-sociaal kunnen noemen. Maar misschien ben ik veel te dom en te asociaal om de goede bedoelingen ervan te snappen. Ja, dat laatste moet het wel zijn. Kan niet anders.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Simone Kerseboom heeft, naar mijn mening, gedeeltelijk gelijk.

Zowel Adolf Hitler als Joseph Stalin waren walgelijke individuen. Ik wil voor deze low lives niet eens het woord “mens” gebruiken.

In zoverre ben ik het met Simone eens.

Maar wat die vreselijke enge club onder leiding van de nazi Klaus Schwab met ons voor heeft, is nog van een enger kaliber.

Hij wil dat de mens wordt getransformeerd in een soort van machine. Daarmede zou dus het meest essentiële van de mens, namelijk zijn ziel, vernietigd worden.

De voorbereidingen voor deze transformatie zijn natuurlijk al sinds eind 2020, begin 2021, ingezet met het toedienen van de experimentele gentechinjecties. Wat mij betreft is dáár geen twijfel over mogelijk.

En DAT is dan ook precies de reden, waarom mijn man en ik vanaf het begin van de (vrijwillige) injectiecampagne 100% tegen zijn geweest. Wij zagen, zoals ze dat zeggen, de bui al hangen.

De mens is een door God geschapen individu met een lichaam EN een geest. Dat maakt de mens ook uniek.

Wat deze door satan aangestuurde wezens willen bewerkstelligen, is willoze slaven 100% onder controle krijgen om hun te dienen. Tot het moment waarop ZIJ vinden dat ze hebben afgedaan.

Er wordt al geruime tijd gesproken over dat wij momenteel in de Eindtijd zijn beland. ALLE tekenen zijn zichtbaar: wij zullen het merkteken van het Beest krijgen (de injecties) en als wij dat doen, dan mogen wij kopen en verkopen en anders niet.

HOE duidelijk moet het nog worden, voordat niet alleen wij, maar miljoenen anderen dit ook gaan zien?

Er zijn natuurlijk altijd al slaven geweest. Dat is van alle tijden. Maar deze slaven waren toch niet 100% onder controle te krijgen. Ze konden met elkaar een opstand veroorzaken. Ze konden weglopen.

En DAT is dus de reden, waarom ze er deze keer voor zorgen om de ziel (geest) uit te schakelen.

En dan durven deze criminelen (en eigenlijk is dat nog een understatement) te beweren, dat wij dan niets zullen bezitten en tóch gelukkig zijn.

Wat MIJ betreft: OVER MY DEAD BODY.

Onheilsprofeet!
Onheilsprofeet!
1 jaar geleden

Dat is erg aardig gezegd van Simone. Het is de zoveelste satanische aanval op de mens. Het is zo evil dat de marxistische stromingen van nazisme en communisme erbij verbleken. Rutte, Kaag en Klaver zijn de profeten van deze satanische stroming.

Onheilsprofeet!
Onheilsprofeet!
1 jaar geleden

Alles wat met liberaal democratisch , christen democratisch, socialisme waaronder verstaan nazisme, facisme en communisme en zogenaamd groene en dieractivistische stromingen zijn satanische stromingen gericht tegen de mensheid, Transhumanisme is een nieuwe benaming die alle stromingen combineert.

Back to top button
102
0
We lezen graag je reactie!x