Buitenland

Mysterie: Sandy Hook-slachtoffer sterft (opnieuw) in Pakistan

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen maand werd een school in Peshawar in Pakistan aangevallen door de Taliban. Bij de aanval kwamen 132 kinderen en 10 leraren om het leven. Na acht uur bestormden militairen het schoolgebouw.

Toen de foto’s van de slachtoffers van de aanval werden getoond, dook een bekend gezicht op: Noah Pozner, één van de kinderen die in december 2012 zou zijn omgekomen bij de schietpartij op de basisschool Sandy Hook in Connecticut.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Mysterie: Sandy Hook-slachtoffer sterft opnieuw in Pakistan
Sandy Hook-slachtoffer Noah Pozner

Het gezicht van Pozner verscheen op verschillende foto’s en een herinneringsmuur ter nagedachtenis van de slachtoffers. De glimlachende Pozner staat ook op een foto op de website aworldatschool.org. Op de Facebookpagina van de ‘Army Public School & College – Boys Peshawar’ staat de naam ‘Huzaifa Huxaifa’ onder zijn foto.

Pakistaanse demonstranten steken kaarsen aan voor de slachtoffers (AFP)
Pakistaanse demonstranten steken kaarsen aan voor de slachtoffers (AFP)

Tijdens verschillende nieuwsuitzendingen van de BBC is de foto van Pozner op posterformaat te zien op een herinneringsmuur in Peshawar. Een journalist van de Pakistaanse krant Express Tribune merkte op: “Het kind in het midden van deze collage is in werkelijkheid een Sandy Hook-slachtoffer – de 6-jarige Noah Pozner.”


De BBC berichtte dat een andere foto van de aanval op de school in Peshawar ook al eerder werd gebruikt. Het ging om een foto van een bebloede schoen, die in 2008 in Ashkelon was gemaakt tijdens een Palestijnse raketaanval op Israël.

Is dit te wijten aan het ‘recyclen’ van foto’s op internet, is per ongeluk de verkeerde foto van Google Afbeeldingen gehaald of is er meer aan de hand?

[Infowars]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

21 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
EllenB
EllenB
9 jaren geleden

Sandy Hook was een hoax.
Er zijn acteurs gebruikt voor de beelden en foto’s, zoals bij alle ‘valse vlaggen’.
Ze maken alleen de fout, om de acteurs meerdere keren in te zetten.
Gelukkig voor ons, want op deze manier zijn we in staat om ze ontmaskeren.

Elise49
Elise49
9 jaren geleden

Dit is copyright en is ernstige privacyschending. Dit kan er dus gebeuren als je bv. op facebook blijft zitten enz.. In de kleine lettertjes staat dat dit mag.(vrijwel niemand leest die). Als deze mensen nog bestaan, dan weten ze toch ook dat hun foto gebruikt is? Lijkt mij dat die toch ook veel op internet zitten en nieuws lezen en zichzelf voorbij zien komen of hun familie/kennissen zien het? We moeten die mensen gaan zoeken door middel van een oproep en vragen hoe het zit. Of zijn ze inmiddels afgekocht? Ik ben zo blij dat ik niet zo ver ben meegegaan met die technohype! Mensen moeten echt weer leren wat zelfbescherming is. Virtueel, maar ook daar buiten. Jonge kinderen die zich laten verbouwen. In wat voor een wereld wil je leven? Een nep wereld? De echte wereld kan zo mooi zijn en is heel dichtbij, maar dan moet je die wel willen zien. Mijn dochter zit zelf in die wereld qua vak(dtp), maar weet heel goed wat ze wel en niet moet doen. Ook in die wereld heb je een gedragscode. Dus weet goed wat je doet en blijf de echte wereld als basis houden.

Loki
Loki
9 jaren geleden

De kop zegt al genoeg; 1 Trillion Dollar Lawsuit Filed Against MSM For Staging Sandy Hook Massacre- It Was A FEMA Exercise! (Video)

http://beforeitsnews.com/alternative/2014/12/1-trillion-dollar-lawsuit-filed-against-msm-for-staging-sandy-hook-massacre-it-was-a-fema-exercise-video-3083378.html

Zover ik het heb meegekregen is de beruchte school Sandy Hook zelfs al gesloopt.

Het zou me dan ook niets verbazen als die jongen daar nooit is geweest.

Candor
Candor
9 jaren geleden

Wolfgang Halbig is een safety expert het is zijn vak om incidenten te onderzoeken en hij komt erachter dat er niets van het hele verhaal klopt en hij is bedreigd en zelfs van de weg af gereden .

Hij heeft de puntjes op de i gezet en wordt aan alle kanten tegengewerkt maar kosten wat het kost gaat hij een rechtzaak aan .

FBI Says Nobody Killed at Sandy Hook Massacre

https://www.youtube.com/watch?v=N1RlzXvGy2s

Hij heeft genoeg bewijzen om te laten zien dat dit een Hoax was .

Back to top button
21
0
We lezen graag je reactie!x