Homepagina » Buitenland » Mysterie: Sandy Hook-slachtoffer sterft (opnieuw) in Pakistan
Mysterie: Sandy Hook-slachtoffer sterft opnieuw in Pakistan

Mysterie: Sandy Hook-slachtoffer sterft (opnieuw) in Pakistan

Afgelopen maand werd een school in Peshawar in Pakistan aangevallen door de Taliban. Bij de aanval kwamen 132 kinderen en 10 leraren om het leven. Na acht uur bestormden militairen het schoolgebouw.

Toen de foto’s van de slachtoffers van de aanval werden getoond, dook een bekend gezicht op: Noah Pozner, één van de kinderen die in december 2012 zou zijn omgekomen bij de schietpartij op de basisschool Sandy Hook in Connecticut.

Mysterie: Sandy Hook-slachtoffer sterft opnieuw in Pakistan

Sandy Hook-slachtoffer Noah Pozner

Het gezicht van Pozner verscheen op verschillende foto’s en een herinneringsmuur ter nagedachtenis van de slachtoffers. De glimlachende Pozner staat ook op een foto op de website aworldatschool.org. Op de Facebookpagina van de ‘Army Public School & College – Boys Peshawar’ staat de naam ‘Huzaifa Huxaifa’ onder zijn foto.

Pakistaanse demonstranten steken kaarsen aan voor de slachtoffers (AFP)

Pakistaanse demonstranten steken kaarsen aan voor de slachtoffers (AFP)

Tijdens verschillende nieuwsuitzendingen van de BBC is de foto van Pozner op posterformaat te zien op een herinneringsmuur in Peshawar. Een journalist van de Pakistaanse krant Express Tribune merkte op: “Het kind in het midden van deze collage is in werkelijkheid een Sandy Hook-slachtoffer – de 6-jarige Noah Pozner.”


De BBC berichtte dat een andere foto van de aanval op de school in Peshawar ook al eerder werd gebruikt. Het ging om een foto van een bebloede schoen, die in 2008 in Ashkelon was gemaakt tijdens een Palestijnse raketaanval op Israël.

Is dit te wijten aan het ‘recyclen’ van foto’s op internet, is per ongeluk de verkeerde foto van Google Afbeeldingen gehaald of is er meer aan de hand?

[Infowars]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • EllenB schreef:

  Sandy Hook was een hoax.
  Er zijn acteurs gebruikt voor de beelden en foto’s, zoals bij alle ‘valse vlaggen’.
  Ze maken alleen de fout, om de acteurs meerdere keren in te zetten.
  Gelukkig voor ons, want op deze manier zijn we in staat om ze ontmaskeren.

  30 likes
 • Elise49 schreef:

  Dit is copyright en is ernstige privacyschending. Dit kan er dus gebeuren als je bv. op facebook blijft zitten enz.. In de kleine lettertjes staat dat dit mag.(vrijwel niemand leest die). Als deze mensen nog bestaan, dan weten ze toch ook dat hun foto gebruikt is? Lijkt mij dat die toch ook veel op internet zitten en nieuws lezen en zichzelf voorbij zien komen of hun familie/kennissen zien het? We moeten die mensen gaan zoeken door middel van een oproep en vragen hoe het zit. Of zijn ze inmiddels afgekocht? Ik ben zo blij dat ik niet zo ver ben meegegaan met die technohype! Mensen moeten echt weer leren wat zelfbescherming is. Virtueel, maar ook daar buiten. Jonge kinderen die zich laten verbouwen. In wat voor een wereld wil je leven? Een nep wereld? De echte wereld kan zo mooi zijn en is heel dichtbij, maar dan moet je die wel willen zien. Mijn dochter zit zelf in die wereld qua vak(dtp), maar weet heel goed wat ze wel en niet moet doen. Ook in die wereld heb je een gedragscode. Dus weet goed wat je doet en blijf de echte wereld als basis houden.

  8 likes
  • Roy schreef:

   “Dit is copyright en is ernstige privacyschending. Dit kan er dus gebeuren als je bv. op facebook blijft zitten enz.. In de kleine lettertjes staat dat dit mag.(vrijwel niemand leest die).”

   Sorry, maar dit is een fabeltje.. lees de voorwaarden van Facebook maar eens “echt” en ga niet uit van wat er in de geruchtenmolen rond gaat.. De Copyright ligt nog steeds bij jezelf.. Facebook mag niet zomaar je foto gaan verspreiden en al helemaal niet aan derden leveren..

   3 likes
 • Candor schreef:

  THE SANDY FREAK SHOW: Biggest WTF Moments of Sandy Hook

  https://www.youtube.com/watch?v=ZGzYlPoPE1s

  Wat een vreselijk tuig die zogenaamde ouders om te kotsen het lijkt erop dat ze niet eens weten hoe ze zouden reageren als ze echt hun kind zouden verliezen , gebrek aan Empathie is duidelijk zichtbaar .

  Zeer slechte acteurs die allemaal lachen bij het verlies van hun kind en de stomste dingen zeggen .

  5 likes
  • EllenB schreef:

   Ik begon al te twijfelen, toen ik die lachende vader zag, voordat hij ‘op moest komen’.
   Ineens trok hij een ernstig en triest gezicht, en speelde zijn rol.
   Kon er toen echter nog niet bij, dat er mensen zijn, die aan zoiets mee zouden willen werken.
   Inmiddels weet ik, helaas beter.
   De kinderen lopen ook rondjes, in en uit de school.
   Een school, die al een hele tijd niet meer als school functioneerde.
   Walgelijk, dat is het enige woord wat ik hiervoor heb !

   6 likes
 • Candor schreef:

  m.b

  3 januari 2015 21:28 at 21:28

  OK, het nieuws wordt in elkaar gezet. Duidelijker kan het haast niet worden … maar aangezien nog lang niet iedereen het ziet ….. (of wil zien). Krijg ‘t idee dat deze ‘fouten’ expres worden gemaakt.

  ##

  Another Tragedy & School Shooting Occurs on Satanic Pentagram

  http://www.godlikeproductions.com/forum1/message2082906/pg1

  ##

  Massive Drill in Mexico coincides with real earthquake …

  http://311truth.wordpress.com/2014/01/13/march-20-2012-mexicos-earthquake-simulation-went-live-earthquake-on-demand/

  Op 12 Maart 2012 was er een oefening aangegeven voor 20 Maart dat er een Aardbeving oefening ofwel Drill zou plaatsvinden van 7.9 op de schaal van Richter .

  Op 20 Maart was er Daadwerkelijk een Aardbeving van 7.8 op de Richterschaal !!

  Sandy Hook was er ook een Drill op die bewuste dag , 911 was er een Drill op die dag , Aurora Shooting was er een Drill op die dag .

  6 likes
 • Roeland schreef:

  Dat jochie, of z’n ouders, zijn hier waarschijnlijk dik voor betaald.
  Je zal uit die hoek dus echt geen verheldering gaan krijgen.

  Net als die boer in Roswell, waar die UFO neerstorten.
  Op de ene dag schreeuwt hij dat er een UFO is gecrasht in z’n veld… De dag erna heeft hij niets gezien, maar heeft hij allemaal mooie nieuwe spulletjes en lijkt hij ineens… heel rijk te zijn…

  Iedereen heeft een prijs… Er is een geldbedrag waar zelfs jij zal zeggen: F*ck de mensheid, geef dat geld maar… Vervelend maar waar.

  4 likes
  • Faith schreef:

   Dat ligt eraan Roeland, als ze dreigen met je leven zul je dat geld wel aan moeten pakken. Verder zijn er genoeg mensen die niet alles voor geld doen en die gemoedsrust en hun geweten veel belangrijker vinden dan bakken met geld op een achterbakse manier verkregen. (en daar nog prat op gaan ook.) Maar die mensen hoor en zie je natuurlijk nooit. Vandaar dat het lijkt alsof iedereen corrupt is.

   3 likes
 • Candor schreef:

  Wolfgang Halbig is een safety expert het is zijn vak om incidenten te onderzoeken en hij komt erachter dat er niets van het hele verhaal klopt en hij is bedreigd en zelfs van de weg af gereden .

  Hij heeft de puntjes op de i gezet en wordt aan alle kanten tegengewerkt maar kosten wat het kost gaat hij een rechtzaak aan .

  FBI Says Nobody Killed at Sandy Hook Massacre

  https://www.youtube.com/watch?v=N1RlzXvGy2s

  Hij heeft genoeg bewijzen om te laten zien dat dit een Hoax was .

  6 likes
 • Loki schreef:

  De kop zegt al genoeg; 1 Trillion Dollar Lawsuit Filed Against MSM For Staging Sandy Hook Massacre- It Was A FEMA Exercise! (Video)

  http://beforeitsnews.com/alternative/2014/12/1-trillion-dollar-lawsuit-filed-against-msm-for-staging-sandy-hook-massacre-it-was-a-fema-exercise-video-3083378.html

  Zover ik het heb meegekregen is de beruchte school Sandy Hook zelfs al gesloopt.

  Het zou me dan ook niets verbazen als die jongen daar nooit is geweest.

  5 likes
 • Cathartina schreef:

  Niets is wat het lijkt…
  Dat is mijn inzicht….
  Het meest onmogelijke blijkt niet zo onmogelijk..
  Het meest mogelijke blijkt niet zo mogelijk….

  Al wat ik ( en jij ) kunnen doen is zoveel mogelijk onderzoek doen en ons hart en common sense volgen….

  Wat mijn moeder altijd al zei : Kind, als je in je hart voelt dat het juist is, kan het niet verkeerd zijn, maar vergeet niet je hersenen te gebruiken intussen”

  Al wat ik weet nu- en voel- is dat de wereld Heel erg lost is…..
  Lets hope that we all will get/ are wise enough to keep on trusting our own heart and mind..:)

  4 likes
 • m.b schreef:

  OK, het nieuws wordt in elkaar gezet. Duidelijker kan het haast niet worden … maar aangezien nog lang niet iedereen het ziet ….. (of wil zien). Krijg ‘t idee dat deze ‘fouten’ expres worden gemaakt.

  3 likes
 • m.b schreef:

  … en als wij druk met deze gebeurtenis bezig zijn, gebeuren er ondertussen weer andere dingen.

  3 likes
 • Roy schreef:

  Gewoon een of andere grapjas die als een twitter of blogbericht maakt en vervolgens wordt deze overgenomen als er op de gebeurtenis gezocht wordt.. Vooral fustrerend voor de ouders van Noah Pozner..
  Het is ook overal de foto van de collage welke er gebuikt wordt en nooit een ander.. Zo hou je complot theorieën wel levend..

  http://www.bbc.com/news/blogs-trending-30498745

  3 likes
 • Candor schreef:

  Lenny Pozner Exposed SANDY HOOK

  https://www.youtube.com/watch?v=DBkuyRZ52bg

  Noah Ozner ??

  Kan me niet voorstellen anders zouden mensen in zijn omgeving toch kunnen zien dat zijn zoon nog leeft ?

  LEUGENS , LEUGENS EN NOG EENS LEUGENS !

  3 likes
 • pietje schreef:

  Wat voor een ouder laat hier zijn kind door verminken !!!! Ik snap de wereld helemaal niet meer daarom…. sluit ik me helemaal af behalve van het internet ! Werk overdags en de avond is voor mij gordijnen dicht kaarsen aan en verder niets bah ! Misselijkmakend ! arme kinderen !

  1 likes
 • x

  Check Also

  youtube

  We voeren de strijd van ons leven, maar het is niet wat je denkt

  Als je domme dingen doet op rolschaatsen ...

  pakistan

  20 jaar oud sneeuwrecord verpulverd in Pakistan. De autoriteiten zijn hier niet tegen opgewassen

  Beloetsjistan, een provincie van Pakistan, heeft het ...

  >