Homepagina » Bewustzijn » “Binnen 50 jaar zijn we allemaal ingeplugd in de Matrix”
"Binnen 50 jaar zijn we allemaal ingeplugd in de Matrix"

“Binnen 50 jaar zijn we allemaal ingeplugd in de Matrix”

Internetgigant Facebook wil direct toegang krijgen tot je gedachten. Mark Zuckerberg heeft gezegd dat sociale netwerken in de toekomst worden aangedreven door telepathie. Mensen staan dan via hun hersengolven en emoties rechtstreeks in contact met het internet.

Voor de meesten van ons klinkt een wereld waarin we allemaal zijn ingeplugd in de Matrix waarschijnlijk als een nachtmerrie. Maar de miljardair verdient zijn geld met het overtuigen van grote groepen mensen om elk aspect van hun leven te delen met vrienden, vreemden en adverteerders op Facebook.

“Je zult in staat zijn om een gedachte vast te leggen, om vervolgens wat je denkt of voelt met de wereld te delen,” zei hij in gesprek met de Washington Post over voorspellingen over de toekomst.

Rechtstreeks uit de Matrix

Hij zei dat er al wetenschappelijk onderzoek wordt gedaan dat zijn droom realiteit kan maken. Hij zei dat wetenschappers al in staat zijn om de herinnering aan het doorkruisen van een doolhof van een rat te implanteren bij een andere rat. “Dat klinkt alsof het rechtstreeks uit de Matrix komt, toch?”

Hij noemde ook een experiment door onderzoekers van de Berkeley University waarbij men kan voorspellen waar je aan denkt door een MRI-scan te maken. Zuckerberg zei dat Facebook op dit moment niet van plan is om de gedachten van zijn gebruikers te lezen.

Voorproefje

Maar hij denkt dat telepathie binnen nu en 50 jaar realiteit kan worden. De krant The Sun spreekt van een enge ontwikkeling. Tijdens het Mobile World Congress in Barcelona gaf de Facebook-baas alvast een voorproefje.

Bezoekers kregen een virtual reality-bril van Samsung op, waarna Zuckerberg de conferentiezaal binnenwandelde. Niemand zag hem omdat iedereen was ingeplugd in de vr-bril. Het beeld deed sterk denken aan de film The Matrix, waarin mensen zijn ingeplugd in een systeem en eigenlijk alleen maar dienen als energievoorziening voor robots die de wereld hebben overgenomen. De mensen leven in de film in een virtuele wereld.

[The Sun]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

29 reacties

 1. Je zou bijna wensen, dat de economie TOTAAL instort!
  En dan terug naar de natuur……

  38 likes
  • ik leef geen 50 jaar meer maar zielig voor de nakomelingen .

   13 likes
  • Telepathie is iets voor, door en alleen tussen mensen rechtstreeks.
   dan alleen is ze zuiver. Is er geen sprake van controle.
   Maar natuurlijk zal deze vorm van communicatie door technologie worden veroverd zodat spirituele vooruitgang
   geremd zal worden. Maar als je als mens zuivere intenties met telepatie en je ontwikkelt je IK naar hogere bronnen
   dan zul je geen hinder hebben van technologische-computer-telepatie.
   Je zult zelfs deze vormen van telepatie kunne herkennen in hun bedoelingen.
   Zet je facebook uit, je tv. je radio, en het gaat al stukken beter met je.

   10 likes
 2. Erg cool! Technologie gaat ons allemaal telepathisch maken. Natuurlijk heeft dit een keerzijde, maar dat geldt voor alle technologie sinds de mens vuur kan maken. Ik ben er in ieder geval niet op tegen.

  3 likes
  • Daar heb je geen technologie voor nodig hoor. Het is al lang in de mens aanwezig alleen de meesten weten niet meer hoe het te gebruiken.

   16 likes
   • inderdaad, sterker nog iedereen is al ingeplugt doormiddel van de pijnappelklier in je hersenen het is de mind., het heeft meerdere namen derde oog, kennen de meeste wel.

    10 likes
 3. Als de mens ontwaakt en zijn volledig bewustzijn terug krijgt , dan hebben de mensen die rommel van de suikerenberg niet meer nodig en kan hij zijn boeltje inpakken. Dan hebben we allemaal telepathie zonder hulpmiddelen van de elite.

  19 likes
 4. Dit lijkt me geen leuke ontwikkeling. Gewoon in opstand komen als dit werkelijkheid wordt

  8 likes
 5. Gewoon niet in mee gaan ! Als we niet meewerken krijgen ze niets van de grond. Indien we allemaal normaal en liefdevol met elkaar blijven omgaan en communiceren zullen ze volstrekt machteloos moeten toezien hoe al hun smerige plannetjes erbarmelijk mislukken. Liefde en de Goddelijke vonk in ons is het enige waar ze geen vat op krijgen mits we ze geen kans geven ons tot hun niveau te laten verleiden, of liever gezegd te verlagen. Bij velen is dat echter al gelukt maar er is een weg terug, als je het maar wilt zien en beseffen!

  16 likes
 6. Binnen 50 jaar!!! Als ik om me heen kijk zit volgens mij bijna iedereen er al in geplugd.

  15 likes
 7. De iphone zombie is fase 1. Het heeft alle sociale interactie in het openbaar al omzeep geholpen. Je word zelden nog aangekeken, zelfs als je met iemand in gesprek bent. Langzaam maar zeker worden we bestolen van onze menselijke eigenschappen. Transhumanisme gaat geleidelijk, het is niet zo dat we op een dag wakker worden in een matrix.

  4 likes
  • laatste reactie: spijker op de kop. De blauwdrukken iggen al klaar. Het is zaak het einddoel te weten, en de weg naar de onmenselijke toekomst te herkennen.
   Nu kunnen/moeten we er uit stappen. Voor het te laat is; TTIP – gaat niet over handel, vrijhandel al helemaal niet. ‘vrijhandel’ is codetaal voor fascisme, die totalitare VN-heilstaat

   Bilderberg 2015 – hoog in de Zwitserse bergen – deelde de orders uit voor ‘de A.I. Grid’,
   WEF – ook in Zwitserland (Davos) – afgeschermd van de mensenwereld met 5.000 militairen
   kwam in feb.2016 met de blauwdrukken voor ‘Mastering the 4th Indutrial Revolution’.
   En Bilderberg Dresden – uitgenodigd waren 2 topmensen van Google, 1 van ‘Deep Mind’, en het Frans conglomeraat Artemis dat ook werkt aan ‘intelligente’ dehumane wereld.
   Ook Airbus was genodigde – globale speler in surveillance technologie. En Siemens.

   Te tellen waren ca.17 bankiers, dus. Dus het is oorlog, tegen de mensheid. Op alle fronten. Doel is de totalitaire ontmenselijkte VN-Heilstaat.

   Ons Kabinet telt niet minder dan 4 VN-agenten. Ploumen voorop, gevolgd door Koenders, Dijsslbloem, Koenders en Dijksma. (let op: die laatste gaat nu heel snel een bijzonder hoge post krijgen).

   Hier wat – meest weinig of bekende – duivelse plannen,wellicht dat het u interesseert:
   MIT Senseable City Lab,
   … and notorious foundations, including IBM, Siemens, Cisco and the Rockefeller Foundation”. In an article for AlterNet titled: The Terrifying “Smart” City of the Future, Allegra Kirkland details some of the more disturbing aspects of a smarter planet:

   “….Back in 2010, we got a glimpse into the intentions of the CIA and Google when they funded a start-up company called ‘Recorded Future’,
   an organisation that claimed to have technology that could predict the future through collecting data from the internet. ” http://www.globalresearch.ca/smart-cities-are-the-next-phase-in-the-21st-century-surveillance-grid/5455925https://www.rockefellerfoundation.org/report/disease-surveillance-network-global-evaluation-report/

   Als dit verder z’n beslag krijgt bezit u niks meer. Hebt u geen eigendomsrechten meer. Heeft u alleen nog (gebruikers-)licenties.
   Big Brother kan u op ieder willekeurig moment UITSCHAKELEN. CTR ALT DELETE is ook mogelijk, drones zullen 24/7 weten te lokaliseren.

   https://capitalresearch.org/2016/04/rockefellers-dubious-resilience-push/
   Vandaar dat onze volksvertegenwoordiging van TTIP slechts enkele paragrafen mocht inzien, en de rest tot 30 na – automatische – akkoodering top-geheim blijft. motto: ‘Slapende schapen niet wakkermaken, op het altaar van de ‘Global Corporate Economy’ offeren.’Voodoo-economy’

   4 likes
 8. Technologische vooruitgang heeft altijd veel weerstand opgeroepen.
  Veel mensen z’ijn nu eenmaal bang voor verandering.
  Technische hulpstukken zoals een bril, pacemaker of een gehoorapparaat worden nu heel gewoon gevonden.
  De telefoon was een heel ding. Een duivels apparaat die je stem tot kilometers ver deed weerklinken.

  Of ik nou op m’n computer typ met m’n vingers of met m’n denkvermogen…het is nog steeds een ikke die een machine bedient.

  Wat houdt dat “terug naar de natuur” nou eigenlijk in? Hoe ziet dat eruit?
  Weer in een grot zitten en naar het vuur staren?
  Mijn eigen groente verbouwen?
  Geen wc, douche, bril, gehoorapparaat, computer, telefoon, vliegtuig, electiciteit etc?

  3 likes
  • Een wereld waarbij je natuurlijke stoffen enz. gebruikt. Je hoeft niet helemaal terug naar de basis. Een ander systeem, waarbij er meer balans is doet al wonderen. Geen ivf meer, baby’s die eigenlijk niet meer levensvatbaar zijn laten sterven. Iemand die oud is, niet meer het leven verlengen als hij/zij dat niet wil. Geen massa vissen vangst. Eerst opmaken wat er al is. Natuur meer zijn gang laten gaan en wij moeten ons gaan aanpassen. enz. Gaan we door met technologie, dan blazen we onszelf op. Er is ook nog een midden weg, lijkt mij.

   2 likes
   • Geen ivf en babies laten sterven noem ik geen middenweg maar terug naar de middeleeuwen.
    Dat ouderen naar keuze mogen sterven ligt niet aan de medische wetenschap maar aan de religieuze instituten die dat tegenwerken.
    Als we de natuur zijn gang laten gaan lig heel Nederland onder water.
    Toen de elektriciteit werd uitgevonden was de grote massa ook bang dat we er allemaal aangingen.
    De meeste mensen die terug naar de natuur roepen willen helemaal niet terug naar de natuur.
    Ze willen gewoon dat de technologische sneltrein even stopt en pas op de plaats maken.
    Dat is altijd al zo geweest en zal ook wel zo blijven.
    Gelukkig duikt er altijd weer een nieuwe generatie op die ons weer voorwaarts duwt.
    Al die huidige technologie waar je niet meer bang voor bent is daardoor toch gekomen en druk jij zonder angst en beven op je lichtknopje.

    1 likes
 9. LOL ! Het zijn en blijven RATTEN ! Hebben ook hun eigen MATRIX waar ze niet uit kunnen, ik leef liever een MATRIX waar ik niet uit wil omdat hij goed voelt en mij daar bewust van ben dat hij goed voelt.

  5 likes
 10. Dit is een droom voor autistische techneuten.

  5 likes
 11. Dit soort berichten laten mij persoonlijk maar 1 ding zien.
  Kansloosheid. Iedereen (meesten van ons) zien eindelijk in hoe nep bepaalde systemen op
  onze wereld zijn, en nu proberen zij ons eventjes snel ‘wijs’ te maken dat hun nieuwe wereldje toch
  iets beters is. Alsof het al niet duideijk genoeg was dat hun technologie van tegenwoordig,
  alleen voor meer onderdrukking zorgt.

  Zien we nu eindelijk de laatste stuiptrekkingen van de macht hebbers op de voorgrond komen?
  Ik geloof van wel.

  4 likes
 12. Ach daar gaan we weer. We moeten er mee leren leven dat we in een Zionistisch tijdperk leven. Kijk even wat voor volk daar aan de touwtjes trekt in die (schimmige) bedrijven. Wel weer lekker; wellicht dat iedereen even uitgezet kan worden; even tot bedaren komen. Een update hier en daar. Je moet er maar opkomen. Hoe “hoger’ een beschaving, des te meer Krankzinnigheid (Osho)

  4 likes
 13. onzin !als jij dat niet wil plug er niemand in !!!ga in je kracht staan xxx

  3 likes
 14. En maakt dit alles ons nu gelukkiger? Maakt het ons intelligenter?

  3 likes
 15. Met een volwaardige telepathie heb je toch geen fb meer nodig???

  2 likes
 16. Moet er een beetje om lachen…… En voel ook enigszins medelijden … Arme drommels hahaha
  Facebook klaagt steen en been en willen of eisen bijna dat mensen meer over hun leven delen…
  Terwijl steeds meer mensen de domheid hier van inzien… Over 5 jaar bestaat Facebook niet meer. Het was een hype ….. Meer niet … Dus ook niet zo belangrijk meer

  1 likes
 17. We worden allemaal onderdeel van de Borg.

  0 likes
 18. Telephatie gebruik je alleen met de mensen die je lief hebt op een directe manier, niet op een indirecte manier. Je bezieling kan nooit overgenomen worden door een bepaald techniek. Facebook gaat alleen ten kosten van je privacy. Waardoor je meer onbewust verantwoording moet afleggen.

  0 likes
 19. Mooi dan, of niet?
  Dan komt het opnieuw neer op het volgende: wiens telepathische kracht is het grootst? Wie kan iedereen penetreren (verkrachten zo je wilt) en z’n wil, z’n virus, inplanten in de geest van anderen? En wie kan een anti-telepathievirus ontwikkelen dat alle peeping toms van z’n mind tegen kan houden?
  Dus weer de klassieke dualiteit!! Je schiet er dus geen bal mee op.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Leven we in een computersimulatie - een echte Matrix - zonder dat we het weten? Dit zijn de verrassende signalen

Leven we in een computersimulatie – een echte Matrix – zonder dat we het weten? Dit zijn de verrassende signalen

Leven we in een computersimulatie die onze ...

Mensen kunnen telepathisch communiceren met dolfijnen, zo wordt beweerd in dit artikel van het Russische ministerie van Defensie

Mensen kunnen telepathisch communiceren met dolfijnen, zo wordt beweerd in dit artikel van het Russische ministerie van Defensie

Russische elitesolidaten kunnen met behulp van gedachtekracht ...