Mens en Dier

Neuroloog pakt ChristenUnie-leider Segers aan: ‘Wie schopt jullie met een flinke trap uit het allerheiligste?’

Help mee door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

Uit een onderzoek van de Universiteit Leiden zou blijken dat politici van Forum voor Democratie ‘regelmatig berichten van Twitter-accounts retweeten waarop antisemitische teksten en afbeeldingen staan’.

ChristenUnie-fractievoorzitter Gert-Jan ‘het WEF is een praatclubje’ Segers schreef vervolgens op Twitter: “Politici van Forum zijn een digitale megafoon voor antisemitische accounts op Twitter. En ze zijn blijkbaar alle schaamte voorbij.”

Neuroloog Jan Bonte haalt fel uit naar Segers. “Was jouw naam niet Gert-Jan Farizeegers? Dat je nog iets durft te zeggen, na jullie meer dan twee jaar durende medewerking aan een catastrofaal beleid en zelfs de evaluatie ervan durven te blokkeren,” aldus Bonte.

Hij vervolgt: “Wie schopt jullie met een flinke trap uit het allerheiligste?”

Segers moet zich schamen

De neuroloog krijgt bijval van huisarts Els van Veen. “Wat een walgelijke tweet van u. Continu bent u collega’s in het parlement aan het zwartmaken. Kijk eerst naar de balk in uw eigen ogen, was het toch? En waarom maakt u zich hieraan schuldig?”

“Segers moet zich schamen. Anderen zwartmaken om er zelf beter van te worden. En doen alsof het World Economic Forum een onschuldig praatclubje is. Maar mensen zijn niet zo onnozel als men in Den Haag denkt: ik was ooit lid van de ChristenUnie, maar dat was eens maar nooit meer,” stelt Van Veen.

Rechtszaak

Nog even over het ‘onderzoek’ van de Universiteit Leiden. In de samenvatting valt te lezen: “Hoewel FVD-politici zeer zelden de antisemitische berichten van antisemitische accounts retweeten, verhogen ze door hun retweets wel de viraliteit van de accounts: ze maken ze zichtbaarder en verhogen de verspreiding.”

Viruswaarheid-voorman Willem Engel schrijft hierover: “Ze geven dus toe dat het niet waar is wat zij claimen. Maar hebben een slimme manier bedacht om een ‘guilty by association’ te doen. Het gaat om diffuse berichten die gelinkt zijn aan ‘the great reset’. Tijd voor een rechtszaak tegen Uni Leiden.”

4.9 122 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
109 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frummel
Frummel
1 maand geleden

Seegers een vuile achterbakse christelijle rot hond.

M van der Lubb
M van der Lubb
1 maand geleden

Waar kan ik die rechtzaak tegen UVL steunen?!

Herman R
Herman R
1 maand geleden

Schaamteloos! Was ook ooit cu-stemmer, maar nooit weer.

Fransdo
Fransdo
1 maand geleden

Het WEF is dus een onschuldig praatclubje.

Ja en ik ben de Koning van China.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

109
0
We lezen graag je reactie!x