Homepagina » Het Complot » Aanslag Manhattan in scène gezet door FBI
Aanslag Manhattan in scène gezet door FBI

Aanslag Manhattan in scène gezet door FBI

De FBI heeft in New York een man aangehouden nadat undercoveragenten hem eerst hadden geholpen om een bom in elkaar te zetten.

Quazi Mohammad Rezwanul Ahsan Nafis uit Bangladesh werd in januari door de FBI gestrikt om ‘een aanslag’ te plegen. De 21-jarige Nafis werd al geruime tijd geobserveerd door de FBI.

Het doelwit was de Federal Reserve Bank van New York. De man probeerde voor het gebouw een personenbusje te laten ontploffen met een bom van 450 kilo, maar de agenten hadden hem namaak-explosieven gegeven.

Kritiek

De FBI en de politie van New York leerden Nafis hoe hij een bom moest maken en ook werd hem getoond hoe hij het beste een videoboodschap kon opnemen. Er komt steeds meer kritiek op deze omstreden methode, omdat de man zonder de hulp van de politie nooit in staat zou zijn geweest om een bom te maken. De FBI maakt op deze manier zelf terroristen, zo is de gedachte.

De FBI heeft al vaker mensen tot dergelijke acties aangezet om zo een bepaalde groepering of instantie in een kwaad daglicht te kunnen stellen.

Oklahoma City

Herinnert u zich de bomaanslag in Oklahoma City nog? Het Amerikaanse ministerie van Justitie gaf toe dat het Murrah-gebouw was vernietigd met explosieven, in plaats van een autobom. Video’s over hoofdschuldige Tim McVeigh en de Michigan Militia bleken later in elkaar te zijn gezet door de FBI.

De argeloze burger zal nu denken dat de FBI een aanslag door Al Qaida heeft verijdeld en is zich niet bewust van de mentale conditionering en propagandatechnieken die worden toegepast om mensen het idee te geven dat er een bepaalde dreiging heerst.

Overigens is er verder niets bekend over de banden die Nafis zou hebben met Al Qaida, een ‘terroristische organisatie’ die nota bene is opgericht door de CIA. De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton legde eerder uit dat ‘Al Qaida oorspronkelijk is gecreëerd door de VS om het de Sovjets moeilijk te maken’.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hunting Wolf
Hunting Wolf
9 jaren geleden

De FBI maakt op deze manier zelf terroristen zegt het artikel.Ik zeg het slechte toneelstuk, heeft als regiseur de FBI, die niet kan bestaan zonder dit van toneelstukken.De bevolking zal hen vertrappen is mijn voorspelling.Hillary Clinton legde eerder uit dat ‘Al Qaida oorspronkelijk is gecreëerd door de VS om het de Sovjets moeilijk te maken’. Wie is de regiseur,van het totale toneelstuk???

Diago
Diago
9 jaren geleden

Hier krijg je dus meer beveiliging op het Federal Reserve/FR van, precies wat het FR will angezien ze zwaar onder vuur leggen wereldwijd.

Dan moet je je toch eens afvragen wat de agenda is van het de mensen achter de FBI,zei die die de wil van het FR behartigt.

S0M30N3
S0M30N3
9 jaren geleden

[quote name=”Hunting Wolf”]De FBI maakt op deze manier zelf terroristen zegt het artikel.Ik zeg het slechte toneelstuk, heeft als regiseur de FBI, die niet kan bestaan zonder dit van toneelstukken.De bevolking zal hen vertrappen is mijn voorspelling.Hillary Clinton legde eerder uit dat ‘Al Qaida oorspronkelijk is gecreëerd door de VS om het de Sovjets moeilijk te maken’. Wie is de regiseur,van het totale toneelstuk???[/quote]

Natuurlijk zullen er hier nog mensen boven hangen die aan de touwtjes trekken!!
Maja kga binnenkort hierin actie, brand wat cdtjes van Zeitgeist (wat na mijn mening het beste is voor een leek om wakker te worden) met m’n anonymous masker op 😛

Roberto
Roberto
9 jaren geleden

pfff. en wat een onzin om het nieuws word verteld dat ik op yahoo mail zag.. al-quida ditdat zus zo..
hij was mensen op te blazen blablabla…
al-quida bestaat in werkelijkheid niet eens volgens mij.

x

Check Also

füllmich

Reiner Füllmich te gast bij lancering ‘Neurenberg 2.0’ in Polen

Afgelopen week is een Poolse parlementaire onderzoekscommissie ...

voetballer

Oud-profvoetballer: ‘Hoeveel sporters moeten er nog in elkaar zakken voordat er een onderzoek komt?’

Een Engelse oud-profvoetballer pleit voor een onderzoek ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x