Mens en Dier

Bizar fenomeen: Straatlantaarns gaan uit als mensen langslopen

Help anderen door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mensen van over de hele wereld hebben gemerkt dat straatlantaarns uitgaan als ze langslopen en even later weer aangaan. Een 53-jarige Amerikaanse vrouw vertelde onderzoeker Hilary Evans: “Ik kon niet geloven dat anderen dezelfde ervaringen hadden als ik. Ik dacht dat ik gek was en dat dacht mijn omgeving ook. Ik merkte voor het eerst dat straatlantaarns uitgaan als ik bij ze in de buurt kom toen ik ’s avonds college had. Diverse keren liep ik over straat en gingen de straatlantaarns buiten mijn huis uit. Ik zei niets omdat ik dacht dat het aan de verlichting lag.”

“Toen begonnen ze uit te gaan op het moment dat ik de veranda op liep,” ging ze verder. “Ik dacht enige tijd dat het toeval was, tot ik ook lichten op andere plaatsen zag uitgaan.” Op een avond ging ze een stuk wandelen met een vriendin, toen vier lichten uitgingen en weer aansprongen op het moment dat ze voorbij was gelopen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Het blijft me overkomen en ik probeer anderen ervan te overtuigen,” schreef ze. Evans heeft veel van dit soort verhalen gehoord van mensen uit alle lagen van de bevolking. In haar boek ‘The SLI Effect’ merkt ze op dat het fenomeen niet gepaard gaat met een geloofssysteem of bovennatuurlijke vermogens. Er is dus minder aanleiding om het te verzinnen.

Elektrotechnisch ingenieur Bill Beaty besprak zijn theorie over het fenomeen tijdens een aflevering van het programma ‘Weird of What?’ van William Shatner. Beaty denkt dat mensen die dit hebben gemaakt, wandelende stroomopwekkers zijn. Hij verwees naar de statische elektriciteit die we opwekken als er wrijving ontstaan tussen kleren en de huid of tussen schoenzolen en vloerbedekking. Op dezelfde manier kunnen we elektriciteit opwekken door elektronen uit de lucht te stelen als we ademhalen, aldus Beaty.

Waarom heeft niet iedereen hetzelfde effect op straatlantaarns? Beaty zei dat er mogelijk een onontdekt virus is dat veranderingen in onze longen kan veroorzaken, waardoor sommige mensen meer geneigd zijn een elektrische lading te dragen.

Gary M. Rowe doet al meer dan 25 jaar onderzoek naar het fenomeen en heeft een handleiding gemaakt over Street Light Interference (SLI). Hij zei dat onderzoekers goed moeten kijken of het knipperen of uitgaan van de straatverlichting niet wordt veroorzaakt door kapotte lampen of een lage temperatuur.

[Epoch Times]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Wat gebeurd er als de Wereldleraar en die van zichzelf VERLICHT is langs een lantarenpaal loopt?
Precies, die geven nog meer LICHT!

Soul 2 Soul
Soul 2 Soul
10 jaren geleden

” Beaty zei dat er mogelijk een onontdekt virus is dat veranderingen in onze longen kan veroorzaken, waardoor sommige mensen meer geneigd zijn een elektrische lading te dragen.” ….. Nou, dan zal het wel niet lang meer duren, dat er daarvoor ook weer een vaccin voor verzonnen wordt. :S
Ja ja, de wereld zàl en moèt onderworpen worden aan de idioterie van de Illuminati.

wolfje
wolfje
10 jaren geleden

had er vroeger veel last van. deed mijn zelfbeeld geen goed. gelukkig werd het later een stuk minder

Robert
Robert
10 jaren geleden

Wie heeft deze onzin nu weer verzonnen?

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x