CoronaBuitenland

Bizar tafereel in Britse parlement: waar zijn alle Kamerleden?

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!

Vrijdag deed zich een bizar tafereel voor in het Britse parlement. Parlementslid Andrew Bridgen sprak in een nagenoeg lege Britse Tweede Kamer over de oversterfte na de uitrol van de coronavaccins. Het was het eerste debat over deze stille gezondheidscrisis, maar de parlementariërs lieten het massaal afweten.


Nadat zijn verzoek meer dan 20 keer was afgewezen kreeg Bridgen dan eindelijk de kans om zijn zorgen te uiten in het parlement. Hij hield een 24 minuten lange toespraak over dit gevoelige onderwerp.


“De experimentele coronavaccins zijn niet veilig en ze zijn niet effectief,” benadrukte Bridgen. “We hebben geschiedenis geschreven. Dit is het eerste debat over de oversterfte in ons parlement. Het eerste debat over de oversterfte ter wereld. Ik beloof u dat het niet het laatste zal zijn,” zei hij buiten het parlement.

Tijdens het debat gebeurde er iets zeer opmerkelijks. De BBC liet op tv maar liefst 9 verschillende teksten in beeld verschijnen, bijvoorbeeld dat de coronavaccins die in Groot-Brittannië worden gebruikt ‘veilig zijn en de beste bescherming bieden tegen ernstige ziekte’, dat vaccins ‘geen autisme veroorzaken’ en dat vaccins ‘het immuunsysteem niet overbelasten of verzwakken’.


4.9 145 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

121 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ALF
ALF
6 maanden geleden

De misdadigers willen niet geconfronteerd worden met hun misdaden tegen de mensheid.

André Breems
André Breems
6 maanden geleden

Daar zijn zij dus ook zo onbeschoft om weg te blijven bij een belangrijk punt.

jessie nameles
jessie nameles
6 maanden geleden

er komt een tijd dat iedereen die hieraan meegewerkt heeft voor een tribunaal komt!!! de leugens werken niet meer en daar zijn ze zeer bang voor .. de doofpot, eh kliko, eh vuilnisbelt loopt zwaar over..!!!

Marteau
Marteau
6 maanden geleden

Het Engelse parlement heeft goed gekeken hoe ze dergelijke lastige kwesties kan omzeilen. Nederland is daarvoor het grootste voorbeeldland.

Back to top button
121
0
We lezen graag je reactie!x