Homepagina » Buitenland » EU probeert Brexitdeal te saboteren. Kijk hier hoe Farage de vloer aanveegt met EU-baas Juncker
EU probeert Brexitdeal te saboteren. Kijk hier hoe Farage de vloer aanveegt met EU-baas Juncker

EU probeert Brexitdeal te saboteren. Kijk hier hoe Farage de vloer aanveegt met EU-baas Juncker

Nigel Farage vergeleek het gedrag van voorzitter van de Europese Commissie Jean-Paul Juncker woensdag in het Europees Parlement met dat van een ‘pestkop’.

Hij vond verder dat de bureaucraat ‘verdomd onbeleefd’ is geweest door details over een Brexitgesprek met de Britse premier Theresa May te lekken aan een Duitse krant.

Tijdens een debatbijeenkomst over de EU in Florence koos Juncker bovendien voor het Frans ‘omdat Engels langzaam maar zeker aan belang inboet in Europa’.

Dronkenlap

Dat schoot bij de Britse kranten en ook Farage in het verkeerde keelgat. “Schandalig van z’n dronkenlap,” haalde The Sun uit naar Brussel.

“Jullie poging om de Britten te pesten zal niet werken,” zei Farage. “68 procent van de Britten wil inmiddels een Brexit.”

De voormalig Ukip-voorman maakte zich ook boos over het feit dat de Brexit de Britten maar liefst 100 miljard euro gaat kosten.

Onwettelijke macht

Volgens Farage wordt het tijd dat de EU redelijke eisen gaat stellen ‘anders zullen we onszelf genoodzaakt zien om weg te lopen bij de onderhandelingen’.

Vervolgens haalde hij een uitspraak aan van de Griekse oud-minister van Financiën Yanis Varoufakis:

“De EU is een technocratie die zich wanhopig vastklampt aan zijn eigen exorbitante en onwettelijke macht.”

Farage besloot: “U mag dan twee jaar geleden de Griekse democratie vernietigd hebben, maar dat gaat u ons niet flikken.”

[The Sun, EuroscepticsNL]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • bert s schreef:

  Nederland kan een voorbeeld nemen aan Engeland hoe je een referendum afhandelt. Hier maakt het geen bal uit wat de uitslag is aangezien onze new world order hoxr van een Rutte de democratie in Nederland de nek om heeft gedraaid. Nog erger is het volk die ook nog op deze leugenaar heeft getemd, uiteindelijk krijgt het volk de leider die het verdient.

  54 likes
  • exegese schreef:

   Ik kan absoluut niet geloven dat onlangs weer zoveel mensen op de VVD hebben gestemd, net zo min dat ik dat kon toen Balkenende ondanks alles steeds weer herkozen werd, hetgeen voor hem de weg opende om ons de EU in te rommelen. Ook hij was uitgenodigd op bij de Bilderberg-club, wel heel erg toevallig allemaal.

   39 likes
   • Gezinusk schreef:

    Misschien is er meer gesjoemeld met de verkiezingsuitslagen dan we voor mogelijk houden. Wie zal het zeggen? De ongekozen schoothondjes in Brussel die het plutocratische regime dienen waren zo ver is duidelijk doodsbenauwd dat er met de Brexit meer landen zouden volgen. Onder meer Frankrijk werd genoemd naast Oostenrijk, Hongarije, Italië en Nederland.

    Als zij het in hun mars hebben om de Oekraïne tegen Rusland in het harnas te jagen, of zoals Nigel Farage eerder scherp opmerkte, door Griekenland aan de grond te nagelen met behulp van de trojka en de Griekse democratie te vermoorden. Het land de wil op te leggen. In hoeverre is de eurofiel in Brussel en Den Haag dan in staat om de verkiezingen van haar lidstaat, of dat van andere EU lidstaten te tarten of te manipuleren?

    Nigel Farage nam ook het Eurovisie songfestival mee in zijn betoog en wat in feite een groot politiek spel is dat het niet slim is om de vakjury al te serieus te nemen. Vorig jaar belde de Europese kijker massaal in voor Rusland en stond met kop en schouders bovenaan voor de Oekraïne. Het zou betekend hebben dat Rusland dit jaar het festival mocht organiseren maar de vakjury moest nog kiezen en ging massaal voor het liedje van de Oekraïne. Een toevalligheid? Daar geloof ik niet in. De finale mocht niet naar Moskou maar moest en zou naar Kiev gaan.

    Daarnaast ging in Brussel het geluid rond dat het WK voetbal waarvan Rusland de aanstaande gastheer is om redenen verboden zou moeten worden. Er werden allerlei manieren gezocht tot en met randzaken om Rusland te dwarsbomen. En zo werd muziek en sport onderdeel van een geopolitiek schouwspel wat op zich schandalig is. Ik vind het een enorme tekortkoming van een stel politici die niet beter kunnen dan dit.

    En zo zijn er verscheidene voorbeelden en verschillend van aard. En of het nou om een groot of klein voorbeeld gaat. Ik ben van mening dat als men één zaak verneukt de rest vanzelf een koud kunstje wordt. Wie kent de grap van de criminele leugenaar die zijn vak niet goed verstond en toen de politiek maar in ging.

    Neem de Franse verkiezingen van vorige week die gewonnen werden door een voormalige bankier van het Rothschild imperium, Emmanuel Macron. Voor de uitslag zat ik vlak voor achten voor de buis gekluisterd en kijkt u even mee, nog 30 seconden te gaan en we weten het…

    Nog 20 seconden, en 5, 4, 3 ,2 ,1, en daar staat het,

    65%

    En we krijgen nu definitief door dat ze voor Macron bestemd zijn. Zoals u ziet 65% staat op het scherm en nu verschijnt ook de foto van Macron erbij in beeld. Bedankt voor uw aandacht.

    Je kunt je afvragen of deze cijfers kloppen. Hoe lopen dergelijke processen? Hoe wordt het gecontroleerd? De snelheid waarmee de uitslag binnenkomt plaats ik ook vraagtekens bij. Klopt het wel allemaal wat we te zien krijgen?

    Een manier om verkiezingsmanipulatie definitief tegen te gaan is zo goed als onmogelijk. Of je zou alle stemgerechtigden van Nederland naar de Nevada woestijn moeten laten overvliegen waar elke politieke partij een groot gebied krijgt toegewezen. Partijvakken waar de kiezer na politieke voorkeur in mag gaan staan. Vervolgens laat je een drone overvliegen om de mensenmassa’s qua omvang in kaart te brengen.

    32 likes
   • J. Hofmans schreef:

    Kan kloppen wat je zegt… maar dat heb ik niet alleen met de VVD. Al die partijen stellen niets voor en vertegenwoordigen het volk niet. Dan zijn we wel snel uitgepraat lijkt me. Waar moet men op stemmen dan? Partij voor de Dieren?

    3 likes
 • Cisco schreef:

  Toch mooi om te zien dat een man als Jean-Paul Juncker, voorzitter van de Europese Commissie, zijn “Leiderschap” zo te grabbel gooit.
  De machts-arrogantie neemt het langzaam over, dit laat duidelijk het niveau zien van waar de EU eigenlijk voor staat, het probleem “EU” lost zich kennelijk, van binnen uit, vanzelf op..

  9 likes
 • leon*** schreef:

  google > the world in 2017

  en dan met name het wheel of fortune
  lijkt of merkel word geraakt door de bliksem
  maar als je goed kijkt blijft daar de klepper hangen.
  de andere 2 zijn wilders en le pen aan de vlaggen te zien.
  dus 3 voorspellingen goed op 1 plaatje door degene die de touwtjes in handen hebben

  5 likes
 • War on Error schreef:

  Niet alleen dat. Er voltrekt zich een coup in de Europese Commissie.
  Juncker trekt steeds meer macht naar zich toe, en houd zich onbereikbaar voor Parlementariërs, zelfs zijn commissarissen.

  De EU gaat zwaar op de militaire toer. Onlangs heeft het haar eigen leger hoofdkwartier geopend.
  De Franse verkiezingen zijn gigantisch gemanipuleerd – om ‘Rothschild – Global Young Leader’ Macron als agent van de Yanks aan de knoppen te zetten.
  De agent van de Yanks in Duitsland – wordt ook weer naar een nieuwe termijn geloodst.

  De EU woekert als een kwaadaardig gezwel. Geld is de baas, het volk het doelwit.
  http://www.geennieuws.com/2017/05/duitsland-neemt-weer-de-macht-over-in-europa-zonder-een-schot-te-lossen/

  Na Hans Speidel en Adolf Heusinger was Von Kielmansegg de derde Duitse oorlogsmisdadiger die een hoge post bij de NAVO kreeg.
  In december 2003 werd Nazi Bilderberg trekpop Jaap de Hoop Scheffer secretaris-generaal bij de NAVO, hij werd op 1 augustus opgevolgd door Nazi Bilderberg trekpop Rasmussen, waarna Nazi Bilderberg trekpop Stoltenberg op 1 oktober 2014 tot heden secretaris-generaal is van Nazi NAVO.

  1+1=2, nazi-NAVO + nazi-EU = (Federale) EU-Superstaat met eigen leger en paramilitaire organisatie: http://www.nowtheendbegins.com/european-union-moves-forward-plan-launch-eu-military-headquarters-brussels/
  http://peterstuivenberg.nl/2017/02/03/eu-op-weg-naar-het-vierde-rijk/

  Satanisme in bestuurslagen in Nederland.
  Toeval? wil dat Macron ook uit deze bankwereld komt, waarover deze ex-investment banker zijn traumatische ervaringen openbaart. Daar is deze satanische werkwijze gemeengoed is.

  Fr. + D. is dus satanisme in het kwadraat: https://cooperatiedevrijemedia.nl/2017/03/de-macht-achter-het-grote-geld-onthullingen-van-een-insider/

  De (verzwegen) agenda van Macron liegt er niet om,
  militair samenwerkingsverdrag met Canada (grootschalige operaties in Afrika – bodemschatten roven);
  massaal subsidies naar innovaties van wapentuig
  de burgers (in Europa) ophokken in Rockefellers’ Smart cities; ‘Smartseille’ (Marseille) is pilot; conform de Transitiemappen van het WEF-Davos.
  versnelde islamisering van de EU; 2-talig onderwijs, en subsidiering bouw enorm veel moskeeën;
  onbeperkt gluren, tappen, censureren, burgers vervolgen, opsluiten en martelen.
  enorm volume nieuwe staatsschulden – om moslims hun voorkeursbehandeling te financieren;
  etcetera

  Wat voor UKIP (Farage) geldt, geldt voor het hele netwerk van alt-rechts in de EU-landen,
  Politieke clowns in de EU – in de Europese alliantie – ingehuurd om te surfen op sentiment: Fractie Europa van Naties en Vrijheid – De Likudniks ín het EP; de EU van binnenuit kapen: http://www.europarl.europa.eu/meps/nl/search.html?politicalGroup=4907

  Ze worden er best voor betaald – clandestien, of althans voor een belangrijk deel buiten de boeken (zie het interview hierboven met de openbaringen van de ex-bankier).

  De coup in de EU wordt ook nog eens bevestigd door het feit dat Trump naar S.A. vloog om Iran de oorlog te verklaren. S.A. koopt het benodigde wapentuig, en gaat dat op de wijze van de Syrische genocide inzetten – middels proxy-legers;
  Trump bezoekt verder nog Tel Aviv, Vaticaan en . . . Macron, en Brussel. G20 in Hamburg? http://www.andereuropa.org/kalender/hamburg-massaprotest-tegen-g20/

  Alles draait om wapenhandel, oorlogen gaande houden of anders uitlokken. Het hele ‘groei’- model is opgehangen aan de doctrine van ‘The Long War’, de nimmer eindigende wereldoorlog.

  De EU en de VS trekken de toekomst als een plastic zak over onze hoofden. De Policor monopolitiek vind dit het ideaal van ‘Vooruit’, ‘Voorwaats’, ‘En March’, ‘Moving on’; ‘samen’, ‘together’ brullen ze ook.

  Ons land wordt – van alle kanten – aangevallen, zelfs van binnenuit. Dit is moderne oorlog.
  Zomerreces dan maar een keer overslaan . . .

  Die dit afdoen als een theorie van een complot, zitten er dus zelf ín.

  3 likes
  • exegese schreef:

   Messcherpe analyse @war on error, zo is het helemaal en niet anders. Het is maar te hopen dat het plan van het dievengilde zo snel mogelijk als een kaartenhuis inéén stort. Anders ziet het er beroerd uit voor ons. Hun doel is verre van integer of mensvriendelijk.

   1 likes
 • G raes schreef:

  Heeft Farage ooit al zelf eens zijn “scheef en achterlijk uitziend, neanderthaelersface” in de spiegel verder bestudeerd? …en welke indruk dit geeft als kritikaster op Europese leiders…

  1 likes
 • J. Hofmans schreef:

  Niet dat ik iets met de EU en de EU-baas Juncker heb, maar was het niet meneer Farage die zich als een rat terugtrok uit de politiek om de spindoctor van Trump te worden? Waar staat deze Farage nou werkelijk voor? Voor zijn eigen bedrijf?

  1 likes
 • Wim schreef:

  Ik was ook zelf verbaasd, dat May weer een verkiezingsdag uitstelde.

  0 likes
 • eu opa schreef:

  Tuurlijk moeten er goede deals gemaakt worden maar je kan niet verwachten dat je in je eentje sterk staat. Het was gewoon niet erg slim om europa te verlaten. En om dan ook nog even nieuwe verkiezingen uit te schrijven je dan vraag je er om.
  Ze krijgen wat zwaar ze om gevraagd hebben uit Europa betekend uit europa.

  Dat betekend dat je moet gaan onderhandelen over handels betrekkingen maar ja je hebt al eeuwen lang met alle landen oorlog gevoerd en zelfs een land als India tot slaaf gemaakt, oorlog gevoerd met het vaste land als of het je hobby was.

  Het is te hopen dat er nog wat van terecht komt maar wat mij betreft hebben ze hun kaart overspeelt.
  en eerlijk gezegd van mij mag de hele politiek daar in een keer door de plee gespoeld met die breed bek kikker Farage voorop.

  Tuurlijk speelt europa hier vuil op in maar wat wil je dan, toen de euro in gevoerd is zijn we de helft van ons spaargeld kwijt geraakt weet je nog? Daar is Lodoncity grotendeels mee aan de haal gegaan.
  Aan alles komt een eind ook aan het koloniale gegraai van Engeland.

  Dokken die 100 miljard Euro en dat geld ook voor Griekenland, terug dokken dat geld.

  Europa is opgezet om ons tegen het opkomend Azie te beschermen en ook tegen Amerika.
  Zonder europa zijn we gewoon het haasje zo als Engeland dat nu is. En zij hebben er zelf voor gekozen!!!!!!!!!
  Geef ze het dan ook.

  0 likes
 • x

  Check Also

  artsen

  Artsen roeren zich: ‘Laat gezonde bevolking naar oude normaal terugkeren’

  Een gastbijdrage van prof. dr. Jean-Luc Gala, ...

  coronavaccin

  Meer problemen met coronavaccin AstraZeneca: tweede proefpersoon ziek

  Tijdens testen met het coronavaccin van AstraZeneca ...

  >