CoronaMens en Dier

‘Agnes Kant is schuldig aan misleiding over de gevaren van de covid-vaccins’

Help door dit met kennissen op je socials te delen!

Het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) wil dat hevige bloedingen tijdens de menstruatie als mogelijke bijwerking worden opgenomen in de bijsluiters van de coronavaccins van Pfizer en Moderna. Het Lareb heeft hier vele duizenden meldingen uit ons land over binnengekregen.

Directeur van het Lareb Agnes Kant maakte het publiek vorig jaar wijs dat er weinig aan de hand was met menstruatieschade, ondanks ruim 13.000 officiële meldingen na injectie, merkt data-analist Daniël van der Tuin op. “Er blijkt toch wel iets aan de hand te zijn.”

Eind vorig jaar zei Kant in een interview met het AD: “Ik denk dat we inmiddels kunnen stellen dat de angst voor de coronavaccins onterecht is geweest. Over de gehele linie zien we weinig afwijkends ten opzichte van andere vaccins.”

Niets aan de hand

Ze zei ook: “Gelukkig zijn de bijwerkingen zeldzaam. Er is sowieso geen enkele aanwijzing dat de vaccins leiden tot onvruchtbaarheid, wat wel eens wordt beweerd.”

Van der Tuin zei toen: “Ruim 800.000 gemelde bijwerkingen, 3500 ziekenhuisopnames en 550 doden volgens haar eigen database. En een enorme onderrapportage volgens de Groene Rekenkamer. Maar volgens mevrouw Kant is er niets aan de hand.”

Vaccinatiealliantie

Daarnaast blijkt dat ze in de Vaccinatiealliantie zat, die in het leven werd geroepen om de vaccinatiebereidheid te verhogen.

Data-analist Cees van den Bos schreef hierover: “Agnes Kant is directeur van het Lareb dat registratie en signalering van bijwerkingen moet doen. Agnes Kant zat ook in de Vaccinatiealliantie vanaf het begin in 2019. Dat belangenclubje waar de Denktank Desinformatie uit is ontstaan. Zijn die rollen met elkaar te verenigen?”

FVD-Europarlementariër Marcel de Graaff haalt uit: “Agnes Kant is schuldig aan misleiding over de gevaren van de covid-vaccins.”


4.9 149 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
138 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jeroen 🐝
Jeroen 🐝
5 maanden geleden

Ik schuif het Lareb in het vervolg aan de Kant.

Victor Hugo
Victor Hugo
5 maanden geleden

Laten veroordelen door eerlijke rechters (als die nog bestaan) en opsluiten voor misdaden tegen de mensheid!

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
5 maanden geleden

Zulke IDIOTEN doen alles voor GELD !! Deze soort mensen zijn emotie gevoelloos…

Herman R
Herman R
5 maanden geleden

Zoals verw8! Met de Lareb = t Kantje 🤏boord…🙈

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

138
0
We lezen graag je reactie!x