Homepagina » Buitenland » Franse arts opgesloten in psychiatrische inrichting: ‘Ze willen hem de mond snoeren’
arts

Franse arts opgesloten in psychiatrische inrichting: ‘Ze willen hem de mond snoeren’

In Frankrijk is een longarts vijf maanden geschorst omdat hij weigerde een mondkapje te dragen. Daarnaast is een Franse professor opgesloten in een psychiatrische inrichting nadat hij te zien was in een documentaire waarin felle kritiek wordt geuit op het coronabeleid.

Het Franse regionale gezondheidsagentschap ARS heeft afgelopen vrijdag bepaald dat longspecialist Patrick Bellier vijf maanden niet mag werken ‘in het belang van de volksgezondheid’. Dr. Bellier weigerde op het werk een mondkapje te dragen en wilde ook geen patiënten helpen die er één droegen.

De arts zei tegen persbureau AFP: “Ik mag vijf maanden mijn beroep niet uitoefenen omdat ik geen mondkapje wil dragen. Welkom in de Macron-dictatuur!” In september verklaarde hij tegenover de Franse Orde van geneesheren: “Ik ben een longarts, ik moet de gezichten van mensen kunnen zien! Ik ben geen extremist, maar het dragen van een mondkapje is zinloos en maakt me gek.” Bellier sloeg waarschuwingen van de Orde in de wind, waarna de ARS ingreep.

Steun

Een andere Franse arts is opgesloten in een psychiatrische inrichting in de plaats Uzès. Afgelopen zaterdag verzamelden tientallen mensen zich buiten de inrichting om steun te betuigen voor professor Jean-Bernard Fourtillan, schrijft nieuwssite The Connexion.

Ze riepen: ‘Libérez Fourtillan!’ (laat Fourtillan vrij). Eén betoger zei dat ze er waren om solidariteit te betuigen met mensen die een vrije geest hebben en dingen voor anderen hebben gedaan, en het lef hebben om op te staan tegen de grote instituties.

Fourtillan werd onlangs geïnterviewd voor een tv-documentaire waarin scherpe kritiek wordt geuit op het coronabeleid. De professor zei onder andere dat het Franse Pasteur-instituut het nieuwe coronavirus heeft gecreëerd.

De mond te snoeren

De autoriteiten claimen dat hij is opgenomen in verband met het ‘geven van experimentele behandelingen’.

Zijn aanhangers zeiden dat het besluit om hem te laten opnemen bewijst dat ‘de regering corrupt is’ en dat ‘de laboratoria de dienst uitmaken’. Eén betoger zei dat de arts is opgenomen om hem ‘de mond te snoeren’.

Fourtillan krijgt inmiddels ook steun uit wetenschappelijke hoek. Paul Deheuvels, lid van de Franse academie van wetenschappen, eist dat hij wordt vrijgelaten uit de kliniek. “Ik ken hem al vele jaren en kan u verzekeren dat hij gezond van geest is,” zegt Deheuvels, die Fourtillan verder omschrijft als iemand met een grote reputatie en een sterke persoonlijkheid.


[The Connexion]

5 33 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Maria
Maria
4 maanden geleden

Ja, dat heeft altijd gewerkt. De dissidentenaanpak. De russische woestijn zat er vol mee. Daar komen ze nu niet meer mee weg. Wij worden en zijn wakker.

Marion
Marion
4 maanden geleden

Corona is een sluier om de waarheid te versluieren.

paul dino
paul dino
4 maanden geleden

Zal er een tijd aanbreken dat ook Leden van de Rutte Maffia opgepakt worden?

Frank
Frank
Reactie op  paul dino
4 maanden geleden

Nog even geduld. Deze criminelen zullen eindigen, waar criminelen horen. In America worden de messen geslepen. Als de rechtbanken alle zaken van Trump blijven weigeren, dan zal er militair worden ingegrepen. Daarna is de deepstate aan de beurt, waar ook Rutte en zin criminelen toe behoren.

Pippie
Pippie
Reactie op  Frank
4 maanden geleden

Het is ook onaanvaardbaar. wat een corruptie!

Anita
Anita
Reactie op  Frank
4 maanden geleden

Uw vermoeden is volstrekt onjuist. Er gaat helemaal gebeuren. We zullen hooguit geconfronteerd worden met een opstand tussen twee groepen: degenen die in vrijheid willen leven (rechtspopulisten) tegen degenen die al hun vrijheden en bezittingen willen opgeven om daarmee veiligheid en eerlijkheid te creëren . Deze opstand wordt uiteindelijk beëindigd ten gunste van degenen die al hun vrijheden willen inleveren. Dat regime wordt de nieuwe werkelijkheid.

Dubito
Dubito
Reactie op  Anita
4 maanden geleden

Dat is de ‘New World Order’. Zie Klaus Schwab en het World Economic Forum. Het plan wordt consequent uitgevoerd en hij is er bar trots op.

Wim Q
Wim Q
Reactie op  Anita
4 maanden geleden

Anita,
Onder welke steen en hoelang geleden bij er onderuit gekropen, je moet toch echt je ogen uit je reet halen om te zien wat er werkelijk gebeurd, je praat niet over 2 groepjes die tegenover elkaar staan zien jou bekrompen hersen nu echt niet wat er loos is of wil je het gewoon niet zien, dit is een strijd tussen het goed en slecht, het slechte onder leiding van de duivel him self
Dat jij je vrijheid wil opgeven is jou keuze maar je voorouders draaien hun om in hun graf bij jou uitspraak en zullen zeggen wij hadden dat kind nooit mogen verwekken, ik snap ubberhaubt niet dat jij hier op deze site zit en niet met een muilkorf voor de tv hangt en en een natte doos krijg van diegene die op die moment alles maar dan ook alles bewust naar de klote helpen om hele andere reden dat de cojona parodie.
Jij ben echt stekeblind voor wat er daadwerkelijk gaande is in deze zieke corrupte wereld.

FRANKIE jij heb helemaal gelijk, geduld gaat beloond worden en het gespuis zal geen zege vieren, geduld de messen zijn geslepen zorg dat je aan de goeie kant staat.

Anita
Anita
Reactie op  Wim Q
4 maanden geleden

Ik heb geenszins aangegeven dat ik mijn vrijheid wil opgeven. Hoe kom je daarbij?? Waar staat dat in mijn tekst? Men treft een groot aantal berichten aan. Ga lekker met popcorn op de bank zitten, want binnenkort is het onrecht bestreden. Q-beweging gaat het voor je oplossen. Nog maar te zwijgen over bepaalde mensen die speculeren over massa-arrestaties. Kortom, je treft een hoop onzinberichten aan (valse-hoop). Het staat je vrij om valse-hoopberichten te geloven. Betrouwbare berichten (als je de waarheid kunt onderscheiden van onzinberichten) liggen tegenwoordig niet bepaald voor het oprapen.

Melder
Melder
Reactie op  Wim Q
4 maanden geleden

Je hebt helemaal gelijk hoor Wim. Kom mensen, hang die vlag ondersteboven uit je raam!

Martin13
Martin13
Reactie op  Wim Q
4 maanden geleden

@wim Q sorry hoor maar hier moet toch effe wat van zeggen hoe jij Anita bejegent kan echt niet en je leest niet goed! Ik denk dat jij een grote mond hebt maar in werkelijkheid in je broek poept. Anders reageer je niet zo overdreven en grof. En wat jij zegt dat dit een strijd is tussen goed en kwaad dat kan wel zo zijn maar haar uitspraak spreekt dat niet per definitie tegen. Wat doet het kwade het liefst partijen tegen elkaar opzetten om daar (mis)gebruik van temaken. Je ziet gewoon dat er al 2 kampen zijn mensen die alles wat die Rutte zegt voor zoete koek slikken en de andere groep die het doorziet. Niet voor niets roepen sommige al langer voor een harde langere lockdown terwijl er geen bewijzen voor zijn dat die helpen. Het enige wat men doet is veel meer testen en dat 1 op 1 koppelen aan besmettingen. En Anita heeft nergens gezegd haar vrijheid op te willen geven dus leg een ander geen woorden in de mond. En gegeven de geschiedenis zijn haar uitspraken nog niet zo gek. Ik hoop echter dat het anders gaat maar dat hele deepstate verhaal word ik ook beetje moe van waarmee ik niet zeg dat hij niet bestaat. Maar die gasten erachter creëren vaak zelf meerder verhalen om het publiek te bedonderen. Tenzij Trump hulp krijgt van hogerhand zie ik hem niet die werelwijde corrupte elite verslaan hoe graag ik dat wel zou willen. Maar paar jaar geleden had niemand gelooft dat wij in deze huidige situatie zouden zitten zeker niet na 40-45 maar het nu niet in een rechtstreekse oorlog komt maar op een andere gluiperige stiekeme kwaadaardige manier onder het mom van een virus en klimaatcrisus word de hele wereld door kwaadaardige stinkend rijke elite langzaam overgenomen. En worden wij in agenda 2030 gepushed. Zolang het millitaire apparaat en de politie niet de kant van de burgers gaan staan/kiezen zal het moeilijk worden om het tij nog te keren. Want eerst was het als de vaccines er zijn gaan we terug naar normaal en nu praten ze alweer anders nu zal er ondanks de vaccines nog langer maatregels nodig zijn.

Victoria
Victoria
Reactie op  Anita
4 maanden geleden

Communisme verpakt als idealisme… Tja…

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Anita
4 maanden geleden

Ha ha wat heeft U gegeten paddestoelen soms, U hallucineerd Mijnheer, de vrijheid van denken overwind altijd, hoe dan ook !

Jan
Jan
Reactie op  Jenne Sr.
4 maanden geleden

Ook als straks (bijna) iedereen gevaccineerd is?

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Anita
4 maanden geleden

Beste Anita, je stelt; ” Diegenen die al hun vrijheden en bezittingen willen opgeven om daarmee veiligheid en eerlijkheid te creëren.” Is dat ook jouw perceptie, vraag ik me af, er zijn tegenwoordig een heleboel mensen die de taal niet goed machtig zijn en hun mening heel slecht verwoorden… dus ben jij ook van mening dat bezittingen opgeven veiligheid en eerlijkheid creëert of citeer je een mening van een ander. Voor het geval dat je ook dit soort illusies koestert, verwijs ik je toch naar China onder Mao ( 45 miljoen tot 65 miljoen( 76 miljoen is ook mogelijk volgens div. bronnen) doden in 4 jaar tijd *) en ook nu nog( concentratiekampen met Oeigoeren, Christenen en Tibetanen en ook Chinezen z.g andersdenkenden, als slaven) en Rusland onder Stalin, had 20 tot 40 miljoen doden (sommigen denken 50 miljoen) op zijn geweten*) en
Pol Pot van Cambodja >>1.6 miljoen in 3 jaar tijd was 20% van de bevolking.
Hitler(nationaal-socialisme) tussen de 20 en 22.5 miljoen doden.
Het communistisch/socialistisch virus, kent dus veel meer doden dan welke pandemie dan ook..wantrouw derhalve iedereen die met beweringen komt die inherent zijn aan deze politieke kleur, want ook in deze regimes is vrijheid en bezittingen voor een hele kleine laag weggelegd en i.t.t. het kapitalisme dood en verderf voor de massa’s.
De Globalisten willen een communistische wereld, want dat is de natte droom van iedere psychopaat, ineens ben je geen strafbare serial killer meer maar doodt je voor de “goede zaak”.
Dus aan al die jongeren die je huis willen ..doe wat iedere huisbezitter gedaan heeft, ga er hard voor werken of wil je door rivieren van bloed waden omdat je een luie psychopaat bent???

* https://www.ibtimes.com/how-many-people-did-joseph-stalin-kill-1111789

*https://www.heritage.org/asia/commentary/the-legacy-mao-zedong-mass-murder

Ana
Ana
Reactie op  Frank
4 maanden geleden

Laat ze opschieten met het aanpakken van al die boeven.

Rebel&Girl
Rebel&Girl
Reactie op  Frank
4 maanden geleden

Dus jij denkt dat Amerika hier in Europa de rotzooi gaat komen opruimen, ze hebben zelf genoeg vijanden op dit moment om zich zorgen over te maken. Dit zullen we toch echt zelf moeten doen . Niemand zal bereid zijn om je te helpen als jij als land, als volk, zelf niet daartoe bereid bent.

Jasper
Jasper
Reactie op  paul dino
4 maanden geleden

Anders maar met hooivorken en fakkels het torentje bestormen.

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  paul dino
4 maanden geleden

Nog even geduld, hier worden de messen ook al geslepen.

Wim Q
Wim Q
Reactie op  Marie-Jeanne
4 maanden geleden

Hier ook hoor, we staan echt niet alleen

Nelis.
Nelis.
4 maanden geleden

Vreselijk!! Dit gaat echt heel erg ver. Zal me niets vebazen als het hier ook gaat gebeuren op termijn. We gaan naar een Europese dictatuur!!

Marie-Jeanne
Marie-Jeanne
Reactie op  Nelis.
4 maanden geleden

Ik ben benieuwd wat er op oudjaarsdag gaat gebeuren, daar de kabinet op oudjaarsdag de avondklok (22.00 uur ) wil invoeren.

Geen schaap
Geen schaap
Reactie op  Marie-Jeanne
4 maanden geleden

Dat wordt dikke ellende met illegaal vuurwerk en rellen. De jeugd is de frustratie beu en zoekt een uitlaatklep om de woede af te reageren. Extra politie op straat zal niets helpen.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Geen schaap
4 maanden geleden

Met hoe meer de straat op, des te beter.

Dubito
Dubito
Reactie op  Marie-Jeanne
4 maanden geleden

Gigantisch vuurwerk en potten- en pannenconcert. Afgesloten met het Wilhelmus.

Henk.
Henk.
Reactie op  Dubito
4 maanden geleden

laat het wilhelmus maar weg

Henk.
Henk.
Reactie op  Marie-Jeanne
4 maanden geleden

Als de mensen massaal de straat op gaan kunnen ze niks en daarbij gaat het ook om de vrijheid van hun zelf hun kinderen en klein kinderen. En willen ze die in een dictatuur laten opgroeien?

Dubito
Dubito
Reactie op  Nelis.
4 maanden geleden

Wereldregering. Lees 1984 van George Orwell, geen fictie meer maar werkelijkheid. De eerste bladzijden geven al de huidige toestand weer. De rest zal snel volgen. Het boek was een waarschuwing, maar werd een handleiding.

Henk.
Henk.
Reactie op  Nelis.
4 maanden geleden

Die is er al jaren , het enige verschil is met vroeger dat nu alles aan het daglicht komt

linda
linda
4 maanden geleden

Nu mark en hugo nog!

johny
johny
4 maanden geleden

Het blijft natuurlijk een roep onder gelijk gestemde hier maar dit is dus tiranie en dictatuur van het zuiverste soort. Helaas mensen, we moeten echt in opstand komen gele hesjes aan als protest dan maar. Of een mondkapje laten bedrukken met ¨ode aan de dictatuur¨

Lucky
Lucky
4 maanden geleden

Men stevent willens en wetens af op een burgeroorlog, dat is duidelijk. Vraag is wanneer de rest van de schapen wakker wordt.

Wim Q
Wim Q
Reactie op  Lucky
4 maanden geleden

Die zijn wakker lucky het is alleen nog niet ingedaald bij de rest, de messen zijn geslepen is echt nog een kwestie van tijd en dit zijn de laatste stuiptrekking van die satanaanbidders, het komt goed ik heb er alle vertrouwen in

Melder
Melder
Reactie op  Wim Q
4 maanden geleden

Verspreid deze linken voordat het verwijderd wordt! Gooi ze op rumble , parler of bitchute!
https://www.youtube.com/watch?v=EAyerSURhJ0
George Magazine February 1997 – PART 1 – Survival Guide to the Future – JFK Jr
https://www.youtube.com/watch?v=3dXqOmMWy38
George Magazine February 1997 – PART 2 – JFK JR Interviews Bill Gates
https://www.youtube.com/watch?v=YYJ67pGwx74
George Magazine February 1997 – PART 3 – Platform 2020
https://www.youtube.com/watch?v=zT-PwyjpwpQ
George Magazine February 1997 – PART 4 – Lung Attacking Virus – Bill Gates JFK JR
https://www.youtube.com/watch?v=ndMQUydmR8U
George Magazine February 1997 – PART 5 – Hillary Clinton Indictment – JFK JR
https://www.youtube.com/watch?v=dLy6cFsA5HI
George Magazine February 1997 – PART 6 – Bill Clinton’s Reality Check – JFK JR

Alice
Alice
Reactie op  Lucky
4 maanden geleden

Dat is ook de bedoeling. Om ons dan met harde hand de kop in te slaan en daarna is de NWO 100% een feit.

Badmuts
Badmuts
Reactie op  Alice
4 maanden geleden

Dat zal best kunnen, in het leger en bij de politie zitten heel veel psychopaten.

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Lucky
4 maanden geleden

De meesten zitten onder de drugs, of tranquilizers, of alcohol, ze verstoppen hun geweten, zijn bang voor de réaliteit !

Pieter Gelens
Pieter Gelens
4 maanden geleden

We gaan naar een al tientallen jaren geleden geplande, wereldwijde marxistische samenleving. Sommige landen zijn al bezig met quarantaine kampen.

Dubito
Dubito
Reactie op  Pieter Gelens
4 maanden geleden

De agenda wordt keurig uitgevoerd. Luister en kijk (oh nee, kijk maar niet, niet goed voor je nachtrust) naar Klaus Schwab (daar zitten Merkel , Macron en Rutte ook bij op schoot) van het World Economic Forum en de Great Reset. Alles is exact gepland en is openlijk te volgen: dus niks complottheorie.
Uit deze nachtmerrie word je niet wakker, helaas.

mordormolle
mordormolle
Reactie op  Dubito
4 maanden geleden

U vergeet ‘onze’ Belgische premier De Croo. Hij is in 2013 aangesteld als voorzitter van de vergrijzingsdenktank van WEF https://www.knack.be/nieuws/belgie/alexander-de-croo-voorgedragen-als-vicevoorzitter-vergrijzingsdenktank-wef/article-normal-103069.html?cookie_check=1608126303

rop
rop
4 maanden geleden

De heksenjacht is begonnen,

Henk R
Henk R
4 maanden geleden

Als phychiatisch patiënt aangemerkt worden. Dan hebben ze ook het recht om een vaccinatie spuit in je te douwen. Als we niet uitkijken gaat het hier ook gebeuren en als phychiatisch patiënt heb je helemaal niets in te brengen, immers je bent gevaarlijk voor de omgeving.

Helm
Helm
Reactie op  Henk R
4 maanden geleden

Hoe kom je daar nou bij?
Het kan zo geregeld worden, maar is niet automatisch zo.
Althans op dit moment

x

Check Also

van haga

‘Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar’

Een strijdvaardige Wybren van Haga meldde zich ...

advocate

Duitse advocate doet zeer dringende oproep: ‘Word eens wakker uit je corona-coma!’

Op zondag 11 april deed Beate Bahner, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

61
0
We lezen graag je reactie!x