Het Complot

‘Pizzagate’ dijt verder uit: Complottheorie over ‘pedofiel netwerk Clinton’ brengt veel teweeg

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Pizzagate, een complottheorie over een pedofiel netwerk geleid door Hillary Clinton, dijt steeds verder uit.

Laten we voorop stellen dat pedofilie een groot probleem is in deze wereld. Een nog groter probleem is dat de mensen die zich er schuldig aan maken, er keer op keer mee weg lijken te komen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De Britse tv-legende Jimmy Savile kon bijvoorbeeld jarenlang kinderen en vrouwen misbruiken. Uit een onderzoeksrapport bleek dat zijn werkgever, de BBC, op de hoogte was van het misbruik.

‘Roofzuchtige slangen’

Acteur Elijah Wood, bekend van Lord of The Rings, onthulde eerder dit jaar dat jonge acteurs in Hollywood massaal worden misbruikt door hooggeplaatste ‘roofzuchtige slangen’ uit de filmindustrie.

Vorig jaar bleek uit een aflevering van het Australische tv-programma 60 Minutes dat een aantal van de meeste gerespecteerde Britten zich schuldig hebben gemaakt aan pedofilie.

De Britse parlementsleden, ministers, Lords en spionnen worden ervan verdacht deel te hebben uitgemaakt van een goed georganiseerd pedofielennetwerk.

Niets tegen deed

Kinderen van acht en negen jaar oud werden overgebracht naar door de staat beheerde woningen en vervolgens misbruikt door parlementsleden. Volgens het programma zijn de media betrokken geweest bij de cover-up rond dit schandaal.

Het Britse parlementslid Simon Danczuk zei tegenover Sky News dat de Britse oud-premier Margaret Thatcher wist dat politici kinderen misbruikten, maar er niets tegen deed.

Het probleem doet zich dus zelfs voor in de allerhoogste overheidskringen.

Duizenden mensen geloven nu dat een pedofiel netwerk met leden in de hoogste rangen van de Amerikaanse Democratische Partij opereert vanuit een pizzarestaurant in Washington.

Link

Eigenaar James Alefantis en medewerkers van Comet Ping Pong kregen honderden doodsbedreigingen via sms, Facebook en Twitter.

Alefantis organiseerde een geldinzameling voor de campagne van Hillary Clinton en e-mailde daarover met campagnemanager John Podesta. Die mails werden in november gelekt door WikiLeaks.

Gebruikers van 4chan speculeerden over een link tussen de pizzeria en de Democratische Partij. Al snel doken op Reddit en Twitter berichten over Pizzagate op.

Zwaarbewapende man

Zondagavond dook er zelfs een zwaarbewapende man op bij de pizzeria die naar eigen zeggen bezig was met een eigen onderzoek naar het kinderpornonetwerk.

De man bedreigde klanten in Comet Ping Pong met zijn automatische geweer, die vluchtten en de politie waarschuwden. De belager loste een schot, maar werd uiteindelijk ingerekend.

Verhaal

Michael Flynn junior, de zoon van de Amerikaanse generaal Michael Flynn, twitterde afgelopen weekend over Pizzagate, waarna hij zijn positie in het overgangsteam van Donald Trump noodgedwongen moest opgeven.

Flynn junior twitterde: “Totdat wordt aangetoond dat #Pizzagate niet klopt, zal het een verhaal blijven.”

‘Dat wordt pedofilie genoemd’

Pizzagate wordt afgedaan als een onzinverhaal, maar er zijn hier en daar ook tegengeluiden hoorbaar.

De Amerikaan Steve Pieczenik, voormalig plaatsvervangend onderminister van Buitenlandse Zaken, plaatste bijvoorbeeld pas geleden een video op YouTube waarin hij het volgende zei:

“We weten dat ze allebei [Bill en Hillary Clinton] een belangrijke rol speelden bij de zogeheten Lolita Express, een vliegtuig van Jeff Epstein, een rijke multimiljonair die naar de Bahama’s vliegt waar Bill Clinton en Hillary seks kunnen hebben met minderjarigen. Dat wordt pedofilie genoemd.”

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
7 jaren geleden

Vol in de eindtijd, de maskers gaan af en het kwaad zal worden geopenbaard. Blijf alert want een kat in het nauw, de satanische elite, maakt rara sprongen.

rob
rob
7 jaren geleden

Tijd voor onderzoek hier in Nederland ,alle hooggeplaatsten hun levens wijze laten onder zoeken , of ze aan pedofiel doen..

ferrimassi
ferrimassi
7 jaren geleden

De bewijzen zijn indirect, maar er zijn zoveel toevalligheden die je niet kan negeren. De suggestieve kunst alleen is niet voldoende. Maar de duidelijke pedo terminologie op zijn instagramm en pedo logo’s zijn onmiskenbaar. Wat is de kans dat twee bedrijven naast elkaar allebei pedo logo’s gebruiken? En dan heb je ook nog de rare bands die er spelen met dezelfde logo’s in videoclips. Er stink daar iets in washington, dat is wel duidelijk.

Franss
Franss
7 jaren geleden

Hilarisch verhaal, wel jammer dat er een “gunman” op af ging om dat misbruik “in the basement” persoonlijk en gewapend een halt toe te roepen.
Alleen hadden ze helemaal geen “basement” in die pizzatent :-)))

General Flynn Twitterder trouwens dat hij zeer onder de indruk was van die zogenaamd onthullende Podesta mails, maar zijn zoon ging net een stapje te ver voor Trump, dus die moest er wel uit, maar Pappa Flynn niet.

Back to top button
42
0
We lezen graag je reactie!x