Homepagina » Het Complot » ‘Pizzagate’ dijt verder uit: Complottheorie over ‘pedofiel netwerk Clinton’ brengt veel teweeg
'Pizzagate' dijt verder uit: Complottheorie over 'pedofiel netwerk Clinton' brengt veel teweeg

‘Pizzagate’ dijt verder uit: Complottheorie over ‘pedofiel netwerk Clinton’ brengt veel teweeg

Pizzagate, een complottheorie over een pedofiel netwerk geleid door Hillary Clinton, dijt steeds verder uit.

Laten we voorop stellen dat pedofilie een groot probleem is in deze wereld. Een nog groter probleem is dat de mensen die zich er schuldig aan maken, er keer op keer mee weg lijken te komen.

De Britse tv-legende Jimmy Savile kon bijvoorbeeld jarenlang kinderen en vrouwen misbruiken. Uit een onderzoeksrapport bleek dat zijn werkgever, de BBC, op de hoogte was van het misbruik.

‘Roofzuchtige slangen’

Acteur Elijah Wood, bekend van Lord of The Rings, onthulde eerder dit jaar dat jonge acteurs in Hollywood massaal worden misbruikt door hooggeplaatste ‘roofzuchtige slangen’ uit de filmindustrie.

Vorig jaar bleek uit een aflevering van het Australische tv-programma 60 Minutes dat een aantal van de meeste gerespecteerde Britten zich schuldig hebben gemaakt aan pedofilie.

De Britse parlementsleden, ministers, Lords en spionnen worden ervan verdacht deel te hebben uitgemaakt van een goed georganiseerd pedofielennetwerk.

Niets tegen deed

Kinderen van acht en negen jaar oud werden overgebracht naar door de staat beheerde woningen en vervolgens misbruikt door parlementsleden. Volgens het programma zijn de media betrokken geweest bij de cover-up rond dit schandaal.

Het Britse parlementslid Simon Danczuk zei tegenover Sky News dat de Britse oud-premier Margaret Thatcher wist dat politici kinderen misbruikten, maar er niets tegen deed.

Het probleem doet zich dus zelfs voor in de allerhoogste overheidskringen.

Duizenden mensen geloven nu dat een pedofiel netwerk met leden in de hoogste rangen van de Amerikaanse Democratische Partij opereert vanuit een pizzarestaurant in Washington.

Link

Eigenaar James Alefantis en medewerkers van Comet Ping Pong kregen honderden doodsbedreigingen via sms, Facebook en Twitter.

Alefantis organiseerde een geldinzameling voor de campagne van Hillary Clinton en e-mailde daarover met campagnemanager John Podesta. Die mails werden in november gelekt door WikiLeaks.

Gebruikers van 4chan speculeerden over een link tussen de pizzeria en de Democratische Partij. Al snel doken op Reddit en Twitter berichten over Pizzagate op.

Zwaarbewapende man

Zondagavond dook er zelfs een zwaarbewapende man op bij de pizzeria die naar eigen zeggen bezig was met een eigen onderzoek naar het kinderpornonetwerk.

De man bedreigde klanten in Comet Ping Pong met zijn automatische geweer, die vluchtten en de politie waarschuwden. De belager loste een schot, maar werd uiteindelijk ingerekend.

Verhaal

Michael Flynn junior, de zoon van de Amerikaanse generaal Michael Flynn, twitterde afgelopen weekend over Pizzagate, waarna hij zijn positie in het overgangsteam van Donald Trump noodgedwongen moest opgeven.

Flynn junior twitterde: “Totdat wordt aangetoond dat #Pizzagate niet klopt, zal het een verhaal blijven.”

‘Dat wordt pedofilie genoemd’

Pizzagate wordt afgedaan als een onzinverhaal, maar er zijn hier en daar ook tegengeluiden hoorbaar.

De Amerikaan Steve Pieczenik, voormalig plaatsvervangend onderminister van Buitenlandse Zaken, plaatste bijvoorbeeld pas geleden een video op YouTube waarin hij het volgende zei:

“We weten dat ze allebei [Bill en Hillary Clinton] een belangrijke rol speelden bij de zogeheten Lolita Express, een vliegtuig van Jeff Epstein, een rijke multimiljonair die naar de Bahama’s vliegt waar Bill Clinton en Hillary seks kunnen hebben met minderjarigen. Dat wordt pedofilie genoemd.”

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
bert s
bert s
4 jaren geleden

Vol in de eindtijd, de maskers gaan af en het kwaad zal worden geopenbaard. Blijf alert want een kat in het nauw, de satanische elite, maakt rara sprongen.

rob
rob
4 jaren geleden

Tijd voor onderzoek hier in Nederland ,alle hooggeplaatsten hun levens wijze laten onder zoeken , of ze aan pedofiel doen..

ferrimassi
ferrimassi
4 jaren geleden

De bewijzen zijn indirect, maar er zijn zoveel toevalligheden die je niet kan negeren. De suggestieve kunst alleen is niet voldoende. Maar de duidelijke pedo terminologie op zijn instagramm en pedo logo’s zijn onmiskenbaar. Wat is de kans dat twee bedrijven naast elkaar allebei pedo logo’s gebruiken? En dan heb je ook nog de rare bands die er spelen met dezelfde logo’s in videoclips. Er stink daar iets in washington, dat is wel duidelijk.

Franss
Franss
4 jaren geleden

Hilarisch verhaal, wel jammer dat er een “gunman” op af ging om dat misbruik “in the basement” persoonlijk en gewapend een halt toe te roepen.
Alleen hadden ze helemaal geen “basement” in die pizzatent :-)))

General Flynn Twitterder trouwens dat hij zeer onder de indruk was van die zogenaamd onthullende Podesta mails, maar zijn zoon ging net een stapje te ver voor Trump, dus die moest er wel uit, maar Pappa Flynn niet.

MrWaldeck
MrWaldeck
Reactie op  Franss
4 jaren geleden

De eigenaar van deze pizzatent vertelt zelf dat er WEL een basement (kelder) onder zijn restaurant zit.
http://www.metroweekly.com/2015/04/from-scratch-james-alefantis/
” Like our sauce — we harvest a whole crop of organic tomatoes — 10 tons of tomatoes every year. Can them all, store them in the basement, have like a harvest party when it gets loaded in.”, aldus Alefantis in April 2015.

Dus wie is Franss dan om zelfs de eigenaar van de pizzatent tegen te spreken?

Franss
Franss
Reactie op  MrWaldeck
4 jaren geleden

“They ignore basic truths,” Alefantis tells BBC Trending. For instance, the conspiracy supposedly is run out of the restaurant’s basement. “We don’t even have a basement.”
http://www.bbc.com/news/blogs-trending-38156985

MrWaldeck
MrWaldeck
Reactie op  Franss
4 jaren geleden

Dus in 2015 vertelt ie trots dat hij de tomaten in de kelder bewaard. En nu ze ‘m verdenken dat ie kinderen misbruikt in die kelder, ontkent hij dat er een kelder is.

Gelukkig hebben we de fotos nog, met zeer vreemde commentaren.
http://archive.is/jXWrG

Franss
Franss
Reactie op  MrWaldeck
4 jaren geleden

Is ie verhuisd? Bedoelde hij een basement onder het pizzarestaurant of elders?
Die foto bewijst zo natuurlijk niks, dat kan ook op zolder zijn. Wel zie je dat het een koelruimte is.

“Last month, in an effort to prevent unfounded rumors about his restaurant from spreading, Alefantis went so far as to hold an impromptu Q&A session with protesters outside the pizzeria, inviting several inside for a look around. The protesters filmed the encounter and tour, which did not feature the basement that has drawn so much attention — because Comet Ping Pong has no basement.”

Gelukkig hebben we de video nog, met zeer vreemde commentaren:
https://youtu.be/gKTiUaloDDA?t=255
https://theringer.com/pizzagate-fake-news-conspiracy-theories-d43412f06157#.6qtd1ldom

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
4 jaren geleden

LS…

In Nederland zijn al zoveel zaken bekend die niet worden onderzocht of worden ontkent tot in de hoogste regionen dat je er moe en misselijk van wordt. En dat gaat maar door met al die schijnheilige rotkoppen die wuivend en grijnzend door het leven gaan omdat ze weten dat ze juist in Nederland onschendbaar zijn. Als alles juist in Nederland bekend wordt dan houdt Nederland op te bestaan ! Een voorbeeld is de Antroposofie die zowat drijft op pedofilie te beginnen in de zogenaamde Vrije Scholen waar in mijn tijd leraren met leerlingen aanpapten alsof het de normaalste zaak van de wereld was. En dat gaat maar door en niemand doet er wat aan. Te ziek voor woorden !

densie
densie
Reactie op  Caesar Lion Cachet
4 jaren geleden

even wachten hoor….waar haal je dít vandaan….
blijft er dan niets meer heel?
Elk mensenkind heeft het recht op te groeien in liefde, om in en na de pubertijd zélf de keuze te maken met wie en waar seks te beleven…van pril stadium onderzoek tot werkelijke vrije beleving met wie en waar een mens, jongen/meisje, man/vrouw dat wenst….
NOOIT en te nimmer ongewenst…afblijven!!!
ben ik nu een idealist? een goedgelovige? of gewoon een gezonde denker….voelende…bewust…

namaste

tavi
tavi
4 jaren geleden

“Gebruikers van 4chan speculeerden over een link tussen de pizzeria en de Democratische Partij.”
Wat is er mis met een een pizzeria-eigenaar die een partij zou steunen? Niets toch? Maar de (vaak anonieme) posters beweerden hoofdzakelijk ook (zonder ook maar iets van bewijs te hebben) dat er pedofilie in het spel was. Dat allemaal om –aan de hand van een verzameling van insinuaties en leugens- de Clinton-campagne te beschadigen. Dat is wat men tegenwoordig als “fake news”, “nepnieuws” of “post-truth” omschrijft. Het hele verhaal draait rondom het bewust creëren en verspreiden van valse geruchten, om dat tot de conclusie te komen dat er zoveel “toevalligheden” zijn dat er wel een kern van waarheid moet zijn.

Maar dan heb je nog fanatiekelingen die dat allemaal geloven. Tot zelfs een idioot die gewapenderhand dit alles maar eens beslist te controleren.

Kees Loodtviool
Kees Loodtviool
Reactie op  tavi
4 jaren geleden

Waarom denk je dat het niet klopt dan?

tavi
tavi
Reactie op  Kees Loodtviool
4 jaren geleden

waarom denk je dat het wel zou kloppen? Gewoon omdat je graag zou hebben dat het klopt? Het is gewoon een verzameling van geruchten en insinuaties, zonder ook maar een greintje van bewijs.

Heidi
Heidi
Reactie op  tavi
4 jaren geleden

Geen greintje van bewijs? Sh*t… hallo….wordt eens wakker !
Nee bij jou moeten ze echt aan je deur kloppen en bekennen dat ze aan pedofilie doen of wat ?! Of wacht , waarschijnlijk weer eentje die meteen z’n uitleg klaar heeft staan zonder zelf nog maar tien minuten de moeite te doen er iets over op te zoeken!

obscura66
obscura66
Reactie op  tavi
4 jaren geleden

schuld zijn de russen. ja toch ?

Logiter
Logiter
4 jaren geleden

David ijk had wéér gelijk!

Kees Loodtviool
Kees Loodtviool
Reactie op  Logiter
4 jaren geleden

David (gel)ijk! ;0)

Robert
Robert
Reactie op  Kees Loodtviool
4 jaren geleden

David Icke zelf dan maar even aan het woord laten:

”… De obsessie van het satanisme met de energie van kinderen leidt me naar pedofilie, dat wereldwijd zo woekert dat de schaal ervaren bijna niet te vatten is. Zelfs de FBI zei in 2015 dat het seksueel misbruik van Amerikaanse kinderen tegen een ‘epidemische niveau’ aanzat en daar is een reden voor.

Archons die pedofielen in bezit hebben genomen zetten deze misbruikers in als voertuig of kanaal en trekken tijdens de seksuele activiteit vanuit de wortelchakra aan de onderzijde van de wervelkolom de energie van het kind weg.

De energie van een kind voordat de puberteit inzet is voor het Archon-virus als nectar en dat is de voornaamste reden waarom pedofilie zo wijdverbreid is. Dit is vooral van toepassing op de elite-lagen van de samenleving waar zich zoveel Archon-bezeten mensen en Archon-Reptiliaanse hybriden bevinden.

Er zijn politie-‘onderzoeken’ opgezet, met codenaam na codenaam, om de waarheid boven water te krijgen (dat wordt gezegd) maar jaren later is er nog steeds geen enkele politicus bij de kraag gevat. Sommige oprechte politieambtenaren zijn erg betrokken en doen wat ze kunnen binnen een commandostructuur dat niet wil dat de onderste steen boven komt. Er werd overduidelijk een dekmantel aangebracht waarbij vooral uitgerangeerde C-list beroemdheden gebruikt werden om de aandacht bij de politici weg te krijgen en terwijl ik dit schrijf is er in de Britse media (inclusief de BBC zoals gewoonlijk) duidelijk een gecoördineerde campagne gestart om het idee te verwerpen dat deze politieke en VIP-ringen echt bestaan, ondanks het vele bewijs daarvoor.

Een ‘onderzoek’ van de overheid werd uitgesteld door het aanstellen van twee voorzitsters die zo ongelofelijk ongepast waren dat zij moesten aftreden. Zij zouden Leon Brittan, een getuige van het eerste uur hebben moeten ondervragen die moest uitleggen waarom er geen actie genomen was op een dossier die hem overhandigd was en Westminster pedofiele politici en anderen onthulde en plotseling ’zoek’ raakte.

De eerste aangewezen voorzitster was de zus van de Thatcher procureur-generaal Lord Michael Havers die samen met Leon Brittan fundamenteel betrokken was bij het wegmoffelen van de pedofiliezaak. De tweede was een vriendin van Brittan en zijn vrouw en woonde in dezelfde straat. Dit veroorzaakte behoorlijke vertraging in de aanvang van het onderzoek – genoeg voor Brittan om te sterven aan ‘lang aanwezige kanker’ wat nog nooit eerder vermeld was.

Nadat hij overleden was werden er ‘geheime’ overheidsdocumenten gevonden die in verband stonden met zijn seksuele activiteiten samen met die van andere bekende politieke pedofielen. Brittan en Havers waren beiden pedofiel en dat is de reden waarom zij deze doofpot in werking hadden gezet.

Het pedofielenverhaal van Westminster brak in 2011 tot de mainstream door na de dood van voormalig BBC entertainer en disc-jockey met de naam Jimmy Savile. Hij was bekend van het zijn van wat ze een ‘karakter’ noemen, terwijl hij in feite een pedofiel van record-brekende proportie was zoals door de politie en de media bevestigd werd na een televisiedocumentaire die in 2012 de boel verder aanzwengelde.

Ik geef deze korte achtergrond over Savile omdat vanaf hem vele andere stipjes te verbinden zijn. Ten eerste was hij niet alleen maar een pedofiel maar een pooier van kinderen voor de rijken en de beroemden. Dit belangrijke feit is niet in de mainstream uitgekomen en dat verklaart hoe hij decennium na decennium zijn gang heeft kunnen gaan met zijn verbazingwekkende niveau van pedofiel misbruik dat bekend was bij de Gevestigde Orde, politie, inlichtingendiensten en leden van de regering, en steeds de rugdekking kreeg om ermee weg te komen.

Het collectieve Archonweb en de pedofiele en satanistische netwerken hebben al deze instituten geïnfiltreerd en nog velen meer. Savile was een expert in het leveren van kinderen aan hen en zij zouden hem niet laten vallen. Zijn hoofd was hun hoofd.

Christine Fitzgerald vertelde me ook in 1998 over de nauwe banden van Savile met de Koninklijke familie en dat prinses Diana hem niet kon uitstaan omdat hij zo vunzig was. Zij had het bij het juiste eind.

Deze nauwe banden met het inner sanctum van de koninklijken worden verdoezeld maar zij onthullen en verklaren zoveel. Hij was met name dik met Vlad de paalstekers’ bloedlijnfamilielid prins Charles. De media meldde na Savile’s onthullingen dat hij een ‘licentie tot rondzwerven’ had in het Londense paleis van Charles en het was hem ‘gegeven ongekende toegang te hebben tot alle Koninklijke paleizen zowel op de boven- als de benedenverdiepingen’ …”

Caesar LionCachet
Caesar LionCachet
Reactie op  Robert
4 jaren geleden

LS…

Heel goed dat je dit geplaatst hebt ! In Nederland wordt Joris Demmink beschermd door het Koninklijk Huis ! Anders zou de pleuris uitbreken en Nederland ophouden te bestaan !

Anoniem
Anoniem
4 jaren geleden

Ik waarschuw even, ik neem in dit stukje geen blad voor de mond.
Dus verder lezen, op eigen risico.

Als er iets vast zit in het collectieve onbewustzijn van de mensheid,…. This is it.

Ontkenning is het grote sleutel woord, iets wat je ontkent, gaat liniarecta naar het onbewuste gebied.
De realiteit is dat 1 op de 6 kinderen misbruikt word.
Maar dit is een voorzichtige schatting. Ik denk dat het eerder 1 op de 3 in meer of mindere mate.
Je hoort in het nieuws de excessen van volwassenen die vele kinderen misbruikt hebben.
Maar de realiteit is erger.

Kinderen zowel jongen als meisjes van baby tot adolescent, worden op grote schaal misbruikt door vaders, ooms, opa,s buurmannen, broers, neven ect. deze familieleden hebben banen als leraren, zwemmeesters, dokters, therapeuten, en de overige beroepen en vrijwillige functies waar ze veel met kinderen in contact kunnen komen.

Kortom de daders zijn meestal altijd, BEKENDEN.

Een pedofiel heeft maar een paar minuten of korter met een kind nodig.
Maar veelal bereid hij zijn slachtoffer al jaren lang voor met manipulatie en korte fysieke handelingen.

De schade die een kind oploopt is enorm, waar een volwassene op cel niveau getraumatiseerd wordt tijdens een aanranding, daar beschadigen kinderen op moleculair niveau.
Erg jonge kinderen hebben ook nog kans op zenuwstelsel beschadigingen, door de energie van het orgasme van de dader.

Een slachtoffer van kindermisbruik heeft levenslang.
In mijn ogen is er maar een exact passende straf voor sex met kinderen en dat is verwijderen “het deel” en de delen die de hormonen produceren
Dit is de enige garantie die je hebt, dat hij niet in herhaling valt.
Dat deze staf niet gehanteerd word is barbaars.
Er is niet een iemand die bij de zedenpolitie werkt die er net zo overdenkt.
Als je ziet hoe berekenend vele pedofielen te werk gaan, dat is gruwelijk.

Dat het in ALLE kringen voorkomt is allang geen nieuws meer, maar voor de mensen die het nog ontkennen,
heb ik hier een vraag…
Waarom ontken je het?

echt vreselijk!
echt vreselijk!
Reactie op  Anoniem
4 jaren geleden

Kinderen moeten beschermd worden voor deze beesten!
volwassen kerels die het kunnen om kleine kinderen en zelfs babys?????!!! te Verkrachten!!!
ik was echt gechokeerd toen ik dit voor het eerst hoorde dat zoiets bestond! ik kan mij niets bij voorstellen en wil het ook niet weten!!!
dit zijn geen mensen die babys en kleine kinderen willen neuken dit zijn gemene lage zielen beestachtige demonen vuile beesten!!! waar is de zelfbeheersing van deze beesten??!!
Dieren zijn dieren, dus noem een dier niet meer in het vervolg ” beest ”
de enige vuile beestten zijn kinderverkrachters!!
een beestachtige moment van geiligheitd, maken deze beesten levens van babys en kleine kinderen kapot!
hoe kan iemand een een kind zoiets aandoen??!! om het helemaal kapot te maken lichamelijk en geestelijk!!!
bah bah bah! haalt gewoon bloed onder mijn nagels vandaan!!

Caesar LionCachet
Caesar LionCachet
Reactie op  echt vreselijk!
4 jaren geleden

LS…

Pedofelie is een satanische en demonische energie waar vooral diep laffe karakters aan lijden. Het gaat tenslotte om de marteling van de allerzwakste… Je kan het o.a. terugvoeren naar de oorlogen waar piloten met veel plezier de burgers waaronder vrouwen en kinderen bombarderen vanaf veilige hoogte etc.

Faith
Faith
Reactie op  Anoniem
4 jaren geleden

* Anoniem, tegen wie heb je het? Of zit je ons hier allemaal een incest/misbruik verleden aan te praten?

Anoniem
Anoniem
Reactie op  Faith
4 jaren geleden

Beste faith
Ik zuig deze feiten niet uit mijn duim,
Googel maar eens,
Kindermisbruik hoe vaak komt het voor.

Er zit een enorme ontkenning op.
Ik zou willen dat het niemand overkwam. ik zou ook willen dat niemand het deed.
Helaas zeggen de cijfers iets anders.

Als je misbruikt bent en je hebt daar een ontkenning op zitten, is het zo dat je daar pas mee kan stoppen, als je sterk genoeg bent geworden om het aan te kunnen.
Het gros van de mensen die ernstig misbruikt zijn hebben het zo diep weggedrukt dat het nooit boven komt.

Ik ken zelfs therapeuten die sessies geven aan insect slachtoffers, maar die zelf misbruikt zijn, en er zelf een ontkenning op hebben zitten.
Zo krachtig werkt ontkenning.

Naar hoeveel daders er zijn, is nog nooit onderzoek gedaan.
er zijn slecht schattingen, en zie zijn uit verhouding.

Ik spreek daarom ook over collectief on bewustzijn. Het is onder tafel geveegd.
Er is dus sprake van een vertekent beeld.

Als je op dit onderwerp een heftige reactie hebt, of een ontkenning …..
Ik zeg ik niet dat je dan slachtoffer bent, maar stel gewoon de vraag, waarom heb je die?

Ik heb het niet speciaal tegen iemand maar tegen iedereen, omdat ik vind dat het iedereen aangaat.
Het is niet voor niets dat in gevangenissen pedofielen het haasje zijn.
95% van de gedetineerde is misbruikt.

De maatschappelijk inpakt is enorm, ik zou er een boek over kunnen schrijven.

Faith
Faith
Reactie op  Anoniem
4 jaren geleden

Prima dat je het boven tafel wil hebben en goed dat jij er druk mee bent, maar wat ik aan wil geven is dat je nu niet moet gaan pushen, eigenlijk ben je min of meer aan het eisen/dwingen, dat iedereen, ook al kun je je niets herinneren en je gewoon lekker in je vel zit, of je nu een heftige reactie hebt of een ontkenning, dat je toch echt misbruikt bent en dat iedereen misbruikt is. Ik vind dat raar.

D3bb
D3bb
Reactie op  Anoniem
4 jaren geleden

@ Anoniem.

Ik begrijp waar je naar toe wilt en wat je bedoelt!

Mensen die een zorgeloze kindertijd en jeugd hebben meegemaakt zijn (vaak) moeilijker te benaderen over hetgeen dan mensen die zorgwekkende dingen hebben meegemaakt.

Ik snap je volledig…

Ik durf open te zijn in hetgeen wat ik mee heb gemaakt en dat is misbruik door een neef van mijn moeder. Ik heb als kind aangegeven dat ik door hem misbruikt werd… Ik werd beschuldigt van leugens door mensen die mij hoorde te beschermen. Dit heeft mij zodanig beschadigt dat ik dit probleem blijf behouden (het vertrouwen geven) ik werk nu elke dag heel hard om die beschadiging weg te nemen. Kan ik volledig herstellen of blijft dit een heersende factor in mijn leven… Ik heb goede hoop maar besef mij ook de andere kant.

Mensen beseffen vaak gewoon helemaal niks! De mens is informatief zwakbegaafd! We spreken niet meer van nature vanuit feiten en kennis we spreken tegenwoordig vanuit onwetendheid en aannamens.

Dit is geheel mijn ervaring… Maar kijk eens naar de taboe op sex!
Ik ben nu even heel grof puur om een punt te maken lol

We neuken ons eigen helemaal gek we creëren er kinderen mee maar zodra er gesproken word over een k*t of een l*l komt er schaamte tevoorschijn…
Waarom schuilt er schaamte in sex misschien is dat wel de reden dat pedofilie zo extreem veel voorkomt!?

Ik mag jou wel Anoniem jij kijkt vooruit en je richt je op feiten…

Ik reageer normaal nooit maar deze stukje van mij deel ik bij deze graag!

En hopelijk ga je die boek schrijven!!! 😉

Groeten Debbie

wat?!
wat?!
Reactie op  D3bb
4 jaren geleden

We neuken ons eigen helemaal gek we creëren er kinderen mee maar zodra er gesproken word over een k*t of een l*l komt er schaamte tevoorschijn…
Waarom schuilt er schaamte in sex misschien is dat wel de reden dat pedofilie zo extreem veel voorkomt!?

Ik mag jou wel Anoniem jij kijkt vooruit en je richt je op feiten…”

dat jij iedereen over een kam scheert vind ik rare feiten! spreek aub voor je zelf, met je ” We neuken ons eigen helemaal gek ” en omdat er niet over sex gepraat wordt is misschien de oorzaak dat volwassenen mafkees kinderen wil verkrachten??
in nederland is er echt geen taboe op sex, er word genoeg over sex gepraat openlijk, en wel gewoon op tv, alle tv zenders beginnen savonds met vrouwen sex bel lijnen tv, of is dit misschien maar een rookgordijn om zogenaamd de waarheid te verhullen , dus merendeel is gewoon een ordinaire kinderverkrachter volgen jou, en het zijn allemaal zelf misbruikte gevallen die het doen?? beetje raar verhaal jou schrijven!
Ben het helemaal eens met nickname Faith!!

Caesar LionCachet
Caesar LionCachet
Reactie op  Faith
4 jaren geleden

LS…

Wie de schoen past, trekke hem aan !

Caesar LionCachet
Caesar LionCachet
Reactie op  Anoniem
4 jaren geleden

LS…

Voor iedereen die nu in de kramp en ontkenningsreflex schiet, Google maar eens: Steinerscholen en neem een dagdeel om alles te lezen.

Lehcim
Lehcim
4 jaren geleden

James Alefantis, de zielige eigenaar van een pizzashop aldus de mainstream media.

Maar we hebben het hier niet om zo maar een pizza shop. Deze hing vol met porno grafische afbeeldingen met misbruikte kinderen en babys, bloed. Er worden vreemde bijeenkomsten in zijn pizzeria gehouden waarbij sex en pedofie een grote rol speelt. Zijn gasten zijn belangrijke politici.

James Alefantis bezoekt regelmatig het Witte huis en publiceert de meest verschikkelijke afbeeldingen op het internet. Hij bezit meerdere villa’s en behoort tot de top 50 van invloedrijkste mensen in Washington.

En ja, dat alles door tot laat in de avond pizza’s te bakken in een obscure pizzeria in de buitenwijk van Washington.

Wie de waarheid wil weten: snel op youtube de bewijzen downloaden, op dit moment wordt het internet schoongeveegd. Dit schandaal is groter dan alles wat we tot nu toe gezien hebben en zal gevolgen hebben tot in Nederland.

http://pizzagate.kissr.com/

lees en huiver
lees en huiver
4 jaren geleden

Ter wetenschap voor allen hier, Al in 2008 heeft Janett Seemann alarm geslagen over hoog geplaatste kinderverkrachters! Jane heeft zelfs een brief aan Merkel en de Paus toen ter tijd geschreven en om hulp gevraagd, maar beiden namen geen actie, lees en huiver! (van het internet gehaald al in 2008)
The 29-year-old Janett Seemann, who caused a furor by two video messages on the internet some weeks ago, has vanished without a trace. The network provider bluehost.com, where Mrs. Seemann had her web pages, had blocked her account after the publishing of shocking news. Janett Seemann had done researches in the child porn milieu and had found terrible facts. Among others on the quiet she accused a high EU commissioner of being involved in the child porn scandal. On her web page she reports about criminal networks, which kidnap children and deliver them to beasts, which rape and even kill them. Furthermore, she found out that these networks are obviously so mighty that they manipulate the media and redirect everything to networks on the internet in order to draw off the attention from the actual scandal.

In her public video messages the 29-year-old Janett Seemann (sports coach) brings a charge of child abuse and at the same time points out that the offenders are obviously protected by justice, but those, who hint at this crime, are obviously defamed and libeled by the German press. Her messages to the public, which are addressed to Angela Merkel and the Pope, report of 2,100 children who have vanished in Germany per year and who could not have been retraced until today. What she had learned by her report made her – as measured by law and morality – inform the public directly in order to let us know the seriousness of the situation. She accuses the offenders of maintaining networks in Europe, also affecting Germany, which kidnap children, sell, prostitute and deliver them to beasts, which abuse, torture and kill them.

Since that time Janett Seemann has vanished without a trace. On the internet it is already speculated that she has told the public too much and that it might be that she has been kidnapped by the concerned criminal networks for this reason.

x

Check Also

who

WHO past criteria coronatest aan vanwege vals-positieven

De WHO heeft experts gewaarschuwd dat ze ...

trump

Trump in afscheidstoespraak: Het beste moet nog komen

President Donald Trump heeft dinsdag in een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x