Homepagina » Mens en Dier » Bosma: ‘Ik en miljoenen Nederlanders willen af van de NPO’
bosma
Foto: Partij van de Arbeid (PvdA) CC BY 3.0

Bosma: ‘Ik en miljoenen Nederlanders willen af van de NPO’

De gemiddelde Nederlander kijkt steeds minder tv en dat stemt PVV-Kamerlid Martin Bosma positief. “De boze droom van de volksopvoeders van de NPO schrompelt elke dag verder in elkaar.”

Vooral jongeren hebben hun buik vol van de staatsomroep. Bosma stelt dan ook voor om de NPO na de volgende verkiezingen onder te brengen bij een directoraat ouderenzorg van het ministerie van Volksgezondheid. “Verzorgingstehuizen, bejaardentehuizen, de NPO, spataderenzorg, rollators, Nieuwsuur, gehoorapparaten; allemaal in één hand zodat synergie kan optreden.”

Er is namelijk sprake van een volledige lockdown van journalistiek

De DDR-tv stond voor socialisme, de NPO-tv staat voor diversiteit. Alles wat negatief kan afstralen op niet-blanken wordt zoveel mogelijk onder de pet gehouden. Het aanleggen van rassenlijsten lag na de Tweede Wereldoorlog ietwat moeilijk, maar die gevoeligheid is ingeleverd voor de diversiteit. Bij ‘Dit is M’ werden na de dood van seriecrimineel, drugsverslaafde en zwangere-vrouwen-in-elkaar-schopper George Floyd maandenlang zwarte mensen met gillende sirenes naar de studio gesleept, alwaar ze konden klagen over racisme, aldus Bosma.

Na de onthoofde leraar in Frankrijk zou je denken: nu zitten al die NPO-programma’s vol met mensen die het slachtoffer zijn van moslims of asielzoekers. Maar wie dat nog verwacht, is intens dom. Er is namelijk sprake van een volledige lockdown van journalistiek.

De NPO was de afgelopen maanden de megafoon van Black Lives Matter, een uiterst gewelddadige en racistische club waarmee het oerblanke Mediapark zich goed kan identificeren. Het hoofd digital van de NOS – Bosma mocht van voorzitter Van der Hul (PvdA) geen namen noemen – heeft in zijn Twitter-bio staan ‘BLM’, Black Lives Matter.

Waar kan ik mijn abonnement op de NPO opzeggen?

Links is een kerk en een kerk kan niet zonder satan. Eerst was iedereen ermee bezig om Pim Fortuyn te slopen en hem pootje te lichten. Nu is de satan Donald J. Trump. Elke samenzweringstheorie wordt geadopteerd, elke roddel is er nieuws. Zoals bijvoorbeeld de Russian collusion, het verhaal dat de president zou hebben samengewerkt met de Russische geheime dienst bij zijn verkiezingscampagne. Het is absolute apekool, maar het past in de inclusie en dus gillen ze jarenlang deze samenzweringstheorie, en wij moeten het betalen. Over de laptop van de totaal demente Joe Biden zijn ze een stuk stiller.

Bosma had maandag tijdens de commissievergadering over de wijziging van de mediawet maar één vraag aan minister Slob voor Media: “Waar kan ik mijn abonnement op de NPO opzeggen? Ik en miljoenen Nederlanders willen er gewoon vanaf.”

4.7 147 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
doornbos
doornbos
4 maanden geleden

Klopt. Ook van de NPO wil ik af. Overigens niet zozeer voor mezelf. Mede door het gif van de Staatsomroep gedragen de mensen ook in mijn omgeving zich als volslagen idioten. Mensonterend. Wat een volk. Over een paar uren is het officieel opnieuw en wederom oorlog. Een situatie die de volstrekte leeghoofden zonder radio, tv en internet nimmer voor elkander hadden gekregen. Mondiaal loopt alles geheel volgens plan. Individueel zelfbeschikkingsrecht? ‘Heel leuk, maar nu even niet!’.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
4 maanden geleden

Ik ben bepaald geen jongere en ik kijk al 20 geen staatstelevisie meer. Kan ik iedereen aanraden. Geef mij maar de door Kasja zo ongewenste andere media want ik vorm liever mijn eigen oordeel. Ik begrijp dat onze heersers dat ongewenst vinden maar zolang de overheid zwijgt over de manier waarop ze aan hun kennis komen kijk ik liever naar bv cafe weltschmerz of, brrrr, viruswaarheid die altijd keurig netjes aan bronvermelding doen.
Ik kan zelf wel denken en beslissen of ik ergens mee verder ga of niet. En op het gebied van geloofwaardigheid scoren onze heersers niet zo goed.
Denk hier maar eens over na: Ten tijde van de tweede golfoorlog stonden ze ook te trappelen om de hielen van aartsleugenaar Bush te likken. Twee miljoen onschuldige burgers kwamen om het leven. En hoe goed werden wij geïnformeerd?
Ik heb zelf gedacht en ik wil niet verder met deze regering.

jtprf
jtprf
Reactie op  Rob Bentvelzen
4 maanden geleden

ook ik kijk al inmiddels 12 jaren geen tv, en lees eventueel goede lectuur, of kom hier eens vaker kijken.
Voor de rest Mr Bentvelzen, doe ik s’avonds liever
mijn hobbies. Veel leuker dan tv onzin.

S.C.F
S.C.F
4 maanden geleden

Chapeau Martin dit is precies wat miljoenen nederlanders en IK van de
Nederlandse
Propaganda
Omroep vinden! !
Weg met die Linkse Kerk De Geestelijke Moordenaars van ONZE Pim Fortuyn. .

Marko
Marko
4 maanden geleden

Ik wil wel de NPO Houden

PREDATOR
PREDATOR
Reactie op  Marko
4 maanden geleden

Waarom?

Rob
Rob
Reactie op  PREDATOR
4 maanden geleden

Ik ook alleen zonder de linkse machthebbers!!!!!!!!!

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Marko
4 maanden geleden

Dat geldt voor meer mensen met een psychische stoornis.

Rob
Rob
Reactie op  Marko
4 maanden geleden

De NPO is hetzelfde als de propaganda van de Nazi’s. Dan moet je dus ook nog steeds bezet zijn door een Nazi beleid. Het enige verschil is dat het nu onze eigen politiek en MSM is die dat beleid voert.

Grappig dat op het moment van deze reactie er 6 duimpjes omhoog zijn en 66 duimpjes omlaag. Het getal waar de NPO door wordt beheerst.

jtprf
jtprf
Reactie op  Rob
4 maanden geleden

wat een nonsens wat u nu aanhaalt.

jtprf
jtprf
Reactie op  Rob
4 maanden geleden

wbt Nazi , altijd dat zelfde geouwehoer.
Propaganda is wat het is en gebruikt door iedereen tot zijn beste kunnen. En bestond al lang voor snorremans

non conformist
non conformist
4 maanden geleden

Bosma for president.

Rob
Rob
Reactie op  non conformist
4 maanden geleden

Die man is heel goed in het debat! En weet het feilloos te zeggen!

legalize
legalize
4 maanden geleden

precies!

Arijan
Arijan
4 maanden geleden

He he goedemorgen!!….dat werd een keer tijd!!

Stay Positive
Stay Positive
4 maanden geleden

PVV is ook verdeeldheid zaaien. Net als ze zeiden dat Fatima en Mohammed de IC’s innemen. Dat soort zaken verliezen ze punten bij mij. Covid is een HOAX. Helemaal geen Fatima en Mohammed op de IC’s ipv.

Er is geen flikkert aan de hand!!

Schnautze Citizen
Schnautze Citizen
Reactie op  Stay Positive
4 maanden geleden

je werkt duidelijk niet in de gezondheidszorg, hoeft ook niet maar je hebt jezelf ook niet goed geinformeerd. Natuurlijk wel stelling nemen. Wel zo gemakkelijk in de bevestiging van je eigen waarheid.

Willem
Willem
Reactie op  Schnautze Citizen
4 maanden geleden

Ja mensen tekort in de medische zorg. Wegbezuinigd. En de ouderen zorg vergeten in april. Covid is geen eens aantoonbaar, laat staan als doodsoorzaak

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  Schnautze Citizen
4 maanden geleden

Ik werk ook niet in de gezondheidszorg maar lees de cijfers.
Van een normale griep sterven er elk jaar tussen de 4000 en 10.000 mensen Voor corona is dat tot nu toe 6000. Dus helemaal normaal. Het aantal griepdoden is dit jaar met 400 extreem laag. De redenatie gaat dan op de griepdoden opeens coronadoden zijn. Er worden steeds weer 100.000 mensen besmet. 10 tot 20 keer zoveel als maanden geleden toch blijft het aantal doden gelijk.
Ik kan je hier ook een hoop links geven maar dat doe ik niet. Verdiep je er zelf eens in

koddebeier
koddebeier
Reactie op  Stay Positive
4 maanden geleden

Slaap lekker verder !

Reliable Liar
Reliable Liar
4 maanden geleden

Vroeger had je Van Kooten en de Bie en The Young Ones. Heerlijke tv was dat. Nu heb je Lubach ….
Nuff said, nietwaar?

jtprf
jtprf
Reactie op  Reliable Liar
4 maanden geleden

zeg dat wel

Willem
Willem
4 maanden geleden

Tja Bosma kan dat wel willen maar het is net als met de rest van de oppositie, ze hebben helemaal niks in te brengen en kunnen niks veranderen, dus het zijn loze woorden maar geven mensen het gevoel dat er tenminste iemand voor ze op komt, Pvv of Fvd kunnen niks, vangen een goed salaris en vragen nog steeds om donaties.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

Doordat er teveel mensen zijn die denken zoals jij propageerd, krijgen deze twee partijen maar niet de kans om er wat aan te gaan doen. Maar wel de moordenaars van Pim Fortuyn, die sluiten zelfs partijen met de meeste stemmen buiten???

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

Ik ben het met je eens. En dat als trouwe PVV stemmer van het 1e uur.
Ik wil zowel de PVV als FVD tekeer horen en zien gaan over datgene dat velen bezighoudt, n.l. de enorme corona hoax, de vaccinatie die geen vaccinatie is en de gevolgen voor diegenen die dat straks niet willen. Ik wil ze tekeer horen gaan over de plannen van het World Economic Forum, de UN, de WHO en de EU die ons hele vrije bestaan en de toekomst van onze kinderen kapot maakt.
Ik wil ze horen over het MKB en de horeca die worden weggevaagd.
Ik wil ze horen over mondkapjes die behalve gedragsbeïnvloeding geen enkele zin hebben. Sterker nog, een gevaar voor de volksgezondheid vormen.
Ik wil ze horen over die miljoenen immigranten die de EU naar binnen wil halen en waarvoor de boeren moeten oprotten.

De NPO mag van mij vandaag nog weg, maar heeft wat mij betreft veel minder prioriteit dan alle bovengenoemde zaken. En dan is dat nog maar een klein deel dat ons bestaan bedreigt. Die lijst is nog veel langer.
Als je niets met de NPO te maken wil hebben, kan je om te beginnen stoppen met kijken.
Ik ben daar 7 maanden geleden mee begonnen (geen kabel abonnement én geen dvb-t antenne meer) en, als niemand het erover heeft, heb ik niet eens in de gaten dat ze bestaan. Eén maand zonder NPO, maar ook die rotzooi van RTL,SBS6 etc. en je wil nooit meer anders!

Maar als de verkiezingen doorgaan, gaat mijn stem vermoedelijk wel weer naar de PVV (of wellicht FVD). Er zijn geen alternatieven.

jtprf
jtprf
Reactie op  Veterans_Resistance
4 maanden geleden

vandaar dat ik deze Bosma presenteer als eerste man van partij. En die wil best er over hebben, maar de urgente punten
lijst zal wellicht nog afwijken van de uwe.
Echter de PVV is dat niet vergeten, alleen
hoe brengen ze het. Nou, laat die Bosma maar
aan het PVV front. FvD voorman is m.i. niet sluw en geschoold genoeg.
En, wat met ene Hiddema?

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  jtprf
4 maanden geleden

Vergeet één ding niet.
Wilders wordt zwaar beveiligd. Dat maakt hem gevoelig voor chantage.
Hij kan het zich niet permitteren die beveiliging kwijt te raken, of dat gevoelige informatie hieromtrent in verkeerde handen komt.
M.a.w. ‘doe wat wij willen, anders……
Ik zeg niet dát het zo is, maar het zou wel degelijk kunnen.

Maar aan de andere kant is de NPO wel weer een ‘wapen’ van het kabinet. Dus wil ik toch wel enigszins terugkomen op mijn vorig bericht.

‘He who controls the media, controls de masses’.

jenne aakster
jenne aakster
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

Valt me tegen van je Willem, het is al zo weinig die tegenstand dan, als je die nu ook nog af gaat vallen, wat blijft er dan, ze houden vooral deze man de discussie gaande, geeft ten minste een ilussie van wat mogelijk zou moeten zijn, groet !

jtprf
jtprf
Reactie op  Willem
4 maanden geleden

@willem. het zijn geen loze woorden, zeker niet
van dhr Bosma. Maar het is vechten tegen een
enorme muur van weerstand.

x

Check Also

baudet

Baudet kondigt NOS Journaal aan op tv: ‘Nu eerst het Fake News Journaal’

FVD-leider Thierry Baudet was woensdagochtend als medepresentator ...

corona

Waarom het aantal ‘nieuwe coronagevallen’ plotseling keldert

Open een willekeurige website waar coronadata worden ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

67
0
We lezen graag je reactie!x