Homepagina » Mens en Dier » Bosma: ‘Ik en miljoenen Nederlanders willen af van de NPO’
bosma
Foto: Partij van de Arbeid (PvdA) CC BY 3.0

Bosma: ‘Ik en miljoenen Nederlanders willen af van de NPO’

De gemiddelde Nederlander kijkt steeds minder tv en dat stemt PVV-Kamerlid Martin Bosma positief. “De boze droom van de volksopvoeders van de NPO schrompelt elke dag verder in elkaar.”

Vooral jongeren hebben hun buik vol van de staatsomroep. Bosma stelt dan ook voor om de NPO na de volgende verkiezingen onder te brengen bij een directoraat ouderenzorg van het ministerie van Volksgezondheid. “Verzorgingstehuizen, bejaardentehuizen, de NPO, spataderenzorg, rollators, Nieuwsuur, gehoorapparaten; allemaal in één hand zodat synergie kan optreden.”

Er is namelijk sprake van een volledige lockdown van journalistiek

De DDR-tv stond voor socialisme, de NPO-tv staat voor diversiteit. Alles wat negatief kan afstralen op niet-blanken wordt zoveel mogelijk onder de pet gehouden. Het aanleggen van rassenlijsten lag na de Tweede Wereldoorlog ietwat moeilijk, maar die gevoeligheid is ingeleverd voor de diversiteit. Bij ‘Dit is M’ werden na de dood van seriecrimineel, drugsverslaafde en zwangere-vrouwen-in-elkaar-schopper George Floyd maandenlang zwarte mensen met gillende sirenes naar de studio gesleept, alwaar ze konden klagen over racisme, aldus Bosma.

Na de onthoofde leraar in Frankrijk zou je denken: nu zitten al die NPO-programma’s vol met mensen die het slachtoffer zijn van moslims of asielzoekers. Maar wie dat nog verwacht, is intens dom. Er is namelijk sprake van een volledige lockdown van journalistiek.

De NPO was de afgelopen maanden de megafoon van Black Lives Matter, een uiterst gewelddadige en racistische club waarmee het oerblanke Mediapark zich goed kan identificeren. Het hoofd digital van de NOS – Bosma mocht van voorzitter Van der Hul (PvdA) geen namen noemen – heeft in zijn Twitter-bio staan ‘BLM’, Black Lives Matter.

Waar kan ik mijn abonnement op de NPO opzeggen?

Links is een kerk en een kerk kan niet zonder satan. Eerst was iedereen ermee bezig om Pim Fortuyn te slopen en hem pootje te lichten. Nu is de satan Donald J. Trump. Elke samenzweringstheorie wordt geadopteerd, elke roddel is er nieuws. Zoals bijvoorbeeld de Russian collusion, het verhaal dat de president zou hebben samengewerkt met de Russische geheime dienst bij zijn verkiezingscampagne. Het is absolute apekool, maar het past in de inclusie en dus gillen ze jarenlang deze samenzweringstheorie, en wij moeten het betalen. Over de laptop van de totaal demente Joe Biden zijn ze een stuk stiller.

Bosma had maandag tijdens de commissievergadering over de wijziging van de mediawet maar één vraag aan minister Slob voor Media: “Waar kan ik mijn abonnement op de NPO opzeggen? Ik en miljoenen Nederlanders willen er gewoon vanaf.”

4.7 147 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
67 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
doornbos
doornbos
1 jaar geleden

Klopt. Ook van de NPO wil ik af. Overigens niet zozeer voor mezelf. Mede door het gif van de Staatsomroep gedragen de mensen ook in mijn omgeving zich als volslagen idioten. Mensonterend. Wat een volk. Over een paar uren is het officieel opnieuw en wederom oorlog. Een situatie die de volstrekte leeghoofden zonder radio, tv en internet nimmer voor elkander hadden gekregen. Mondiaal loopt alles geheel volgens plan. Individueel zelfbeschikkingsrecht? ‘Heel leuk, maar nu even niet!’.

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Ik ben bepaald geen jongere en ik kijk al 20 geen staatstelevisie meer. Kan ik iedereen aanraden. Geef mij maar de door Kasja zo ongewenste andere media want ik vorm liever mijn eigen oordeel. Ik begrijp dat onze heersers dat ongewenst vinden maar zolang de overheid zwijgt over de manier waarop ze aan hun kennis komen kijk ik liever naar bv cafe weltschmerz of, brrrr, viruswaarheid die altijd keurig netjes aan bronvermelding doen.
Ik kan zelf wel denken en beslissen of ik ergens mee verder ga of niet. En op het gebied van geloofwaardigheid scoren onze heersers niet zo goed.
Denk hier maar eens over na: Ten tijde van de tweede golfoorlog stonden ze ook te trappelen om de hielen van aartsleugenaar Bush te likken. Twee miljoen onschuldige burgers kwamen om het leven. En hoe goed werden wij geïnformeerd?
Ik heb zelf gedacht en ik wil niet verder met deze regering.

S.C.F
S.C.F
1 jaar geleden

Chapeau Martin dit is precies wat miljoenen nederlanders en IK van de
Nederlandse
Propaganda
Omroep vinden! !
Weg met die Linkse Kerk De Geestelijke Moordenaars van ONZE Pim Fortuyn. .

Marko
Marko
1 jaar geleden

Ik wil wel de NPO Houden

x

Check Also

prik

Helft volwassen Nederlanders heeft 3e prik niet gehaald: ‘Coronatoegangsbewijzen en 2G feitelijk opgeblazen’

Afgelopen week hadden bijna 6,5 miljoen volwassenen ...

2g

Onderzoek laat zien dat 2G niets toevoegt: ‘Het momentum kantelt. Doei 2G. En de rest!’

Een 2G- of 3G-toegangsbeleid heeft een minimaal ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

67
0
We lezen graag je reactie!x