Homepagina » Buitenland » Paniek in de tent: 48 mensen gestorven na griepprik
griepprik
Foto: CC0

Paniek in de tent: 48 mensen gestorven na griepprik

In Zuid-Korea zijn 48 mensen gestorven nadat ze de griepprik hadden gehaald. Er zijn ook ruim 1100 meldingen van bijwerkingen gedaan, schrijft de South China Morning Post. Singapore heeft uit voorzorg besloten het griepvaccinatieprogramma op te schorten. Zuid-Korea gaat wel door met prikken, omdat er ‘geen rechtstreeks verband tussen de sterfgevallen en de vaccins is gevonden’. De lokale bevolking maakt zich ondertussen grote zorgen over de veiligheid van de vaccins.

Afgelopen maand moesten 5 miljoen doses van de vaccins vernietigd worden. Minister van Volksgezondheid Park Neung-hoo zei tijdens een persconferentie dat ‘experts uit binnen- en buitenland en deskundigen van de WHO het erover eens zijn dat de bijwerkingen van de vaccins niet opwegen tegen de voordelen’.

Er wordt gebruikgemaakt van de vaccins SKYCellflu Quadrivalent en VaxigripTetra van farmareus Sanofi. Het RIVM gebruikt dit laatste vaccin ook voor het griepseizoen 2020/21.

1500 ouderen

Zuid-Korea heeft inwoners van het land opgeroepen de griepprik te halen. Het land hoopt de kans op een griepuitbraak te verminderen zodat het zich volledig kan richten op de strijd tegen het coronavirus.

Afgelopen jaar stierven meer dan 1500 ouderen binnen 7 dagen nadat ze het griepvaccin hadden gekregen. Volgens de overheid hadden die sterfgevallen niets te maken met de vaccinaties.

Zuid-Korea heeft dit jaar 20 procent meer griepvaccins besteld om een zogeheten twindemic te voorkomen, een uitbraak van zowel het griep- als het coronavirus.

4.5 42 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sjir
Sjir
6 maanden geleden

En nu, prikkie ja / nee.???? 😏

Petrus
Petrus
Reactie op  Sjir
6 maanden geleden

Echt niet!!

Daan
Daan
Reactie op  Sjir
6 maanden geleden

Natuurlijk niet, dat word je dood!

Anna
Anna
6 maanden geleden

Oeps 🙄

Henk
Henk
6 maanden geleden

In nederland is het griepvaccin al bijna op. Ze hadden er 17% extra van ingeslagen. Wie er nu nog 1 wil vist waarschijnlijk achter het net. Maar griep is er niet meer ,ook deze winter op het zuidelijk halfrond is griep bijna verdwenen. En dan toch iedereen met een agressieve campagne om je te laten vaccineren. Anders krijgen de ziekenhuizen het zo druk met al deze griep patiënten en we hebben deze bedden hard nodig voor covid 19 patiënten. Zal wel druk worden in het ziekenhuis deze winter. Ja de correlatie tussen griepprik en covid 19 hebben ze niet willen onderzoeken. Ja die vervelende complotdenkers.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Henk
6 maanden geleden

Ik hoop dat je dat sarcastisch bedoelt.

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  Pieternella
6 maanden geleden

Ik denk het wel Pieternella.
Ook de laatste aflevering van ‘Jensen’ gaat o.a. hierover.

(vanaf 5.21 min. mocht de video vanaf het begin starten)

https://youtu.be/G65Os4OAiJA?t=321

Er wordt nu beweerd dat covid19 sterker is dan de griep en deze heeft weggedrukt/tegengehouden.
En weer zullen er mensen zijn die hier intrappen.

virus
virus
Reactie op  Henk
6 maanden geleden

het grootste virus is de mens

Vraagtekentje
Vraagtekentje
Reactie op  virus
6 maanden geleden

Ik zou dan nog graag een onderscheid maken tussen de goede en de slechte mens. Ik mag toch hopen dat er meer goede zijn.

Pieternella
Pieternella
6 maanden geleden

Nou, de griep lijkt voor 98% verdwenen te zijn, dus die twindemic zit voornamelijk tussen hun oren. En maar in die koker blijven!

salvar
salvar
6 maanden geleden

als een ander zich lek wil laten prikken ga je gang het is jou lichaam.
kreeg een brief van de dokter u kunt uw 2 prikken halen griepprik en …….kokken.
nee dus nooit gehad maar blijven brieven sturen.
10 euro per prik?
zak , envelop , tafelblad?

Margie
Margie
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

Retour afzender of bij het oud papier…

Tineke
Tineke
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

Dat vind ik ook salvar, ik heb ook 2 brieven gekregen, inderdaad ook voor de griepprik en pneumokokken. Ik krijg ondanks dat ik hem ieder jaar weiger, toch steeds weer een uitnodiging, wat anderen doen dat moeten ze zelf weten, maar voor mij blijft de spuit eruit!

Vraagtekentje
Vraagtekentje
Reactie op  salvar
6 maanden geleden

Vind het alleen erg dat mensen voorgelogen worden, dus niet echt een keuze hebben maar onder valse voorwendselen zich ziek/dood laten spuiten.

Anoniem
Anoniem
6 maanden geleden

Vreselijk
Ik hoef nooit die troep in m’n lijf te hebben

Sjazon
Sjazon
6 maanden geleden

Nou krijg je dus 2 prikken (griep en Covid): één in je linkerbil en één in je rechterbil. Maar de vraag blijft of je er dan beter van wordt. Maar wel dubbele kans op bijwerkingen…..

C, De Mantre
C, De Mantre
6 maanden geleden

Dit is bar en boos, ze blijven in hun tunnel vastzitten, koste het wat kost!

86-4
86-4
6 maanden geleden

Kan je nagaan als de Corona vaccin komt wat er dan gebeurd

Eelco
Eelco
6 maanden geleden

Begrijp ik het goed? Er loopt een vaccinatiecampagne om 9,4 miljoen in te enten (bronartikel) Op één dag (‘zaterdag’) stierven er 48 ouderen, die recent ingeënt waren.
Sommetje. Als van 9,4 miljoen elke dag de 48 oudsten sterven, zullen zij die van die groep, die ‘t allerlaatst doodgaan ruim 536 jaar oud worden. — Of maak ik een rekenfout? Want zó wil ik ook graag zo’n prikje!!

virus
virus
Reactie op  Eelco
6 maanden geleden

en toch ga je dan dood eelco

Rob
Rob
Reactie op  Eelco
6 maanden geleden

Geen rekenfout, wel een verkeerd perspectief. Stel dat de gemiddelde mens 90 jaar wordt, dan is dat de leeftijd waar het leven sowieso eindigt want dan ga je op een normale manier dood. Afhankelijk van je eigen toestand / conditie kun je wat korter of wat langer leven. Maar daar moet je zelf voor zorgen. Vaccinaties zijn simpelweg gif. Als je al erg zwak bent door allerlei aandoeningen / ziektes dan is een vaccinatie iets dat je leven verkort of je zelfs direct de dood in jaagt. Vaccinaties hebben niets met het leven te maken maar met macht en controle. Zo ook virussen als er gezegd wordt dat de natuur zelf geen virussen kent en dat ALLE virussen in laboratoria zijn gemaakt. Zowel de virussen als de vaccinaties beperken het menselijke leven zodat de mens onder controle kan worden gehouden door de heersende macht in de top van de piramide. Het trieste is dat de mens er zelf aan mee werkt en daardoor hij / zij niet zijn / haar eigen leven leeft.

x

Check Also

de jonge

De Jonge bevestigt hier dat gevaccineerden anderen kunnen besmetten: ‘Wordt steeds maller’

De Tweede Kamer en minister Hugo de ...

huisarts

Ontgoochelde huisarts: ‘Regering heeft allang met Europa bekokstoofd dat we vaccinatiesamenleving gaan inrichten’

Het kabinet wil mensen met een negatief ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x