Homepagina » Binnenland » ‘Laffe aanval’ NPO op Jensen wegens ander geluid over corona: ‘Word wakker’
jensen
Foto: Schermafdruk YouTube/Jensen

‘Laffe aanval’ NPO op Jensen wegens ander geluid over corona: ‘Word wakker’

Robert Jensen laat een compleet ander geluid horen over het coronavirus dan de rest van Nederland. Hij vindt namelijk dat het ‘als wapen wordt gebruikt’.

In één van zijn nieuwste video’s legt hij uit hoe onze politieke bestuurders ons een schuldgevoel aanpraten over de problemen op de intensive care, terwijl zij zelf de schuldigen zijn.

Hij laat ook zien hoe de media de bevolking manipuleren. Zo laten zij volgens hem foto’s zien waarop is ingezoomd zodat het lijkt alsof er veel mensen op staan.

Word wakker

Als voorbeeld noemt Jensen de ‘megadrukte’ op de Haagse Markt.

Zo schreef ondernemer Chris Kalkman op social media: “Ik heb het nog nooit zo rustig gezien. Die foto is niet van vandaag. Graag kom ik in contact met De Telegraaf.”

Jensen reageerde: “Word wakker. De media zijn niet te vertrouwen.”

Hij wees er verder op dat de meeste mensen niet overlijden aan corona, maar aan onderliggende ziektes.

Schadelijk

De media doen hier volgens hem geen onderzoek naar. “Er is nul context, ze maken ons bang.”

Omdat Jensen een ander geluid laat horen, wordt hij aangevallen door de mainstream media.

Zo vindt Omroep Brabant-hoofdredacteur Renzo Veenstra zijn uitspraken ‘schadelijk’.

“Hij beweert onder meer op YouTube dat het coronavirus onzin is, dat het een staatsgreep is en hij roept op om media en politici niet te geloven,” zei Veenstra in het Mediaforum van Spraakmakers.

Laffe aanval

Veenstra voegde toe: “Zijn video’s worden 300 tot 400 duizend keer bekeken op YouTube. Vergis je niet, dat is soms meer dan er mensen naar een landelijke zender kijken.”

Omroep MAX-baas Jan Slagter noemde het ‘misdadig’ dat iemand als Jensen op deze manier profiteert van de coronacrisis.

[Jensen]
4.6 16 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
55 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Louise
Louise
9 maanden geleden

Tja er komt weer wat wonderlijks boven drijven, de meeste burgers vertrouwen hun overheden niet meer, maar inmiddels de media ook niet meer…..Hier komt hun eigen onzekerheid en wantrouwen om de hoek kijken…..
Want laten we eerlijk zijn de Politiek kijkt niet kritisch naar zichzelf maar de Media al helemaal niet, t zijn papegaaien ……..Het is hun eigen onzekerheid wat boven komt drijven, daarom zijn ze ook niet voor vrijheid van meningsuiting ……Iedereen die een beetje intelligenter is en een andere kijk op de/ een zaak hebben wordt de mond gesnoerd, waarom ? Omdat ze beiden in hun dogmatische leventje zitten en het niet aankunnen,, een andere mening of kritische uitingen. Ze weten het gewoon niet.
Heeft Poetin niet een agenda om Italië te helpen, dan las ik net in een Vlaamse krant dat China dat ook heeft!?
Een mens is zelf zn ergste vijand dat is zeker…….
Eigenlijk moet je diep medelijden met dat soort mensen hebben, bewustzijns vernouwing..

Willem
Willem
Reactie op  Louise
9 maanden geleden

Nou ik kwam net bij de Lidl vandaan met hun deurbeleid en er lopen klanten, volwassen gezonde kerels met handschoentjes aan en mondkapjes voor, als het niet zo treurig was zou ik er om kunnen lachen Louise, 24000 doden wereldwijd en 122000 genezen en ruim 3 miljard mensen in lockdown.

Louise
Louise
Reactie op  Willem
9 maanden geleden

Het wonderlijke met supermarkten is dat ze allemaal een ander beleid voeren, …..dat schiet ook niet echt op , maar ja dat is met alles in Nederland…..
Er komt heus een eind aan deze waanzin, vervolgens hemelen ze elkaar op hoe geweldig ze het aangepakt hebben en dan gaat het leven ( duurder) verder. Op naar het volgende drama…..Wonderlijk hè Willem dat we nu nauwelijks terroristische aanslagen hebben, zo die angst is weg, voorlopig althans ……..Nou ik las van de week dat er een meteoriet in aantocht is…dus jaaaaaaa.

enki
enki
Reactie op  Louise
9 maanden geleden

Sterker nog de Lidl zelf heeft al een verschillend deurbeleid! Bij de ene lidl werd mij gedwongen Latex handschoentjes aan te trekken. Ik weigerde dit dus met de smoes dat ik allergie heb voor latex. Nou mocht mooi niet naar binnen van de arme ziel (lidl medewerker) Ze zou me eerder laten verhongeren 🙂 🙂 :). Ik naar de lidl nog geen kilometer verder. Daar werd er alleen met een een of andere spray over mijn karretje gespoten en mocht ik naar binnen. Echt ik ga echt helemaal stuk hierro!!! Capelle aan den IJssel

René
René
Reactie op  Louise
9 maanden geleden

Welke media je ook hebt, ze willen allemaal graag hun ‘eigen gelijk’ bevestigt zien en het liefst al het anderen met typex verwijderen. Niets menselijks is ons mensen vreemd….

Mikkie
Mikkie
9 maanden geleden

Gister in op1..een zeer jonge man die net hersteld was..hij heeft NEGEN weken in COMA gelegen.
WANNEER EN WAAR is die jongen dan ziek geworden. En welke ziekte had hij dan ? En waar lag hij dan in een ziekenhuis?

Ik heb pas 2 week geleden voor het eerst van corona In nederland GEHOORD.

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Mikkie
9 maanden geleden

En hoe kan een man van rond de 50 na 3 dagen weer in zijn tuin staan spitten?
En op tv komen..al spittende…

IIS
IIS
Reactie op  Mikkie
9 maanden geleden

En hoe kan een ‘corona’ patient na twee dagen weer sporten en 9 kilomer hard lopen? En hoe kan een arts via de telefoon corona indiceren?

Als een vliegtuig neerstort met 200 mensen aan boord, dan zullen ze allemaal aan corona zijn overleden.

En in ziekenhuizen en verzorgingshuizen overlijden mensen niet aan andere ziektes, nee alles alleen maar aan corona.

Vooral in Italië, want dat land staat op omvallen en moet gered worden middels de coronahoax. Duizenden milljarden moeten die kant op om ze te kunnen redden en dat gaat ze nog lukken ook, de zio maffia schreeuwt daarom moord en brand.

De wereld is compleet gek geworden te geloven dat we allemaal dood gaan door een neppe virus onderbouwd met neppe cijfers, de economie mag daarom naar de kloten geholpen worden en iedereen heeft binnen te blijven in gevangenschap, omdat er een club met gevaarlijke psychopaten is die dat zo hebben bedacht. Een virus? De psychopaten brengen zich zelf echt niet om of in gevaar, hoor.

Hoax en spel om ons, goed gelovige idioten, tot slaaf te maken, met chip in het lijf en zo in gecontroleerde armoede te storten.

Er wordt momenteel duizenden miljarden verdient (niet verloren), door een selecte groep mensen met inside informatie en die trekken aan de touwtjes. Niemand anders en het grauw staat erbij en verdedigt dit gedrag ook nog of verraden liefst elkaar.

Max
Max
Reactie op  IIS
9 maanden geleden

Nep virus? Neppe cijfers? Ik heb een vriendin van 31j verloren. Dit is niet nep!!! Ze misbruiken d situatie wel om wetten erdoor te krijgen etc; Maar dit is geen gewone griep en het is niet nep en het is veel besmettelijker.

Zootje
Zootje
Reactie op  Mikkie
9 maanden geleden

De Robert Jensen wat hij aanhaald daar kun je gewoon niet omheen.

De NPO maakt misbruik van het vertrouwen van haar publiek.
Overeenkomstig is de Nederlandse regering ook bezig alleen zijn het dan haar kiezers.

Globalisering is de noemer van dit fenomeen.
Dit zal meer slachtoffers met zich meebrengen dan welke virus dan ook.

peter
peter
Reactie op  Zootje
9 maanden geleden

mijn vrees is dat de economische schade vele, vele malen hoger zal zijn dan de medische schade.
opvallend is dat geprobeerd wordt misbruik te maken, van deze crisis door de eu..
wat zit hierachter/

Brickshooter
Brickshooter
Reactie op  peter
9 maanden geleden

Kijk eens naar het interview van Jensen met Baudet.
https://www.youtube.com/watch?v=Os9LQF2HXFI

Bewust
Bewust
9 maanden geleden

Jensen , je bent een held , maar helaas een roepende in de woestijn , De massa is als een kudde slapende schapen , die zich laat leiden door valse regeringshertders , vrijwillig op weg naar de schachting . .
Blij een gezond tegengeluid te horen ! Ik sta helemaal achter je , helemaal !

peter
peter
Reactie op  Bewust
9 maanden geleden

prima van jensen.
wat is het probleem
de man hekelt op een zeer juiste manier de massahysterie van het grootste deel van de bevolking.
en hij laat met cijfers zien,dat de slachtoffers van de griepepidemieen van de laatste jaren vele malen groter waren dan die van de huidige coronacrisis.
een gezond tegengeluid is hierbij hard nodig.

Marco Concu
Marco Concu
Reactie op  Bewust
9 maanden geleden

Jankerd die Jensen. Overal met gestrekt been ingaan, woorden gebruiken als bloed aan de handen en dat soort rechtse ballebak gebral en dan nu zielig doen over kritiek? Of zoals Wilders het noemt…hij gaat huilie huilie doen.
In ieder geval hoop ik voor hem dat hij geen Corona krijgt, want vandaag werd bekend dat mensen met overgewicht een gtoter risico hebben op een ic opname!

Brickshooter
Brickshooter
Reactie op  Marco Concu
9 maanden geleden

Wat bazel jij nou man. Hij zit niet zielig te doen hij meld gewoon de spelletjes gepeeld worden. De zogenaamde ‘character assassination’ techniek en dan zijn er natuurlijk weer zo’n hapsneurken zoals jij die daar doodleuk in mee gaan. Ik walg daarvan die idioten die zelfs na jaren te kunnen hebben observeren hoe van alles en ook op wat voor manier achteruit holt nu nog steeds zo’n positie aannemen en op de man spelen. Schaam je je niet helemaal kapot onderhand wanneer je je zo gedraagt!?

Srop
Srop
Reactie op  Brickshooter
9 maanden geleden

Het is nog niet zo lang geleden dat er heksen verbrand werden en dit is weer net zoiets. Ging vanmorgen naar het strand en de parkeerplaats was afgezet met lint en verbodborden. Alsof je een nucleair terrein ging betreden. In ons dorp kom ik nog steeds gewoon iedereen tegen die ik ken . Niemand heeft corona. Zie iedere dag dezelfde vakkenvullers in de supermarkt , die toch de gehele dag dicht op de mensen zitten.

maret
maret
Reactie op  Marco Concu
2 maanden geleden

Zielig figuur

Dick Hopman
Dick Hopman
Reactie op  Bewust
9 maanden geleden

Daarom moeten de mensen die achter Jensen staan,zoals ik,zijn nieuws blijven versprijden,ik zag van de week met koeiletters Jwnsen.nl met krijt op de straat staanmmisschien een tip,moeten we meer doen,iedereen moet Jensen zien

M.Holl
M.Holl
Reactie op  Bewust
7 maanden geleden

Met Jensen is niets mis mee , hij verteld de waarheid, nee we moeten ons zeker bij de angstige kudde schapen aansluiten die de waarheid niet onder ogen willen zien.De vaccinaties mogen jullie schapen hebben hebben het volk van Jensen niet nodig, net zoals de angstzaaierei. Ik zou zeggen slaap maar lekker verder die verloren willen gaan, Bill Gates gaat je niet redden met zijn vaccinaties, je word verkreupelt en gechipt wakker, dan is te laat. Hoop dat jullie een droom krijgen en in de droom wakker worden. God houd van al zijn kinderen, maar als je van satan kiest dan is het jou keuze. Slaapse en veel plezier in het slavenland.

Petrus
Petrus
9 maanden geleden

De mainstream reageert zo, omdat zij zich aangevallen voelen, maar als je waarheid vertelt in de media hoef je je niet te verdedigen.

René
René
Reactie op  Petrus
9 maanden geleden

Waarheid en Media (welke dan ook). Onder welke steen ben jij vandaan gekropen?

vladi
vladi
Reactie op  René
9 maanden geleden

waarschijnlijk dezelfde soort steen waar jij,ik en iedereen ooit onder vandaan kruipt.
dat noemen ze een ”awakening”.

fff

't Roode Vaan
't Roode Vaan
9 maanden geleden

Robert Jensen wordt verweten, dat hij uitgaat van een complot.
Dat is een standpunt, welke door mensen wordt ingenomen, die er geen verstand van hebben en er zelf geen oplossing voor hebben.

Mijns inziens is de belangrijkste reden, dat het coronavirus (COVID-19) wereldwijd zo rigoureus om zich heen grijpt, omdat de farmaceutische industrie de bestrijding van de ziekte gekaapt heeft.

Dat komt nu keihard tot uitdrukking in de Verenigde Staten, nog versterkt door het kapitalistische economische systeem met de gezondheidszorg als verdienmodel.
De corona-crisis zorgt juist hier voor talloze besmettingen en vele dodelijke slachtoffers.

Bernie Sanders zou in november de nieuwe president moeten worden, waardoor een ‘socialistisch’ beleid op het gebied van medische zorg ingevoerd kan worden.

Of is dit een utopie?

IIS
IIS
9 maanden geleden

Jensen is niet het probleem, de landverraders die hun meeesters volgen zijn het en de doodsteek voor de economie en het vrije leven. Wie Jensen aanvalt valt het vrije woord, het gezonde verstand en het volk aan die hun vrijheid en leven terug willen.

De rijksgesubsidieerde omroepen, de neo stasi’s en ruifvretende linkse Faschismus tot aan de artiesten en acteurs, hoeren van Babylon, zijn landverraders die de veilige weg voor zichzelf kiezen. Maar uiteindelijk jammerlijk zonder vergeving ten onder zullen gaan, zoals ze hebben gezaaid, zo zullen ze oogsten. Ooit het verdiende loon krigen ze voor een stumperig en misdadig leven over de ruggen van anderen gevoerd. Alles een kwestie van tijd.

Jensen heeft moed en lef, die durft een ander geluid van constante waarheden te laten horen dat al de landverraders schijnbaar in het nauw drijft en ze van maskers ontdoet en raakt in de portemonnee.

De landverraders vergeten één ding, namelijk dat ze dienaren en slaven zijn van een oculte, sektarische, satanische zionistische kliek. De 1%.

Hoe erg en zielig naar beneden is men afgegleden als je je ziel hebt verbrast voor de eeuwigheid, maar mensen, de zoekers van de zuivere vrijheid, waarheid en vrede durft af te zeiken voor eigen gewin en zo hoopt nog wat punten te kunnen scoren voor de corrupte machten, maar zo uiteindelijk nog dieper je ziel verkoopt en wegdrukt in de stinkende pus.

Nogmaals, Jensen is niet ons probleem, maar jullie landverraders, jullie moordenaars, jullie graaiers en aanbidders van het gouden kalf! Tuig van de richel die onze vaders en moeders, kinderen en geliefden misbruiken en ombrengen voor eigen gewin.

En Jan Slagter zou eens flink tegen het licht gehouden moeten worden met zijn zieltjes zieligheids verdienmodel, waar hij armen en bejaarden gebruikt voor z’n fondsen en projecten. Ben benieuwd wat daar voor rottigheid uit komt rollen. Marco Borsato is daarvan een mooi voorbeeld, die zogenaamde zielige oorlogskinderen gebruikt om z’n zakken te vullen, maar ondertussen de oorlogsindustrie de grote veroorzakers (incl.de NATO moordenaars) uit de wind houdt. Jullie zieltjes zijn daarmee gereserveerd. Dag bloemen, dag vogels, dag kinderen, daaaaág vies volk.

Je hoeft geen perfect mens te zijn om dat te zien en wie of wat deze beesten en hun meesters alles werkelijk zijn, zeker in deze tijd van leugens en bedrog, waar men miljarden mensen onder zio nazi/stasi dwang gevangen houdt en zelfs ombrengt onder het mom van een griepvirus.

IIS
IIS
Reactie op  IIS
9 maanden geleden

Voor wie Jensen (nog) niet heeft gekeken (goed gedaan Jensen!!), hier het smerige stinkende corporatistische links feestje van Ab Oosterhuis toen hij het bericht kreeg dat een kind besmet was met de Mexicaanse griephoax….Joepie!!! De miljoenen stroomden binnen en Ab werd verder miljonair. Dat werd gevierd met een fles whisky (daarna waarschijnlijk nog even de Epstein lolita escort gebeld?)…En dan te bedenken dat Ab het topje van de ijsberg is. Hoeveel hebben minister Ab(!!??) Kink en de topambtenaren tien jaar terug gescoord? Die wassen hun handen zeker in onschuld.

https://youtu.be/pLHAP8wHqtg

Wie stopt het huidige proces van sluitingen en verboden voor er (verder) honderdduizenden bedrijven en ondernemers failliet-kapot gaan in een NL totaal gesloopt.

Overigens, volg eens flightradar en verwonder je hoeveel vliegtuigen er nog steeds in de lucht hangen en mevr. Corona overal heen mag vliegen, van Oost naar West en andersom.

‼️STOP DE CORONA LEUGEN EN DEZE WAANZIN‼️

Josina Kooren
Josina Kooren
Reactie op  IIS
4 maanden geleden

👍👍👍

André
André
9 maanden geleden

En langzaam verandert onze ‘democratische’ maatschappij in een totalitaire, technocratische maatschappij….
Zzzzz

salvar
salvar
9 maanden geleden

de strop wordt aangehaald , geniet maar van het beetje leven wat je hebt het wordt niet meer beter.
de meesten dachten oorlog.
de meesten dachten cyberoorlog.
de meesten hebben niet in de gaten dat dit het wapen is , opsluiten en alle rechten ontnemen onder het mom van…………….

Sina
Sina
9 maanden geleden

Ik heb meer het idee/gevoel dat al deze mensen die al dan niet “dood” zijn gegaan, of in ziekenhuis hebben gelegen op sterven na dood, en / of “gewoon” ernstig ziek waren van de Corona virus, betaalde werkkrachten zijn. Met de belofte dat ze een “bonus” krijgen of een goed betaalde baantje na de pandemie. Familie van familie doet ook mee, die kunnen ook wel een extraatje gebruiken. Iedereen die daadwerkelijk dood zijn gegaan waren, sorry dat ik het zo breng, al met 1 been in het graf. Degene die al overleden, waren al oud en (ernstig) ziek. Velen die hier aan deze toneelstuk hebben meegespeeld waren wel erg wanhopig lijkt mij.
Wat ik mij afvraag, wat zit hier achter ? Waarom nu dit ineens ? Dat we ergens van afgeleid worden, zoveel is mij wel duidelijk ! Het hele opzet ( toneelstuk ) doet mij denken aan de ” terroristen aanslag ” op de vliegveld in Brussel voor een paar jaren geleden. Ow, wat waren we bang….Ow, het maakt jullie niet bang ? Dan maar op deze manier !

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
9 maanden geleden

De media is volledig in handen van de Bilderbergkliek. Althans de grote en reguliere media, ze durven al 50 jaar geen waarheid te verkondigen.
Bij iedereen het bekende ‘kopje thee’ bij Trix is toch het stuitende voorbeeld.
En een media die geen poortwachter meer is is een verlengstuk van de elite, vooral financiële elite. Einde democratie dat is zeker.

Kikoe
Kikoe
Reactie op  Bas van Stapelberg
9 maanden geleden

Jensen verdient voor mij ook een standbeeld ! Eindelijk een journalist die het uitpluist en niet na-aapt wat ze voorgekauwd krijgen ! JENSEN = TOP !!!

x

Check Also

verpleegkundige

IC-verpleegkundige AMC: ‘Drukte valt heel erg mee’

Deze week plaatste Rutger Hempel een opmerkelijke ...

kroatische

Kroatische vrouw overlijdt dag na coronavaccin

Een oudere vrouw uit de Kroatische stad ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

55
0
We lezen graag je reactie!x