Homepagina » Binnenland » ‘Laffe aanval’ NPO op Jensen wegens ander geluid over corona: ‘Word wakker’
jensen
Foto: Schermafdruk YouTube/Jensen

‘Laffe aanval’ NPO op Jensen wegens ander geluid over corona: ‘Word wakker’

Robert Jensen laat een compleet ander geluid horen over het coronavirus dan de rest van Nederland. Hij vindt namelijk dat het ‘als wapen wordt gebruikt’.

In één van zijn nieuwste video’s legt hij uit hoe onze politieke bestuurders ons een schuldgevoel aanpraten over de problemen op de intensive care, terwijl zij zelf de schuldigen zijn.

Hij laat ook zien hoe de media de bevolking manipuleren. Zo laten zij volgens hem foto’s zien waarop is ingezoomd zodat het lijkt alsof er veel mensen op staan.

Word wakker

Als voorbeeld noemt Jensen de ‘megadrukte’ op de Haagse Markt.

Zo schreef ondernemer Chris Kalkman op social media: “Ik heb het nog nooit zo rustig gezien. Die foto is niet van vandaag. Graag kom ik in contact met De Telegraaf.”

Jensen reageerde: “Word wakker. De media zijn niet te vertrouwen.”

Hij wees er verder op dat de meeste mensen niet overlijden aan corona, maar aan onderliggende ziektes.

Schadelijk

De media doen hier volgens hem geen onderzoek naar. “Er is nul context, ze maken ons bang.”

Omdat Jensen een ander geluid laat horen, wordt hij aangevallen door de mainstream media.

Zo vindt Omroep Brabant-hoofdredacteur Renzo Veenstra zijn uitspraken ‘schadelijk’.

“Hij beweert onder meer op YouTube dat het coronavirus onzin is, dat het een staatsgreep is en hij roept op om media en politici niet te geloven,” zei Veenstra in het Mediaforum van Spraakmakers.

Laffe aanval

Veenstra voegde toe: “Zijn video’s worden 300 tot 400 duizend keer bekeken op YouTube. Vergis je niet, dat is soms meer dan er mensen naar een landelijke zender kijken.”

Omroep MAX-baas Jan Slagter noemde het ‘misdadig’ dat iemand als Jensen op deze manier profiteert van de coronacrisis.

In onderstaande video gaat Robert Jensen in op de ‘laffe aanval’ van de NPO en laat hij het ware gezicht zien van viroloog Ab Osterhaus:

[Jensen]


Vond je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

49 reacties

 1. Jensen , je bent een held , maar helaas een roepende in de woestijn , De massa is als een kudde slapende schapen , die zich laat leiden door valse regeringshertders , vrijwillig op weg naar de schachting . .
  Blij een gezond tegengeluid te horen ! Ik sta helemaal achter je , helemaal !

  100 likes
  • prima van jensen.
   wat is het probleem
   de man hekelt op een zeer juiste manier de massahysterie van het grootste deel van de bevolking.
   en hij laat met cijfers zien,dat de slachtoffers van de griepepidemieen van de laatste jaren vele malen groter waren dan die van de huidige coronacrisis.
   een gezond tegengeluid is hierbij hard nodig.

   29 likes
  • Daarom moeten de mensen die achter Jensen staan,zoals ik,zijn nieuws blijven versprijden,ik zag van de week met koeiletters Jwnsen.nl met krijt op de straat staanmmisschien een tip,moeten we meer doen,iedereen moet Jensen zien

   11 likes
  • Jankerd die Jensen. Overal met gestrekt been ingaan, woorden gebruiken als bloed aan de handen en dat soort rechtse ballebak gebral en dan nu zielig doen over kritiek? Of zoals Wilders het noemt…hij gaat huilie huilie doen.
   In ieder geval hoop ik voor hem dat hij geen Corona krijgt, want vandaag werd bekend dat mensen met overgewicht een gtoter risico hebben op een ic opname!

   8 likes
   • Wat bazel jij nou man. Hij zit niet zielig te doen hij meld gewoon de spelletjes gepeeld worden. De zogenaamde ‘character assassination’ techniek en dan zijn er natuurlijk weer zo’n hapsneurken zoals jij die daar doodleuk in mee gaan. Ik walg daarvan die idioten die zelfs na jaren te kunnen hebben observeren hoe van alles en ook op wat voor manier achteruit holt nu nog steeds zo’n positie aannemen en op de man spelen. Schaam je je niet helemaal kapot onderhand wanneer je je zo gedraagt!?

    9 likes
    • Het is nog niet zo lang geleden dat er heksen verbrand werden en dit is weer net zoiets. Ging vanmorgen naar het strand en de parkeerplaats was afgezet met lint en verbodborden. Alsof je een nucleair terrein ging betreden. In ons dorp kom ik nog steeds gewoon iedereen tegen die ik ken . Niemand heeft corona. Zie iedere dag dezelfde vakkenvullers in de supermarkt , die toch de gehele dag dicht op de mensen zitten.

     0 likes
  • Met Jensen is niets mis mee , hij verteld de waarheid, nee we moeten ons zeker bij de angstige kudde schapen aansluiten die de waarheid niet onder ogen willen zien.De vaccinaties mogen jullie schapen hebben hebben het volk van Jensen niet nodig, net zoals de angstzaaierei. Ik zou zeggen slaap maar lekker verder die verloren willen gaan, Bill Gates gaat je niet redden met zijn vaccinaties, je word verkreupelt en gechipt wakker, dan is te laat. Hoop dat jullie een droom krijgen en in de droom wakker worden. God houd van al zijn kinderen, maar als je van satan kiest dan is het jou keuze. Slaapse en veel plezier in het slavenland.

   0 likes
 2. Jensen is niet het probleem, de landverraders die hun meeesters volgen zijn het en de doodsteek voor de economie en het vrije leven. Wie Jensen aanvalt valt het vrije woord, het gezonde verstand en het volk aan die hun vrijheid en leven terug willen.

  De rijksgesubsidieerde omroepen, de neo stasi’s en ruifvretende linkse Faschismus tot aan de artiesten en acteurs, hoeren van Babylon, zijn landverraders die de veilige weg voor zichzelf kiezen. Maar uiteindelijk jammerlijk zonder vergeving ten onder zullen gaan, zoals ze hebben gezaaid, zo zullen ze oogsten. Ooit het verdiende loon krigen ze voor een stumperig en misdadig leven over de ruggen van anderen gevoerd. Alles een kwestie van tijd.

  Jensen heeft moed en lef, die durft een ander geluid van constante waarheden te laten horen dat al de landverraders schijnbaar in het nauw drijft en ze van maskers ontdoet en raakt in de portemonnee.

  De landverraders vergeten één ding, namelijk dat ze dienaren en slaven zijn van een oculte, sektarische, satanische zionistische kliek. De 1%.

  Hoe erg en zielig naar beneden is men afgegleden als je je ziel hebt verbrast voor de eeuwigheid, maar mensen, de zoekers van de zuivere vrijheid, waarheid en vrede durft af te zeiken voor eigen gewin en zo hoopt nog wat punten te kunnen scoren voor de corrupte machten, maar zo uiteindelijk nog dieper je ziel verkoopt en wegdrukt in de stinkende pus.

  Nogmaals, Jensen is niet ons probleem, maar jullie landverraders, jullie moordenaars, jullie graaiers en aanbidders van het gouden kalf! Tuig van de richel die onze vaders en moeders, kinderen en geliefden misbruiken en ombrengen voor eigen gewin.

  En Jan Slagter zou eens flink tegen het licht gehouden moeten worden met zijn zieltjes zieligheids verdienmodel, waar hij armen en bejaarden gebruikt voor z’n fondsen en projecten. Ben benieuwd wat daar voor rottigheid uit komt rollen. Marco Borsato is daarvan een mooi voorbeeld, die zogenaamde zielige oorlogskinderen gebruikt om z’n zakken te vullen, maar ondertussen de oorlogsindustrie de grote veroorzakers (incl.de NATO moordenaars) uit de wind houdt. Jullie zieltjes zijn daarmee gereserveerd. Dag bloemen, dag vogels, dag kinderen, daaaaág vies volk.

  Je hoeft geen perfect mens te zijn om dat te zien en wie of wat deze beesten en hun meesters alles werkelijk zijn, zeker in deze tijd van leugens en bedrog, waar men miljarden mensen onder zio nazi/stasi dwang gevangen houdt en zelfs ombrengt onder het mom van een griepvirus.

  72 likes
  • Voor wie Jensen (nog) niet heeft gekeken (goed gedaan Jensen!!), hier het smerige stinkende corporatistische links feestje van Ab Oosterhuis toen hij het bericht kreeg dat een kind besmet was met de Mexicaanse griephoax….Joepie!!! De miljoenen stroomden binnen en Ab werd verder miljonair. Dat werd gevierd met een fles whisky (daarna waarschijnlijk nog even de Epstein lolita escort gebeld?)…En dan te bedenken dat Ab het topje van de ijsberg is. Hoeveel hebben minister Ab(!!??) Kink en de topambtenaren tien jaar terug gescoord? Die wassen hun handen zeker in onschuld.

   https://youtu.be/pLHAP8wHqtg

   Wie stopt het huidige proces van sluitingen en verboden voor er (verder) honderdduizenden bedrijven en ondernemers failliet-kapot gaan in een NL totaal gesloopt.

   Overigens, volg eens flightradar en verwonder je hoeveel vliegtuigen er nog steeds in de lucht hangen en mevr. Corona overal heen mag vliegen, van Oost naar West en andersom.

   ‼️STOP DE CORONA LEUGEN EN DEZE WAANZIN‼️

   43 likes
 3. Gister in op1..een zeer jonge man die net hersteld was..hij heeft NEGEN weken in COMA gelegen.
  WANNEER EN WAAR is die jongen dan ziek geworden. En welke ziekte had hij dan ? En waar lag hij dan in een ziekenhuis?

  Ik heb pas 2 week geleden voor het eerst van corona In nederland GEHOORD.

  37 likes
  • De Robert Jensen wat hij aanhaald daar kun je gewoon niet omheen.

   De NPO maakt misbruik van het vertrouwen van haar publiek.
   Overeenkomstig is de Nederlandse regering ook bezig alleen zijn het dan haar kiezers.

   Globalisering is de noemer van dit fenomeen.
   Dit zal meer slachtoffers met zich meebrengen dan welke virus dan ook.

   36 likes
  • En hoe kan een man van rond de 50 na 3 dagen weer in zijn tuin staan spitten?
   En op tv komen..al spittende…

   28 likes
   • En hoe kan een ‘corona’ patient na twee dagen weer sporten en 9 kilomer hard lopen? En hoe kan een arts via de telefoon corona indiceren?

    Als een vliegtuig neerstort met 200 mensen aan boord, dan zullen ze allemaal aan corona zijn overleden.

    En in ziekenhuizen en verzorgingshuizen overlijden mensen niet aan andere ziektes, nee alles alleen maar aan corona.

    Vooral in Italië, want dat land staat op omvallen en moet gered worden middels de coronahoax. Duizenden milljarden moeten die kant op om ze te kunnen redden en dat gaat ze nog lukken ook, de zio maffia schreeuwt daarom moord en brand.

    De wereld is compleet gek geworden te geloven dat we allemaal dood gaan door een neppe virus onderbouwd met neppe cijfers, de economie mag daarom naar de kloten geholpen worden en iedereen heeft binnen te blijven in gevangenschap, omdat er een club met gevaarlijke psychopaten is die dat zo hebben bedacht. Een virus? De psychopaten brengen zich zelf echt niet om of in gevaar, hoor.

    Hoax en spel om ons, goed gelovige idioten, tot slaaf te maken, met chip in het lijf en zo in gecontroleerde armoede te storten.

    Er wordt momenteel duizenden miljarden verdient (niet verloren), door een selecte groep mensen met inside informatie en die trekken aan de touwtjes. Niemand anders en het grauw staat erbij en verdedigt dit gedrag ook nog of verraden liefst elkaar.

    48 likes
    • Nep virus? Neppe cijfers? Ik heb een vriendin van 31j verloren. Dit is niet nep!!! Ze misbruiken d situatie wel om wetten erdoor te krijgen etc; Maar dit is geen gewone griep en het is niet nep en het is veel besmettelijker.

     2 likes
 4. de strop wordt aangehaald , geniet maar van het beetje leven wat je hebt het wordt niet meer beter.
  de meesten dachten oorlog.
  de meesten dachten cyberoorlog.
  de meesten hebben niet in de gaten dat dit het wapen is , opsluiten en alle rechten ontnemen onder het mom van…………….

  32 likes
 5. Tja er komt weer wat wonderlijks boven drijven, de meeste burgers vertrouwen hun overheden niet meer, maar inmiddels de media ook niet meer…..Hier komt hun eigen onzekerheid en wantrouwen om de hoek kijken…..
  Want laten we eerlijk zijn de Politiek kijkt niet kritisch naar zichzelf maar de Media al helemaal niet, t zijn papegaaien ……..Het is hun eigen onzekerheid wat boven komt drijven, daarom zijn ze ook niet voor vrijheid van meningsuiting ……Iedereen die een beetje intelligenter is en een andere kijk op de/ een zaak hebben wordt de mond gesnoerd, waarom ? Omdat ze beiden in hun dogmatische leventje zitten en het niet aankunnen,, een andere mening of kritische uitingen. Ze weten het gewoon niet.
  Heeft Poetin niet een agenda om Italië te helpen, dan las ik net in een Vlaamse krant dat China dat ook heeft!?
  Een mens is zelf zn ergste vijand dat is zeker…….
  Eigenlijk moet je diep medelijden met dat soort mensen hebben, bewustzijns vernouwing..

  29 likes
  • Nou ik kwam net bij de Lidl vandaan met hun deurbeleid en er lopen klanten, volwassen gezonde kerels met handschoentjes aan en mondkapjes voor, als het niet zo treurig was zou ik er om kunnen lachen Louise, 24000 doden wereldwijd en 122000 genezen en ruim 3 miljard mensen in lockdown.

   25 likes
   • Het wonderlijke met supermarkten is dat ze allemaal een ander beleid voeren, …..dat schiet ook niet echt op , maar ja dat is met alles in Nederland…..
    Er komt heus een eind aan deze waanzin, vervolgens hemelen ze elkaar op hoe geweldig ze het aangepakt hebben en dan gaat het leven ( duurder) verder. Op naar het volgende drama…..Wonderlijk hè Willem dat we nu nauwelijks terroristische aanslagen hebben, zo die angst is weg, voorlopig althans ……..Nou ik las van de week dat er een meteoriet in aantocht is…dus jaaaaaaa.

    8 likes
    • Sterker nog de Lidl zelf heeft al een verschillend deurbeleid! Bij de ene lidl werd mij gedwongen Latex handschoentjes aan te trekken. Ik weigerde dit dus met de smoes dat ik allergie heb voor latex. Nou mocht mooi niet naar binnen van de arme ziel (lidl medewerker) Ze zou me eerder laten verhongeren 🙂 🙂 :). Ik naar de lidl nog geen kilometer verder. Daar werd er alleen met een een of andere spray over mijn karretje gespoten en mocht ik naar binnen. Echt ik ga echt helemaal stuk hierro!!! Capelle aan den IJssel

     5 likes
  • Welke media je ook hebt, ze willen allemaal graag hun ‘eigen gelijk’ bevestigt zien en het liefst al het anderen met typex verwijderen. Niets menselijks is ons mensen vreemd….

   6 likes
 6. Bas van Stapelberg

  De media is volledig in handen van de Bilderbergkliek. Althans de grote en reguliere media, ze durven al 50 jaar geen waarheid te verkondigen.
  Bij iedereen het bekende ‘kopje thee’ bij Trix is toch het stuitende voorbeeld.
  En een media die geen poortwachter meer is is een verlengstuk van de elite, vooral financiële elite. Einde democratie dat is zeker.

  27 likes
  • Jensen verdient voor mij ook een standbeeld ! Eindelijk een journalist die het uitpluist en niet na-aapt wat ze voorgekauwd krijgen ! JENSEN = TOP !!!

   22 likes
 7. Goebbels zei ooit geef mij de macht over de media en alle volkeren lopen achter mij aan
  je kan geen tv programma meer opzetten of het virus komt weer
  In winkels mag je niet meer zonder supermarktwagentje naar binnen het cash betalen wordt niet
  gewaardeerd samenscholen mag niet meer bijna de hele bevolking wordt bang gemaakt vrijheden worden
  ons langzaam afgenomen en niemand die eens wakker wordt tenslotte de show must go on

  18 likes
 8. Ik heb meer het idee/gevoel dat al deze mensen die al dan niet “dood” zijn gegaan, of in ziekenhuis hebben gelegen op sterven na dood, en / of “gewoon” ernstig ziek waren van de Corona virus, betaalde werkkrachten zijn. Met de belofte dat ze een “bonus” krijgen of een goed betaalde baantje na de pandemie. Familie van familie doet ook mee, die kunnen ook wel een extraatje gebruiken. Iedereen die daadwerkelijk dood zijn gegaan waren, sorry dat ik het zo breng, al met 1 been in het graf. Degene die al overleden, waren al oud en (ernstig) ziek. Velen die hier aan deze toneelstuk hebben meegespeeld waren wel erg wanhopig lijkt mij.
  Wat ik mij afvraag, wat zit hier achter ? Waarom nu dit ineens ? Dat we ergens van afgeleid worden, zoveel is mij wel duidelijk ! Het hele opzet ( toneelstuk ) doet mij denken aan de ” terroristen aanslag ” op de vliegveld in Brussel voor een paar jaren geleden. Ow, wat waren we bang….Ow, het maakt jullie niet bang ? Dan maar op deze manier !

  17 likes
 9. De media is door en door verrot door die smerige linkse deugers kliek, een fascistische sekte.

  16 likes
  • Wat mij het meest opviel, wat dus meeteen ook het meest verdacht was, is dat werkelijk geen een parlementariër een kritische vraag stelde aan de regering. Sterker nog allemaal vroegen ze om zwaardere maatregelen. Van extreem links tot uitertst rechts ze wilden allemaal iedereen opsluiten zonder dat er voorwaarden werden gesteld. Als dat niet verdacht is. Controlled oposistion.

   15 likes
 10. Ik hoop niet dat ze Jensen het zwijgen op leggen. Ik vind hem een zeer belangrijke opponent van de satanische sekte des doods. We moeten hem steunen en onder de aandacht brengen dat is zeer belangrijk, juist nu ze deze hysterie succesvol op de rit hebben gekregen. Dit smaakt zonder twijfel naar meer voor hen. Ze moeten hier echt mee door de mand vallen zodat het vertrouwen tot het nul punt daalt. Dit moet voorkomen worden in de toekomst!

  15 likes
 11. “Whoever controls the media, controls the mind” wijlen Jim Morrison.
  Ben nog nooit zo bang geweest niet voor het corona virus maar hoe makkelijk mensen massaal zich laten belazeren tot NSB praktijken aan toe.
  Enige steun is hier en Jensen die het allemaal heel goed doorziet.
  Wat zal de 1% zich suf lachen

  15 likes
 12. En langzaam verandert onze ‘democratische’ maatschappij in een totalitaire, technocratische maatschappij….
  Zzzzz

  14 likes
 13. De mainstream reageert zo, omdat zij zich aangevallen voelen, maar als je waarheid vertelt in de media hoef je je niet te verdedigen.

  13 likes
 14. ik kijk al jaren geen TV.Ik krijg van TV corona. de een leugen na andere daar van word ik echt ziek van

  8 likes
  • Oude analoge tv op slaapkamer daar keek ik niet meer naar sinds ziggo het analoge signaal afgebroken had.

   Wat mij laatst opviel is dat het analoge signaal van ziggo plots weer terug was even voor dat corona gebeuren… Nogal verdacht nietwaar.

   1 likes
 15. Robert Jensen wordt verweten, dat hij uitgaat van een complot.
  Dat is een standpunt, welke door mensen wordt ingenomen, die er geen verstand van hebben en er zelf geen oplossing voor hebben.

  Mijns inziens is de belangrijkste reden, dat het coronavirus (COVID-19) wereldwijd zo rigoureus om zich heen grijpt, omdat de farmaceutische industrie de bestrijding van de ziekte gekaapt heeft.

  Dat komt nu keihard tot uitdrukking in de Verenigde Staten, nog versterkt door het kapitalistische economische systeem met de gezondheidszorg als verdienmodel.
  De corona-crisis zorgt juist hier voor talloze besmettingen en vele dodelijke slachtoffers.

  Bernie Sanders zou in november de nieuwe president moeten worden, waardoor een ‘socialistisch’ beleid op het gebied van medische zorg ingevoerd kan worden.

  Of is dit een utopie?

  7 likes
 16. Klagen helpt niet, delen mensen maak gebruik van de mogelijkheden die je hebt.
  Alles gaat altijd extreem maar er is 1 ding zeker , alles vindt weer een balans en gaat terug naar het gemiddelde minimaal.

  5 likes
 17. In het verleden nooit een hoge pet opgehad van Jensen. En het beging van zijn podcast wat slap en zeurderig, maar ik heb mijn mening behoorlijk moeten bijstellen en toegeven dat hij goed bezig is. Alles wat hij zegt is waar en ik sta nu ook 100% achter hem.
  Wat hij ook al een aantal keer heeft aangehaald dat de oppositie niet doet, erger nog die vinden dat we helemaal voorgoed opgesloten moeten worden.
  De politiek en de media werken samen om alles en iedereen kapot te maken.

  5 likes
 18. de elite is al onder de grond gekropen (nadruk op gekropen).
  de regering in israel zijn allemaal al in atoombunkers.
  wat zou dit betekenen?
  boris zogenaamd ziek zoals meerdere leden van buckingham toch.
  wie volgd?

  4 likes
 19. J.F. Kennedy heeft het allemaal goed gezien : https://www.youtube.com/watch?v=6DbhTwahqPg

  4 likes
 20. Jammer @Roode Vaan dat nog steeds de vrije markt, het kapitalisme, de schuld krijgt van alles op oud USSR gedachtengoed en niet het corrupte corporatistische systeem waarin we tot op heden gevangen zitten en de tol betalen.

  En niets tegen een socialistisch systeem die gestoeld is op het non agressie principe, op vrijheid en op zelfbeschikking, maar helaas is dat niet Bernie Sanders zijn idee. Nog nergens heb ik een politicus in de wereld iets optechts in die richting horen uitleggen, ze willen uiteindelijk allemaal controle en macht over de massa en zichzelf op een troon plaatsen, met daarboven hun meesters. Hooguit politicus Ron Paul heeft veel in die richting gesproken, maar in hoeverre kun je politici vertrouwen?

  3 likes
 21. Dit virus is hoogstwaarschijnlijk een afleiding , niet dat het daarom minder gevaarlijk kan zijn met name voor personen met een verminderd immuunsysteem net zoals bij andere griepen etc want dat feit blijft.maar het wordt wel gebruikt als een Cover up.
  Of het echt zo besmettelijk is dat we in lock down moeten gaan blijft ook de vraag, wel is het beter het zekere voor het onzekere te nemen omdat we nu eenmaal leken zijn ,.maar ook wantrouwig door alles wat er op ons afgekomen is qua bedrog de laatste jaren en misschien daardoor overhaaste conclusie’s trekken…

  Wat is wijsheid,.. voor mij om in ieder geval niet het kind met het badwater weg te gooien, maar toch alert /voorzichtig te blijven zonder overmatig angst te ontwikkelen.
  ~De afleiding is er o.a omdat er een grote militaire operatie ophanden is, verschillende bronnen melden verschillende redenen hiervoor, het meest opmerkelijke was dat het is om de Reptilians die ondergronds verscholen zitten naar buiten te drijven door hun food source lam te leggen (voor meer info verdiep je in. Reptilians etc) en wanneer ze naar buiten komen /bovengronds ze op te wachten en af te maken .

  In feite dus een oorlog tussen de Deep state /Cabal (die samenwerken met de Reptilians) en die aan zelfverrijking doet en triljoenen bezitten en de groepen die ervan af willen na duizenden jaren onderdrukking en uitbuiting.
  Hierna zou er een tijd van ongekende voorspoed en gezondheid moeten aanbreken, waar inkomsten belasting niet meer bestaat maar alleen belasting van 17% op nieuw gekochte artikelen etc. En waar een nieuw banksysteem in werking zal treden o.a door middel van het Quantum financial system.- QFS.
  Waar schulden en hypotheken niet meer bestaan etc etc

  Is dit alles waar..? Zitten we aan het begin van een grote ommekeer, is dit waar al eeuwenlang over geschreven en gesproken wordt,? Het gouden tijdperk. De 1000 jaar vrede enz ? Al wat we kunnen doen is kalm blijven en met het verstrijken van tijd zullen we het antwoord krijgen.

  3 likes
 22. ja, en ik zag (bewegende) beelden waarop het wél druk was op die markt.
  “t is maar net welke beelden je ziet en welke indrukken je daaruit opdoet.

  2 likes
 23. Madrid, mensen vanaf 65 jaar geen beademing ,tekorten, verslag Spaanse arts

  https://www.youtube.com/watch?v=lirWvpDvPoA

  0 likes
 24. Luitjes, ik zou Robert Mensen willen oproepen, eens naar zijn eigen shows te gaan kijken, te beginnen met nr. 113. Leren doe je van de geschiedenis, ook al is ie slechts een maand oud.

  0 likes
 25. in hoeverre is kritiek op jensen van uit iemand anders een ‘laffe aanval’, jensen is toch een volwassen man die zich verbaal prima kan verdedigen ?, hij is toch geen invalide die met een honkbalknuppel aangevalen wordt? hij verdient zijn geld als online querulant die naar mijn mening ernstige onzin uitkraamt, waar mensen ook nog in mee willen gaan. maar jensen is niet de enige die onzin uitkraamt, plenty tv-zenders in de vs doen hetzelfde.

  Als ik zo eens de comments doorlees, kom ik zoveel taalfouten tegen dat ik er naar van word.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...

coronamaatregelen

Boze Belgen klagen overheid aan om coronamaatregelen: ‘Georganiseerde uitroeiing van bejaarden’

Meer dan 30 Belgen slepen de Belgische ...