Homepagina » Buitenland » Boze Belgen klagen overheid aan om coronamaatregelen: ‘Georganiseerde uitroeiing van bejaarden’
coronamaatregelen

Boze Belgen klagen overheid aan om coronamaatregelen: ‘Georganiseerde uitroeiing van bejaarden’

Meer dan 30 Belgen slepen de Belgische staat en minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem voor de rechter omdat de coronamaatregelen volgens de groep in strijd zijn met het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens. Ze eisen dat de maatregelen onmiddellijk opgeheven worden, schrijven diverse Vlaamse kranten.

Advocaat Michael Verstraeten vertegenwoordigt de klagers. Volgens de advocaat zijn de maatregelen domweg nageaapt van China, zonder voldoende kennis over het virus te hebben en zonder rekening te houden met het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

“Als je de rechten en vrijheden van mensen wilt beperken, moet je een concrete doelstelling vooropstellen ter bescherming van de volksgezondheid,” staat volgens Het Nieuwsblad in de dagvaarding.

Georganiseerde uitroeiing van bejaarden

De klagers vorderen een symbolische schadevergoeding van 1 euro. Verstraeten verwacht dat de zaak binnen enkele weken behandeld wordt. De Belgische regering liet weten ‘het beslissingsproces indien nodig te beargumenteren voor de rechter’.

Eén van de klagers is plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs, die de coronapandemie ‘de grootste hoax aller tijden’ noemt. Hij zegt dat er sprake is van ‘georganiseerde uitroeiing van bejaarden in verzorgingstehuizen’.

Hij wil dat een internationaal strafhof ‘de zaak tot op de bodem uitzoekt en mensen voor de rest van hun leven achter tralies zet’.

Doelbewust vermoord

Hoeyberghs wil dat alle coronamaatregelen meteen stoppen, liever vandaag dan morgen. “Ze hebben geen enkel leven gered,” zei hij tegen HLN. “Ik geef het u op een briefje: de helft van de bejaarden die overleden zijn in de verzorgingstehuizen, is doelbewust vermoord. Ze zijn platgespoten met overdoses morfine en bewust uitgedroogd.”

“Dat is een gevolg van paniek door het gebrek aan personeel en materiaal,” vervolgde de bekende chirurg. “De verantwoordelijken moeten hiervoor de cel in.”

Viroloog Marc Van Ranst, de Belgische Jaap van Dissel, was niet onder de indruk: “Dit is gewoon idioot.”

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ster
ster
8 maanden geleden

Dan nog erbij de bedrijven die overkop zijn gegaan of nog gaan en als je weet dat een armoede mens 10 jaar korter leeft dan ene hele rijken en met weten dat de gemiddelde leeftijd van een corona dode 80 jaar is dan weet je dat deze corona kul gruwelijk gemeen en strafbaar is als je een hart in je lijf hebt kan je niet achter zo’n idoot beleid staan en dan de mensen die nu op de wachtlijst staan bij een ziekenhuis. BV mijn kleinkind moest in april geopenreerd worden en kan nu pas in December geholpen worden en mijn vader die nog amper kan lopen van de pijn kan nu ook niet in het ziekenhuis terecht. Dit alles zorg ook voor meer doden of vervroegde dood. En de meeste mensen vind dat heel normaal zo idoot zijn ze gemaakt door die vuile linkse media.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  ster
8 maanden geleden

Het is ook de aller grootste overval op publiek geld zowel in Usa als europa zijn de bestaande wetten opzij gezet[wet breken] om ongekende hoeveelheden geld aan particuliere [miljardairs] te geven om een economie die in de laatste drie maanden van 2019 al aan het stil vallen was en niet meer goed groeide zie steun die al in October was begonnen.
Jullie zijn erin [bijna allemaal] gestonken dus.
P.S. ik niet ik heb alles verkocht ,weggegeven aan de kringloop e.d. Net als 1400 ceo’s van internationale bedrijven in de laatste drie maanden van 2019.
Onze minister president had gewaarschuwd moeten worden door zijn oude werkgever Unilever die wisten dat wel op hun niveau ;-} .

mijn koffie komt er net op tijd aan.
Mvrg,Marcel

Rob
Rob
Reactie op  m.koningen
8 maanden geleden

m.koningen. Onze minister president had gewaarschuwd moeten worden door zijn oude werkgever Unilever? Unilever hoort bij het kapitalisme. Het kapitalisme bepaald, niet de politiek. Rutte voert uit wat het kapitalisme bepaalt. De politiek bepaalt niets, ze voeren alleen maar uit wat hen door het kapitalisme / globalisme wordt opgedragen. Waarom denk je dat de top van banken, bedrijven etc plus elk jaar bepaalde politici bij elkaar komen op de Bilderberg conferenties? Om gezellig samen een kopje koffie te drinken op een hermetisch afgezet gebied? Of wat te denken van het feit dat Rutte samen met Bill Gates op de foto heeft gestaan? Rutte heeft ook Soros zijn zoon ontmoet, die zal niet veel beter zijn dan zijn vader.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  Rob
8 maanden geleden

Rode pil:
Zwitsers onderzoek 2011 36000 internationale bedrijven worden gefinancieerd en ondersteund door 1400 internationale banken die op hun beurt gefinancieerd worden door 135 superbanken .Zij hebben 40% van de wereld handel onder controle.Zij zijn het economisch hart van de economische elite.Unielever is een van die bedrijven,deze bedrijven en banken leveren de politieke kopstukken van politieke partijen die op hun beurt bijna allemaal zijn opgericht door de economische elite en gecontroleerd en geinfiltreerd door veiligheids diensten [werken ook al niet voor ons]door zoveel mogelijk partijen hier en soms maar twee of een zodat de 70% nooit een vuist kan maken en alleen maar betaald voor het leven van …de economische elite.

Blauwe pil : niks aan de hand op geen enkel gebied, wij het volk beslist hier;-} onze regering doet alles in het belang van het volk zo kunne wij zien vanonder onze [graf]steen
Alles gaat goed niets te verbergen voor kleine oortjes of te zien.
Welke neem jij ?
Koffie ziet er blauwig uit vandaag ,mijn joint [medicinale cannabis ]gelukkig groen.
Mvrg,marcel

p.s.tip Klimijzers helpen bij het afdalen in het konijnenhol.

Willem
Willem
Reactie op  ster
8 maanden geleden

Inderdaad ster, maar dit is dan ook de opzet van deze corona-hype, ze weten van overheidswege precies wat ze aan het doen zijn in opdracht van hun bazen maar zijn net niet menselijk genoeg om te beseffen dat het hen ook zal treffen.

m.koningen
m.koningen
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Precies in de laatste trein zitten de beulen ,overbodig en nu alles is opgeruimd een potentieel gevaar en trouwens het zijn ook nutteloze opvreters geworden volgens sommige heel rijke families zoals zij dat zich soms laten ontvallen.
Mvrg,Marcel

H.J.
H.J.
8 maanden geleden

Inderdaad, is ook een goed idee voor Nederland.

De Linkse Leugen Club, heeft ook de oudere Nederlanders de moord laten steken en er volgen door het Maanden lang sluiten van grote delen van de ziekenhuizen, nog meer slachtoffers.

De L.L.C heeft medegewerkt aan de Georganiseerde uitroeiing, van bejaarde Nederlanders.

Bedankt Ruttekartel.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
8 maanden geleden

Het is allemaal klote maar toch tussen de regels soms wat goed nieuws. Aanstaande zaterdag verwacht ik jullie in Den Haag. Andere mogen ook demonstreren.

rayoflight
rayoflight
Reactie op  Laat je niet beïnvloeden
8 maanden geleden

Er komen vast 5000 man. 30 demonstranten en de rest is politie 🙂

salvar
salvar
8 maanden geleden

Viroloog Marc Van Ranst, de Belgische Jaap van Dissel, was niet onder de indruk: “Dit is gewoon idioot.
idioot nou dat wil ik niet zeggen hoor, er moet geruimd worden en beginnen met de ouderen die pensioen hebben , scheelt een bak met geld.
waarom zeggen ze in de senaat in amerika (een paar jaar geleden) er zijn te veel mensen op deze aardkloot, 500 miljoen is genoeg.
op de georgia de stonehenge van amerika staat 500 miljoen is genoeg.
waarom zegt de helhond gates de bevolking is teveel op de wereld.
en dan zeggen dat het idioot is ?

Harry
Harry
8 maanden geleden

Willem Engel is gepromoveerd op aerosolen en die zegt dat de hoeveelheid die je inademt bepaalt hoe ziek je wordt. De lockdown is juist de oorzaak van de ic piek. Doordat mensen opgesloten zitten, vooral bejaarden met dichte ramen, produceer je meer aerosolen die je weer inademt. Hierdoor wordt je steeds zieker en kom je op een ic. Die bejaarden zijn als het ware…… vul maar in.

Rob Klaasen
Rob Klaasen
8 maanden geleden

Nou idioot is het beslist niet ouderen en bejaarden worden onder het mom corona gedrogeerd dat weet ik wel zeker en dus ook geruimdt al houdt men dit onder de pet . Als een soort van , zogenaamde legale genocide volkerenmoord wel te verstaan . En we weten dat de daders voor altijd zullen branden in de hel , ik sta uiteraard helemaal achter strafrechtelijke vervolging , prima initiatief .

vladi
vladi
Reactie op  Rob Klaasen
8 maanden geleden

een gevangenis speciaal voor de veroordeelden.
met regels tegen het mensenrecht schenden aan.

levenslang zonder zicht op vrijlating.

fff

ProAsfalt
ProAsfalt
8 maanden geleden

Maar volgens de peilingen is 80% van het volk het eens met de LockDown en dat wordt nog eens bevestigd door het feit dat volgens de Peilingen de VVD plust met 20 zetels waardoor zij maar liefst met 43 zetels de Kamer inkomen.

Deze Lockdown gaat nooooiitt meer weg.

vladi
vladi
Reactie op  ProAsfalt
8 maanden geleden

pelingen zijn fakezegt Maurice de Hond.

fff

ProAsfalt
ProAsfalt
8 maanden geleden

https://www.telegraaf.nl/nieuws/874916561/al-bijna-16-000-afspraken-voor-coronatest-ggd
Ook een leuke.
Worden straks een veelvoud van 16.000 personen 2 weken lang in detentie gezet.

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
8 maanden geleden

Je kunt er vanuit gaan dat al die testen positief zullen worden beoordeeld. Positief betekent dat je besmet bent. Dan mag je inderdaad weer 2 weken lang thuis blijven. Testen staat standaard gelijk aan ‘besmet’. Waarom zou je dan een test laten doen als dat de enige uitkomst is die ze zullen geven? Het is alleen maar bedoeld om nog meer angst te zaaien en verder niet.

Bert Vrijman
Bert Vrijman
Reactie op  ProAsfalt
8 maanden geleden

Zeker als iedereen die in contact is geweest met een positief getest persoon in gedwongen quarantaine kan worden geplaatst.
Of als beide ouders positief getest worden, maar de kinderen niet. Volgens de Verenigde Naties moeten de kinderen dan uit huis geplaatst worden.

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
8 maanden geleden

ik mijn klaagschrift naar het college voor de rechten van de mens waarin ik aan geef dat er van de 30 mensen rechten er 14 worden geschonden door de overheid der nederlanden die deze wereldwijd geproclameerde rechten bij meerderheidsstemming van de VN vergaring 1948 nedrlandes overheid van volkswegen ook zelf heeft ondertekend ..
begrijp dat in deze rechten al staat dat de overheid dient zorgen te dragen voor de mens zijn gezondheid.. mi. het vaseliteren als deze ziek is dit te verbeteren.. dus waar zijn de nodige ic bedden die ook al in rapporten en adviezen naar de regering hebben aan bevolen.. 76 miljard + in de AWBZ kas per zorgverzekeraar 1 miljard + in de kas voor onvoorzien.. en de contradictie het gekste, eigen risico bij verplichte verzekering.. naast dat de overheid (wij) alles kunnen bewerkstelen om de zieke beter te maken..
wanneer jij aangifte doet bij politie van een misdrijf wat mogelijk gaat gebeuren doet de politie er niks mee feit moet eerst geschied zijn.. dan pas is er sprake van…
geld dit ook niet voor het overbrengen van griepje in de vorm van NAAM corona.. laat maar zien hoe jij er overdenkt..
bij bescherming van de volks gezondheid zou ik ook een een rondje kant en klaar supermarkt eten mee nemen etc.etc.

het antwoord van het college..

Geachte heer,

Dank voor uw melding bij het College voor de Rechten van de Mens (hierna: het College)

Het College is een nationaal mensenrechteninstituut dat de mensenrechtensituatie in Nederland monitort door middel van onder andere onderzoek en advies.

Zowel internationale verdragen als nationale wetgeving verplichten de overheid om maatregelen te treffen ter bescherming van de volksgezondheid. Die maatregelen mogen ook zo ver gaan dat andere mensenrechten daarmee beperkt worden. Het beschermen van de volksgezondheid geldt namelijk vaak als rechtvaardigingsgrond voor het beperken van mensenrechten, waaronder het recht op gezondheidszorg. Wel moeten de maatregelen waarmee mensenrechten beperkt worden in redelijke verhouding staan tot het doel dat met die maatregelen bereikt moet worden en moet er altijd gekozen worden voor de minst ingrijpende maatregelen waarmee dat doel bereikt kan worden. Zodra deze maatregelen niet meer noodzakelijk zijn ter bescherming van de volksgezondheid, zouden de maatregelen ook opgeheven moeten worden. Op de website van het College is meer aandacht besteed aan de maatregelen in het licht van mensenrechten.

Nogmaals bedankt voor uw melding. Ondanks dat het College niet de bevoegdheid heeft om individuele klachten over mensenrechten in behandeling te nemen, is uw melding van groot belang. Alle meldingen die het College ontvangt, worden anoniem geregistreerd zodat meer inzicht ontstaat in de situaties waarin mensen problemen ervaren. Deze informatie neemt het College mee in onder andere contacten met (overheids-)organisaties en in het bepalen aan welke onderwerpen extra aandacht moet worden besteed.

Bert Vrijman
Bert Vrijman
Reactie op  :adrianus-johannes.
8 maanden geleden

“Begrijp dat in deze rechten al staat dat de overheid dient zorgen te dragen voor de mens zijn gezondheid.”
Hier begint het probleem al. Dit is ieders eigen verantwoordelijkheid. De staat zou hooguit een adviserende functie mogen hebben en dit kunnen ze al niet aan; kijk maar naar de onzin die het voedingscentrum uitkraamt.

“Wanneer jij aangifte doet bij politie van een misdrijf wat mogelijk gaat gebeuren dan doet de politie er niks mee. Het feit moet eerst geschied zijn. Geld dit ook niet voor het overbrengen van een ziekte?”
Het is inderdaad bizar dat iedereen gestraft wordt vanwege een verdenking om ooit schuldig te worden aan het besmet zijn met een ziekte die mogelijk schadelijk kan zijn.

Een recht is de mogelijkheid om een actie te ondernemen, zolang die niemand anders beschadigt of belemmert in de mogelijkheid om acties te ondernemen.

“het recht op gezondheidszorg” kan geen recht zijn, want voor gezondheidszorg is het nodig dat iemand, een dokter of verpleger, deze zorg levert. Als er geen of niet genoeg zorgverleners zijn die dit kunnen of willen doen dan kan je geen aanspraak maken op dat recht, zonder iemand te dwingen om voor je te zorgen.

Net zo goed kun je geen recht om medicijnen hebben, want dat zou betekenen dat iemand gedwongen kan worden om deze de produceren of te leveren, eventueel zonder betaling, als degene die er recht op claimt te hebben daar geen geld voor (over) heeft.

“Wel moeten de maatregelen waarmee mensenrechten beperkt worden in redelijke verhouding staan tot het doel dat met die maatregelen bereikt moet worden en moet er altijd gekozen worden voor de minst ingrijpende maatregelen waarmee dat doel bereikt kan worden.”

Iedereen kan zelf beslissen of en hoe zich te bescheremen; door isolatie, beschermende kleding, gezond eten, frisse lucht, zonlicht, gezond eten, voedingssupplementen of medicijnen.
Er zijn intussen genoeg aanwijzingen dat met voedingssoffen de meeste mensen voldoende beschermd zijn tegen ziekten, wat de beperkende maatregelen die de hele samenleving treffen overbodig maakt.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
8 maanden geleden

Met het heilige geloof in hun waardeloze modellen mag je ze moord verwijten.
Misschien niet met voorbedachte rade. Maar toch.
Hetzelfde geldt voor weer- en klimaatmodellen.
Academische waanzin. Het heilige geloof in een wereld waarbij wijsheid verdrongen is door geldzucht en geldingsdrang.

vladi
vladi
Reactie op  Herman de Graaf
8 maanden geleden

misschien niet met voorbedachte rade???
serieus?

fff

x

Check Also

ggd

Oud-GGD-directeur over corona: ‘Er zijn helemaal geen maatregelen nodig!’

De gepensioneerde GGD-directeur Jan Vosters vindt de ...

huisarts

Ongeruste huisarts: ‘Wat er nu gebeurt, druist in tegen de artseneed en Code van Neurenberg’

Huisarts Els van Veen was al ongerust, ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x