BuitenlandCorona

Boze Belgen klagen overheid aan om coronamaatregelen: ‘Georganiseerde uitroeiing van bejaarden’

Help door dit met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Meer dan 30 Belgen slepen de Belgische staat en minister van Binnenlandse Zaken Pieter De Crem voor de rechter omdat de coronamaatregelen volgens de groep in strijd zijn met het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens. Ze eisen dat de maatregelen onmiddellijk opgeheven worden, schrijven diverse Vlaamse kranten.

Advocaat Michael Verstraeten vertegenwoordigt de klagers. Volgens de advocaat zijn de maatregelen domweg nageaapt van China, zonder voldoende kennis over het virus te hebben en zonder rekening te houden met het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Als je de rechten en vrijheden van mensen wilt beperken, moet je een concrete doelstelling vooropstellen ter bescherming van de volksgezondheid,” staat volgens Het Nieuwsblad in de dagvaarding.

Georganiseerde uitroeiing van bejaarden

De klagers vorderen een symbolische schadevergoeding van 1 euro. Verstraeten verwacht dat de zaak binnen enkele weken behandeld wordt. De Belgische regering liet weten ‘het beslissingsproces indien nodig te beargumenteren voor de rechter’.

Eén van de klagers is plastisch chirurg Jeff Hoeyberghs, die de coronapandemie ‘de grootste hoax aller tijden’ noemt. Hij zegt dat er sprake is van ‘georganiseerde uitroeiing van bejaarden in verzorgingstehuizen’.

Hij wil dat een internationaal strafhof ‘de zaak tot op de bodem uitzoekt en mensen voor de rest van hun leven achter tralies zet’.

Doelbewust vermoord

Hoeyberghs wil dat alle coronamaatregelen meteen stoppen, liever vandaag dan morgen. “Ze hebben geen enkel leven gered,” zei hij tegen HLN. “Ik geef het u op een briefje: de helft van de bejaarden die overleden zijn in de verzorgingstehuizen, is doelbewust vermoord. Ze zijn platgespoten met overdoses morfine en bewust uitgedroogd.”

“Dat is een gevolg van paniek door het gebrek aan personeel en materiaal,” vervolgde de bekende chirurg. “De verantwoordelijken moeten hiervoor de cel in.”

Viroloog Marc Van Ranst, de Belgische Jaap van Dissel, was niet onder de indruk: “Dit is gewoon idioot.”

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ster
ster
3 jaren geleden

Dan nog erbij de bedrijven die overkop zijn gegaan of nog gaan en als je weet dat een armoede mens 10 jaar korter leeft dan ene hele rijken en met weten dat de gemiddelde leeftijd van een corona dode 80 jaar is dan weet je dat deze corona kul gruwelijk gemeen en strafbaar is als je een hart in je lijf hebt kan je niet achter zo’n idoot beleid staan en dan de mensen die nu op de wachtlijst staan bij een ziekenhuis. BV mijn kleinkind moest in april geopenreerd worden en kan nu pas in December geholpen worden en mijn vader die nog amper kan lopen van de pijn kan nu ook niet in het ziekenhuis terecht. Dit alles zorg ook voor meer doden of vervroegde dood. En de meeste mensen vind dat heel normaal zo idoot zijn ze gemaakt door die vuile linkse media.

H.J.
H.J.
3 jaren geleden

Inderdaad, is ook een goed idee voor Nederland.

De Linkse Leugen Club, heeft ook de oudere Nederlanders de moord laten steken en er volgen door het Maanden lang sluiten van grote delen van de ziekenhuizen, nog meer slachtoffers.

De L.L.C heeft medegewerkt aan de Georganiseerde uitroeiing, van bejaarde Nederlanders.

Bedankt Ruttekartel.

Laat je niet beïnvloeden
Laat je niet beïnvloeden
3 jaren geleden

Het is allemaal klote maar toch tussen de regels soms wat goed nieuws. Aanstaande zaterdag verwacht ik jullie in Den Haag. Andere mogen ook demonstreren.

salvar
salvar
3 jaren geleden

Viroloog Marc Van Ranst, de Belgische Jaap van Dissel, was niet onder de indruk: “Dit is gewoon idioot.
idioot nou dat wil ik niet zeggen hoor, er moet geruimd worden en beginnen met de ouderen die pensioen hebben , scheelt een bak met geld.
waarom zeggen ze in de senaat in amerika (een paar jaar geleden) er zijn te veel mensen op deze aardkloot, 500 miljoen is genoeg.
op de georgia de stonehenge van amerika staat 500 miljoen is genoeg.
waarom zegt de helhond gates de bevolking is teveel op de wereld.
en dan zeggen dat het idioot is ?

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x