Homepagina » Buitenland » Natiestaten moeten hun soevereiniteit uit handen geven aan de Nieuwe Wereldorde. Merkel laat ware aard zien
Natiestaten moeten hun soevereiniteit uit handen geven aan de Nieuwe Wereldorde. Merkel laat ware aard zien

Natiestaten moeten hun soevereiniteit uit handen geven aan de Nieuwe Wereldorde. Merkel laat ware aard zien

Natiestaten moeten vandaag de dag bereid zijn om hun soevereiniteit op te geven, zo zei de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

Tijdens een bijeenkomst in Berlijn zei ze dat soevereine landen niet moeten luisteren naar hun burgers als het gaat om vraagstukken over migratie, grenzen of soevereiniteit.

Je zou haast denken dat dit uitspraken zijn die decennia geleden zijn gedaan door Adolf Hitler.

Nette manier

Merkel heeft aangekondigd dat ze zich in 2021 niet opnieuw verkiesbaar zal stellen. Het is duidelijk dat ze de globalistische agenda nog zo ver mogelijk wil doordrukken voordat ze uit de politiek stapt.

“Wel op een nette manier natuurlijk,” grapte Merkel.

Ze haalde uit naar mensen binnen haar eigen partij die van mening zijn dat Duitsland naar haar eigen burgers geluisterd zou moeten hebben en geweigerd zou moeten hebben om het controversiële VN-migratiepact te ondertekenen.

Niet vaderlandslievend

“Er waren politici die dachten dat ze konden beslissen wanneer dit soort overeenkomsten niet langer geldig zijn omdat ze het volk vertegenwoordigen,” klonk het.

“Maar het volk bestaat uit individuen die in een land leven. Het gaat hier niet om een groep die zichzelf definieert als het Duitse volk,” benadrukte ze.

Merkel beschuldigde critici van het migratiepact er eerder van dat ze niet vaderlandslievend zijn.

Nieuwe Wereldorde

De impopulaire Franse president Emmanuel Macron zei onlangs tijdens een toespraak dat ‘vaderlandsliefde precies het tegenovergestelde van nationalisme is omdat nationalisme verraad is’.

Macron, die in zijn eigen land wordt geconfronteerd met een groeiend protest van de eigen bevolking, zei in de Bundestag dat Frankrijk en Duitsland het hart moeten vormen van de opkomende Nieuwe Wereldorde.

“Europa moet sterker worden,” zei hij. “EU-lidstaten moeten hun nationale soevereiniteit uit handen geven aan Brussel.”

[Zero Hedge]
3 5 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
48 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

Maar wat als het zo is dat landen in Europa worden gegijzeld middels chantage en een land als bijv. Nederland d.m.v. foto- en videomateriaal chantagebel is gemaakt en royals en politici niet anders meer kunnen dan preken voor een verenigde (zio nazi) EU.

Waarom heeft het volk niets (meer) te vertellen of in te brengen, kunnen ze bestolen en afgemaakt afgemaakt worden en door wie worden wij geregeerd? De buitenkant van de ‘heren en dames’ is schone schijn, maar wat zegt binnenkant? In den beginne…..

http://rondehuis.blogspot.com/2011/03/was-is-er-sprake-van-een-grootschalig.html?m=1

William
William
2 jaren geleden

Orwell op zn best… de ongekozen Euro Parlamentariers gaan de scepter zwaaien over heel Europa.. (dat doen ze al) maar nu worden de afzonderlijke staten op een presenteerblaadje aan Brussel overgeleverd.. waar een paar Zombies ons gaan vertellen wat we wel en niet mogen doen.. Niet alleen de hoogste tijd om een geel hestje aan te trekken maar ook om net als de Engelsen uit de EU te stappen.. Als er niet snel iets gebeurt word onze identiteit van ons afgenomen.. we worden gedegradeert tot slaven (wat we al grotendeels zijn)…. wakker worden voordat het te laat is…

Havana
Havana
2 jaren geleden

Waar wil men toch naar toe ?? Wat is het doel van dit alles ??

Matt
Matt
2 jaren geleden

Ik ga het nu eens van de andere kant bekijken: Gesteld dat inderdaad alle landen in de EU hun regering opheffen en we naar een algemene EU regering gaan. Eigenlijk zouden we daar toch flink profijt van moeten hebben: geen Rutte , Macron of Merkel meer en als we het goed doen geen Willem of Fhillip.
De besparing zou enorm zijn.
En laat dan die zogenaamde slimmeriken die de leiding willen nemen maar rustig in hun ivoren EU torentje in Brussel hun dag doorbrengen, meer dan wat onnozele regeltjes kunnen ze toch niet maken en met vergaderen samen met de gouverneurs* van de individuele landen kunnen ze hun dag ook wel doorkomen.
En natuurlijk om de 4 jaar verkiezingen, van het parlement maar ook van de commissie en de ‘chef’ moet ook door het volk gekozen worden. Dat houd ze scherp.

Echt veel kwaad kunnen ze niet uitrichten want ze zijn als de dood voor bijvoorbeeld gele vestjes. (volksopstand)

* Een land wordt dan bestuurd door een gouverneur die door het volk gekozen is. De gemeenten blijven wel bestaan met hun plaatselijke politiek.

Dit zijn maar wat losse gedachten die aangeven dat men niet meteen in paniek moet geraken bij het horen van een NWO. Niemand zal het ooit klaar spelen om over de hele wereld te regeren. In de EU kunnen ze dan oefenen en komen ze er wel achter dat hun droom op wereldheerschappij onmogelijk is.

Voor alle lezers hier , en de redactie, wens ik een heel voorspoedig 2019 en hoop dat al jullie wensen moge uitkomen!

x

Check Also

plicht

‘Nog een bewijs dat die misdadige prikplicht niets maar dan ook niets met volksgezondheid te maken heeft’

Zorgmedewerkers moeten zich in steeds meer landen ...

keijzer

Het G2-systeem: Weet Mona Keijzer meer over de koers van het coronabeleid dan officieel bekend is?

Het is veel mensen opgevallen dat Mona ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

48
0
We lezen graag je reactie!x