Homepagina » Buitenland » Natiestaten moeten hun soevereiniteit uit handen geven aan de Nieuwe Wereldorde. Merkel laat ware aard zien
Natiestaten moeten hun soevereiniteit uit handen geven aan de Nieuwe Wereldorde. Merkel laat ware aard zien

Natiestaten moeten hun soevereiniteit uit handen geven aan de Nieuwe Wereldorde. Merkel laat ware aard zien

Natiestaten moeten vandaag de dag bereid zijn om hun soevereiniteit op te geven, zo zei de Duitse bondskanselier Angela Merkel.

Tijdens een bijeenkomst in Berlijn zei ze dat soevereine landen niet moeten luisteren naar hun burgers als het gaat om vraagstukken over migratie, grenzen of soevereiniteit.

Je zou haast denken dat dit uitspraken zijn die decennia geleden zijn gedaan door Adolf Hitler.

Nette manier

Merkel heeft aangekondigd dat ze zich in 2021 niet opnieuw verkiesbaar zal stellen. Het is duidelijk dat ze de globalistische agenda nog zo ver mogelijk wil doordrukken voordat ze uit de politiek stapt.

“Wel op een nette manier natuurlijk,” grapte Merkel.

Ze haalde uit naar mensen binnen haar eigen partij die van mening zijn dat Duitsland naar haar eigen burgers geluisterd zou moeten hebben en geweigerd zou moeten hebben om het controversiële VN-migratiepact te ondertekenen.

Niet vaderlandslievend

“Er waren politici die dachten dat ze konden beslissen wanneer dit soort overeenkomsten niet langer geldig zijn omdat ze het volk vertegenwoordigen,” klonk het.

“Maar het volk bestaat uit individuen die in een land leven. Het gaat hier niet om een groep die zichzelf definieert als het Duitse volk,” benadrukte ze.

Merkel beschuldigde critici van het migratiepact er eerder van dat ze niet vaderlandslievend zijn.

Nieuwe Wereldorde

De impopulaire Franse president Emmanuel Macron zei onlangs tijdens een toespraak dat ‘vaderlandsliefde precies het tegenovergestelde van nationalisme is omdat nationalisme verraad is’.

Macron, die in zijn eigen land wordt geconfronteerd met een groeiend protest van de eigen bevolking, zei in de Bundestag dat Frankrijk en Duitsland het hart moeten vormen van de opkomende Nieuwe Wereldorde.

“Europa moet sterker worden,” zei hij. “EU-lidstaten moeten hun nationale soevereiniteit uit handen geven aan Brussel.”

[Zero Hedge]


Vond je deze informatie belangrijk? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

44 reacties

 1. Orwell op zn best… de ongekozen Euro Parlamentariers gaan de scepter zwaaien over heel Europa.. (dat doen ze al) maar nu worden de afzonderlijke staten op een presenteerblaadje aan Brussel overgeleverd.. waar een paar Zombies ons gaan vertellen wat we wel en niet mogen doen.. Niet alleen de hoogste tijd om een geel hestje aan te trekken maar ook om net als de Engelsen uit de EU te stappen.. Als er niet snel iets gebeurt word onze identiteit van ons afgenomen.. we worden gedegradeert tot slaven (wat we al grotendeels zijn)…. wakker worden voordat het te laat is…

  30 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   We zullen ze moeten doden. Op een andere manier gaat dat nou eenmaal niet goed komen.

   28 likes
   • @Strijdervoorvrijheid

    Iedere sociopaat van politicus, iedere gecorrumpeerde machthebber verdient het om te sterven, hoe eerder hoe beter. Zodra er weer één het hoekje omgaat en magere Heijn wat van dit ongedierte komt ophalen is een reden om de vlag uit te hangen.

    18 likes
   • @Strijdervoorvrijheid Je moet dan wel weten ,door wie ze aangestuurd worden want anders zit er zo een nieuwe ploeg. Mads Palsvig de aanvoerder van de nieuwe Deense partij : JFK 21.com legt het goed uit wat er aan de hand is ,.en volgens hem hebben we niet lang meer om het te stoppen !!!

    5 likes
    • Strijdervoorvrijheid

     Daar ben ik het niet mee eens iets is altijd te stoppen, ga niet bij de pakken neerzitten. Onthoud deze van mij: Zo donker kan het niet worden, of het wordt altijd weer licht. ‘Zij’ zullen er niet aan moeten twijfelen dat dit heelal zich ontvouwen zal zoals het moet.

     4 likes
   • Daar moeten we niet te lang mee wachten ze halen niet voor niets die zwarten allemaal hier heen en de Moslims om ons om te brengen anders niks heel dat Brussel moet eraan zijn allemaal de grootste viespeuken

    0 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   We zijn met 17 miljoen Nederlanders toch echt wel veel sterker dan 175 kamerleden.

   26 likes
   • Pff droom Verder Nederland is van oorsprong een herders volk dus we zijn met 17 mil. schapen en 175 herders 😉

    8 likes
    • Ik zou daar aan toe voegen: Nederlanders zijn het grootste schapenvolk binnen heel Europa. Zelden zo’n slappe hap gezien als in ons land.

     De politici, de bedrijven stapelen ons op in 2019 met nog meer kosten, er zullen ongetwijfeld vele in de armoede belanden en dan lult die Rutte (Butte) in een of andere brief van’em dat we in zo’n fantastisch land leven….hoe ver ben je de weg kwijt naar het volk toe.
     Ik zie geen Nexit tot stand komen, iedereen betaald braaf z’n belastingen dat deels rechtstreeks naar de NAVO, de nepnieuws zenders (NPO), de anti-Rusland campagnes, de DNC, het Koningshuis etc gaat. Zonder dat dit ooit thema’s zijn bij welke verkiezing dan ook.

     Dit land is allang verloren en verkocht aan de grootste terreurstaat van deze planeet: de VS (het land van de Onbegrensde misdaden).

     Harold Mulder

     Nijmegen
     Nederland, 51e staat der VS
     Planeet Aarde (of wat aar van over is)

     8 likes
 2. Maar wat als het zo is dat landen in Europa worden gegijzeld middels chantage en een land als bijv. Nederland d.m.v. foto- en videomateriaal chantagebel is gemaakt en royals en politici niet anders meer kunnen dan preken voor een verenigde (zio nazi) EU.

  Waarom heeft het volk niets (meer) te vertellen of in te brengen, kunnen ze bestolen en afgemaakt afgemaakt worden en door wie worden wij geregeerd? De buitenkant van de ‘heren en dames’ is schone schijn, maar wat zegt binnenkant? In den beginne…..

  http://rondehuis.blogspot.com/2011/03/was-is-er-sprake-van-een-grootschalig.html?m=1

  26 likes
  • Chantabel maken van hooggeplaatsten is “de” of “een” manier van landen door de knieën krijgen en te onderwerpen aan de cabal, de schaduwmacht.

   https://tinyurl.com/yayfendl

   Enfin, daarbij vertelt men dat bijv. Pizzagate reeds is verklaart tot slecht complot en de royals, hooggeplaatsten (zio nazi bilderbergclub) van onbesproken gedrag zijn en de rechterlijke macht zuiver recht spreekt en geblinddoekt is, politici en hun antecedenten geen nader onderzoek behoeven.

   Maar waar haalt de macht dan de absolute macht vandaan, waarmee ze zo ongelooflijk het volk kan verwachten, zo recht in het smoel kan uitlachen en zeggen: “jullie burgers hebben niets meer te vertellen, de demo(n)cratie was maar is nu een echte aanfluiting geworden en kunnen jullie van ons allen letterlijk doodvallen”?…

   Iets verschaft macht, absolute macht. Chantabel maken is daar m.i. een heel belangrijk onderdeel van, in het Westen, zo niet het enige middel. Oorlog en monetaire controle zijn daarbij gedeelde plaats winnaars.

   22 likes
   • Zoals de nazi’s en hun doortrapte methodes, hun aggressie, brutaliteit en minachting toonden en preekten over één volk, één rijk, één macht (Führer) in het verleden en droomden over het opbouwen van een grootmacht, zo bouwen de neo EU nazi’s heden ten dage gewoon verder op de ideologieën van toen.

    21 likes
 3. De multinationals, banken, militair industrieelcomplex, kortom de elite, heeft in heel Europa op Hongarije na overal hun politiek loopjongens. Macron in Frankrijk. Rutte in Nederland. Merkel in Duitsland. Zolang mensen blijven stemmen op politiek partijen van het kartel zal er niets veranderen. Dus denk na voordat je weer op die schoften stem. Gezien de bizare prijsstijgingen in het jaar 2019 denk ik dat Rutte hier in Nederland en Merkel in Duitsland hun kruit heben verschoten.

  19 likes
  • Volgens mij zijn de uitslagen van verkiezingen al bekend wanneer de stembussen opengaan. Ik kan mij nog steeds niet voorstellen dat een zinnig mens op VVD etc stemt.

   14 likes
   • Strijdervoorvrijheid

    Daarom zouden er burger supervisie moeten zijn bij het stemmen tellen, bij elke teller een burger die over de schouder meekijkt of de teller niet een rood potloodje in de hand heeft om zo een stem die ze niet zint ongeldig te maken. Wie verteld mij dat dit namelijk niet is gebeurd.

    7 likes
    • Ik herinner U alleen maar aan het schots referendum, waar live op TV nee stemmers op het JA stapeltje werd gelegd en nooit een hertelling heeft plaats gevonden……..

     1 likes
  • @ Bas van Stapelberg

   De Hongaarse (populistische) politici (met hun innige band met het Vaticaan) zijn allen ook gewoon onderdeel van de elite, als die lui echt zo tegen de EU zijn; waarom houden ze anders nog maar wat graag hun handje op in Brussel. Jaarlijks ontvangen zijn vrachtladingen vol met gratis geld, dan laat ik het maar achterwege dat Hongarije (net zoals elk ander oost Europees land) geen moer doet aan hun criminele bendes die de Europese lidstaten overspoeld hebben sinds zij lid zijn geworden van de EU.

   Dan laat ik de financiële sociale fraude die oost Europeanen hier plegen nog maar even achterwege, of hoe de media in Hongarije zo´n beetje volledig in handen is van de staat. Hetzelfde geldt ook voor de historische bescherming rol tegen de Islam die zij zich hebben toegeëigend. Ja, ze hebben een aantal keer tegen de Ottomanen gevochten, maar net zoals zo´n beetje elke ander Europese monarchie, prinsdom etc etc hebben ze zich ook vaak genoeg volledig geallieerd met de Ottomanen. Het was maar wat de heersende adel het beste uit kwam. Roep iets over buitenlanders en zowel op links als rechts lijkt dan elke vorm van objectiviteit verloren te gaan.

   4 likes
 4. Waar wil men toch naar toe ?? Wat is het doel van dit alles ??

  5 likes
  • Alleen heerschappij.. de Cabal heerst en gaat over lijken.. de FED is volledig in handen van de Cabal net als vrijwel alle nationale Banken.. wie de geldstromen beheerst heeft de macht.. de bekende spreuk van de Rothschilds, de uitverkorenen (zoals ze zich noemen) zijn door hun geloof (Zionisme, let op dat is niet het Jodendom ondaks dat de meeste Zionisten Joods zijn) ervan overtuigd dat zij een superieur ras zijn en dat al het (domme, of domgemaakte) volk hun slaven zijn (worden).
   Deze Zionisten zitten achter de volkerenmoord van Stalin 60 tot 100 miljoen mensen.. die op een gruwelijke manier zijn vermoord, ze zijn de financiers van de 2de wereldoorlog waar Churchill “gekocht is” en gruwelijke oorlogsmisdaden heeft gepleegd.. Dat lees je niet in de geschiedenisboeken, hij was niet beter dan Hitler.. en ga zo maar door. Migratie van duizenden vluchtelingen (vooral jonge mannen) om gemengd bloed te laten ontstaan allemaal plannen van de Zionisten. De EU is er alleen voor om totale controle te krijgen. Als je eenmaal de Big Picture ziet dan word je eindelijk wakker… Dat is het DOEL

   15 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Dat ze een gevecht uitdagen tegen hun bevolking.

   6 likes
   • Ze willen een revolutie.
    Als die uitbarst moorden ze die uit, ze zijn dit aan het pushen.
    Onder onze linkse EUSSR antifada gesponsorde maatschappij door SOROS moorden ze rechts en alles eraan verbonden uit dan. antifada hand ib hand met islam moorden ons uit. Merkel soros zorgen eigenhandig hiervoor via dit
    https://legacy.gscdn.nl/archives/images/soroskooptbrussel.pdf?fbclid=IwAR2mAPOLaBPxKFQ6nLZh1tAgV7SXOHbRfxJd3Lth8mhoGnPyJHoeM7fiRyE

    Alle fake rechtse partijen in B werken hier aan mee.
    Wij hebben net soort staatsgreep achter de rug (zodat marrakesh getekend werd en wij hadden gemeenteraadsverkiezingen waar rechts opnieuw won, NVA counterde alles en ging/gaat met socialisten en groen in zee )
    NVA is hier pro links geworden
    Ninove volgen in België dan begrijp je hoe zelfs rechts links is eigenlijk en zij werken ALLEMAAL ook voor SOROS allemaal
    3 Januari gaat wat losbarsten hier opnieuw want men gaat in Ninove de straat op
    https://www.facebook.com/events/1088654291296762/?acontext=%7B%22ref%22%3A%223%22%2C%22ref_newsfeed_story_type%22%3A%22regular%22%2C%22feed_story_type%22%3A%22279%22%2C%22action_history%22%3A%22null%22%7D

    Onze B politiek is vazal van merkel
    Het is zover gekomen dat van trado partijen als VLD zij hun winnaars van verkiezingen verwisselen TEGEN het volk en overwinning in en een moslim in de plaats zetten die amper stemmen had zie Gent hiervoor

    Het gaat hier zwaar escaleren want in mei zijn er federale verkiezingen
    Politiek WEET nu al dat VB de winnaar gaat zijn
    Het gaat hier zwaar escaleren dan, ik vraag mij af of politie en ons leger in staat zijn van ons uit te moorden, de HAAT naar de Vlaming is tastbaar de roep om ons uit te roeien ook
    Er zijn amper strijders maar hier is iemand van 25 opgestaan en amai voert die strijd 🙂 vraag is alleen WIE SPONSORT Dries van Langehove?
    Is de 1é met kloten aan zijn lijf (is Pim Fortuin in jonge versie) laat het volk op straat komen
    Dit manneke zal de revolutie laten losbarsten, alleen wat dan? Gaat politie en leger hem en ons Vlamingen uitmoorden dan? revolutie? mja kan enkel als politie en leger achter het volk gaan staan.

    Merkel had verkiezingen toch zwaar verloren? Wat zit zij nog steeds de lakens uit te delen?

    https://www.facebook.com/KiesDries/?__tn__=%2CdkC.g-R&eid=ARBer4wlz1OJCyyxBtIr8UxfT293f7ND-ADJF2IVibmeu5HZfr7Ux0dEjCHnccKlBF5OP_l3OKQTA0Ws&hc_ref=ARSvOx6X5mlJKXVuV11ceuctTX6-VCDuWoRiyGjVCWI2_YPMkraek5ChDdXsB6OFcd4&fref=tag

    3 likes
    • @ Marduk’s Revenge

     Over het algemeen ben ik het altijd met u eens, maar rechts (inclusief de populisten) zijn gewoon onderdeel van de elite. Trump is een Zionist en hetzelfde geldt voor Wilders, en ook Baudet verdenk ik ervan een Zionist te zijn. Ook hoor ik Baudet te vaak lovend over de VOC (opgericht door de oude Venetiërs die in Nederland waren neergestreken) en soortgelijke vroege multinationals (er waren er meer dan alleen de twee VOC´S) en hedendaagse multinationals als kroon juwelen voor de Nederlandse geschiedenis. Ook zijn zijn onvoorwaardelijke steun voor Israël vind veelzeggend, en er ook niet vies van is om meer “private security forces” in Nederland te hebben. Ook vind ik hem vaak heel misleidend als het over de EU gaat met zijn “stapje voor stapje verliezen van macht”, terwijl hij dondergoed weet dat alle macht allang en breed is weggegeven, ook vind ik zijn lobby voor thorium interessant. Ook dat is gewoon een traditionele machtsindustrie, maar ook zijn steun voor de eigen zorg bijdrage; die er moest komen om Nederlanders zogenaamd bewust te laten worden voor de kosten voor de zorg. Tegenwoordig is het een noodzakelijk iets net zoals toen des tijds het “kwartje van Kok” en vele andere maatregelen die tijdelijk van aard waren of waarvan is gebleken dat ze totaal niet succesvol zijn geweest in hetgeen hoe ze aan het volk zijn verkocht-

     De elite is niet “llnks of rechts”, beide politieke stromingen zijn vanaf hun ontstaan meteen gekaapt. Het is nu alleen zo dat men “politiek rechts” gebruikt als de boeman van veel kwaad, daar waar voor hun plannen van vlak na de oorlog er meer rechtse politiek was. Wat later over ging in “midden” kabinetten, overigens heeft Nederland in haar politieke historie nooit een echte linkse regering gehad zoals velen beweren. Het begrip” links en rechts” (net zoals termen zoals “haat”, disrespect etc) word tegenwoordig te pas en onpas overal maar klakkeloos opgeplakt naar mijn mening. Wellicht ben ik de 1 van de weinigen, maar ik weet niet of het hier echt uit de hand zal lopen, dat baseer ik deels omdat ik die zogenaamde ontwaking niets vind voorstellen. Nog belangrijker net zoals Engeland, is Nederland ook nog steeds 1 van de belangrijkste bolwerken van de oude Venetiërs. En zolang de meeste mensen nog steeds denken in kampen van “links vs rechts”, “blank/westers vs rest”, en men ook bij de EU niet verder kijkt dan Juncker betwijfel ik het of er een nuttige revolutie zal plaats vinden.

     3 likes
     • Ja ik denk ook zo daarom de vraag: WIE sponsort die schild en vrienden en vooral Dries van Langehove
      Die komt van unief waar de elite rekruteren, doet me aan stijl freemason
      Je hebt gelijk rechts/links is tool van de elite, ik vrees het ergste hier

      0 likes
  • Bekijk you tube filmpjes over de NWO/agenda21/30. Doel: Controle over alles incl. het weer/natuur/ruimte. Einddoel: nieuwe 10 geboden zie Georgia Guidestones. Er moeten dus nog veel mensen opgeruimd gaan worden. De mensen die overblijven gaan leven in ultra moderne steden incl. chip.(zoiets als Atlantis/Lumerie) Heb je een soort van perfect ras/utopia gecreëerd.
   In mijn ogen gewoon een heel ziekelijk plan, want de aarde zelf zal er niet beter op worden. Die technologie wordt uiteindelijk hun ondergang. Teveel geprutst aan de natuur. Mede door ruimte oorlogen. Alle satellieten worden dan opgeruimd.
   En dan pas komt er 1000 jaar vrede.(bijbeltalk). Weer zo natuurlijk mogelijk gaan leven.
   Is een samenraapsel van wat ik gelezen heb door de jaren heen. Of het zover komt, tja dat weet ik niet.

   8 likes
 5. Ik ga het nu eens van de andere kant bekijken: Gesteld dat inderdaad alle landen in de EU hun regering opheffen en we naar een algemene EU regering gaan. Eigenlijk zouden we daar toch flink profijt van moeten hebben: geen Rutte , Macron of Merkel meer en als we het goed doen geen Willem of Fhillip.
  De besparing zou enorm zijn.
  En laat dan die zogenaamde slimmeriken die de leiding willen nemen maar rustig in hun ivoren EU torentje in Brussel hun dag doorbrengen, meer dan wat onnozele regeltjes kunnen ze toch niet maken en met vergaderen samen met de gouverneurs* van de individuele landen kunnen ze hun dag ook wel doorkomen.
  En natuurlijk om de 4 jaar verkiezingen, van het parlement maar ook van de commissie en de ‘chef’ moet ook door het volk gekozen worden. Dat houd ze scherp.

  Echt veel kwaad kunnen ze niet uitrichten want ze zijn als de dood voor bijvoorbeeld gele vestjes. (volksopstand)

  * Een land wordt dan bestuurd door een gouverneur die door het volk gekozen is. De gemeenten blijven wel bestaan met hun plaatselijke politiek.

  Dit zijn maar wat losse gedachten die aangeven dat men niet meteen in paniek moet geraken bij het horen van een NWO. Niemand zal het ooit klaar spelen om over de hele wereld te regeren. In de EU kunnen ze dan oefenen en komen ze er wel achter dat hun droom op wereldheerschappij onmogelijk is.

  Voor alle lezers hier , en de redactie, wens ik een heel voorspoedig 2019 en hoop dat al jullie wensen moge uitkomen!

  3 likes
  • Strijdervoorvrijheid

   Dat gaat hem niet worden man, een tweede belasting pot die is er al (EU) er zullen meer ministers komen meer regels en nog meer gekkigheid. Nee deze mensen hebben het niet goed met hun kistjesvullers voor en moeten gewoon geknuppeld worden als zeehondjes.

   11 likes
  • Ze kunnen niet veel uitrichten, zou zeggen kijk eens naar de Oekraïne ! bijna WWIII !

   1 likes
   • Kijk, dat bedoel ik nu.
    Ik doe een voorstel om onze wereld te verbeteren maar dan mag ik verder dromen.
    Grote revoluties zijn juist ontstaan door de droom van een enkeling, kijk naar Che Guevara, M.l. King e.a.
    Het probleem is juist dat iedereen zich bij voorbaat al neerlegt met het idee dat iets niet haalbaar is. Zo bereik je natuurlijk nooit iets. Wel oproepen vanuit je luie stoel dat die leiders dan maar dood moeten maar hebben ze ook het lef om het zelf uit te voeren?
    Daarom werkt hun ‘verdeel en heers’ techniek zo goed en blijven ze de macht houden maar dat snappen jullie blijkbaar niet.
    Zelf heb ik vroeger wel vaker op de barricades gestaan en ik mag gerust zeggen dat wij toen toch wel e.e.a. bereikt hebben, zoals de 5 daagse werkweek en betaald vakantie.
    Nu hebben we blijkbaar een hoop schapen die wel heel hard kunnen blaten maar als het op actie aankomt niet uit hun kooi durven komen. Zo bang voor de boze wolf, of is het gewoon luie laksheid?
    Ik ben nu ruim 60+ en ik hoop dat de nieuwe generatie harder hun best doen om voor zichzelf op te komen. Het is gemakkelijk denken : oh dat doen anderen wel, die halen de kastanjes wel uit het vuur en ik pluk daar mede ook de vruchten van.
    Dit soort gemene lafheid zie je bij de vakbonden: de niet leden die het verdommen om lidgeld te betalen profiteren wel mee van het bereikte resultaat van de onderhandelingen die de valbonden gevoerd hebben en eventueel met staken bereikt hebben. Zij mogen trots zijn!

    2 likes
    • Ik loop even met u, uw eerste betoog na.
     “Eigenlijk zouden we daar toch flink profijt van moeten hebben: geen Rutte , Macron of Merkel meer en als we het goed doen geen Willem of Fhillip.
     De besparing zou enorm zijn.
     Nogal naïef, deze personen blijven gewoon zitten en hun huidige functie krijgt een andere naam zij zullen de uiteinden worden van de tentakels uit Brussel.
     U geloofd toch niet dat zij op zullen gaan in het grijze leger belastingslaven?
     U denkt toch niet dat zij een degradatie zullen accepteren?
     Dus van een besparing zal geen sprake zijn.
     En al zou er sprake zijn van maar een iele besparing, dan zal dit echt niet ten voordele van de belastingslaven komen.

     “En laat dan die zogenaamde slimmeriken die de leiding willen nemen maar rustig in hun ivoren EU torentje in Brussel hun dag doorbrengen, meer dan wat onnozele regeltjes kunnen ze toch niet maken en met vergaderen samen met de gouverneurs* van de individuele landen kunnen ze hun dag ook wel doorkomen.”
     Die “onnozele regeltjes” zullen ons allen als een strop om de nek gelegd worden.
     Wie hebben ook alweer het geweldsmonopolie?

     “En natuurlijk om de 4 jaar verkiezingen, van het parlement maar ook van de commissie en de ‘chef’ moet ook door het volk gekozen worden. Dat houd ze scherp.”

     U leeft kennelijk nog steeds in de utopie dat stemmen enig effect zal sorteren?
     De werkelijke machthebbers binnen het eu politbureau zijn nu al niet door de bevolking te kiezen, als dat zo zou zijn was die handtastelijke bezopen Juncker al lang van het toneel verdwenen.
     “Dat houd ze scherp”?
     Ze lachen zich nu al het lazerus als ze het woord “democratie” en “verkiezing” horen.
     “Echt veel kwaad kunnen ze niet uitrichten want ze zijn als de dood voor bijvoorbeeld gele vestjes. (volksopstand)”

     Niet echt!
     Het wordt pas anders als de gele vestjes letterlijke dat eu parlement binnenstormen en dat tuig oppakt en naar onbekende oorden afvoert.

     Al met al komt uw betoog nogal naïef over.

     4 likes
     • Nogal naïef? Oké, ik loop even mee
      Of bepaalde personen blijven zitten hangt toch wel degelijk van de kiezer af, even daargelaten dat er hier en daar gefoetelt word. Een voorbeeld: wat doet Balkenellende nu? niet meer gekozen dus afgevloeid, net zoals zovelen. En na de volgende verkiezingen zal je Rutte niet meer zien. Zijn leugens zijn nu wel tot iedereen doorgedrongen.
      Om de politiek kleinschalig te houden moet lokaal meer en landelijk minder aan verkiezingsstrijd gedaan worden en dat hangt echt wel af van de massa of die daar aan meedoen of niet. Kijk maar hoeveel volk er op de been is als het zover is. Allemaal poppetjes van de grote partijen en daarom kunnen die ook aan de macht blijven. Blijf je thuis? oké, jouw keuze maar dan heb je ook geen recht tot klagen of zeuren. Beter een verloren stem dan geen stem. En beter een foute mening dan geen mening. De een denkt na, de ander niet.
      En met die onnozele regeltjes bedoel ik dat ze na zoveel jaar vergaderen ze er eindelijk in geslaagd zijn om een universele telefoonstekker goed te keuren, de gloeilamp af te schaffen en nog meer van dit soort zinnige en onzinnige regeltjes. Als er goedkeuring gegeven moet worden aan multivergifnationals zoals Bayer dan zijn ze er als de kippen bij om dat weer toe te laten. De miljarden aan lobby gelden moeten toch ergens naar toe nietwaar?
      De gele hesjes. Je ziet dat het wel effect heeft aangezien Macron nu ineens met belastingverlaging op de proppen komt. Of dat een reële optie is betwijfel ik en ik niet alleen want ze protesteren verder, iets wat nu al meer dan 1 miljard gekost heeft en er zelfs voor gezorgd heeft dat de EU voor 1 keer een begrotingstekort door de vingers ziet. Een beetje nadenkend mens kan hier uit opmaken dat de macht van de EU toch niet zo groot is als gewenst. En als de politie erachter komt dat zij, net zo goed als het volk, het haasje zijn konden ze zich wel eens aan de goede kant scharen en dan is het einde verhaal voor die dictators.
      Nu ben ik het met jou eens dat mijn betoog inderdaad wat naïef is maar het zet mensen wel aan het denken en daar gaat het mij om.
      Nu nog mensen die ook durven handelen.
      Mei volgend jaar EU verkiezingen. Ben je het niet eens met het huidige beleid stem dan alternatief. Daar zijn de huidige machthebbers als de dood voor en daarom maken ze de alternatieven zo zwart mogelijk. Rusland kan (niet) overal de schuld van krijgen!
      Als ze er niet bang voor waren hoorde je daar niets over.

      1 likes
  • Droom verder Matt

   7 likes
 6. Ach die Macron kan z’n eigen Land nog niet eens aan, ontevreden burgers, veel rechts-extremisten en heel veel explosieve migranten getto’s…
  Verschillende Landen staan aan de afgrond in de EU en andere Landen twijfelen of ze nog willen blijven……. De voormalige Oostblok Landen laten zich niet overbluffen door Infantiel Brussel en gaan stuk voor stuk bij Putin op bezoek…. Amerika moet zorgen dat het overeind blijft, af en toe brullen naar China die daar helemaal niet van onder de indruk is omdat zij de grote geldschieter zijn……..Mevr Merkel gaat met pensioen daar kan ze verder dromen van haar derde rijk en intussen is er misschien wel een NWO uit t Oosten in de maak, nou of we daar dan blij mee moeten zijn….

  17 likes
 7. Het is ongelooflijk dat politici niet naar het eigen volk luisteren. Burgers hebben het recht om veilig en ongedwongen te leven in hun eigen land en als politici dit onmogelijk maken zou je haast wensen dat burgers hun eigen recht op een rustige en verantwoordelijke naar zich toe trekken. Dat dit opstanden en uiteindelijk tot een burgeroorlog kan leiden is het onvermijdelijke gevolg van onbezonnen daden van onbezonnen politici

  12 likes
 8. Goh en wie heeft de meeste europarlementariers? Yup Duitsland met nu 96 leden en de meeste allemaal uit het CDU.
  Het is Hitler niet gelukt maar het CDU doet goed zijn best en Merkel helpt graag een handje om 1 Natie te maken. De CDU en CSU liggen in Dld ook contant overhoop omrent vluchtelingen souvereiniteit en Europees beleid.

  Soevereiniteit opgeven aan die wereldvreemde mensen in Brussel? Nooit niet! Als Brussel M.presidenten deze lijn doorzetten is er in Europa staks geen geel hesje meer te koop, de beer is los en ze gooien steeds meer kooltjes op het vuur.
  Kan niet wachten, terug naar de BeNeLux met een Benelux Euro koersgang/munt dan zijn we meteen de machtigste op finacieel en politiek niveau in Europa.

  14 likes
 9. Merkel, is een Joodse Communistische Vrij Metzelaar, die de ondergang van het menselijke individu voorstaat !

  14 likes
 10. “Wir schaffen das” om angstig van te worden , wat een krankzinnigheid ,, dit moet stoppen.

  13 likes
 11. Wat een trieste wereld ……….

  9 likes
 12. Wake up and read this,
  Word wakker en lees dit,
  Wach auf und lese das,
  Réveillez-vous et lisez ceci.

  http://rondehuis.blogspot.com/
  https://www.youtube.com/watch?v=AwLD6sOYipw
  https://www.youtube.com/watch?v=jJSpujHhaGQ

  6 likes
 13. Heeft iemand wel eens gedacht welk verband er bestaat tussen de deplorabele staat van de Nederlandse en Duitse krijgsmachten en het doordrukken van de opheffing van de Europese staten?
  In 2011 heeft Hans Hillen de Nederlandse Leopards tanks afgeschaft:
  https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/hennis-smoort-dagdroom-over-terugkeer-tanks~b69201db/
  De inzetbaarheid van het Duitse leger is abominabel, pakweg 2/3 werkt niet.
  https://www.defensenews.com/smr/munich-security-forum/2018/02/21/germanys-armed-forces-are-in-bad-shape-report-finds/
  Wel zo handig als je wil voorkomen dat er voldoende materieel is om een staatsgreep te plegen, mochten er militairen zijn die faliekant tegen het opheffen van de natie staten zijn.

  5 likes
 14. Europeanen hebben zich ook nergens ter wereld aangepast toch?

  2 likes
 15. Wat een walgelijke kop , Als ik merkle zie denk is STASI. deze gasten zijn de oorzaak van de meeste elende in de wereld. De eigenlijke machtspositie van merkle is dat ze op stasi-acten zit die mensen kunnen corruperen/kunnen oppakken. Tijdens de val van de muur zijn veel van deze acten zogenaamd verbrand , maar ergens geloof ik dat niet….

  2 likes
 16. Laat je toch niet gek maken. Indien dit zich voor zou kunnen doen zullen bepaalde landen echt wel reageren. Gewoon een simpel voorbeeld, onderwijs in
  Denemarken is gewoon gratis. Men heeft daar een compleet anders belasting systeem dan in Nederland. In Nederland weet de gemiddelde politici niet wat er zich in de
  maatschappij afspeelt. Immers hij is veel te druk om ervoor te zorgen dat zijn baantje in Brussel veilig wordt gesteld. Hoe het met Nederland gesteld is is bijzaak.

  Politiek in Nederland is gewoon liegen, liegen, liegen en er nog mee wegkomen ook. Daar waar politiek begint houd het verstand op.

  0 likes
 17. “Natiestaten”…? Noem eens een natiestaat…

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

macron

Het einde van Macron: partij brokkelt af terwijl parlementsleden opstappen. ‘Geen weg meer terug’

De Franse president Emmanuel Macron ziet zich ...

merkel

Merkel gedraagt zich als dictator en heeft totaal geen respect voor haar volk. Dan krijg je dit

De partij Alternative für Deutschland (AfD) heeft ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.