Homepagina » UFO » UFO Europa: aflevering 5 (video)
UFO Europa: aflevering 5

UFO Europa: aflevering 5 (video)

Zijn we eindelijk een stap dichter bij het begrijpen van het grote onbekende en wat dat – al dan niet – kan inhouden?

De mens is altijd nieuwsgierig geweest naar wat er zich werkelijk in de uitgestrektheid van de ruimte afspeelt, en UFO-waarnemingen worden al jaren gemeld.

UFO Europe: Untold Stories biedt met videobeelden van waarnemingen, radarbewijs en ooggetuigenverslagen uit de hele wereld een diepgaande blik op de verschillende aspecten van ontmoetingen met het onverklaarbare.

In deze aflevering: boven Zweden verschijnen honderden vreemde voorwerpen. Een piloot ziet een UFO en een journalist onderzoekt waarnemingen in een Italiaans dorpje.

Bron: Natgeotv.com Foto: National Geographic Channel

Gerelateerd:

 Vond je deze info waardevol? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

12 reacties

 1. al zijn er 1000 afleveringen van dit soort, uiteindelijk weten we nog niks en schieten we geen meter op ,,We’ve seen it all before.

  0 likes
 2. UFOTV® Presents : Flying Saucers Are Real – FREE Movie

  http://youtu.be/vefpDSDvpPk

  This feature film documents solid physical evidence of UFO landings, photos and videotaped evidence of UFOs from around the world and reveals the shocking story of the government’s ‘Cosmic Watergate’, a massive effort to keep UFO information from the Public.

  Stanton T. Friedman presents the details of a massive investigation led by Friedman and others, utilizing the U.S. Government Court System and the “Freedom of Information Act,” to gain access to government and military documents which by law should now be available to the public. Staggering in it’s implications, see for yourself the explosive results of this investigation.

  0 likes
 3. Nat Geo is 200% N.W.O. Allemaal opgekocht door global Media. Maar als je vet veel wilt zien dan is de keuze:

  http://www.youtube.com/watch?v=3A8HLzeKNSM

  Wanneer gaan we het over andere dingen hebben want nu weten we het wel.

  0 likes
 4. [quote name=”pietsnot”]al zijn er 1000 afleveringen van dit soort, uiteindelijk weten we nog niks en schieten we geen meter op ,,We’ve seen it all before.[/quote]

  Helemaal eens met pietsnot , altijd de zelfde verhalen maar nooit iets concreets.. 🙂

  0 likes
 5. Verhaaltjes vertellen = mythes maken van de waarheid.

  0 likes
 6. Wezens met een voldoende hoog bewustzijn hebben geen ruimteschepen nodig om zich door de ruimte te verplaatsen, maar maken naar verluid gebruik van nanotravel. Je focust je met je bewustzijn op een bestemming en in een oogwenk ben je ter plaatse, enigszins vergelijkbaar met de manier waarop we ons verplaatsen in ons astrale lichaam.
  Beschavingen die gebruik maken van ufo’s mogen dan technologisch ver ontwikkeld zijn spiritueel gezien zijn ze dat dus niet.
  Veel van wat er aan ufo’s wordt gezien is waarschijnlijk afkomstig van de Aarde en gemaakt m.b.v ofwel back engineering ofwel techniek afkomstig van de Grays

  0 likes
 7. [quote name=”XenoN”]Nat Geo is 200% N.W.O. Allemaal opgekocht door global Media. Maar als je vet veel wilt zien dan is de keuze:

  http://www.youtube.com/watch?v=3A8HLzeKNSM

  Wanneer gaan we het over andere dingen hebben want nu weten we het wel.[/quote]
  HEH! Alweer fout! NGC is onderdeel van The National Geographic Society die vorige eeuw is opgericht. Die Society heeft uit eigen beweging de TV zender opgericht en is helemaal niet opgekocht of wat dan ook… If you don’t know nothing, SAY nothing AT ALL!

  0 likes
 8. Wat is waarheid.. 90 % van wat wij in de lucht zien vliegen is hand-made on earth !!
  Hier nog een waarheid, kan je je angst omtrent buitenaards leven bij de vuilnisbak zetten 😉
  http://one-vibration.com/profiles/blogs/an-update-on-nibiru-by-chris-thomas#.UhDOAtL0EwN

  0 likes
 9. Luister naar deze geweldige vid, eigenlijk een van de beste vids die er is om duidelijkheid te verkrijgen hoe je jouw angst de deur uit kan doen ^_^
  http://youtu.be/-5WElscYSFw

  0 likes
 10. [quote name=”Romarin”]Wezens met een voldoende hoog bewustzijn hebben geen ruimteschepen nodig om zich door de ruimte te verplaatsen, maar maken naar verluid gebruik van nanotravel. Je focust je met je bewustzijn op een bestemming en in een oogwenk ben je ter plaatse, enigszins vergelijkbaar met de manier waarop we ons verplaatsen in ons astrale lichaam.
  Beschavingen die gebruik maken van ufo’s mogen dan technologisch ver ontwikkeld zijn spiritueel gezien zijn ze dat dus niet.
  Veel van wat er aan ufo’s wordt gezien is waarschijnlijk afkomstig van de Aarde en gemaakt m.b.v ofwel back engineering ofwel techniek afkomstig van de Grays[/quote]

  Fijten, bewijzen graag en niet zo niets zeggend als je hier opschrijft…Spiritueel is dus ook zo onderwerp wat niet bestaat en geen enkele basis en bewijs vorming heeft dan alleen aanames en wetend dat geschiedenis zich altijd in een andere hoedanigheid zal herhalen. Fijten en geen aannames. Kan hier ook paginaś vol schrijven met spirituele mensen die dingen zagen en zelfs de tv halen en gewoon een stille dood stierven……

  0 likes
 11. [quote name=”xsimm”][quote name=”Romarin”]Wezens met een voldoende hoog bewustzijn hebben geen ruimteschepen nodig om zich door de ruimte te verplaatsen, maar maken naar verluid gebruik van nanotravel. Je focust je met je bewustzijn op een bestemming en in een oogwenk ben je ter plaatse, enigszins vergelijkbaar met de manier waarop we ons verplaatsen in ons astrale lichaam.
  Beschavingen die gebruik maken van ufo’s mogen dan technologisch ver ontwikkeld zijn spiritueel gezien zijn ze dat dus niet.
  Veel van wat er aan ufo’s wordt gezien is waarschijnlijk afkomstig van de Aarde en gemaakt m.b.v ofwel back engineering ofwel techniek afkomstig van de Grays[/quote]

  Fijten, bewijzen graag en niet zo niets zeggend als je hier opschrijft…Spiritueel is dus ook zo onderwerp wat niet bestaat en geen enkele basis en bewijs vorming heeft dan alleen aanames en wetend dat geschiedenis zich altijd in een andere hoedanigheid zal herhalen. Fijten en geen aannames. Kan hier ook paginaś vol schrijven met spirituele mensen die dingen zagen en zelfs de tv halen en gewoon een stille dood stierven……[/quote]

  Hoi xsimm
  Je vraagt om feiten en bewijzen maar iets bewijzen wat niet tot de 3D realiteit behoort is simpelweg onmogelijk. Hoe bewijs je dat kleur bestaat in een wereld die alleen zwart-wit kan waarnemen. Hierbij neem ik aan dat je getuigenissen van mensen op dit gebied niet als bewijs aanvaardt. Kennelijk behoren de zaken waarover ik schreef niet tot jouw werkelijkheid.
  Misschien zou je kunnen spreken van jouw waarheden en die van mij. Elk bewustzijn heeft zijn eigen waarheden. De ene is niet beter dan de de andere, ze verschillen slechts

  0 likes
 12. U staat gewoon voor ongeïdentificeerd. Er blijft op manier geschreven worden alsof ‘t lijkt dat een UFO een buitenaards ruimteschip is , oid. Hier op aard is de technologie ook veel verder dan dagelijks zichtbaar.
  Als buitenaardsen echt zo ver vooruit zijn laten zij zich zien als zij dat willen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

anti-veroudering

Het nieuwe wonder voor anti-veroudering?

Volgens wetenschappers van de University of Pittsburgh ...

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Deze opvallende bloem helpt in de strijd tegen moeilijk behandelbare tumoren

Deze opvallende bloem helpt in de strijd tegen moeilijk behandelbare tumoren

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van ...

Zo veel fouten en onbeantwoorde vragen. Ngo's komen met kritisch rapport over onderzoek naar MH17-ramp

Zo veel fouten en onbeantwoorde vragen. Ngo’s komen met kritisch rapport over onderzoek naar MH17-ramp

Twee ngo’s onder leiding van de Maleisische ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.