Natuur en Milieu

Winterwende gaat gepaard met kosmische gebeurtenis die al 350 jaar niet heeft plaatsgevonden. Astrologen doen waarschuwing

Help ons door deze informatie met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De winterwende zal letterlijk en figuurlijk de donkerste dag van het jaar worden en dat alles dankzij een zeldzaam kosmisch fenomeen dat al ruim 350 jaar niet meer heeft plaatsgevonden.

Volgens Neil Spencer, astroloog en schrijver, is de winterwende van dit jaar anders dan anders omdat de zon voor het eerst sinds 1664 in Steenbok zal staan, vlak nadat Saturnus hetzelfde heeft gedaan.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

De zon en Saturnus zullen dan op één lijn staan en dat zal naar verwachting vervelende gevolgen hebben.

Niet veel goeds

Op persoonlijk niveau staat Saturnus in Steenbok voor een sterk individu, maar op macroniveau voorspelt het niet veel goeds, aldus Spencer.

Hij waarschuwt dat alles wat je op 21 december doet moeilijker kan zijn dan normaal en dat je die dag beter niet aan iets nieuws kunt beginnen.

De winterzonnewende is de donkerste en kortste dag van het jaar op het noordelijk halfrond.

Beperkt

Rond de winterwende komt de zon ten noorden van de noordpoolcirkel respectievelijk ten zuiden van de zuidpoolcirkel niet meer boven de horizon.

Van een aantal culturen is bekend dat men de zonnewende van groot belang achtte, bijvoorbeeld Stonehenge en het Goseck-observatorium.

“Je voelt je vandaag mogelijk beperkt, maar laat dat gevoel je er niet van weerhouden je verplichtingen te vervullen,” valt te lezen op de website Lunar Living.

Lastig

Jayashree Bose schrijft op het Feng Shui Blog dat 21 december lastig zal zijn en dat belangrijke activiteiten moeten worden vermeden.

“Vermijd het organiseren van bijeenkomsten en vermijd reizen tenzij je ervan houdt om te wachten op het vliegveld of het station,” klinkt het.

Foto: Mark Grant Wikimedia Commons

[Daily Mail]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
helder
helder
6 jaren geleden

momenteel staat planeet Mercurius in retrograden en dat zorgt ervoor dat de communicatie niet wil vlotten, betalingen kunnen traag verlopen, reizen kunnen ook vertraagd worden. Kan, maar hoeft niet altijd. Algemeen advies is om met Mercurius in retrograden het rustig aan te doen, de dingen wat te overpeinzen en wat terug te blikken.

rob
rob
6 jaren geleden

Weer zo,n voodoo priester met z,n voorstellingen en voorspellingen ,het leukste daaraan als je er op gaat letten dat het nog werkt ook, je roept het dan namelijk op bij jezelf en dan ga je zeggen dat deze astroloog en schrijver op die datum gelijk gaar krijgen,o ja zeker zal dan met mensen gebeuren wat deze zegt omdat het gewoon dagelijks ook al gebeurt maar dat is een gewone alledaags gebeuren soms gaat het wat moeilijker dan de andere dag ,op die dag dat hij dit voorspelt is dan een kosmische dag uit gerekend juist met de winterwende genoemd krijgt deze voodoo priester schrijver zijn voorspelling met stonehenge een nogal mysterieus karakter en dat werkt altijd bij mensen die zoiets geloven,hé dat geloof toch ook ..
Geloof is een voorstelling en aannames van wat mensen zien, maar wat zien ze werkelijk, een schrijver een priester ze geloven allebei van wat ze verkondigen,menigeen voelt zich als een priester der waarheid en is slechts een knecht van zijn zelfingenomen waarheid.. Een fotootje erbij van stonehenge waar al een mysterieuze sfeer omheen hangt met verzinsels, om je boeken te promoten moet je toch wat doen..

Justin
Justin
6 jaren geleden

Mensen staan veel te veel stil bij dit soort gebeurtenissen ,ook sinds 1664 is de wereld gewoon door blijven draaien, ellende oorlogen pestilentien enz alles kwam en ging. dus big deal als je lang in de rij moet staan duh,.. en dat beperkt voelen nou dat heb ik regelmatig ook op de zogenaamde plus dagen volgens astrologie ahahahha Leef gewoon je leven je kunt je wel overal druk om maken, .dingen gaan zoals ze gaan.

bert s
bert s
6 jaren geleden

Dit is maar het topje van de ijsberg. Op 21 december gaan we door het Dark Rif van ons sterrenstelsel, de gevolgen kunnen veel significanter zijn. Een clip van een man die hier al 2 jaar geleden toevallig tegen aanliep. https://www.youtube.com/watch?v=M_KV2zADKAw

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x