Homepagina » Natuur en Milieu » Winterwende gaat gepaard met kosmische gebeurtenis die al 350 jaar niet heeft plaatsgevonden. Astrologen doen waarschuwing
Winterwende gaat gepaard met kosmische gebeurtenis die al 350 jaar niet heeft plaatsgevonden. Astrologen doen waarschuwing

Winterwende gaat gepaard met kosmische gebeurtenis die al 350 jaar niet heeft plaatsgevonden. Astrologen doen waarschuwing

De winterwende zal letterlijk en figuurlijk de donkerste dag van het jaar worden en dat alles dankzij een zeldzaam kosmisch fenomeen dat al ruim 350 jaar niet meer heeft plaatsgevonden.

Volgens Neil Spencer, astroloog en schrijver, is de winterwende van dit jaar anders dan anders omdat de zon voor het eerst sinds 1664 in Steenbok zal staan, vlak nadat Saturnus hetzelfde heeft gedaan.

De zon en Saturnus zullen dan op één lijn staan en dat zal naar verwachting vervelende gevolgen hebben.

Niet veel goeds

Op persoonlijk niveau staat Saturnus in Steenbok voor een sterk individu, maar op macroniveau voorspelt het niet veel goeds, aldus Spencer.

Hij waarschuwt dat alles wat je op 21 december doet moeilijker kan zijn dan normaal en dat je die dag beter niet aan iets nieuws kunt beginnen.

De winterzonnewende is de donkerste en kortste dag van het jaar op het noordelijk halfrond.

Beperkt

Rond de winterwende komt de zon ten noorden van de noordpoolcirkel respectievelijk ten zuiden van de zuidpoolcirkel niet meer boven de horizon.

Van een aantal culturen is bekend dat men de zonnewende van groot belang achtte, bijvoorbeeld Stonehenge en het Goseck-observatorium.

“Je voelt je vandaag mogelijk beperkt, maar laat dat gevoel je er niet van weerhouden je verplichtingen te vervullen,” valt te lezen op de website Lunar Living.

Lastig

Jayashree Bose schrijft op het Feng Shui Blog dat 21 december lastig zal zijn en dat belangrijke activiteiten moeten worden vermeden.

“Vermijd het organiseren van bijeenkomsten en vermijd reizen tenzij je ervan houdt om te wachten op het vliegveld of het station,” klinkt het.

Foto: Mark Grant Wikimedia Commons

[Daily Mail]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
helder
helder
2 jaren geleden

momenteel staat planeet Mercurius in retrograden en dat zorgt ervoor dat de communicatie niet wil vlotten, betalingen kunnen traag verlopen, reizen kunnen ook vertraagd worden. Kan, maar hoeft niet altijd. Algemeen advies is om met Mercurius in retrograden het rustig aan te doen, de dingen wat te overpeinzen en wat terug te blikken.

Justin
Justin
Reactie op  helder
2 jaren geleden

Nou toen ik een betaling deed was die anders hoppa zo weg ,afgeschreven Ik probeerde nog of ik het kon terug blikken (brengen)met rustig overpeinzen ,maar neh lukte niet hahahahah

rob
rob
2 jaren geleden

Weer zo,n voodoo priester met z,n voorstellingen en voorspellingen ,het leukste daaraan als je er op gaat letten dat het nog werkt ook, je roept het dan namelijk op bij jezelf en dan ga je zeggen dat deze astroloog en schrijver op die datum gelijk gaar krijgen,o ja zeker zal dan met mensen gebeuren wat deze zegt omdat het gewoon dagelijks ook al gebeurt maar dat is een gewone alledaags gebeuren soms gaat het wat moeilijker dan de andere dag ,op die dag dat hij dit voorspelt is dan een kosmische dag uit gerekend juist met de winterwende genoemd krijgt deze voodoo priester schrijver zijn voorspelling met stonehenge een nogal mysterieus karakter en dat werkt altijd bij mensen die zoiets geloven,hé dat geloof toch ook ..
Geloof is een voorstelling en aannames van wat mensen zien, maar wat zien ze werkelijk, een schrijver een priester ze geloven allebei van wat ze verkondigen,menigeen voelt zich als een priester der waarheid en is slechts een knecht van zijn zelfingenomen waarheid.. Een fotootje erbij van stonehenge waar al een mysterieuze sfeer omheen hangt met verzinsels, om je boeken te promoten moet je toch wat doen..

Trix
Trix
Reactie op  rob
2 jaren geleden

Mind over Matter … Niet andersom

Justin
Justin
2 jaren geleden

Mensen staan veel te veel stil bij dit soort gebeurtenissen ,ook sinds 1664 is de wereld gewoon door blijven draaien, ellende oorlogen pestilentien enz alles kwam en ging. dus big deal als je lang in de rij moet staan duh,.. en dat beperkt voelen nou dat heb ik regelmatig ook op de zogenaamde plus dagen volgens astrologie ahahahha Leef gewoon je leven je kunt je wel overal druk om maken, .dingen gaan zoals ze gaan.

Anne
Anne
Reactie op  Justin
2 jaren geleden

Helemaal goed, leef je leven en geef je eigen Kracht en vermogen niet weg, door te denken of te voelen dat een ander meer Eigen- wijsheid heeft dan jij, blijf kritisch en sceptisch, m.a.w, blijf bij je zelf en geloof in jezelf en twijfel niet aan jezelf.
Eenieder heeft zijn of haar eigen pad te gaan met vallen en opstaan.
Hier is geen oordeel van toepassing.
Liefs,
Anne

bert s
bert s
2 jaren geleden

Dit is maar het topje van de ijsberg. Op 21 december gaan we door het Dark Rif van ons sterrenstelsel, de gevolgen kunnen veel significanter zijn. Een clip van een man die hier al 2 jaar geleden toevallig tegen aanliep. https://www.youtube.com/watch?v=M_KV2zADKAw

Louise
Louise
2 jaren geleden

Nou ga maar eens op zoek wat het betekent als planeet Uranus in mei naar het teken stier verhuist bv bankzaken ….. en deze is interessant Transformative astrologie ……. tenbergeastroblog.wordpress.com……. deze kreeg ik in m’n mail….als je dat leest staat er ergens een animatie filmpje…….pfffff ik werd er beroerd van, maar het is wel herkenbaar..

PIETJE
PIETJE
2 jaren geleden

WE KUNNEN NIETS VERANDEREN DUS…..LAAT HET MAAR KOMEN ! WE ZIEN WEL WAT ER KOMT !!!

Willem H Janssen
Willem H Janssen
2 jaren geleden

Iedere dag gebeurt er wel één of ander kosmisch fenomeen dat al miljoenen jaren niet meer heeft plaatsgevonden. We weten toch dat alles voortdurend in beweging is en dat zal ook altijd wel blijven, ook wanneer het Universum ( Vermoedelijk want dit is nog niet zeker ) weer gaat inkrimpen.

Predator
Predator
2 jaren geleden

Dan moet ook met elk sterrenbeeld “iets” gebeuren met 1 van de jaargetijden….maar daar hoor je dan weer helemaal niks van……..
dus ja……just another day

Santander
Santander
2 jaren geleden

Dus niet geboren worden op 21 dec 2017? Want bevallingen gaan dan ook lang duren dan….

StefanZ
StefanZ
2 jaren geleden

Astrologie is onzin. Zal geen seconde slechter slapen…

x

Check Also

planeetonderzoeker

Planeetonderzoeker laat zien dat aarde niet om de zon draait

Het is algemeen bekend dat de zon ...

archeologen

Archeologen doen ‘verbazingwekkende ontdekking’ bij Stonehenge: Grootste prehistorische monument ooit gevonden

Archeologen hebben rond een oude nederzetting in ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

18
0
We lezen graag je reactie!x