Homepagina » Mens en Dier » Kijk: President Trump geeft zijn ‘belangrijkste speech ooit’
trump
Foto: CC0

Kijk: President Trump geeft zijn ‘belangrijkste speech ooit’

President Trump heeft gisteren een update gegeven over het verkiezingsproces. Hij omschreef zijn speech als ‘de belangrijkste’ die hij ooit heeft gegeven. De president zei dat zijn campagne de ‘enorme fraude blijft blootleggen’ die heeft plaatsgevonden tijdens de ‘belachelijk lange’ verkiezingen. “Gedurende deze belachelijke periode zijn er veel nare dingen gebeurd.”

De korte versie staat op Twitter:


Tijdens zijn speech somde hij een aantal beschuldigingen op waar oud-burgemeester van New York Rudy Giuliani en andere advocaten eerder de aandacht op vestigden. Hij claimde dat ‘veel journalisten en zelfs rechters het [bewijs] weigeren te accepteren’.

Belegerd

“Ze weten dat het waar is. Ze weten dat het er is. Ze weten wie de verkiezingen heeft gewonnen, maar ze weigeren te zeggen: ‘Je hebt gelijk’,” vervolgde hij. “Ons land heeft iemand nodig die zegt: ‘Je hebt gelijk’.”

Hij concludeerde: “Als president heb ik geen hogere plicht dan de wetten en de grondwet van de Verenigde Staten te verdedigen, die – net als het kiessysteem – gecoördineerd worden aangevallen en belegerd.”

Zowel Facebook als Twitter heeft de speech voorzien van een waarschuwingslabel.

[Zero Hedge]
4.8 51 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
mee 2
mee 2
1 maand geleden

kan je nagaan hoe corrupt Amerika is vooral Democraten die zijn door en door verrot

Ikke
Ikke
Reactie op  mee 2
1 maand geleden

Nederland is net zo erg. Let maar op straks in maart…

Lisa
Lisa
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

Ben het met je eens. Een voorproefje hebben we al gehad met de Jonge en Omzigt. Wat gaat er straks gebeuren in maart as….als het überhaupt nog doorgaat??? Corruptie in de hele wereld was er al….maar je krijgt steeeds meer te zien
Moge God ons openbare alles wat wij nu zien. Of nog moeten zien. Vele denken niet meer aan God. Maar besef…Jesus is voor ons aan het kruis gestorven en heeft Zijn taak volbracht. Wat weten de mensen daar nu nog van? Laat dit even bezinken en besef dat God véél Machtger is….als God ingrijpt….dan zullen wij pas zien…..hoe krachtig Hij is
Jezus komt spoedig….en dan zal Hij Zijn kinderen ophalen. Wee oh wee die achterblijven….her zal verschrikkelijk worden. Mensen bekeer u, nu het nog kan! Jullie hebben een keus…..als Jezus ons heeft opgehaald….dan zal de antichrist opstaan….hij lijkt een goed persoon…maar laat u niet misleiden. Hij zal de aarde tot een woestenij maken
Nogmaals maak uw keus….onderzoek de Bijbel en bid tot Hem. Amwn

Martin
Martin
Reactie op  Lisa
1 maand geleden

Wat goed zeg dat je dit schrijft. We denken veelal zonder God te kunnen leven en raken daardoor steeds verder in de problemen. De duivel gaat rond als een briesende leeuw, zoekende wie hij zou kunnen verslinden. Van hem hebben we totaal niets goeds te verwachten. Ja, uiteindelijk de eeuwige dood. Dat is het enige wat hij wil en hij gebruikt hier nu o.a. het coronavirus en een vaccin om mensen de dood in te jagen.

Martin
Martin
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

Ja, maar dat moeten we niet laten gebeuren. Op voorhand moeten we er voor zorgen dat frauduleuze praktijken onmogelijk zijn. We moeten bovendien eisen dat de verkiezingen maar op een dag zullen plaatsvinden en niet over meerdere dagen zullen worden uitgesmeerd. Dan creëer je een frauduleus klimaat. En wij weten erg goed wie daarop zitten te wachten. De grootste hufters die rondlopen in dit land.

Melissa
Melissa
Reactie op  mee 2
1 maand geleden

Niet opgemerkt hoe willem en ruttedeprut snel Biden feliciteerde? Alle arrogante ratten verraden zichzelf vroeg of later.

Christina
Christina
1 maand geleden

Ik hoop dat alsnog deze fraude helemaal aan het licht zal komen en dat eerlijke rechters de uitspraken gaan doen.

Monique
Monique
1 maand geleden

Stond er hier ook maar eens iemand op, vanuit de overheid, die opkomt voor het Nederlandse volk. Maar nee dat gebeurd hier niet. En ook al doet een partij als de FvD hun best, ook daar zit niet echt de kracht. Dus wij moeten het zelf doen mensen. Laten we met z’n allen opstaan en zeggen “dit is genoeg, hier is de grens”.

Gert
Gert
Reactie op  Monique
1 maand geleden

Kun je lang wachten denk ik monique, dat is de enigste oplossing, op 17 december massaal achter de horeca gaan staan en met z,n allen naar de kroeg of restaurant om die mensen een hart onder de riem te steken.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  Gert
1 maand geleden

Hoi Gert. Was het niet 17 januari pas. Ik ga zeker naar de kroeg. Je krijgt een biertje van me.

Eelke Piers
Eelke Piers
Reactie op  Gert
1 maand geleden

Wil je een bekeuring vermijden ga dan in elk geval voor de deur staan

Pebbles
Pebbles
Reactie op  Monique
1 maand geleden

Oooo, lieve Nederlandse bevolking, jullie hebben tenminste iemand die het opneemt voor jullie, in Belgë zitten ze allen in hetzelfde zinkende schip….

Ikke
Ikke
Reactie op  Pebbles
1 maand geleden

Is er in Belgie geen enkele partij die de waarheid nastreeft? Niet die ene jongeren partij bijvoorbeeld die uit de EU willen?

Pebbles
Pebbles
Reactie op  Ikke
1 maand geleden

ja hoor, zelfs wetenschappers, zorgverleners, horeca-mensen, heel heel heel veel mensen die wakker zijn, maar…, wat zegt de msm, nikskes, en wat doen wij, we zullen wakkerder en wakkerder worden, in veel liefde en licht,….

Jelle
Jelle
Reactie op  Monique
1 maand geleden

Nog even geduld, even wachten tot eind januari 2021

Peter
Peter
1 maand geleden

Ik noem het gegeven dat 325.000.000 mensen kunnen stemmen op twéé kerels, geen verkiezing.

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Peter
1 maand geleden

haha..jij snapt echt geen bal van het Amerikaanse kiesstelsel, als je dat wél wist, dan wist je dat het een heel stuk democratischer is dan wat wij hier kennen in Europa..

oude wijze
oude wijze
1 maand geleden

Zelfs zijn ultrarechtse minster van justitie Barr geeft toe dat hij geen bewijs kan vinden.
Ik zou zeggen: Case closed, en laat Trump maar in zijn eigen gelijkheid raaskallen.

MdeFilosoof
MdeFilosoof
Reactie op  oude wijze
1 maand geleden

Je raaskalt. Barr bewijst inderdaad dat hij de lang slapende cel van de marxistenw was. Al eerder geen onderzoek naar Fauci door hem. Daarnaast slaap maar verder in je communistische droom. Het bewijs is overstelpend. Ja niet als je naar de msm kijkt en voor mensen met een ultra vernauwend bewustzijn.

Emile
Emile
Reactie op  MdeFilosoof
1 maand geleden

Graag zie ik jouw overstelpend bewijs Filosoof, want niemand in Amerika of waar dan ook ter wereld heeft dat wel, volgens mij raaskalt jij. Wat voor onderzoek naar Fauci ? , omdat ie een viroloog is die de 80 is gepasseerd en al vanaf de 80s betrokken was bij de AIDS uitbraak, wat voor zaak wil je tegen deze man starten. Het is ronduit belachelijk wat je uitkraamt, volgens mij is jouw bewustzijn nogal vernauwd. Beetje teveel naar Trump gekeken volgens mij.

Frank
Frank
Reactie op  oude wijze
1 maand geleden

Laat me raden. Jij kijkt naar de npo en leest het ad en de telegraaf?

Richard
Richard
Reactie op  oude wijze
1 maand geleden

Bar heeft inderdaad gezegd dat hij en de FBI “NOG” geen bewijs heeft gevonden. Hij moet namelijk nog starten. De getuigenverklaringen zijn niet geverifieerd etc. Barr is namelijk bar langzaam en dat is de rede dat Trump hem ook gaat dumpen. Die man wil 200% zekerheid hebben voordat hij iets start. Behoort overigens nog tot de regeringen van Bush wat geen reclame is voor hem.
Luister en kijk dan ook niet naar het nepnews network (AP, CNN etc.) maar naar NextnewsNetwork.com of Newsmax. Beiden staan ook op het linkse youtube maar zijn de correcte zenders

Emile
Emile
Reactie op  oude wijze
1 maand geleden

Tja Oude Wijze, je ziet maar, jij krijgt 25 duimpjes omlaag omdat je net zoals mij zegt, Case Closed. laat wel zien dat de bezoekers van deze site die ik al meer dan 15 jaar volg nogal bevooroordeeld zijn, objectiviteit is ver te zoeken.

Als de ‘waarheid’ zo belangrijk is voor velen waarom volgen miljoenen dan een pathologische narcistische leugenaar, ik kan er niet bij.

Er zijn al talloze rechtszaken geweest in de afgelopen vier week, en deze zijn allemaal in de prullenbak beland.
Waarom ? , omdat de advocaat binnen komt lopen met Hear Say bewijs.
Als een raam zou afgeplakt zijn dan heb je daar getuigen van, als toezichthouders de tellers niet konden zien dat was dat al lang groot nieuws geweest, want dat gebeurt alleen in bananen republieken.
Daarom zal Barr zich er ook wel niet aan willen branden ! , die kiest eieren voor z’n geld.
Keer op keer zien we blauwe en rode gouverneurs zeggen dat het goed is verlopen en twee oude seniele mannen (meer zijn het er inmiddels niet) blijven maar volhouden.
Het is zielig en tegelijkertijd heel gevaarlijk.
Zeg je dat de verkiezingen wel eerlijk zijn verlopen dan word je ontslagen.
Barr zal wel het volgende slachtoffer zijn.

Bewijs dat niet geleverd kan worden word geweigerd door rechters , en daar is de meeste zieke president ter wereld verbolgen over.
Dus hij insinueert dat rechters iets weigeren dat nooit is aangeleverd, wow !!!!
Kan iemand Donald laten opsluiten AUB, hij word zo langzamerhand gevaarlijk voor het land, niet dat het leger of wie dan ook nog naar hem luistert, dat scheelt.

In een volle maand tijd hebben ze vanuit geen enkele staat ook maar iets tastbaars, dus in de aankomende weken zal dat ook niet gaan gebeuren.
Maar dan nog zegt de zieke man, ik heb toch gewonnen en ik ga niet naar de inauguratie, tja !!
En het meest zieke van alles is dat miljoenen over de wereld hem op handen dragen, dat vind ik het meest beangstigende van de invloed van Trump.
Als men goed is geïnformeerd en nog aardig helder is van geest, en dat houd in dat je alle TV en Radio momenten van Trump in de afgelopen 4 jaar zelf hebt gezien (zoals ik) , dan kan je niet achter deze idioot staan.

Volgens mij was het Ben Kenobi in StarWars die zei:

Who is more foolish, de fool himself or the fools who follow the fool !!!

Ik zeg de fools die hem volgen, en dat is zeer verontrustend !!

Marije
Marije
1 maand geleden

Alle democraten zijn een pot nat ,hier ook . Ze rollen de nieuwe wereldorde uit van de deep state . Een grote corrupte bende . Ook ons koningshuis hoort daar bij . En dan de media die hier over zwijgt en het alleen over die fake corona hebben . Alles voor het vaccine met chip ,om ons zover te krijgen om te nemen .

Debbie V
Debbie V
1 maand geleden

Ik heb geen twitter. Maar was daar toevallig voor informatie. In de trendlijst stond moslimbroederschap. Omdat groenslinks iemand binnen heeft gehaald van die broederschap. Een paar minuten later was die trend opeens verwijderd. Dacht handig om dit even te melden. Aangezien twitter steeds smeriger begint te worden. Kennis=Macht! Ik heb deze vid van Trump al gezien gisteren. Ik krijg steeds meer respect voor Trump!

BertRoermond
BertRoermond
Reactie op  Debbie V
1 maand geleden

ga van twitter af en maak een nieuw account op Parler. Parler is de nieuwe Facialbook/Twitter en snelstgroeiend en al maanden lang. zitten al redelijk wat Nederlanders. Je mag alles schrijven en plaatsen zonder ellende achteraf. Vooral nu vind ik daar alle breaking news over amerika en zijn verkiezingen, nieuws wat je niet kunt lezen op de msn. De enige manier om de macht van Big Tech te breken is om een voor een hun platforms te verlaten!

Pippie
Pippie
Reactie op  BertRoermond
1 maand geleden

Dank!!

Jacob
Jacob
Reactie op  Pippie
1 maand geleden

Ben zelf al 6 x gestraft door Facebook omdat ik de waarheid vertelde.

Corrie de Jong
Corrie de Jong
Reactie op  Jacob
30 dagen geleden

Ik ook niet normaal de waarheid mag niet gezegd worden.de hele wereld is zowat corrupt.

Jacob
Jacob
Reactie op  BertRoermond
1 maand geleden

Laat iedereen facebook verlaten en overstappen op Parler, ga ik doen.

jef
jef
1 maand geleden

dit komt uit en dan de diepste kerker in

M. J.
M. J.
1 maand geleden

Geweldige, zoveel moed, zoveel lef,

Gert
Gert
1 maand geleden

De democraten zijn niet alleen in amerika corrupt, ook in europa en mn nederland zijn de democraten uit op totale desstabilitatie van het land kijk maar naar de vvd cda d66 dank zij hun zitten wij met zo,n nep koningshuis opgescheept. Terwijl mn de vvd en het cda hier van weten, want na hendrik de 1ste zijn er geen oranjes meer geweest, en heeft de rest zich zelf tot koning benoemd. Kijk op google en huiver.

x

Check Also

van wolferen

Karel van Wolferen legt in 6 minuten uit waarom Trump weg moest

Ook YouTube heeft de Amerikaanse president Trump ...

ddos-aanval

DDoS-aanval legt Viruswaarheid & Vrij en Sociaal Nederland plat: ‘Dit gaat echt helemaal mis’

Het was een wilde nacht op internet. ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

65
0
We lezen graag je reactie!x