Buitenland

Kijk: beelden vrijgegeven van ‘gewelddadige bestorming van het Capitool’

Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social media te delen!

Lange tijd domineerde de ‘bestorming van het Capitool’ op 6 januari 2021 het nieuws. Zo kwam het hart van de Amerikaanse democratie even tot stilstand, schreef de NOS. “Dit is ongekend,” zei NOS-correspondent Lucas Waagmeester.

Trump-aanhangers zitten ondertussen lange gevangenisstraffen uit vanwege hun deelname aan de ‘bestorming’, tot wel 22 jaar.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png


Voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden Mike Johnson heeft vrijdag duizenden uren beeldmateriaal vrijgegeven waarop te zien is hoe betogers rustig het Capitool binnenwandelen, handen schudden met politieagenten en door het gebouw worden geleid. Ook gaven agenten Trump-aanhangers schouderklopjes.


De rillingen lopen over je rug.


Tot zover het narratief van de ‘gewelddadige bestorming’. Eerder bleek al dat de ‘rellen’ bij het Capitool waren uitgelokt door politieagenten die rubberen kogels afvuurden op vreedzame demonstranten.

Velen hopen dat de beelden zullen leiden tot vrijspraak.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 146 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

60 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Matt
Matt
7 maanden geleden

Komt het de NPO nu even goed uit dat het verkiezingstijd is en hoeven ze hier geen aandacht aan te schenken. Ze liepen toen voorop om Trump in een kwaad daglicht te stellen, ook met ‘geknipte’ beelden.

.C.J.van der Nagel
.C.J.van der Nagel
7 maanden geleden

Ik vond D.J. Trump helemaal Niets tot ik hen voor een extra perspectief ging volgen. NU VIND IK HEM DE BESTE PRESIDENT OOIT met een strategie NIET van deze wereld. Links=Globalisten die ook deze situatie creëerde zelf laten ze moordenaars vrij….maar een bezoekje aan het Capitool kan je 22 jaar opleveren Zie je het verschil in JUSTITIE net als HIER. Sloop die Globalisten ze komen voor je Vrijheid ze willen de hele wereld wij zijn voor hun VEE.

wim
wim
7 maanden geleden

Er zijn zelfs nog beelden dat de politie\beveiliging buiten de dranghekken aan de kant zetten om de vreselijke gewelddadige meute [not] naar binnen te escorteren .

Deze beelden zullen ook wel een keer opduiken .

Met de verkiezingen hier in Nederland voor de deur , denk ik dat we ook 4 jaar van Woke ellende tegemoet gaan !!

Elise
Elise
7 maanden geleden

Alles vooraf gepland. Als je als burger nog niet snapt, dat niks om gewone mensen draait, maar om geld, systeem, grondstoffen, business, geopolitiek en globalisering draait, dan ben je nog steeds niet wakker. En natuurlijk hoop ik, dat het voor ons allemaal goed komt. Voor nu: vergeet niet om zelf te leven. In feite is de wereld altijd al slecht geweest, alleen nu komt het naar de oppervlakte en worden mensen er bewust van. Nu ja het blijft oppassen waarvoor je staat en wat je zegt en doet. Nogmaals: leef ook voor jezelf en medemens.

Back to top button
60
0
We lezen graag je reactie!x