Buitenland

Dankzij nieuwe studie weten we 19 jaar na dato wat er echt is gebeurd met WTC7

Help door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een groep ingenieurs en architecten eist dat het Amerikaanse Nationaal Instituut van Standaarden en Technologie (NIST) een rapport uit 2008 terugtrekt waarin wordt geconcludeerd dat één van de drie World Trade Center-gebouwen tijdens de 9/11-aanslagen is ingestort door brand. Uit nieuw wetenschappelijk onderzoek is namelijk gebleken dat WTC7 op een andere manier is verwoest.

“We hebben een verzoek tot correctie ingediend omdat het NIST-rapport niet klopt,” zegt woordvoerder Ted Walter van AE911T, een groep van 3000 ingenieurs, wetenschappers en architecten.

Niet genoeg

Het nieuwe onderzoek, uitgevoerd door de Universiteit van Alaska Fairbanks, stelt dat het NIST een aantal fundamentele fouten heeft gemaakt. De groep, waarbij ook nabestaanden van slachtoffers zijn aangesloten, beweert daarnaast dat het onderzoek gebrekkig is.

“Het buitenste frame was flexibeler dan het binnenste frame, waar de liftschachten zich bevonden,” reageerde emeritus professor Robert Korol van de McMaster-universiteit, die het onderzoek heeft getoetst.

“Het buitenste staal zou slechts 2,5 centimeter zijn verschoven, niet 16 centimeter zoals beweerd door het NIST en niet genoeg om het gebouw te doen instorten,” voegde hij toe.

WTC7 kan ook niet zijn ingestort als gevolg van de stukken puin van WTC1, aldus professor Korol. “Het komt erop neer dat het NIST-rapport niet klopt.”

Gecontroleerde sloop

Hij merkte op dat zich in het gebouw alleen bureaus, stoelen en computers bevonden. Die kunnen er niet voor hebben gezorgd dat de brand een temperatuur van 1500 graden Celsius bereikte en de stalen structuur smolt.

De wetenschappers – professor Leroy Hulsey, professor Feng Xiao en ingenieur Zhili Quan – zijn tot de conclusie gekomen dat WTC7 is neergehaald door een gecontroleerde sloop.

Hulsey en zijn collega’s beargumenteren dat het gebouw rechtstandig als een pannenkoek in elkaar zakte. Daarbij was het gedurende 2,25 tot 2,5 seconden in vrije val. Normaal gesproken moet dat – gezien de constructie van WTC7 – niet mogelijk zijn geweest.

[ConstructConnect]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
2 jaren geleden

Tjonge jonge dat weet en wist iedereen met een beetje verstand al jaren, wetenschappers en meer van dat doorgeleerde spul heb je echt niks aan.

Maurice
Maurice
2 jaren geleden

Wat een bullshit…iedereen met enig gezond verstand had duidelijk kunnen zien dat het een controlled demolition was

exegese
exegese
2 jaren geleden

Niet 1, niet 2 maar 3 gebouwen die rechtstandig nagenoeg met valsnelheid verdwijnen in hun eigen footprint. Nog nooit stortte op heel de wereld een flatgebouw in door brand, laat staan dat ze kaarsrecht naar beneden komen . DIT IS TECHNISCH VOLSTREKT ONMOGELIJK. En daar zijn heel veel deskundigen wereldwijd het roerend over eens, behalve degenen die belast zijn met het onderzoek. Het is evenzo een wereldwonder dat ze hier gewoon nog steeds mee wegkomen. De wereld is veranderd in een grote open inrichting. De gekken lopen gewoon los rond.

Dirk
Dirk
2 jaren geleden

Dit was al lang bekend, 911 was voor mij het begin van het einde van de main stream media, niet lang daarna de kabel de deur uitgedaan. Iedereen met een beetje verstand zou dat ook moeten doen.

Het getuigenis van Barry Jennings spreekt boekdelen, de man is later te vroeg “overleden”.
https://www.youtube.com/watch?v=B3p7uUyjtas&list=LLU-1R9qMNQcSupm6o1TfSTQ&index=367

Ook Michael Hess nog in building 7 vlak voor dat het gebouw “instortte”.
https://www.youtube.com/watch?v=VFuWlLP0jz8

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x