Het Complot

Brits model: leden koninklijke familie zijn shapeshiftende hagedissen

Help mee door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het Britse model Leilani Dowding heeft gezegd dat leden van de koninklijke familie ‘shapeshiftende hagedissen’ zijn.

Tijdens een privédinner in Los Angeles vertelde Leilani aan vrienden dat het menselijk ras afkomstig is van een planeet die Zeta Reticuli heet en dat een moederschip op aarde zal landen om ons naar huis te brengen.

Eén van haar vrienden reageerde enigszins geschokt: “Leilani bleef praten over leden van de koninklijke familie, die in haar ogen shapeshiftende hagedissen zijn, en dat het menselijk ras enkel bestaat uit Thetanen en Greys. Het was allemaal zo vreemd. Ze gelooft er heilig in.”

Hologrammen

De uitspraken van Leilani sluiten aan op het werk van voormalig BBC-sportverslaggever David Icke. Hij beweert in zijn boek The Biggest Secret dat mensen hologrammen zijn die worden aangestuurd door buitenaardsen en een heersende elite bestaande uit reptielen waaronder Queen Elizabeth en George W. Bush.

Vrienden van het model vertelden dat Leilani na een pijnlijke scheiding een teruggetrokken bestaan leidt en het liefst alleen wil zijn met haar drie honden.

Leilani ontwerpt momenteel feestjurken in Los Angeles en leest het liefst de hele dag boeken over buitenaardsen en samenzweringstheorieën.

Algemeen bekend

De vriend voegde toe: “Ze blijft doorgaan over David Icke en hoe alles wat hij in zijn boek The Biggest Secret heeft beschreven is uitgekomen.”

Leilani vertelde aan de Britse krant The Sun: “Ik heb dat allemaal gezegd. Ik dacht dat het algemeen bekend zou zijn. Ik denk echt dat enorme krachten actief zijn om de waarheid bij het volk weg te houden.”

“Waarom is het raar als je in buitenaardsen gelooft?” ging ze verder. “Het zou toch jammer zijn als we helemaal alleen zijn in het universum.”

Bron: Thesun.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman de Graaf
Herman de Graaf
9 jaren geleden

Ze heeft vast het haar geverfd.
Want het is op de foto niet zichtbaar dat ze blond is.

Sander
Sander
9 jaren geleden

Seems legit .

Artist
Artist
9 jaren geleden

Wat jammer is, is dat het artikel gebaseerd is op een uitspraak en niets toevoegd in het wel waar / niet waar ‘spelletje’. Ik vraag mij dan af of het nodig is zoiets te plaatsen, maar dat is mijn mening;-)

Plien
Plien
9 jaren geleden

Ha ha, Herman, mensen met donker bruine ogen hebben geen blond haar hoor tenzij het geblondeerd is.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/showbiz/4778243/leilani-dowding-poses-naked.html

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

62
0
We lezen graag je reactie!x